Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
evet canım özel muayenesi var bizde dışarıdan geleceğimiz için özeline randevu aldık... ama çok yoğun siz testin sonucuna göre ki inş sperm bulunur bulunmazsa alın hemen randevunuzu...

peki doktorun kendisile görüştünüzmü uzaktan gelecekler için bulundukları yerde istedikleri testi yaptırıp öyle gitmelerini istiyormuş diye dudyum

kok hucre bellı olamıyo nedense
canlarım ben cıkıyorum esım hadı yeter dıyo
hepınıze ıyı uykular

sanada canım iyi uykular bende çıkıyorum herkese iyi geceler..yarın görüşmek dileğiyle

kızlar benimde acayip uykum geldi tam ben çıkıyorum diyecekken siz benden önce davrandınız
ikinizede iyi geceler allah rahatlık versin

peki doktorun kendisile görüştünüzmü uzaktan gelecekler için bulundukları yerde istedikleri testi yaptırıp öyle gitmelerini istiyormuş diye dudyum

canım hocaya maille ulaşıyorsun ertesi gün sana dönüyor zaten... gelirken yaptırman gereken testleri istiyor onlarla gidince işin uzamıyormuş...

canım hocaya maille ulaşıyorsun ertesi gün sana dönüyor zaten... gelirken yaptırman gereken testleri istiyor onlarla gidince işin uzamıyormuş...

teşekkürler canım bilgiler için gideceğimiz zaman bilgileri alırız senden .. iyi geceler canım görüşürz

kızlar bende yeni üye oldum eşim azo lu yarında yine tesrt vericek ama hiç umut yok ne yapcaz bilmiyorum nere gitsek ne yapsak

hoşgeldin canım. günümüzün hastalığı azosperm ne kadar çokta yaygınlaştı off offf hepimiz bu dertten muzdaribiz. arkadaşlarım sana tavsiyelerde bulunmuş. burda çoğu kişi kaan aydosun hastası bizde tabi. alanında uzman bir doktor bende ona gitmenizi tavsiye ederim bide ankara siizn için daha yakın olacak. öncelikle hocaya mail yoluyla ulaş istediği tahliller olabilir onları bulunduğunuz şehirde yaptırıp dr giderseniz günü birlik işiniz hallolur. sende ben gibi yeni evli sayılırsın bizde durumu erken öğrendik. ve hemen tedaviye başladık herhangi bir yol katedemedik ama pes etmeden devam ediyoruz. yılmadan pes etmeden allah yardımcımız olsun. sende inşallah en kısa zamnda bu dertten kurtulursun. bide test sonucunuz belki değişir. inşallah değişir o zamn hiç bu sıkıntıları çekmezsiniz inşallahhh.

hoşbulduk canım topiğe arada bi girip okuyup çıkıyorum sadece yapacak bir şey yok çünkü bekliyoruz öylee sen nasılsın siz neler yapıyorsunuz

hoşbulduk canım topiğe arada bi girip okuyup çıkıyorum sadece yapacak bir şey yok çünkü bekliyoruz öylee sen nasılsın siz neler yapıyorsunuz

ben de iyiym canım biz de ilaçla tedaviye devam ediyoruz geçen günlerde belki okumuşsundur 1-2 canlı sperm çıktı testte inşallah artmasını umud ediyoruz öyle devam yani.

canlar günaydınnnnnnnnnnnn nerdesiniz hadi gelin artık özledim sizi

gunaydin kizlarr..bugun nasilsiniz kader arkadaslarim..rabbim tez zamanda kucaklarinizi kucaklarimizi doldursun bir mucize yaratsin insallahh..ee allahimin yaninda cok umit kesilmez ..bugun benim 12 .gunum transferimin..bakalim heycanliyim tutmusmu tutmamismi diye..rabbim mucizesini yaratir insallah hepimiz icin kizlar..bu 5.denememizde tutmazsa esim ignelere baslarim diyor bakalim allah rast getirsin..su ignelerin faydasi osada normal yoldan hamile kalsak tabi daha iyi olucakta biraz sabir insallah oda olurr..yeni gelen arkadasim kirsehirde oturan unuttum adini hosgelmis stemize insallah burasi ugur getiorsin hepimize..simdilik sevgiyle kalinn..

günaydın bebişimmmmm

bidenem hoşgeldinnnn canım nasılsın dün ben günlük plan falan araştırıyordum sayfa açıktı ara ara bakıyordum sonra baktım çıkmışsın...
nasıl geçti akşam yemeği dün hiç giremedin...

Son düzenleme:

iyim canım işte ne olsun sen nasılsın ? ben sen çıktın diye çıktım canım. eşimde 8 de geldi hemen hayret ettim bende erken geldi. yemek yedik tavuk bu arada güzel olmuş eşim çok beğendi dün gecede giremedim ya kayınpederim oturdu biraz sonrada ben erken kalkmıştım uykum geldi yattım hemen bende. sen naptın ?

günaydın canım... nasıl olalım gece geç saatlaere kadar burdaydım... sabahta kalkar kalkmaz başına geçtim leptobun
canım bebişin sıkı sıkı tutunuyor sana eminim bundan allahın izniyle bebişinizi kucağınıza alacaksınız...
allahım bize de nasip eder inş... dua et bize olur mu

canlar günaydınnnnnnnnnnnn nerdesiniz hadi gelin artık özledim sizi
günaydın canımmmmm
gunaydın canlarrrrrrrrrrrrrrr
günaydın esracımmmmmmmm

canım inşallah bebişin sana tutunmuştur olumsuz düşünme inşallah bu bebişini kucağına aldıktan sonra diğer bebişlerin normal yoldan olur canım.

günaydın canımcım iyim bende canım sen nasılsın?? canım sen içini ferah tut bebişin inşallah bu sefer seni bırakmayacak annesini kucağında uyumayı sabırszlıkla bekliyordur inşallahhhh. bizi sevindireceksin. bizlerede dua et canım

bende iyiyim canım ne olsun topikten ayrılamıyorum bi türlü ooooh ellerine sağlık bidenem ben sana demiştim ağızlarının suyu akacak diye
benim de eşim dün çok geç geldi işi vardı saat 21,30da geldi bekle bekle tek başıma canım sıkıldı
sonra yemek yedik yorgundu zaten gece 12de yattı ben yine tek başıma gece 2ye kadar oturdum yalnız yalnız

günaydın canım

günadınnn kızlarrrr. bugün her şey gönlümüzce olur inşallah

günaydın tatlım inş dilediğimiz gibi olur herşey...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…