bende iyyim canım bugün tüm evi temizledim yoruldum eşim yattı bende nete gireyim dedim.
Haber geldi de elim varmadı yazmaya canım. Hiç iyi haber veremeyecekmiyim ben. Sabah konuştuk Kaan Hocayla. Sonuç olumsuz.2 gün sonrada patoloji raporu çıkacakmış , ama sanırım onda da bişey çıkmaz. Neyse yapacak bir şeyimiz kalmadı. Her yolu denedik. Doktorundan otuna çöpüne ...Rabbimin dediği olur. Kadere rıza gösterip isyan etmemeye çalışıyorum, gerçi gözyaşlarım söz dinlemiyor ama Neyse herzaman dualarımdasınız hepinizden Allah razı olsun derdimi olduğu gibi anlatabildiğim tek yer
Haber geldi de elim varmadı yazmaya canım. Hiç iyi haber veremeyecekmiyim ben. Sabah konuştuk Kaan Hocayla. Sonuç olumsuz.2 gün sonrada patoloji raporu çıkacakmış , ama sanırım onda da bişey çıkmaz. Neyse yapacak bir şeyimiz kalmadı. Her yolu denedik. Doktorundan otuna çöpüne ...Rabbimin dediği olur. Kadere rıza gösterip isyan etmemeye çalışıyorum, gerçi gözyaşlarım söz dinlemiyor ama Neyse herzaman dualarımdasınız hepinizden Allah razı olsun derdimi olduğu gibi anlatabildiğim tek yer
canım benim öyle söyleme iyileşme gibi bir şansımız yok diye ne ölecek diye beklenen hastalar Allahın izniyle ömrü varsa iyileşiyo bizim bilmediğimiz,göremediğimiz hayırlar vardır bunda da mutlaka sakın ümidini yitirme canım Rabbim inşallah hayırlısıyla tez zamanda evladınızı versin.kizlar bugun kaan hocaya mesaj gondermisdim ameliyata girmedini ve patoloji raporunu sormusdum hemen cevap gondermis aynen kopyaliyorum
..........hanım, gerçekten sonuca üzüldüm. Buradaki doku sonucunuzu inceledim (patoloji veya biyopsi dediğiniz, bu şekilde tam olgunlaşmamış sperm hücrelerinin tiplendirmesidir) .......... beyde sperm hücrelerinin olgunlaşmamışları bile yok. Yani, oldukça ileri bir problem. En iyisi kök hücre çalışmalarını takip etmek. Bu konuda biz gelişmeleri izliyoruz. Kök hücre enstitüsü de kuruldu. Eğer dünyada bu yöntemle bir örneği doğarsa, burada da hemen başlayabileceğiz. Lütfen aralıklı olarak kök hücre başladı mı şeklinde bana sorun.
Saygılarımla.
Prof.Dr. Kaan AYDOS
bizim iyilesme gibi bir sansimiz yok artik, kok hucrede kim bilir ne zamana cikar.
günaydın canımcımmmmnur.sen günaydın tatlımm sabah şekerimm
canım benim öyle söyleme iyileşme gibi bir şansımız yok diye ne ölecek diye beklenen hastalar Allahın izniyle ömrü varsa iyileşiyo bizim bilmediğimiz,göremediğimiz hayırlar vardır bunda da mutlaka sakın ümidini yitirme canım Rabbim inşallah hayırlısıyla tez zamanda evladınızı versin.
günaydın canımcımmmmsenle ben tam sabah şekeriyiz :90::90::90:
öyle valla canım sabahın köründe burdayızNasılsın bugün?
sen nasılsın canım
valla ben dün çok yoruldum ama sabahın köründe yine işlerim vardı erkenden kalktım. ve tabi kalkar kalmaz bilg başına geçtim
bugün misafirlerin vardı dimi canım
canım benim öyle söyleme iyileşme gibi bir şansımız yok diye ne ölecek diye beklenen hastalar Allahın izniyle ömrü varsa iyileşiyo bizim bilmediğimiz,göremediğimiz hayırlar vardır bunda da mutlaka sakın ümidini yitirme canım Rabbim inşallah hayırlısıyla tez zamanda evladınızı versin.
günaydın canımcımmmmsenle ben tam sabah şekeriyiz :90::90::90:
günaydın kızlarnasılsınız bugün ben sabaha karşı rahatsızlandım ama duramadım bu halde geldim açtım pcyi
günaydınn canımcımm
noldu bebekim sana neyin var ?
balım çok kötüyüm yaaaa....
ben de kabızlık var bazen çok şiddetli oluyor ilacım var 1 tane kesmiyor bu gibi durumlarda 2 tane içiyorum bende...
dün gece 2tane içip yattım...
dokundu galiba sabah 5,5-6 gibi sancım başladı midem bulandı falan çıkarmaya çalışıyorum olmadı...
eşim hastaneye götürmek istedi gitmedim geçerr diye...
saolsun kalktı güzel bi nane limon kaynattı içtim onu iyi geldi...
8 gibi tekrar yattım ama sancıyla uyandım şimdi...
geçmez böyle devam ederse arıycam eşimi gelsin götürsün doktora...
çok kötüyüm ya belim büküldü resmen yatamıyorum ben de bari buraya geleyim dedim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?