Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım umarım herşey gönlünüzce olur.rabbim hakkınıza hayırlısını nasip etsin.bugün test yaptıracaksın değil mi?inş bu defa güzel haberlerle dönersin canım,emekleriniz boşa gitmez inş.haberlerini bekliyoruz..

herkese merhaba!
ben beş yıllık evliyim.son 1,5 yıldır bebek istiyoruz.olmayınca doktor sperm testi istedi bir ay önce.eşimde azoospermi olduğunu öğrendik.sizlerinde bildiğiniz duyguları yaşadık.çok üzüldük.eşimden hormon testi istediler.hormonları referans değerleri içerisindeydi.doktor hormon seviyesinin normal olduğunu ve tıkanıklığa bağlı azoospermi olma ihtimalinin yüksek olduğunu söyledi.biraz olsun sevindirici bir haberdi bu. eşim ve ben bu süreçte hiç zaman geçirmeden tedaviye başlama kararı aldık.geçen hafta eşim tesa oldu.zorlu,heyecanlı ve gergin bir bekleyişin ardından sevindirici bir haber aldık.200-3000 sperm bulundu.4 tüp olarak donduruldu.şimdi benim sürecim başlayacak.yumurta toplama vs.çok heyecanlıyım.yazdıklarınızı takip ediyorum. Allahım hepimiz için en hayırlı olanını versin.ben hep böyle dua ettim.bundan sonrası içinde böyle diyorum.gelişmeleri sizinle paylaşırım.

mrb selincim... topiğimiz her geçen gün biraz daha kalabalıklaşıyor neyazıkki
ama siz aramıza katılan en şanslı üyelerden birisiniz... allaha şükür spermler bulunmuş ve dondurulmuş...
bu çok güzel bişey darısı bizim başımıza artık
inş hayırlısıyla devamıda gelir ve bebişinize kavuşursunuz
umarım bizlerde sizin kadar şanslı oluruz...
selincim eşin tese olmadan önce herhangi bi ilaç tedavisi gördü mü yoksa hemen ameliyat mı oldunuz...

merhaba selin8 hoş geldin inşallah iyi haberlerle git burdan spermminiz bulunmuş çok iyi o spermlerle bir çok deneme yapılabilinir işiniz kolay inşallah çok fazla denemeden ilk tüp tedavinde hamile kalırsın allah yardımcın olsun .:93:

istiyorumbebegimi canım hoşgeldin nerelerdeydin

Son düzenleme:

hoşgeldin canım ne güzel spermleriniz var inşallah sağlıklı bebişlerin olur tedavi sürecinde allah yardımcın olsun su gibi akıp geçsin inşallah.

sevgili bahar 85 ve istiyorumbebeğimi merhaba. baharcım eşim hiçbir ilaç kullanmadı.biz de dayanamadık.bir an önce olsun ne olacaksa sperm çıkacak mı çıkmayacak mı ?psikolojimiz bozuldu.anlıyorsunuzdur.aynı duyguları yaşadık. doktor önce tesa yapalım bulamazsak hazır anestezi altındayken hemen tese ye geçeriz dedi.ama çok şükür ki tese ye gerek kalmadı.2000-3000gibi ortalama bir rakam verdiler sperm sayısı için.üzerimizden çooook ağır bir yük kalkmış gibi sevindik.ilk gittiğimizde doktorumuz bize bir hastanın dosyasını gösterdi.tam bir mucize.erkekte xxy kromozomlu.klinefelter yani.tesede 4 yarı canlı bulunmuş.kadın şimdi ikizlere hamile imiş.allahtan ki ikizler kız.hastalık tükenmiş oluyomuş erkek olsa onlarda da aynı hastalık olacakmış.çok şaşırdık.doktorumuz çok ender görülen bir olay olduğunu söyledi.allahtan ümit kesilmez. tam bir mucize.

aynen bende canım gelen giden var mı diye bakıyorum kimse yok bende tekrar çıkıyorum :97: iyi ki geldiniz iyice sıkılmıştım

ben burdayım balımmmm yoksa beni sevmiyo musun

görmedim bebeğim seni napıyorsunuz canım bende yeni geldim eve arkadaşımı gördüm geldim

allah büyük canım ve sonsuz mucizeleri var inş buradaki tüm arkadaşlarımızla bizde o büyük mucizeye kavuşuruz...

görmedim bebeğim seni napıyorsunuz canım bende yeni geldim eve arkadaşımı gördüm geldim

napıyım canım ya işim gücümde yok siz de yoksunuz iyice sıkılmıştım iyi oldu gelmeniz
arkadaşının durumu nasıl canım iyi mi nasıl heyecanlıdır şimdi değil mi...

napıyım canım ya işim gücümde yok siz de yoksunuz iyice sıkılmıştım iyi oldu gelmeniz
arkadaşının durumu nasıl canım iyi mi nasıl heyecanlıdır şimdi değil mi...

çoook heyecanlı olmazmı son günleri artık 15 günü kalmış herşeylerini tamamlamışlar ama çok sıkıntıları var hava çok sıcak değil mesela burda ama terliyor fenalık basıyor diyor. uyuyamıyormuş filan. son günlerde iyice ağırlaşıyormuş.kıpırdağını gördüm ordan oraya geçiyormuş çok güzel bişey ben bile görünce çok etkilendim o nasıl etkileniyor. bizim durumumuzu biliyor dua ediyorum san dedi inşallah en kısa zamnda sende hamile kalırsın dedi inşallahh deidm bende. senin dualrın kabul olur dedim bizlere dua et dedim. hep dua ediyorum diyor zaten bide çok iyi niyetli bi kızdır.inşallah dualrı kabul olur. benim bi sürü arkadaşım var onlarada dua et deidm. etmem mi ederim tabi diyor. inşallah bebeğine kavuşacak. kötü hissettim kendimi ama bi o kadarda onun o halini heyecanını görüncede çok sevindim. inşallahh bizde o günleri göreceğiz

olur böyle sıkıntılar canım hayırlısıyla şu 15 günüde atlattılarmı kavuşacaklar bebişlerine
ahhh benim gönlü güzel arkadaşım demek bizim içinde dua istedin arkadaşından canımsın sen yaaa
bebişin kıpırdadığını gördün ha allahım nasıl bi duygudur bu inş bizde yaşarız

Son düzenleme:
kizlar iyi haber vermek isterdim ama test olmadan adet oldum galiba cok kotuyum budefada olmadi tutmadi bebeyim beni...

kizlar iyi haber vermek isterdim ama test olmadan adet oldum galiba cok kotuyum budefada olmadi tutmadi bebeyim beni...

toana fazla üzülme belki yerleşme filan kanamasıdır inşallah öyledir belli olmaz tüp bebek bölümünde POZİTİFsonuç alanlar adet oldum zannettim de çok üzülmüştüm boşa üzülmüşüm bebegim benimleymiş diyenler çok fazla belki inşallah öyledir sen gene testi yaptır sizin orda heralde15 . günmü test yapılıyor burda 12.ğün yapılıyor bu gün ögrenmen gerekti burda olsaydın .:26:

istedim canım istememmii kader arkadaşlarım benim...
ayy canım o kadar koşturmaca yaşadım ki şu 2 saattte öldüm resmen yani. eve geldim o arada arkadaşım geldi onunla ilgilenirken bi yandan yemek yapmaya çalıştım tam yemek yaparken kayınpederim geldi.sofra hazırla yemek hazırla derken koşturmaca yaşadım valla bulaşıkları filan topladım da şimdi biraz oturdum bilg kapatmamışım açınca yazayım dedim. sende çıkmışsın canım.

kızlar selammmm, ben geldim doktordan çok şükür bebeğimi ve kalp atışlarını duyduk..Allah'ım herkese nasip eder inşAllah..Çok muhteşem bir duygu, Rabbim inşAllah sağlıkla devam ettirir..

meliselacığım tekrar gözün aydın olsun bebeğin kalp atışlarını duymuşşsunuz maşalah maşallah hayırlı uğurlu olsun kocaman bir aile olursunuz inş.bizlere çok dua et tatlım bebğinede kendinede çok dikkat et Allah nazarlardan korusun A.e.ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…