bende öle dedimm
inşallah canım dikkat ederim seni üzmek istememm
masalım canım sen ne yaptın??
ütü yapacaktın bitirebildin mi...
ben de yemeği koydum ocağa kocişin nezaman geleceği belli olmuyor :97:
sabahtan beri mutfak dolaplarını siliyorum..çamaşır suyundan gebercem
bitirdim yemek yedim kardeşimle görüştüm şimdi ütüye geçiyorum...haftada bir everest gibi ütü birikiyor ya...en az 10 tane gömlek var..pantalonları hiç saymıyorum...bi haftada nasıl bu kdar ütü çıkıyo hey Allahım.
dikkat et tabi kendine canım benim narin arkadaşım
demek yorulunca hemen hasta oluyorsun...
benim de tiroid rahatsızlığımdan sonra acayip bi halsizlik yorgunluk peydah oldu...
az bi iş yapıyorum hemen yoruluyorum dinlene dinlene yapıyorum ben de artık işleri...
o halsizlik bende hep var ben bide kansızlık hastalığı var anemi baya baya yendim ama iğnelerle haplarla ayakta duruyordum hep şimdi çok şükür öyle bişey yok. acele bişey olmadığı sürece bende öyle yapıyorum valla canım dinlene dinlene rahat rahat ohhh.
maşallah bebekim hiç durmamışsın...
eee ne olacak adamlar hergün pantolon gömlek değiştirince ütü dağ gibi olmaz mı hiç...
negüzel ben tatilde olduğum için bi kocişi ütüleri oluyordu...
artık bide benimkiler eklenecek hafta sonu bi günü ütüye ayırırım artık
hiçte sevmiyorum ütü yapmayı gerçi ütü yapmayı seven var mı ki :97:
ben nefret ediyorummmmmm.ter içinde kaldım
eselim ben çıkıyorum canım sonra görüşürüz
bak çok yorma kendini siz ne yiyorsanız onlarda onu yesin zaten yarın misafir gelecek yorma kendini olur mu tatlım
masalım topiğe gelirmisin sonuçlarımı yazdım orada
Merhaba arkadaslar nasilsiniz?
kizlar esi mikro tese olacak arkadas SAKLAMBAC de dimi haber gelmemis daha
Haber geldi de elim varmadı yazmaya canım. Hiç iyi haber veremeyecekmiyim ben. Sabah konuştuk Kaan Hocayla. Sonuç olumsuz.2 gün sonrada patoloji raporu çıkacakmış , ama sanırım onda da bişey çıkmaz. Neyse yapacak bir şeyimiz kalmadı. Her yolu denedik. Doktorundan otuna çöpüne ...Rabbimin dediği olur. Kadere rıza gösterip isyan etmemeye çalışıyorum, gerçi gözyaşlarım söz dinlemiyor ama Neyse herzaman dualarımdasınız hepinizden Allah razı olsun derdimi olduğu gibi anlatabildiğim tek yer
Oldu canım dün oldu , sabah da sonucu söyledilersaklambac..canim benim uzuldum rabbimden umit kesilmez ..amaliyat oldumu esin okumadim ama tahmin ettim sadece ..allahtan umit kesilmez uzulme tatlim uzulme
Haber geldi de elim varmadı yazmaya canım. Hiç iyi haber veremeyecekmiyim ben. Sabah konuştuk Kaan Hocayla. Sonuç olumsuz.2 gün sonrada patoloji raporu çıkacakmış , ama sanırım onda da bişey çıkmaz. Neyse yapacak bir şeyimiz kalmadı. Her yolu denedik. Doktorundan otuna çöpüne ...Rabbimin dediği olur. Kadere rıza gösterip isyan etmemeye çalışıyorum, gerçi gözyaşlarım söz dinlemiyor ama Neyse herzaman dualarımdasınız hepinizden Allah razı olsun derdimi olduğu gibi anlatabildiğim tek yer
baharcım hoşgeldin canım nasılsın ne yaptın
hoşbulduk canımiyiyim ne olsun...
eşim geç geldi bugün anca yemek yedik, biraz oturduk...
kociş tv izlerken ben bi gireyim dedim
zaten girmesem çatlarım
sen nasılsın?????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?