ilaçlı filim çekilmesi gerek canım hiç çektirmediysen tüpler açıkmı rahimde bi sorun varmı perde olurmuş bebegin tutmasını engellermiş tutsada düşermiş hepsi o filimde görülüyor ben bir kez çektirdim hiç sevmedim inşallah birdaha istemezler 5-10 dakikalık bir işlem ama çok canım yanmıştı ama şimdi yeni makinalar çıkmış onlarla hissetilmiyormuş ben 5 yıl önce tıp fakültesinde çektirmiştim şimdi millet özel hastanelerde yeni türden makinalarla çektirip hiç acımadıgını söylüyorlar ..
sağol canım ben iyiyim sen nasılsıncemrem,nursen nasılsınız kızlar?
ıyım canımsımdı yemek yıyorum bıde yazıyorum
günaydın kızlar geçmiş olsun baharcım aynı sorun bendede var bilirim.ama ben şurup kullanıyorum
çoook geçmiş olsun canım. çok iyi bilirim o durumu bende çok çekiyorum. bende ilaç içerim çoğu zamn öyle sancılaştırır fenalık getirir insana. ama bide form çayları varya ondan içerim oda aynısını yapar ama ilaçtan daha iyi bence bidaha sende ondan iç. form çayları iki poşet at hatta akşamdan iç sabaha çıkarsın. bu ilaç gibi ağrı yapmıyor. ialç mide bulantısı çok yapıyor. bizde dert bir değil kiii
canım ben de çok sık yaşarım bu sorunu..
bi dr bana toz halinde yan etkisi olmayan bi ilaç verdi..onu suya katıp içiyosun...iyi geliyor valla.
eğer kendini toplayamazsan doktora git baharım.geçer diye acı çekip durma.
pamık şekerim dikkat et kendine.
canımcım çok geçmiş olsun boşuna çekme ağrın varsa git bi doktora aslında bi istifra etseydin rahatlardın ama sen gene de git bi görün canım.
saol canım benim bende hep şurup kullanıyordum arada içiyordum bu hapı...
şurubum bitmiş bende hapı içeyim dedim ama mahfoldum...
oysa her zaman 2 tane içerim bu defa dokunacağı tuttu işte
saol bebekimmmsana yazdıktan sonra iyice fenalaştım kocişi çağırdım...
hemen geldi acile gittik bi iğne yaptılar yolladılar...
doktor nasıl içtin 2 taneyi o çok ağır bi ilaç dedi
aman ben hep içiordum anlamadım bugün ne oldu...
sonra eve geldik kociş yalnız bırakmadı saolsun
dedim ben yatıcam sen de yanıma yat tamam dedi
bu saate kadar kıvrana kıvrana uyudum kocişte uyudu tabi
yatmaktan sıkıldım kalktık artık doktor miden daha da bozar bişey yeme dedi...
kocişe dedim canım çok tatlı çekti oda bana spangle yaptı
şimdi o yemek yiyor ben de tatlımın soğumasını bekliyorum
dediğin çaylardan da alayım bakalım onları hiç denemedim belki faydasını görürüm...
balım o tozdan kardeşimde varmış onda da var aynı sorun...
orada da rahatsızlandım verdi içtim o 5 dk sonra wcye çıkıyorum dedi bende tık yok hiç fayda etmedi
benim biraz ciddi galibadoktor bile dedi 2 sini nasıl içtin diye ama bana fayda etmiyor ki bi tanesi...
dayanamadım gittik acile sabah ki kadar kötü değilim ama yine kıvranıyorum
eseslimin dediği gibi dert bir değil ki masalım hergün bişey çıkıyor valla
saol canım dayanamadım gittim zaten sabaha göre daha iyiyim...
eseslim nasılsın gene mi misafirin varanam bana fenalık geldi senin misafirlerden telef oldun bebekim kaç gündür
slm kızlar eşim dün ankaradaydı bir kaç merkezle görüşmüş sperm sonuncunun biri 0 biride 3-5 ölü sperm di tüp bebekte şansınız yüksek demişler burdaki hastaların çoğuda o şekilde demişler. tüp bebeğe başlamadan önce eşime sperm için tedavi yapılması gerekmiş ben,imde tüplerime bakılması gerekmiş açıkmı diye ama ben korkuyorum yaptıran varmıı
saol canım benim bende hep şurup kullanıyordum arada içiyordum bu hapı...
şurubum bitmiş bende hapı içeyim dedim ama mahfoldum...
oysa her zaman 2 tane içerim bu defa dokunacağı tuttu işte
saol bebekimmmsana yazdıktan sonra iyice fenalaştım kocişi çağırdım...
hemen geldi acile gittik bi iğne yaptılar yolladılar...
doktor nasıl içtin 2 taneyi o çok ağır bi ilaç dedi
aman ben hep içiordum anlamadım bugün ne oldu...
sonra eve geldik kociş yalnız bırakmadı saolsun
dedim ben yatıcam sen de yanıma yat tamam dedi
bu saate kadar kıvrana kıvrana uyudum kocişte uyudu tabi
yatmaktan sıkıldım kalktık artık doktor miden daha da bozar bişey yeme dedi...
kocişe dedim canım çok tatlı çekti oda bana spangle yaptı
şimdi o yemek yiyor ben de tatlımın soğumasını bekliyorum
dediğin çaylardan da alayım bakalım onları hiç denemedim belki faydasını görürüm...
balım o tozdan kardeşimde varmış onda da var aynı sorun...
orada da rahatsızlandım verdi içtim o 5 dk sonra wcye çıkıyorum dedi bende tık yok hiç fayda etmedi
benim biraz ciddi galibadoktor bile dedi 2 sini nasıl içtin diye ama bana fayda etmiyor ki bi tanesi...
dayanamadım gittik acile sabah ki kadar kötü değilim ama yine kıvranıyorum
eseslimin dediği gibi dert bir değil ki masalım hergün bişey çıkıyor valla
saol canım dayanamadım gittim zaten sabaha göre daha iyiyim...
ahh canımm benim gelde sen bana sor o fenalığı
bide yengemin bi çocuğu vardıı allahhh o nasıl bişeydi ya bağıra bağıra geldi bağıra bağıra gitti hiçç susmadı. onu istiyo bunu istiyo evi dağıtıyo onu atıyo bunu atıyo derken sonunda gittiler yanı kafam bi milyon oldu valla. eşime dedim ben bugün yemek filan yapamam beni yemeğe götür dedim. oda sağolsun götürüm tabi dedi kıyamadı
şöyle çocuğu olan anneler hiç bişey yapmaz ya sinir olurum....her tarafı kurcayan çocuğu hiç sevmem.ay Allah sabır vermiş sana kuzum..
yemek tabi yapma kaç gündür fazlasıyla yaptın zatenenişte götürsün gezdirsin seni:)
başka bi amcamında kızı var erkek çocuğu buda bağırıyor ona sataşıyor vurmaya çalışıyor benim kardeşim tutmaya çalışıyor anneside karşıdan bakıyo. hiçç bişi yapmadı valla. tabi böle olunca evinede gelmiş bişeyde diyemiyorsun sabırla bekledim.
evet bizde de var öyle çocuklar çocuk sevgime rağmen böyle canavar gibi çocukları görünceoluyorum....
yetiştirmekten gidiyor hepsi bebekim.....
aynen öyle canımcım hepsi yetiştirmekle alakalı.
sen napıyorsun nasılsın bebekim ?
napiyim tv izliyorum:))))))
bi taraftan evde işleri hallediyorum:)
çay yokmu çayy
ohh sefan olsun canım keyfine bak.
çay yok:))soda limon var:)))gel içelimmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?