Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

evet canım bende ozamn özel tüp bbek merkezlerinde cihazlar daha iyiydir herhalde orda yaptıralım zaten ben tüp bebek yaptırmayı düşünürsemde ancak 2012 temmuz gibi düşünüyoruz. gelecek ay kaan hocayla tedaviye başlayacağız bakalım o nerse artık ama oda muhtemelen bu şekilde olan birine tüp bebek diyecek ama ben ankarada özelde yaptırmayı düşünüyorum fiyatlar biraz cep yaksada olsunda

ıyım canımsımdı yemek yıyorum bıde yazıyorum

meliselam hoşgeldin canım nasılsın nasıl gidiyo hamilelik ayy canım benim ya

günaydın kızlar geçmiş olsun baharcım aynı sorun bendede var bilirim.ama ben şurup kullanıyorum

saol canım benim bende hep şurup kullanıyordum arada içiyordum bu hapı...
şurubum bitmiş bende hapı içeyim dedim ama mahfoldum...
oysa her zaman 2 tane içerim bu defa dokunacağı tuttu işte

saol bebekimmm sana yazdıktan sonra iyice fenalaştım kocişi çağırdım...
hemen geldi acile gittik bi iğne yaptılar yolladılar...
doktor nasıl içtin 2 taneyi o çok ağır bi ilaç dedi
aman ben hep içiordum anlamadım bugün ne oldu...
sonra eve geldik kociş yalnız bırakmadı saolsun
dedim ben yatıcam sen de yanıma yat tamam dedi
bu saate kadar kıvrana kıvrana uyudum kocişte uyudu tabi
yatmaktan sıkıldım kalktık artık doktor miden daha da bozar bişey yeme dedi...
kocişe dedim canım çok tatlı çekti oda bana spangle yaptı
şimdi o yemek yiyor ben de tatlımın soğumasını bekliyorum
dediğin çaylardan da alayım bakalım onları hiç denemedim belki faydasını görürüm...

balım o tozdan kardeşimde varmış onda da var aynı sorun...
orada da rahatsızlandım verdi içtim o 5 dk sonra wcye çıkıyorum dedi bende tık yok hiç fayda etmedi
benim biraz ciddi galiba doktor bile dedi 2 sini nasıl içtin diye ama bana fayda etmiyor ki bi tanesi...
dayanamadım gittik acile sabah ki kadar kötü değilim ama yine kıvranıyorum
eseslimin dediği gibi dert bir değil ki masalım hergün bişey çıkıyor valla

canımcım çok geçmiş olsun boşuna çekme ağrın varsa git bi doktora aslında bi istifra etseydin rahatlardın ama sen gene de git bi görün canım.

saol canım dayanamadım gittim zaten sabaha göre daha iyiyim...

tatlım tahmin ettim kötü olduğunu...
senin kabız kronikleşmiş anlaşılan...bi doktora git belki mide bağırsak rahatsızlığı vardır ya da başka bişey....
benim bahsettiğim toz da baya etkili bişey zararı da yok...dozu artırabiliyorsun artık şiddetine göreo çaylardan ben de içiyodum ama dr dedi ki sakın içme onlar bağırsaktaki emilimi sağlayan tüycükleri yok ediyormuş..ben de o ilacı kullanıyorum magnesine calcine bu adı..inşallah yanlış yazmamışımdır:)
iki hap içilir mi delüüüüü,bişey olsa nolacak...o haplara hiç güvenmiyorum kız alma onlardan..hadi geçmişler olsun.dikkat et kendine...enişte iyi bakıyo bak süpangle yapmış adam..kıymetini bil pamık şekerimmm

"ALLAH C.C. bir kulu severse başına bir bela verir, onu daha çok sevdiği takdirde kendisini çoluksuz , çocuksuz, malsız bırakır." (hadis)
kızlar azoya bir de bu açıdan bakın?
çocuksuz olmak o kadar kötü olsa Allahu teala peygamberimizin hanımı Aişeye vermezdi bu sıkıntıyı...
bu hadisi okudum çok duygulandım ve paylaşmak istedim sadece...

Allah'ın Kulu, Kulun Allah'ı Sevmesinin Belirtileri
Allah, sevdiği kulunu çeşitli meşakkatlerle, belâlarla sınavlardan geçire geçire olgunlaştırmak ister. Peygamberimiz (s.a.s.): "Allah bir kulu severse onu dener. Kul, sabrederse onu seçer; râzı olursa tertemiz yapar." (Deylemî, Müsnedu'l-Firdevs) buyurmuştur. Âlimlerden biri de: "Sen kendini, O'nu sever; O'nu da seni sınar görüyorsan, anla ki O seni temizlemek istiyor" demiştir. Allah kulunu çeşitli belâlarla, zorluklarla, musîbetlerle dener. Kul, çeşitli belâlarla denendiği halde sabreder, Allah'a sığınırsa temizliği artar, Allah katında derecesi yükselir. Dünya, başlı başına bir imtihan alanıdır: "Allah, sizin hanginizin daha güzel iş yapacağınızı denemek için ölümü ve hayatı yarattı." (67/Mülk, 2) "Andolsun, sizi korku, açlık, mallardan, canlardan ve ürünlerden eksiltme gibi şeylerle deneriz; sabredenleri müjdele. Ki onlara bir belâ eriştiği zaman: 'Biz Allah içiniz ve biz O'na döneceğiz!' derler. İşte Rablerinden bağışlama ve nimet hep onlaradır ve doğru yolu bulanlar da onlardır." (2/Bakara, 155-157) Allah'ın, kulu çeşitli belâlarla, sıkıntılarla sınaması, kulun değersizliğine değil; tersine Allah katındaki değerine işaret olabilir. Zira çekilen güçlük oranında yüksek dereceler elde edilir. Belâlar Allah'ın sınavı olduğu gibi, nimet bolluğu da O'nun sınavıdır. O, kimini bolluk ile, kimini darlık ile dener.....(ALINTIDIR)

eseslim nasılsın gene mi misafirin varanam bana fenalık geldi senin misafirlerden telef oldun bebekim kaç gündür

ahh canımm benim gelde sen bana sor o fenalığı
bide yengemin bi çocuğu vardıı allahhh o nasıl bişeydi ya bağıra bağıra geldi bağıra bağıra gitti hiçç susmadı. onu istiyo bunu istiyo evi dağıtıyo onu atıyo bunu atıyo derken sonunda gittiler yanı kafam bi milyon oldu valla. eşime dedim ben bugün yemek filan yapamam beni yemeğe götür dedim. oda sağolsun götürüm tabi dedi kıyamadı

ne güzel canım ölü bile çıkmasıda sevindirici bi haber ölü varsa canlanır onlar inşallah. canlıları görürsünüz inşallahh

off çok çektim bende ya bu sorundan çook iyi anlıyorum seni. yemek yemeye korkardım hala oluyor tabide eskisi gibi değil artık. su iç derler kayısı ye derler hepsini yaparım ama fayda etmezdi.şimdide öyle aslında pek değişen bişey yok ama yinede dikkat ediyorum. bide streslede alakası var bu durumun bağırsaklar iflas ediyor. stresli olursan. bide tatilde filan olur öyle bana. o çayları içiyorum. bideacıçehre diye bi ot varmıış onu yiyincede düzelirmiş diyolar ben burda bulamadım ankaraya gittiğimde almıştım denedim hakkaten faydası oldu onunda ama tadı çok kötü o yüzden onuda yemiyorum artık. aman canım o ilacı içme bidaha. mideye kötülük yapıyor.

şöyle çocuğu olan anneler hiç bişey yapmaz ya sinir olurum....her tarafı kurcayan çocuğu hiç sevmem.ay Allah sabır vermiş sana kuzum..
yemek tabi yapma kaç gündür fazlasıyla yaptın zatenenişte götürsün gezdirsin seni:)

başka bi amcamında kızı var erkek çocuğu buda bağırıyor ona sataşıyor vurmaya çalışıyor benim kardeşim tutmaya çalışıyor anneside karşıdan bakıyo. hiçç bişi yapmadı valla. tabi böle olunca evinede gelmiş bişeyde diyemiyorsun sabırla bekledim.

evet bizde de var öyle çocuklar çocuk sevgime rağmen böyle canavar gibi çocukları görünce oluyorum....
yetiştirmekten gidiyor hepsi bebekim.....

çay yok:))soda limon var:)))gel içelimmmmmm

gelicemm gelicem hep diyorsun ya bigün inşallah yolum diüşerse oraya gelecem çayınıda içicem soda limonuda
eşimin işi dolayısıyla geliyoruz bazen biz oraya inşallah bu aralar geliriz işi olurda eşimin senin yanına gelirim bende. o işini yaprken ben otelde bekliyorum öyle durumlarda bundan sonra senin yanında zamn geçiririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…