Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

aynen benim eşimde aynı şeyleri söylüyor kolaymı falan ona da hak veriyorum. ama alışıcaz bide azospermide tüp bebek te sigortanın karşılaması için evliliğin 3 ıl geçmiş olması gerekiyormu bilginiz varmı arkadaşlar

nerde o günler inşş

ıyım canım ohh sen okula gıdp kafa dagıtıcan yaaaaben evdeyım

bende bu yıl evdeyim çalışmıyorum kpss ye hazırlanıcam ama bide bu sorunlar çıktı evde kafayı yiyecek gibi oluyor insan düşündükçe

bende 3 yıl olması gerekır dıye bılıyorum sızın kac yıl oldu canım

benımsahsı fıkrım sperm sonucuna gore tedavıye baslayın cunku ne kadar erken tedavı o kadar sonuc olur benım fıkrım nacızane

evet haklsın test sonucuna göre kaan aydos tan randevu alıp gidtmeliyiz eşim öğretmen yok gelecek yazı bekleyelim falan diyor ama ikna etmeliyim bide gerçeklerden kaçmaya çalışıyor ama eninde sonunda olucak

ıyım canım ohh sen okula gıdp kafa dagıtıcan yaaaaben evdeyım

evet canım en çok ona seviniyorum zaten kuzucuklarımla zamanın nasıl geçtiğini anlamıycam
sen de boş boş durma... ozaman insan kurdukça kuruyor...
gidebiliyorsan kursa git halk eğitimin çok güzel kursaları oluyor onlara katıl...
ya da evde bi uğraş bul kendine... kitap oku, bişeyler ör ne bileyim el işi yap
zamanını doldur ki içini bunaltmaya fırsatın olmasın...

evet haklsın test sonucuna göre kaan aydos tan randevu alıp gidtmeliyiz eşim öğretmen yok gelecek yazı bekleyelim falan diyor ama ikna etmeliyim bide gerçeklerden kaçmaya çalışıyor ama eninde sonunda olucak

umarım sende ve bızlerde bı gun bu foruma bızde
hamıleyızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz dıye yazarız

bugun zaten halk egıtıme baktım fıtness gıdıcem( BARI BIRAZ ZAYIFLARIM bıde elısıne gıdıcem YOKSA DEDIGIN GIBI KURUCAM CANIM

bizim henüz 15 ay oldu canım tedavi için beklesekmi acaba

canım beklemenin bi anlamı yok siz biran evvel başlayın... zaten tedavi süresi uzayabiliyor sizin tedaviniz nekadar sürecek bilemezsiniz ki onun için zamanı boşa harcamak doğru değil...

canım beklemenin bi anlamı yok siz biran evvel başlayın... zaten tedavi süresi uzayabiliyor sizin tedaviniz nekadar sürecek bilemezsiniz ki onun için zamanı boşa harcamak doğru değil...

haklsın baharcım en akın zamanda başlamalıyız kaan aydos ile herkes onu öneriyor ama onun özeli varmı acaba

cemre sizdedemi azo var nekadardır mücadele ediyosunuz ve neler yaptınız

AHHH ben 5 senelık evlıyım esım tese mıkrotese oldu 0 gene 0 bızde kaan hocaya gıttık
emre beye gıttık aytug kolonkaya ya gıttık semıh ozkana gıttık hepsinde uzun surelı tedavı olduk ama yok sımdı mustafa eraslanın bıtkı ılacını kullanıyoıruz
bakalım kısmet allahın dedıgı olur ya sabır dıyoruz canım

bugun zaten halk egıtıme baktım fıtness gıdıcem( BARI BIRAZ ZAYIFLARIM bıde elısıne gıdıcem YOKSA DEDIGIN GIBI KURUCAM CANIM

en iyisini yapmışsın canım sakın vazgeçme kararından inan böyle daha mutlu olacaksın...

allah inşallah hepimize birgün nasip eder canım kök hücre falan diyorlar ama nezaman gelecekte olacakk..

kok hucre bellı olamıyo nedense
canlarım ben cıkıyorum esım hadı yeter dıyo
hepınıze ıyı uykular

haklsın baharcım en akın zamanda başlamalıyız kaan aydos ile herkes onu öneriyor ama onun özeli varmı acaba

evet canım özel muayenesi var bizde dışarıdan geleceğimiz için özeline randevu aldık... ama çok yoğun siz testin sonucuna göre ki inş sperm bulunur bulunmazsa alın hemen randevunuzu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…