balım çok kötüyüm yaaaa....
ben de kabızlık var bazen çok şiddetli oluyor ilacım var 1 tane kesmiyor bu gibi durumlarda 2 tane içiyorum bende...
dün gece 2tane içip yattım...
dokundu galiba sabah 5,5-6 gibi sancım başladı midem bulandı falan çıkarmaya çalışıyorum olmadı...
eşim hastaneye götürmek istedi gitmedim geçerr diye...
saolsun kalktı güzel bi nane limon kaynattı içtim onu iyi geldi...
8 gibi tekrar yattım ama sancıyla uyandım şimdi...
geçmez böyle devam ederse arıycam eşimi gelsin götürsün doktora...
çok kötüyüm ya belim büküldü resmen yatamıyorum ben de bari buraya geleyim dedim...
günaydın eseslim canım nasılsın
günaydın canım benim iyiim sen nasılsın ?
misaifr gelcekte hazırlıklar işte çok şükür bitirdim. artık gelmelerini bekliyorum
eselim canım sen bilirsin azo da tüp bebek nekadara geliyor fiyatı arkadaşım gidicekte araştırıyor da
valla canım net fiyat bilemiyorum ama biz 6 ay önce eşimin m.tese fiyatıda içinde ilaçlar hariç 4500 hastaneye verdik. 600-700 civarındada ilaçlara verdik diye hatırlıyorum akşam eşime sorarım o daha iyi bilyordur tabi biizm işlem iptal olunca para iadesi yapmışlardı m. tesede sanırım 1500 yada 1750 liraya oldu. ama dediğim gibi tam emin değilim ama ortalama yinede bu fiyata çıkar.
teşekürler canım bu özel merkez fiyatı demi bide raporlu tabi onun raporu yokta durumlarıda okadar iyi değil o yüzden araştırıyorum onun için
evt canım raporlu fiyatı özel merkezin fiyatı. raporsuz olunca tabi artar fiyat.
canım benim şu an yaşadığın üzüntüyü tahmin edebiliyorum..zira YA ÇIKMAZSA endişesi bile zaman zaman hepimizi ağlatıyor..senin üzülüp ağlaman elbette ki çok doğal..ama gaybı Allahtan başka kimse bilemez...nasibinde annelik varsa herşey fasa fiso.yok yumurtaymış spermmiş..yıllarca çocuğu olmayan asla evladın olmaz denen aile dostumuz vardı bi anda normal yolla hamile kaldı şimdi oğluşu var..herşeyi fizik kurallarıyla açıklayamazsın.bazen MUCİZELER olur.Allah ol desin yeter...biz de o ol demeden önce bir hiçtik..doğacaktık doğduk...eğer bizim kuzularımız da gelecekse gelir zaten.Haber geldi de elim varmadı yazmaya canım. Hiç iyi haber veremeyecekmiyim ben. Sabah konuştuk Kaan Hocayla. Sonuç olumsuz.2 gün sonrada patoloji raporu çıkacakmış , ama sanırım onda da bişey çıkmaz. Neyse yapacak bir şeyimiz kalmadı. Her yolu denedik. Doktorundan otuna çöpüne ...Rabbimin dediği olur. Kadere rıza gösterip isyan etmemeye çalışıyorum, gerçi gözyaşlarım söz dinlemiyor ama Neyse herzaman dualarımdasınız hepinizden Allah razı olsun derdimi olduğu gibi anlatabildiğim tek yer
canım ben de çok sık yaşarım bu sorunu..balım çok kötüyüm yaaaa....
ben de kabızlık var bazen çok şiddetli oluyor ilacım var 1 tane kesmiyor bu gibi durumlarda 2 tane içiyorum bende...
dokundu galiba sabah 5,5-6 gibi sancım başladı midem bulandı falan çıkarmaya çalışıyorum olmadı...
çok kötüyüm ya belim büküldü resmen yatamıyorum ben de bari buraya geleyim dedim...
masalcım hoş geldin nasılsınn buldunmu dersaneyi ben kırşehirde en iyisi dedikleri bir dersaneye kaydoldum
anladım canım özelde raporluyla raporsuz arasında çok fark yok diyorlar ama bilmiyorum tabi bilgiler için teşekkür
evet kararımı verdim..yarın gidip kaydolcam...Y... İ....'e gidicem..anladın sen onu:)))
kafama orası yattı canım ya.düşün düşün Çoktur işin olmasın dedim
benim öğretmelik o dersane eğitimde iyi diye düşünüyorum..sen de öğretmenlik di mi bebekim?
yok bebekim ben ebe- hemşireyim lisans
sizin sınavları bilemiyorum tabi
inşallah kazanırız da biter bu işkence
ben oturup evde ders çalışamıyorum bari dersaneye gideyim belki gaza gelirim
artık kpss kalkacak sanki dinçer ne dedi baksana.bu sınavlar yetersiz sistem değişmeli dedi..
ya biz atanırız sınav kalkar şans işte
bende evde deers çalışamıyorum bende seninle aynı düşüncedeyim bizim sadece genel kültür genel yetenek eğitimbilimleri yok bizde
amin canım benim inşallah en yakın zamandaherkese gunaydin kizlar..... nursen sag ol canim benim rabbimden umudumu kesmiyorum bi umut icimde hep oluyo insallah hepimiz kavusuruz yavrularimiza
canımcım çok geçmiş olsun boşuna çekme ağrın varsa git bi doktora aslında bi istifra etseydin rahatlardın ama sen gene de git bi görün canım.balım çok kötüyüm yaaaa....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?