gunaydin kizlarr..bugun nasilsiniz kader arkadaslarim..rabbim tez zamanda kucaklarinizi kucaklarimizi doldursun bir mucize yaratsin insallahh..ee allahimin yaninda cok umit kesilmez ..bugun benim 12 .gunum transferimin..bakalim heycanliyim tutmusmu tutmamismi diye..rabbim mucizesini yaratir insallah hepimiz icin kizlar..bu 5.denememizde tutmazsa esim ignelere baslarim diyor bakalim allah rast getirsin..su ignelerin faydasi osada normal yoldan hamile kalsak tabi daha iyi olucakta biraz sabir insallah oda olurr..yeni gelen arkadasim kirsehirde oturan unuttum adini hosgelmis stemize insallah burasi ugur getiorsin hepimize..simdilik sevgiyle kalinn..
herkese merhaba!
ben beş yıllık evliyim.son 1,5 yıldır bebek istiyoruz.olmayınca doktor sperm testi istedi bir ay önce.eşimde azoospermi olduğunu öğrendik.sizlerinde bildiğiniz duyguları yaşadık.çok üzüldük.eşimden hormon testi istediler.hormonları referans değerleri içerisindeydi.doktor hormon seviyesinin normal olduğunu ve tıkanıklığa bağlı azoospermi olma ihtimalinin yüksek olduğunu söyledi.biraz olsun sevindirici bir haberdi bu. eşim ve ben bu süreçte hiç zaman geçirmeden tedaviye başlama kararı aldık.geçen hafta eşim tesa oldu.zorlu,heyecanlı ve gergin bir bekleyişin ardından sevindirici bir haber aldık.200-3000 sperm bulundu.4 tüp olarak donduruldu.şimdi benim sürecim başlayacak.yumurta toplama vs.çok heyecanlıyım.yazdıklarınızı takip ediyorum. Allahım hepimiz için en hayırlı olanını versin.ben hep böyle dua ettim.bundan sonrası içinde böyle diyorum.gelişmeleri sizinle paylaşırım.
herkese merhaba!
ben beş yıllık evliyim.son 1,5 yıldır bebek istiyoruz.olmayınca doktor sperm testi istedi bir ay önce.eşimde azoospermi olduğunu öğrendik.sizlerinde bildiğiniz duyguları yaşadık.çok üzüldük.eşimden hormon testi istediler.hormonları referans değerleri içerisindeydi.doktor hormon seviyesinin normal olduğunu ve tıkanıklığa bağlı azoospermi olma ihtimalinin yüksek olduğunu söyledi.biraz olsun sevindirici bir haberdi bu. eşim ve ben bu süreçte hiç zaman geçirmeden tedaviye başlama kararı aldık.geçen hafta eşim tesa oldu.zorlu,heyecanlı ve gergin bir bekleyişin ardından sevindirici bir haber aldık.200-3000 sperm bulundu.4 tüp olarak donduruldu.şimdi benim sürecim başlayacak.yumurta toplama vs.çok heyecanlıyım.yazdıklarınızı takip ediyorum. Allahım hepimiz için en hayırlı olanını versin.ben hep böyle dua ettim.bundan sonrası içinde böyle diyorum.gelişmeleri sizinle paylaşırım.
istiyorumbebegimi canım hoşgeldinnerelerdeydin
herkese merhaba!
hoşbulduk canım .ben burdayım bugün pek giren yok bakıp çıkıyorum .
kızlarrrr nerelerdesinizzz ?????
aynen bende canım gelen giden var mı diye bakıyorum kimse yok bende tekrar çıkıyorum :97: iyi ki geldiniz iyice sıkılmıştım
ben burdayım balımmmmyoksa beni sevmiyo musun
sevgili bahar 85 ve istiyorumbebeğimi merhaba. baharcım eşim hiçbir ilaç kullanmadı.biz de dayanamadık.bir an önce olsun ne olacaksa sperm çıkacak mı çıkmayacak mı ?psikolojimiz bozuldu.anlıyorsunuzdur.aynı duyguları yaşadık. doktor önce tesa yapalım bulamazsak hazır anestezi altındayken hemen tese ye geçeriz dedi.ama çok şükür ki tese ye gerek kalmadı.2000-3000gibi ortalama bir rakam verdiler sperm sayısı için.üzerimizden çooook ağır bir yük kalkmış gibi sevindik.ilk gittiğimizde doktorumuz bize bir hastanın dosyasını gösterdi.tam bir mucize.erkekte xxy kromozomlu.klinefelter yani.tesede 4 yarı canlı bulunmuş.kadın şimdi ikizlere hamile imiş.allahtan ki ikizler kız.hastalık tükenmiş oluyomuş erkek olsa onlarda da aynı hastalık olacakmış.çok şaşırdık.doktorumuz çok ender görülen bir olay olduğunu söyledi.allahtan ümit kesilmez. tam bir mucize.
görmedim bebeğim seninapıyorsunuz canım bende yeni geldim eve arkadaşımı gördüm geldim
napıyım canım ya işim gücümde yok siz de yoksunuz iyice sıkılmıştım iyi oldu gelmeniz
arkadaşının durumu nasıl canım iyi mi nasıl heyecanlıdır şimdi değil mi...
çoook heyecanlı olmazmı son günleri artık 15 günü kalmış herşeylerini tamamlamışlar ama çok sıkıntıları var hava çok sıcak değil mesela burda ama terliyor fenalık basıyor diyor. uyuyamıyormuş filan. son günlerde iyice ağırlaşıyormuş.kıpırdağını gördüm ordan oraya geçiyormuş çok güzel bişey ben bile görünce çok etkilendim o nasıl etkileniyor. bizim durumumuzu biliyor dua ediyorum san dedi inşallah en kısa zamnda sende hamile kalırsın dedi inşallahh deidm bende. senin dualrın kabul olur dedim bizlere dua et dedim. hep dua ediyorum diyor zaten bide çok iyi niyetli bi kızdır.inşallah dualrı kabul olur. benim bi sürü arkadaşım var onlarada dua et deidm. etmem mi ederim tabi diyor. inşallah bebeğine kavuşacak. kötü hissettim kendimi ama bi o kadarda onun o halini heyecanını görüncede çok sevindim. inşallahh bizde o günleri göreceğiz
kizlar iyi haber vermek isterdim ama test olmadan adet oldum galiba cok kotuyum budefada olmadi tutmadi bebeyim beni...
kizlar iyi haber vermek isterdim ama test olmadan adet oldum galiba cok kotuyum budefada olmadi tutmadi bebeyim beni...
olur böyle sıkıntılar canım hayırlısıyla şu 15 günüde atlattılarmı kavuşacaklar bebişlerine
ahhh benim gönlü güzel arkadaşımdemek bizim içinde dua istedin arkadaşından canımsın sen yaaa
bebişin kıpırdadığını gördün ha allahım nasıl bi duygudur bu inş bizde yaşarız
kızlar selammmm, ben geldim doktordan çok şükür bebeğimi ve kalp atışlarını duyduk..Allah'ım herkese nasip eder inşAllah..Çok muhteşem bir duygu, Rabbim inşAllah sağlıkla devam ettirir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?