Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
cemrem,nursen nasılsınız kızlar?

ıyım canım gecmısı okuyordum da saklambacın sonucu ıyı degıl galıba bılırım o amelıyat sonrasını
btun umudun o an gıder ama gun gectıkce alısır ınsan
allah arkadasa dayanma gucu versın gun dogmadan neler dogar bellı omaz oda bızde guzel gunler goruruz inşlh
canım sende dersaneye gıdecekmıssın hadı sana kolay gerlsın canım
be n ıyım ıste esim bıtkısel ılac kullanıyo ıse yaraması ıcın dua edıyorum
( her daım hepımıze dua edıyorum )

panax kullanıyosunuz di mi canım ...spermiogram yaptırdınız mı hiç?

evet panax reıhsı E 1 kullanıyoruz daha 3ay oldu testı eylul sonu yapıcaz bakalım 0 spermden hıc cıkıs olacak mı bılmem
hep içimde bı korku ya cıkmazsa dıye bu korku benı bıtırıyo

evet panax reıhsı E 1 kullanıyoruz daha 3ay oldu testı eylul sonu yapıcaz bakalım 0 spermden hıc cıkıs olacak mı bılmem
hep içimde bı korku ya cıkmazsa dıye bu korku benı bıtırıyo

inşallah çıkış olur cemrem.panax alalım mı diye biz de düşünmüştük aslında...insan hangisini alacağını şaşırıyor.okadar ürün var ki...

haklısın canım ama bızde cok arastırdık en mantıklı bu ılac geldı adam cok duzgun anlatıyor
benım esımın damarları kurumus yok denecek kadar az oldugundan bu ılaclarda damar acıcı oldugundan ınşallh yarar dıye aldık
kullanıyo esım bız yıllardır 0 gormekten sımdı olu bıle gorsek bızım bayramımız olacak
sperm cıkısı olsun da sımdılık oluye bıle razıyız cunku olu varsa ılerı dogru canlıda olabılır dıye dusunuyoruz
canımsız ne kullanıyorsunuz

Son düzenleme:

inşallah iyi gelir canım..
bi daha o sıfırı görmeyin yaçok kötü bi duygu..her seferinde umut edip yıkılmak..
bazen azoyu öğrenmeden önceki hayatımız aklıma geliyor özlüyorum o günleri..hep o günleri düşünüyorum yine döner miyiz o günlere..hmile miyim diye heyecanlanacak mıyız acaba?

canım o gunlerın dahada guzelını gorecegız tatlım
bızde bu foruma HAAMIILEEYIZZZZZZZZZZZZZZZZZZ dıye yazacagız
yazarken bıle heyecanlanıyorum yaaa

canım o gunlerın dahada guzelını gorecegız tatlım
bızde bu foruma HAAMIILEEYIZZZZZZZZZZZZZZZZZZ dıye yazacagız
yazarken bıle heyecanlanıyorum yaaa

inşallah...Allahım yardımcımız olsun..çok zor bir süreç yaşamayan anlamaz diye boşuna demiyoruz..ama umut etmek güzel şey cemrem en korktuğum bigün karamsarlığa düşmek çareleri tüketmek,umutsuz kalmak....

UMUTSUZ KALMAK bıze gore degıl canım
cunku bız yıllardır bu hastalıkla savasuyoruz
eger umudumuz olmasaydı asla savasamazdık
bız ve eslerımız olene kadar umut edıp savasıp
bebıslerımızı kucagımıza alacagız
canım masalım hıc bır zaman umuduyn bıtmesın inşllh

canım benim inşallah umudumuzu bigün kucaklamak koklamak nasip olur bize...
hepimizee......Allahım isteyen herkese versin.kimseye evlat hasreti çektirmesin.
buarada şu bitkiseller işe yarıyor mu merak ediyorum ya...diyet de yapıyoruz ya sıfır çıkmasınnnnnnn
biraz daha zaman geçse de spermiogram yaptırsak:18:

slm kızlar eşim dün ankaradaydı bir kaç merkezle görüşmüş sperm sonuncunun biri 0 biride 3-5 ölü sperm di tüp bebekte şansınız yüksek demişler burdaki hastaların çoğuda o şekilde demişler. tüp bebeğe başlamadan önce eşime sperm için tedavi yapılması gerekmiş ben,imde tüplerime bakılması gerekmiş açıkmı diye ama ben korkuyorum yaptıran varmıı

umutsuz kalma canım umutsuz yaşanmaz umudun bittiğin yaşamın bittiği an hep aynıyız bir umutlu bir umutsuz inşallah bir gün hepimiz anne olur o güzel duyguyu yaşarız ay bugün hayırdır inşallah rüyamda ne gördüm anneler günüymüş yarışma yapılıyormuş kucagımda çıplak bir küçük bebek onunla koşturuyorum keçi ğibi koyun gibi bişey ondan süt sagıyorum acele acele şişenin içine biriside yardım ediyor aldım gittim koştura koştura kazandım .hayırdır bidaki anneler gününe annemi olarak gircem öyle olsun diye öyle yordum kendime napim.

bılıyormusun babamlara gıdıp herkes oraya gelınce bakıyorum soyle abımın kızı
ablamınkızları kız kardesımın oglu ben de........
eve donunce bıraz aglıyorum sonra kızım sen guclusun alah sanada hayırlı evlat verecek inşlh
ya sabır de dıyorum
herkes sen ne kadar şensın dıyo
evet oyleyım ama ıcım...
olsun bu gunume sukur saglıklıyım esımle mutluyum (ARA SIRA TARTISMANIN DISINDA)
BEN KENDIMI BOYLE AVUTUYORUM CANIM

hayırdır inşallah..iyiye yoralım iyi çıksın...anne ol inşallah canım...ben de bazen böyle rüyalar görürüm...insanın uyanası gelmiyor değil mi?
gene malum şarkı dilime dolandı:BENİM HALA UMUDUM VAR

hayır olsun canım
ama beyaz gormek cok guzeldır
beyaz temızlık saflık ve sonu mutluluk olan bı renktır
bıdakı anneler gunu senın olsun bızımde

TÜP BEBEK BÖLÜMÜNE Bİ YAZ KUZUM.
hayırlı olsun 3 5 de olsa ölü de olsa çıkış var...inşallah canlıyı da görürsünüz....yola devammmmmm

guzel haber olu gormek ınsallh canlı dagorursun tuplere rahım flmı ıle bakılıyo korkma cok zor bısey degıl

ilaçlı filim çekilmesi gerek canım hiç çektirmediysen tüpler açıkmı rahimde bi sorun varmı perde olurmuş bebegin tutmasını engellermiş tutsada düşermiş hepsi o filimde görülüyor ben bir kez çektirdim hiç sevmedim inşallah birdaha istemezler 5-10 dakikalık bir işlem ama çok canım yanmıştı ama şimdi yeni makinalar çıkmış onlarla hissetilmiyormuş ben 5 yıl önce tıp fakültesinde çektirmiştim şimdi millet özel hastanelerde yeni türden makinalarla çektirip hiç acımadıgını söylüyorlar ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…