kizlar bugun kaan hocaya mesaj gondermisdim ameliyata girmedini ve patoloji raporunu sormusdum hemen cevap gondermis aynen kopyaliyorum
..........hanım, gerçekten sonuca üzüldüm. Buradaki doku sonucunuzu inceledim (patoloji veya biyopsi dediğiniz, bu şekilde tam olgunlaşmamış sperm hücrelerinin tiplendirmesidir) .......... Beyde sperm hücrelerinin olgunlaşmamışları bile yok. Yani, oldukça ileri bir problem. En iyisi kök hücre çalışmalarını takip etmek. Bu konuda biz gelişmeleri izliyoruz. Kök hücre enstitüsü de kuruldu. Eğer dünyada bu yöntemle bir örneği doğarsa, burada da hemen başlayabileceğiz. Lütfen aralıklı olarak kök hücre başladı mı şeklinde bana sorun.
Saygılarımla.
Prof.dr. Kaan aydos
bizim iyilesme gibi bir sansimiz yok artik, kok hucrede kim bilir ne zamana cikar.
kizlar bugun kaan hocaya mesaj gondermisdim ameliyata girmedini ve patoloji raporunu sormusdum hemen cevap gondermis aynen kopyaliyorum
..........hanım, gerçekten sonuca üzüldüm. Buradaki doku sonucunuzu inceledim (patoloji veya biyopsi dediğiniz, bu şekilde tam olgunlaşmamış sperm hücrelerinin tiplendirmesidir) .......... beyde sperm hücrelerinin olgunlaşmamışları bile yok. Yani, oldukça ileri bir problem. En iyisi kök hücre çalışmalarını takip etmek. Bu konuda biz gelişmeleri izliyoruz. Kök hücre enstitüsü de kuruldu. Eğer dünyada bu yöntemle bir örneği doğarsa, burada da hemen başlayabileceğiz. Lütfen aralıklı olarak kök hücre başladı mı şeklinde bana sorun.
Saygılarımla.
Prof.Dr. Kaan AYDOS
bizim iyilesme gibi bir sansimiz yok artik, kok hucrede kim bilir ne zamana cikar.
bozma morelini arkadaş tabi nekadar bozmamak elde degil ama yaşınız gençse hale umut çok belli olmaz şu kök hücreyi inşallah biran önce çıkarırlarda bu dertten kurtarırlar allah yardım etsin inşallah bi gün sizde anne baba olun ..kizlar bugun kaan hocaya mesaj gondermisdim ameliyata girmedini ve patoloji raporunu sormusdum hemen cevap gondermis aynen kopyaliyorum
..........hanım, gerçekten sonuca üzüldüm. Buradaki doku sonucunuzu inceledim (patoloji veya biyopsi dediğiniz, bu şekilde tam olgunlaşmamış sperm hücrelerinin tiplendirmesidir) .......... beyde sperm hücrelerinin olgunlaşmamışları bile yok. Yani, oldukça ileri bir problem. En iyisi kök hücre çalışmalarını takip etmek. Bu konuda biz gelişmeleri izliyoruz. Kök hücre enstitüsü de kuruldu. Eğer dünyada bu yöntemle bir örneği doğarsa, burada da hemen başlayabileceğiz. Lütfen aralıklı olarak kök hücre başladı mı şeklinde bana sorun.
Saygılarımla.
Prof.Dr. Kaan AYDOS
bozma morelini arkadaş tabi nekadar bozmamak elde degil ama yaşınız gençse hale umut çok belli olmaz şu kök hücreyi inşallah biran önce çıkarırlarda bu dertten kurtarırlar allah yardım etsin inşallah bi gün sizde anne baba olun ..
merhaba hemen morelini bozma ne olacağını inan bilemezsin rabbim ol dedikten sonra tıbbin hiç bir etkisi olmuyor sizin durumun nasıldı ben de çok yeniyim ne olduğunu bilmiyorum yeni yeni araştırıyorum ne durumda olduğumuzu çözmeye çalışıyorum
hepimizin durumu aynı canım tedavilerimiz filan oluyoruz ama şansımızı kök hücrede deneyeceğiz gibi görünüyor. biz patoloji sonucu ile birlikte kaan hocaya gittiğimizde kök hücreden bahsetti bizede ama hormonlarıo düzenleyelim tedavi yapalım şansa dedi yani. şansımız az. ama allahtan ümit kesilmiyor işte. ya olursa ya spermlerimiz çıkarsa diye bekliyoruz işte. allah tez zamnda inşallah yüzümüzü güldürecek canım. yılmak yok araştırmalar devam... canımız çıkmadıktan sonra her zamn bi yerlerde ümidimiz bizi bekliyor...
bozma morelini arkadaş tabi nekadar bozmamak elde degil ama yaşınız gençse hale umut çok belli olmaz şu kök hücreyi inşallah biran önce çıkarırlarda bu dertten kurtarırlar allah yardım etsin inşallah bi gün sizde anne baba olun ..
kizlar hepinize tesekkur ediyorum iyiki varsiniz.....gulendam canim bizim durmumuz esimin 2006 tese oldu cikmadi ayni ameliyat sirasinda tek tarafli varikosel ameliyati oldu bu senede micro tese oldu yine cikmadi 2 yildir kaan hocada tedavidydik hormonlari cok yuksekdi fsh hormani 39 du tedavide 6 kadar dusdu ama sonuc yine ayni canim
tribulus_terrestris bişey var duydunmu kullanlardan bi araştırsana bende yeni duydum bu bayağı ii geliyormuş
Kızlar bugün yine adet oldum nedense buay ümitliydim tatile gitmiştik belki olur demiştim ama yine olmadı .....
Saygılarımla.
Prof.Dr. Kaan AYDOS
kim banamı dedin bana dediysen çok sevindim inşallah hepimiz tez zamanda burda müjde verelim ..bişey diyeyim sana sen çok yakın zamanda anne olacaksın inan içime doğdu ben hisslerimde yanılmam işallah en kısa zamandada bunu bize müjdeliyeceksin bak görürüsün
kizlar hepinize tesekkur ediyorum iyiki varsiniz.....gulendam canim bizim durmumuz esimin 2006 tese oldu cikmadi ayni ameliyat sirasinda tek tarafli varikosel ameliyati oldu bu senede micro tese oldu yine cikmadi 2 yildir kaan hocada tedavidydik hormonlari cok yuksekdi fsh hormani 39 du tedavide 6 kadar dusdu ama sonuc yine ayni canim
hormonların düşmesi illaki sperm bulunacak anlamına gelmiyor çünkü altta yatan esas sebeb hormonlar degilse ..
tribulus_terrestris bişey var duydunmu kullanlardan bi araştırsana bende yeni duydum bu bayağı ii geliyormuş
tribulus terterisi eşim 3 ay kullandı testesteronu yükseltiyor sperm arttırıcı özelliğide var benimkine fayda ettimi bilemiyorum etmişte olabilir onu kullandıktan sonrada bir ölü sperm görüldü eskilerden birisi var deryamıydı rumuz öyle bişey onu kullandıktan sonra tüp bebek yaptıracak kadar sperm çıkmaya başlamış onunla yaptırdılar hamile olmuştu tabi şimdiye çoktan dogurmuştur darısı bizlere .
sağol canım..akşam denerim yazarım sana damasal canım bende her yapılan kahveyi içmem .ama bunu içipte beğenmeyen yok .tabi zevkler renkler tartışılmaz.tarif ise şöyle 1tatlı kaşığı nescafe gold (klasik olursa 1.5 kaşık) bir kaşık şeker ,2 çay kaşığına yakın su. Sadece kahve ve su eriyecek cıvık olmayacak.bunu krema kıvamına gelene kadar çırp sonra sütünü ekle bol köpüklü çakma capiçinon hazır beğenirsen paylaş olurmu?
üzgünmüş yapma yaaaaa, okadar üzgünsün madem arayp ben giremedim ameliyata pataloji raporu şöyle şöyle dese ya...niye girmiyor ameliyata o da ayrı konu ama neyse....bi de en iyi dediğimiz dr..Allahtan umut kesilmez..veren de alan da Allahtır..umudunu kaybetme canım benim.inan bak çok üzüldüm vallahi ve çok sinirlendim bu duruma....kizlar bugun kaan hocaya mesaj gondermisdim ameliyata girmedini ve patoloji raporunu sormusdum hemen cevap gondermis aynen kopyaliyorum
Saygılarımla.
Prof.Dr. Kaan AYDOS
derya diye bi arkadaş kullnıştı 23 tane mi ne sperm çıkışı olmuştu hamişti ama noldu bilmiyorum doğurmuştur galiba...sonra o hamiş kaldı diye herkes saldırdı bu tribulusa ama başka kimsede çıkış olmadı galiba..herkese başka şey yarıyor canım....belli olmaz nerden ne olacağı.
eseslim nasılsın kuzum napıyosunnnnn
ben yemek molasındayım
valla canım bende bitirdim pazara gittim geldim. yemekyiyecek vaktim yok ayaküstü bişiler atıştırıyordum bende. akşam snaırım kayınvalidemler bizde yemek yicekmiş bide onlar için yemek hazırlamam gerekiyor
bide yarın misafirler için bugünden tatlı yapmam gerekiyor offf iş bitmiyor kiii..
anacım daha dün sizde değiller miydi?
valla canım bende bitirdim pazara gittim geldim. yemekyiyecek vaktim yok ayaküstü bişiler atıştırıyordum bende. akşam snaırım kayınvalidemler bizde yemek yicekmiş bide onlar için yemek hazırlamam gerekiyor
bide yarın misafirler için bugünden tatlı yapmam gerekiyor offf iş bitmiyor kiii..
ah canım ya kayınvalidenin bugün döneceklerini duyunca ben tahmin etmiştim yemeğe geleceklerini...
tamam yoldan geliyorlar ama senin eşin zaten çok yorucu bi hafta geçirdi abisi olmadığı için...
eee sende kaç gün kayınpederini ağırladın yanlış hatırlamıyorsam...
bugünde dışarıda yesinler ne olacak yani...
ama düşünmezler işte allah kolaylık versin bitanem
valla canım allahtan abileri gelmiyormuşbi,kaç kişiden yırttıkk aynen öyle canım kayınpederim bizdeydi bi dün yoktu sadece.
valla canım eşimden çok ben yoruldum bu hafta bide yarın çook yorulcam. sonra dinlenirim artık napıyım hasta olmayayım da. ben çok yorulunca kesin hasta oluyorum da
onlara sorsan bi kap yemek fazla pişti derler, bilmezler senin halini....kayınpederim 3 gündür bizdeydi zaten. kayınvalidemde eltimlerle tatildeydi oda bugün dönüyor yoldalarmış şuan. aradımda gelecekler şimdi. hadi bakalımmm şimdi kolları sıvayıp yemek yapmaya off yaa ben bu hafta deli gibi yoruldum valla
valla canım allahtan abileri gelmiyormuşbi,kaç kişiden yırttıkk aynen öyle canım kayınpederim bizdeydi bi dün yoktu sadece.
valla canım eşimden çok ben yoruldum bu hafta bide yarın çook yorulcam. sonra dinlenirim artık napıyım hasta olmayayım da. ben çok yorulunca kesin hasta oluyorum da
iyi bari onlar eksik kalsın
bebekimmmm aman dikkat et kendine hastalanma sakın üzülürüz yoksa biz :85:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?