Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Bu arada aramıza hoşgeldin eslemsena inşallah test sonucunuz olumlu olur canım

ahh kıyamammm sana bilseydim yanlız olduğunu bende girerdim sana yanlızlık hissettirmezdimmm benim eşim dün erken gelerek beni şaşırttı valla dün demiştim ya bugün o hamile arkadaşıma gidicem bende

ahh kıyamammm sana bilseydim yanlız olduğunu bende girerdim sana yanlızlık hissettirmezdimmm benim eşim dün erken gelerek beni şaşırttı valla dün demiştim ya bugün o hamile arkadaşıma gidicem bende

ahhh canım arkadaşım benim saol iyi olmuş canım bigünde erken gelsin adamcağız...
son haftalarıydı galiba arkadaşının inş allah size de bize de isteyen herekese de nasip eder...
ama kendini üzme tamam mı

evt canım bu yaın sonuna kadar zamnı var ama kız bebekler erken gelir diyolarya belkide erken olur demiş dr bekliyor bakalım hayırlsıı inşallahh bizlerede görürüz o günelri üzmiycem inşallahhhh..

kızlar selammmm, ben geldim doktordan çok şükür bebeğimi ve kalp atışlarını duyduk..Allah'ım herkese nasip eder inşAllah..Çok muhteşem bir duygu, Rabbim inşAllah sağlıkla devam ettirir..

hayirli olsun melisala ,insaalah bu mutlulugu hepimiz tadariz

hadi ya bizde tam yesilex almaya karar vermistik ,ben arastirmadimda azo icin zannediyodum,Allah Allah bu azoya da ne iyi geliyoki yok hormon yukselir yok bilmem ne olur napicaz ya

evt canım bu yaın sonuna kadar zamnı var ama kız bebekler erken gelir diyolarya belkide erken olur demiş dr bekliyor bakalım hayırlsıı inşallahh bizlerede görürüz o günelri üzmiycem inşallahhhh..

allah bebişini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin arkadaşına canım benim... inş bizde görücez o mutlu günleri bunlarda geçecek allahın izniyle...

nasılsınız kızlarrrr ben aynı vallahiii eskiler nerelerdesiniz varmı bi haberrr değişen bişey olmadığından giresimde gelmiyoo vallahiiii

nasılsınız kızlarrrr ben aynı vallahiii eskiler nerelerdesiniz varmı bi haberrr değişen bişey olmadığından giresimde gelmiyoo vallahiiii

canım hoşgeldin ben iyiyim sen de iyisindir inşallah pek eskilerden sayılmam ama 1,5 yıl da oldu hani buraya geleli sen gir gene ya özletme kendini

ben de o niyetteyim canım...bi süre bekleyeyim bakalım...
sağol kuzum benim iyiki varsınız...
canımm işte buna sevindim..inşallah sen de yakında hamileler kervanına katılırsın....
çok hoşsun bebekim
selam kızlar nasılsınız
nasıl gıdıor
ya bugun sevvalın ılk rocunu tutuyorum
ama cok gergınım
cok sevdıgım bırının kanser oldugunu duydum
cok ama cok uzuldum
rabbm dermansız dert vermesın
Allah şifa versin canım benim..ne dertler var işte((biz de azo için kahroluyoruz alem canının derdine düşüyor((işe bu taraftan bakınca insan şükrediyor haline.

ben de kpssye gircem:/dersane arıyorum valla öğrenciliği özlemişim ya:)))
evde oturmak ne sıkıcı bişey ya:))kızlar kendimi kkpssye ve okula veriyorum bilginize:))
bu durumu kafama takmama kararı aldım..eşim bi süre akışına bırakalım çok yıprandın dedi...
bana da iyi gelecek bu kendi haline bırakma olayı...ücretliye başvurdum o da çıkarsa kafamı oyalarım işte..düşünmem böylece:)
haftasonu gidip kaydımızı yaptırcaz arkadaşlarla kpss mağdurları olaraktan:)))
şu gebelik oldu olmadı azo hastalık sıkıntı falan bunları bi sür düşünmemek en iyisi diye düşünüyorum...
şimdi de dışarı çıkcam alışveriş yapıcam...genç yaşta dert sahibi olmak istemiyorum hayatıma bakcam(inşallah bunu başarabilirim:)))
öptüm hepiniziii[/QUOTE]

ohhh keyfine bak canım e n iyisini yaparsın çık kafanı dağıt biraz

canım hoşgeldin ben iyiyim sen de iyisindir inşallah pek eskilerden sayılmam ama 1,5 yıl da oldu hani buraya geleli sen gir gene ya özletme kendini

iyiyim canım girerim bundan sonra artık kış geliyor yazın pek girilmiyo ama inşallah kışın hep birlikte olacağız..

masalım inş herşey dilediğin gibi olur canım benim
umarım ücretli öğretmenliğe başlarsın zaten dersanede olacak kafan dağılır yeni bi ortam yeni arkadaşlar
hayatı akışına bırakmak en mantıklısı... evde olsan bunu yapman zor olurdu ama sen nerdeyse bütün gününü dışarıda geçireceksin...
akşam da ev işi kocişin derken zaman su gibi geçer...
umarım bu süre zarfında da herşey yoluna girer
sana iyi eğlenceler tatlım akşama görüşürüz öpüyorum en kocamanından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…