evet canım özel muayenesi var bizde dışarıdan geleceğimiz için özeline randevu aldık... ama çok yoğun siz testin sonucuna göre ki inş sperm bulunur bulunmazsa alın hemen randevunuzu...
kok hucre bellı olamıyo nedense
canlarım ben cıkıyorum esım hadı yeter dıyo
hepınıze ıyı uykular
sanada canım iyi uykular bende çıkıyorum herkese iyi geceler..yarın görüşmek dileğiyle
peki doktorun kendisile görüştünüzmü uzaktan gelecekler için bulundukları yerde istedikleri testi yaptırıp öyle gitmelerini istiyormuş diye dudyum
canım hocaya maille ulaşıyorsun ertesi gün sana dönüyor zaten... gelirken yaptırman gereken testleri istiyor onlarla gidince işin uzamıyormuş...
kızlar bende yeni üye oldum eşim azo lu yarında yine tesrt vericek ama hiç umut yok ne yapcaz bilmiyorum nere gitsek ne yapsak
canım hoşgeldin nasılsın bayağıdır girmiyosun topiğe...canım herşeyin hayırlısı herşeyin bir zamanı var elbet ama insanız işte üzülmemek elde değil Rabbim hayırlısıyla en kısa zamanda bizlere de nasip etsin inşallah...
hoşbulduk canım topiğe arada bi girip okuyup çıkıyorum sadece yapacak bir şey yok çünkü bekliyoruz öylee sen nasılsın siz neler yapıyorsunuz
canlar günaydınnnnnnnnnnnnnerdesiniz hadi gelin artık özledim sizi
günaydın bebişimmmmm
bidenem hoşgeldinnnncanım nasılsın dün ben günlük plan falan araştırıyordum sayfa açıktı ara ara bakıyordum sonra baktım çıkmışsın...
nasıl geçti akşam yemeğidün hiç giremedin...
gunaydin kizlarr..bugun nasilsiniz kader arkadaslarim..rabbim tez zamanda kucaklarinizi kucaklarimizi doldursun bir mucize yaratsin insallahh..ee allahimin yaninda cok umit kesilmez ..bugun benim 12 .gunum transferimin..bakalim heycanliyim tutmusmu tutmamismi diye..rabbim mucizesini yaratir insallah hepimiz icin kizlar..bu 5.denememizde tutmazsa esim ignelere baslarim diyor bakalim allah rast getirsin..su ignelerin faydasi osada normal yoldan hamile kalsak tabi daha iyi olucakta biraz sabir insallah oda olurr..yeni gelen arkadasim kirsehirde oturan unuttum adini hosgelmis stemize insallah burasi ugur getiorsin hepimize..simdilik sevgiyle kalinn..
günaydın canımmmmmcanlar günaydınnnnnnnnnnnnnerdesiniz hadi gelin artık özledim sizi
günaydın esracımmmmmmmmgunaydın canlarrrrrrrrrrrrrrr
gunaydin kizlarr..bugun nasilsiniz kader arkadaslarim..rabbim tez zamanda kucaklarinizi kucaklarimizi doldursun bir mucize yaratsin insallahh..ee allahimin yaninda cok umit kesilmez ..bugun benim 12 .gunum transferimin..bakalim heycanliyim tutmusmu tutmamismi diye..rabbim mucizesini yaratir insallah hepimiz icin kizlar..bu 5.denememizde tutmazsa esim ignelere baslarim diyor bakalim allah rast getirsin..su ignelerin faydasi osada normal yoldan hamile kalsak tabi daha iyi olucakta biraz sabir insallah oda olurr..yeni gelen arkadasim kirsehirde oturan unuttum adini hosgelmis stemize insallah burasi ugur getiorsin hepimize..simdilik sevgiyle kalinn..
iyim canım işte ne olsun sen nasılsın ? ben sen çıktın diye çıktım canım. eşimde 8 de geldi hemen hayret ettim bende erken geldi. yemek yedik tavuk bu arada güzel olmuş eşim çok beğendidün gecede giremedim ya kayınpederim oturdu biraz sonrada ben erken kalkmıştım uykum geldi yattım hemen bende. sen naptın ?
günaydın canımmmmm
günaydın esracımmmmmmmm
canım inşallah bebişin sana tutunmuştur olumsuz düşünme inşallah bu bebişini kucağına aldıktan sonra diğer bebişlerin normal yoldan olur canım.
günadınnn kızlarrrr. bugün her şey gönlümüzce olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?