günadınnn kızlarrrr. bugün her şey gönlümüzce olur inşallah
bende iyiyim canım ne olsun topikten ayrılamıyorum bi türlüooooh ellerine sağlık bidenem ben sana demiştim ağızlarının suyu akacak diye
benim de eşim dün çok geç geldi işi vardısaat 21,30da geldi bekle bekle tek başıma canım sıkıldı
sonra yemek yedik yorgundu zaten gece 12de yattı ben yine tek başımagece 2ye kadar oturdum yalnız yalnız
günadınnn kızlarrrr. bugün her şey gönlümüzce olur inşallah
ahh kıyamammm sana bilseydim yanlız olduğunu bende girerdim sana yanlızlık hissettirmezdimmmbenim eşim dün erken gelerek beni şaşırttı valla dün demiştim ya bugün o hamile arkadaşıma gidicem bende
ahhh canım arkadaşım benim saoliyi olmuş canım bigünde erken gelsin adamcağız...
son haftalarıydı galiba arkadaşının inş allah size de bize de isteyen herekese de nasip eder...
ama kendini üzme tamam mı
kızlar selammmm, ben geldim doktordan çok şükür bebeğimi ve kalp atışlarını duyduk..Allah'ım herkese nasip eder inşAllah..Çok muhteşem bir duygu, Rabbim inşAllah sağlıkla devam ettirir..
bacılar az önce yeşilex 008 denen şu sperm şeysini araştırıyordum canlı destek hattından bilgi aldım yeşilex 008 spermin sayı ve kalitesini arttırır azosperm konusunda etkili değildir dedi ardından spermax diye başka bir şey önerdi ya nebilim işte okadar çok şey kullandık ki inandırıcı gelmiyor anca böyle kullanıpta çıkan olucakda öyle kızlar siz ne dersiniz bu spermax konusunda kızlar nursen harici bu yeşilexsi kullanan yada raştıran varmı
evt canım bu yaın sonuna kadar zamnı var ama kız bebekler erken gelir diyolarya belkide erken olur demiş dr bekliyor bakalım hayırlsıı inşallahh bizlerede görürüz o günelri üzmiycem inşallahhhh..
allah bebişini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin arkadaşına canım benim... inş bizde görücez o mutlu günleri bunlarda geçecek allahın izniyle...
aminnn canım aminnnnn
nasılsınız kızlarrrr ben aynı vallahiii eskiler nerelerdesiniz varmı bi haberrr değişen bişey olmadığından giresimde gelmiyoo vallahiiii
ben de o niyetteyim canım...bi süre bekleyeyim bakalım...merhaba herkese masalcım sen bu aralar kendını fazla yıprattıgın ıcın olabılır o sıslık ama yag bezesıde olabılır eger agrıyorsa elleyınce top gıbı elıne gelıyorsa bı doktora gıt tatlım bence ufak bıle olsa ıhmal etme ama takma kafanı muayne ol ıcın rahat etsın canım benım
sağol kuzum benim iyiki varsınız...canım evet melisanın dediği gibi üzüntülü ğünler geçirdin ondandır belki sıkıntıdan sivilce filan çıkacaktır hemen kötü bişey getirme aklına her şişlik beze filan kötü bişey degildir geçmezse doktora göster için rahat eder en azından bende öptüm seni bayyy.
canımm işte buna sevindim..inşallah sen de yakında hamileler kervanına katılırsın....merhaba güzel anne adayları
Eşim test sonuçlarını görünce şoka girmiş ve doktora gitmeyi reddetmişti.
Ayrıca tüp bebeğe karşıda nedensiz bir tepkisi vardı.( ailesinin cahilliğide cabası )
Alttan alttan uyguladığım telkinler sonrası eşim doktora gitmeye karar verdi
Tabi bunda bu sitenin katkısı çok fazla, bilinçlenmemi sağladı.
Şimdi test sonuçlarını bekliyorum ve sonrada tedavi inşallah.
Bitkisel tedavi için önerilerinizi bekliyorum.
Kendinize iyi bakın umudunuzu kaybetmeyin.
Eşimin doktora gitmesi bile beni umutlandırdı.
Umarım herşey hepimiz için hayırlı olur.Umarım bizlerde yakında anne oluruz.
Rabbim hepimize yardım etsin inşallah.
inşallahh canım ya kendi aracınızla gidecekseniz ankaraya buraya uğrayın bi çayımızı kahvemizi için hem tanışmış olurz bahaneylevalla canım sorma meraktan çatlıyorum ama sorma dedi sıkma adamı dedi. o böyle sorulardan sıkılıyordur kafasına göre cvp verir filan dedi. bekleyelim dedi. o yüzden hala bekliyorum. masalın dediği gibi yeşil ışık bana biraz geç yanıyor kırmızıda hala bekliyorum
Allah şifa versin canım benim..ne dertler var işteselam kızlar nasılsınız
nasıl gıdıor
ya bugun sevvalın ılk rocunu tutuyorum
ama cok gergınım
cok sevdıgım bırının kanser oldugunu duydum
cok ama cok uzuldum
rabbm dermansız dert vermesın
bugün sabah namazdan sonra okuyup dua ettim canım.Allah yar ve yardımcın olsun.Allah yardımcın olsun canım...inşallah bi yasin okurum sana...
Sağol canım Allah razı olsun
canım hoşgelmesen de inşallah hoş ayrılırsın buradan hamile olarak:)))kızlar bende yeni üye oldum eşim azo lu yarında yine tesrt vericek ama hiç umut yok ne yapcaz bilmiyorum nere gitsek ne yapsak
giderek kalabalıklaşıyoruz ve ben gerçekten ürperiyorum bu artış karşısında..daha fazla kalabalıklaşmamayı umuyorum(ben yandım eller yanmasın misali:))
Allah yardımcınız olsun canım derdi veren Allah dermanı da verir yeter ki umutlu olup isyan etmeyelim..birbirimize destek olalım...dua et bol bol birgün biz de anne olucaz inşallah.
ben de kpssye gircem:/dersane arıyorum valla öğrenciliği özlemişim ya:)))bende bu yıl evdeyim çalışmıyorum kpss ye hazırlanıcam ama bide bu sorunlar çıktı evde kafayı yiyecek gibi oluyor insan düşündükçe
evde oturmak ne sıkıcı bişey ya:))kızlar kendimi kkpssye ve okula veriyorum bilginize:))
bu durumu kafama takmama kararı aldım..eşim bi süre akışına bırakalım çok yıprandın dedi...
bana da iyi gelecek bu kendi haline bırakma olayı...ücretliye başvurdum o da çıkarsa kafamı oyalarım işte..düşünmem böylece:)
haftasonu gidip kaydımızı yaptırcaz arkadaşlarla kpss mağdurları olaraktan:)))
şu gebelik oldu olmadı azo hastalık sıkıntı falan bunları bi sür düşünmemek en iyisi diye düşünüyorum...
şimdi de dışarı çıkcam alışveriş yapıcam...genç yaşta dert sahibi olmak istemiyorum hayatıma bakcam(inşallah bunu başarabilirim:)))
öptüm hepiniziii
canım hoşgeldin ben iyiyim sen de iyisindir inşallah pek eskilerden sayılmam ama 1,5 yıl da oldu hani buraya geleli sen gir gene ya özletme kendini
iyiyim canım girerim bundan sonra artık kış geliyor yazın pek girilmiyo ama inşallah kışın hep birlikte olacağız..
ben de kpssye gircem:/dersane arıyorum valla öğrenciliği özlemişim ya:)))
evde oturmak ne sıkıcı bişey ya:))kızlar kendimi kkpssye ve okula veriyorum bilginize:))
bu durumu kafama takmama kararı aldım..eşim bi süre akışına bırakalım çok yıprandın dedi...
bana da iyi gelecek bu kendi haline bırakma olayı...ücretliye başvurdum o da çıkarsa kafamı oyalarım işte..düşünmem böylece:)
haftasonu gidip kaydımızı yaptırcaz arkadaşlarla kpss mağdurları olaraktan:)))
şu gebelik oldu olmadı azo hastalık sıkıntı falan bunları bi sür düşünmemek en iyisi diye düşünüyorum...
şimdi de dışarı çıkcam alışveriş yapıcam...genç yaşta dert sahibi olmak istemiyorum hayatıma bakcam(inşallah bunu başarabilirim:)))
öptüm hepiniziii
iyiyim canım girerim bundan sonra artık kış geliyor yazın pek girilmiyo ama inşallah kışın hep birlikte olacağız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?