mısır çarşısında nerdeyse her dükkanda var canım.ama hepsi tutturabildiğine tanesine 5 diyen de var 15 diyen de sor sor al:)))
kizlar bu otun bizede faydasi olurmu ki..aklim kaldi ama nerden bulacam burda ooff
zaman ve sevgi kizlar siz caksir suyunu kullandinizmi
zaman ve sevgi kizlar siz caksir suyunu kullandinizmi
vay bacım maşşallah kız sen ne ara hamile kaldın ya varya uzun süre topikten ayrı kalmanın cezası bana bacım nerde tedavi oldun anlat bakim ayyyy yarın haber ver mutlaka kaçta gitceksin dra nasıl beklicem şimdi heyacan bastı vaybe maşallah ohhhhh beeeeee sende kurtuldun darısı bize ayrıntılı anlat bacım kime gittiniz neler kullandınız kaçıncı metesede çıktı sperm
vay bacım maşşallah kız sen ne ara hamile kaldın ya varya uzun süre topikten ayrı kalmanın cezası bana bacım nerde tedavi oldun anlat bakim ayyyy yarın haber ver mutlaka kaçta gitceksin dra nasıl beklicem şimdi heyacan bastı vaybe maşallah ohhhhh beeeeee sende kurtuldun darısı bize ayrıntılı anlat bacım kime gittiniz neler kullandınız kaçıncı metesede çıktı sperm
canım benim eşim bir şişe suyunu kullandı ama bize faydası olmadı bir şişe daha almıştık onu içmedi bizde attık tadı çok kötüydü inşallah size faydası olur
melisela bacım sana yazmıştım cevap verirsen merakım gitmiş olur
Eki Görüntüle 254752
meryem ana eli otu bu
arama motorunda arasan bazı videolar var yardımcı olur..gene merak ettiğin bişey olursa sor canım...
hamiş kalmak isteyenler kullanıyo ama azoda etkisi var mı bilemem..ben kullandırcam bakalım..esrayla başladık:))))
bacım sen nerde oturuyorsun ben istanbuldayım mısır çarşısı avrupa yakasında ben anadolu yakasında oturuyorum baya uzak banada ama herif maaşını alsın gitmeye niyetim var eger istanbul dışındaysan ben gidince kendime alırken sanada alırım nolcak elime yapışcak değilya yeter ki şifa olsun birde ne kadar kullanmak gerekiyor onu bilmiyorum
en az altı şişe kullanmak gerekiyo canım...bi şişede etki etmez ki
hoşgeldin canım, nasıl gidiyor hamilelik? kaç haftalık oldun bitanem? çizelgen yokya ondan soruyorum..Bende yarın 6+4 olacam inşAllah ve yarın kontrolümüz var, bebeği ve kalp atışını duymak için gideceğiz, nolur sende bu akşam dua edermisin bana ? bu arada sen kaçıncı haftada duymuştun kalp atışını?
canım zamanım, kusura bakma başka şeylere bakıyordum yeni gördüm..Canım ben temmuzun 27sinde başladım tüp bebek tedavisine, Ankarada kaan hocanın orda yani cebeci kısırlık merkezinde yaptırdık..çok şükür ilk denemede oldu, Rabbime ne kadar şükretsem azdır. Canım benim eşimde sperm çıkışı vardı, çok şükür mtese falan olmadı, ama %95 hareketsiz ama..ne kullandıysak hareket artmadı..ama eşim en son menogon iğne kullandı, klomen fayda etmeyince kaan hoca iğne verdi..sonra vitamin falan hep devam ettik, proxeed, arı sütü bal polen, larginine, balık yağı, arginmax..ama benim eşimin sadece ilk testte herşey sıfır çıkmıştı..sonra hep sayı oldu çok şükür..Rabbim inşAllah en kısa zamanda sanada nasip eder, nolur sende dua et bu gece, yarın sabah erkenden gidecem, öğlen olmadan yazarım inşAllah buraya..Kızlar nolur çok korkuyorum ve endişeliyim, duanızı istiyorum..Rabbim neyi takdir ederse onu yaşayacağız..
evet kulandım ama faydası olmadı bizde hemde uzun süre kullandık mısır çarşısından aldıydım hatta kalan son parçalarıda taşınırken attım çakşır fsh ı yükseltiyormuş zaten bizde yüksekti belki ondan faydası olmadı sizde düşükse işe yarar belki
sagol canim benim dusunmen yeter, ben yurt disindayim buraya gonderme imkanin varmi
amanın çekilin yoldan teyze oluyorummmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?