haklısın ınsan kendı basına gelınce bıldıgı seylerı bıle unutuyor esının testı zor vermesı normal benım esım test verırken ah ne cektım kızardı veremıyorum kolay mı sankı deyıp bana patlıyordu ama artık o da alıstı senın esınde alısır sabret ve hep dua et canım
allah senı ve bızlerı elbet guldurur
bizde balıkesirde oturuyoruz aslında istanbul daha yakın ama bizde kaan hocaya gidicez... genel olarak herkes kaan hocayı tavsiye ediyor... ben öğretmenim benim içinde gitmek zor olacak ama eşimi yalnız bırakmıycam rapor alıp gidicem... siz de bi şekilde halledersiniz bu durumu...
iyi akşamlar cemremcimiyiyim canım ne olsun işte haftaya okullar açılıyorya ben de günlüp plan falan araştırıyorum... sen nasılsın tatlım
allah büyük bakarsın bu defa sperm çıkar
aynen benim eşimde aynı şeyleri söylüyor kolaymı falan ona da hak veriyorum. ama alışıcaz bide azospermide tüp bebek te sigortanın karşılaması için evliliğin 3 ıl geçmiş olması gerekiyormu bilginiz varmı arkadaşlar
bizim henüz 15 ay oldu canım tedavi için beklesekmi acababende 3 yıl olması gerekır dıye bılıyorum sızın kac yıl oldu canım
bizim henüz 15 ay oldu canım tedavi için beklesekmi acaba
benımsahsı fıkrım sperm sonucuna gore tedavıye baslayın cunku ne kadar erken tedavı o kadar sonuc olur benım fıkrım nacızane
ıyım canım ohh sen okula gıdp kafa dagıtıcan yaaaaben evdeyım
evet haklsın test sonucuna göre kaan aydos tan randevu alıp gidtmeliyiz eşim öğretmen yok gelecek yazı bekleyelim falan diyor ama ikna etmeliyim bide gerçeklerden kaçmaya çalışıyor ama eninde sonunda olucak
bugun zaten halk egıtıme baktım fıtness gıdıcem( BARI BIRAZ ZAYIFLARIMevet canım en çok ona seviniyorum zaten kuzucuklarımla zamanın nasıl geçtiğini anlamıycam
sen de boş boş durma... ozaman insan kurdukça kuruyor...
gidebiliyorsan kursa git halk eğitimin çok güzel kursaları oluyor onlara katıl...
ya da evde bi uğraş bul kendine... kitap oku, bişeyler ör ne bileyim el işi yap
zamanını doldur ki içini bunaltmaya fırsatın olmasın...
bizim henüz 15 ay oldu canım tedavi için beklesekmi acaba
canım beklemenin bi anlamı yok siz biran evvel başlayın... zaten tedavi süresi uzayabiliyor sizin tedaviniz nekadar sürecek bilemezsiniz ki onun için zamanı boşa harcamak doğru değil...
cemre sizdedemi azo var nekadardır mücadele ediyosunuz ve neler yaptınız
bugun zaten halk egıtıme baktım fıtness gıdıcem( BARI BIRAZ ZAYIFLARIMbıde elısıne gıdıcem YOKSA DEDIGIN GIBI KURUCAM CANIM
AHHH ben 5 senelık evlıyım esım tese mıkrotese oldu 0 gene 0 bızde kaan hocaya gıttık
emre beye gıttık aytug kolonkaya ya gıttık semıh ozkana gıttık hepsinde uzun surelı tedavı olduk ama yok sımdı mustafa eraslanın bıtkı ılacını kullanıyoıruz
bakalım kısmet allahın dedıgı olur ya sabır dıyoruz canım
kok hucre bellı olamıyo nedense
canlarım ben cıkıyorum esım hadı yeter dıyo
hepınıze ıyı uykular
haklsın baharcım en akın zamanda başlamalıyız kaan aydos ile herkes onu öneriyor ama onun özeli varmı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?