Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

aklambaçcc canım geçmiş olsun ne diyeyim keşke çıksaydıda sevinseydiniz ama ne diyeyim bilemiyorum üzülme dicem üzülmemek elde degil allah yardımcınız olsun llahım sabrını versin belli olmaz genede inşallah şu kök hücre yakında çıkarsa onu uygularsınız inşallah allah bir kapı açar canım benim allahtan umut kesilmez ..

canım çok üzüldüm. çok zor allah sabır versin inşallah. ama allah çoook büüyk canımız çıkmadıktan sonra ümidimiz hala var canım. bu kadar şey denendi elinden gelenini yaptınız allah biranda sana bebeğini versin inşallahh. bu çok büyük bir sınav sen o sınavı atlatacaksın. allahım sana mucizesini göstersin inşallah. dualarımdasın sende. allah sana dualarını versin canım.

canım benim öyle söyleme iyileşme gibi bir şansımız yok diye ne ölecek diye beklenen hastalar Allahın izniyle ömrü varsa iyileşiyo bizim bilmediğimiz,göremediğimiz hayırlar vardır bunda da mutlaka sakın ümidini yitirme canım Rabbim inşallah hayırlısıyla tez zamanda evladınızı versin.
nur.sen günaydın tatlımm sabah şekerimm
günaydın canımcımmmm senle ben tam sabah şekeriyiz :90::90::90:

öyle valla canım sabahın köründe burdayız Nasılsın bugün?

herkese gunaydin kizlar..... nursen sag ol canim benim rabbimden umudumu kesmiyorum bi umut icimde hep oluyo insallah hepimiz kavusuruz yavrularimiza

canim gercekden cok uzuldum ne soylesek bos biliyorum ayni duygulari yasadim 1 ay kendime gelemedim tanidigim yasli insanlar var cocugu olmayan bende onlar gibi olucam diye cok agladim ama allahim sabrini veriyo insallah canim sen cabuk atlatirsin bu durumu rabbim insallah bize mucizelerini gosterirde hepimiz yavrularimiza kavusuruz

günaydın kızlar nasılsınız bugün ben sabaha karşı rahatsızlandım ama duramadım bu halde geldim açtım pcyi

günaydınn canımcımm
noldu bebekim sana neyin var ?

balım çok kötüyüm yaaaa....
ben de kabızlık var bazen çok şiddetli oluyor ilacım var 1 tane kesmiyor bu gibi durumlarda 2 tane içiyorum bende...
dün gece 2tane içip yattım...
dokundu galiba sabah 5,5-6 gibi sancım başladı midem bulandı falan çıkarmaya çalışıyorum olmadı...
eşim hastaneye götürmek istedi gitmedim geçerr diye...
saolsun kalktı güzel bi nane limon kaynattı içtim onu iyi geldi...
8 gibi tekrar yattım ama sancıyla uyandım şimdi...
geçmez böyle devam ederse arıycam eşimi gelsin götürsün doktora...
çok kötüyüm ya belim büküldü resmen yatamıyorum ben de bari buraya geleyim dedim...

günaydın kızlar geçmiş olsun baharcım aynı sorun bendede var bilirim.ama ben şurup kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…