gelicemm gelicem hep diyorsun ya bigün inşallah yolum diüşerse oraya gelecem çayınıda içicem soda limonuda
eşimin işi dolayısıyla geliyoruz bazen biz oraya inşallah bu aralar geliriz işi olurda eşimin senin yanına gelirim bende. o işini yaprken ben otelde bekliyorum öyle durumlarda bundan sonra senin yanında zamn geçiririm.
misafir ol gel bana börekler açayım sana bebekim
gel gel beklerimmmmmmmmmm
ohhh ohhh ne güzelll masalımın elinden börekler çörekler ne güzel olur miss miss :87::87:
bebekim bal şeker olsun yarasınistanbula gelirsen haberim olsun bebekim ok.
tabiki bitanem vermem mi inşallah yakınlarda geliriz de görüşürz en yakın zamnda
inşallah canım...
bu arada eseslim yeşilex alan siz miydiniz eşim alalım diyor da...hangisinden alcaz bi sürü yeşilex var ya:/
hayır canım biz değiliz. biz şu ara hiçbişey kullanmıyoruz. kaan hocaya bi gidip gelelimde o zamn ne derse ona göre bişeyler yapacaz inşallah.
tatlım tahmin ettim kötü olduğunu...
senin kabız kronikleşmiş anlaşılan...bi doktora git belki mide bağırsak rahatsızlığı vardır ya da başka bişey....
benim bahsettiğim toz da baya etkili bişey zararı da yok...dozu artırabiliyorsun artık şiddetine göreo çaylardan ben de içiyodum ama dr dedi ki sakın içme onlar bağırsaktaki emilimi sağlayan tüycükleri yok ediyormuş..ben de o ilacı kullanıyorum magnesine calcine bu adı..inşallah yanlış yazmamışımdır:)
iki hap içilir mi delüüüüü,bişey olsa nolacak...o haplara hiç güvenmiyorum kız alma onlardan..hadi geçmişler olsun.dikkat et kendine...enişte iyi bakıyo bak süpangle yapmış adam..kıymetini bil pamık şekerimmm
off çok çektim bende ya bu sorundan çook iyi anlıyorum seni. yemek yemeye korkardım hala oluyor tabide eskisi gibi değil artık. su iç derler kayısı ye derler hepsini yaparım ama fayda etmezdi.şimdide öyle aslında pek değişen bişey yok ama yinede dikkat ediyorum. bide streslede alakası var bu durumun bağırsaklar iflas ediyor. stresli olursan. bide tatilde filan olur öyle bana. o çayları içiyorum. bideacıçehre diye bi ot varmıış onu yiyincede düzelirmiş diyolar ben burda bulamadım ankaraya gittiğimde almıştım denedim hakkaten faydası oldu onunda ama tadı çok kötü o yüzden onuda yemiyorum artık. aman canım o ilacı içme bidaha. mideye kötülük yapıyor.
eee kim aldı ki?
yeşilex alan yazabilir mi hangisiydi?ve nerden aldınız?
maşallah eniişte becerikliymişevet canım benim kronikleşti artık... eskiden de vardı zaten tiroid rahatsızlığımdan sonra iyice arttı...
doktorum tedaviye cevap vermeyen kabızlığa sebep oluyor dedi
aman canım ilaç kullana kullana içim dışım ilaç oldu bi daha bu sebeple bari kullanmayacağım...
eseslimin dediği çaylardan alacaktım ondan da vazgeçtim öyle tehlikesi varsa kullanmam...
ben senin dediğin gibi o tozdan alayım gerekirse dozunu arttırırım...
bide ben orta sondayken hepatit b geçirdim karaciğer zaten hasarlı...
ama ne yapacaksın bisürü ilaç kullanmak zorunda kalıyorum
ayyyyy sorma canım yaptı supangleyi bide üstüne hindistan ceviziyle kalp yapmış aşkım benim ya
bi kasenin yarısını yedim sancı iyice arttı tekrar yattım şimdi kalktım...
kalan supanglemi de yedim afiyetle
canım beslenmeyle alakalı ama bazen de hastalık oluyor bu ne yapsan değişmiyor...
ben de bağırsak tembelliği varmış... eski doktorum öyle söylemişti tiroidden sonra iyice arttı...
bidenem ben de ne tembelmişim anlamadım her hastalığım tembellik üstüne
bağırsak tembelliği - yumurtlama tembelliği - tiroidim az çalışıyormuş o da tembel
bu tembellikle benim sonum ne olacak merak ediyorum
hımm tamam yazayım hemen...internetten almak güvenli gelmiyor napsammmm:18:canım yeşilexin sitesinden bak bizde kaan hocaya gittikten sonra ona danışım kullanmak istiyoruz...
sperm arttırıcı diye geçiyor "yeşileks 008 ginsengli bitkisel karışım" 117 tl...
sipariş içinde bi kaç yerde var araştırırsın...
evet canım benim kronikleşti artık... eskiden de vardı zaten tiroid rahatsızlığımdan sonra iyice arttı...
aman canım ilaç kullana kullana içim dışım ilaç oldu bi daha bu sebeple bari kullanmayacağım...
eseslimin dediği çaylardan alacaktım ondan da vazgeçtim öyle tehlikesi varsa kullanmam...
ayyyyy sorma canım yaptı supangleyi bide üstüne hindistan ceviziyle kalp yapmış aşkım benim ya
canım beslenmeyle alakalı ama bazen de hastalık oluyor bu ne yapsan değişmiyor...
ben de bağırsak tembelliği varmış... eski doktorum öyle söylemişti tiroidden sonra iyice arttı...
bağırsak tembelliği - yumurtlama tembelliği - tiroidim az çalışıyormuş o da tembel
baharcım geçmiş olsun bendede aynıları fazlasıyla var troiti az çalışanların hepsinde kabızlık yumurta tembelliği yorgunluk halsizlik uykuya meyil daha bir çok şey bu tiroitten hepsi birbirine baglı kabızlıktan korunmak için bol su iç kepekli ekmek ye beyaz ekmekten mümkün oldugunca uzak dur lifli meyvalar ye incir kuru kayısı elmayı domatesi kabugunla ye kabız oldugunu hissedersen hemen kayısının meyve suyunu iç aktardan beşibiyerde al bulundur sürekli evinde arada onu iç sabah kalktıktan onra veya kahvaltıdan sonra büyük abdestini yapmaya bak alışkanlık haline getir kendini nasıl alıştırırsan koşarak gidersin tuvalete buda çok biliyor demeyin teccübe konuşuyor ben böyle kurtuldum bu dertten ..evet canım benim kronikleşti artık... eskiden de vardı zaten tiroid rahatsızlığımdan sonra iyice arttı...
maşallah eniişte becerikliymiş
bu arada cidden bahar amma tembel bünyen varmışbu dediğim tozun hiçbi zararı yok bize bi prof vermişti bunu..tek o iyi geldi bana.artık hamd olsun pek yaşamıyorum bu sorunu....geçirdi...mideye de iyi bağırsaklara da demişti bize..bende ide sorunu da vardı çok memnun kaldım ben ondan..reçetesiz veriyolar bay da ucuz bişey..benim kaç zamandır bitmedi hala..
hımm tamam yazayım hemen...internetten almak güvenli gelmiyor napsammmm:18:
geçer canım inşallah. allah sağlık versin. bunlarda geçecek bebişim. sabırla beklemeye devam
kizlar nehaber canlarim..bende irazsimle dolastim geldim..burasi bildiyiniz kiz kizlar serinlemek steyenler gelsin buraya..benim yumurtaliklarim ve belim agriyo bu tedaviler beni mahvetti valla..baharcim..bendede var troit problemi ..birde size birsey sorucam ben kaan hocayla konusmak istiyorum tel de..numarasini gecengun bir arkadas yazmisti ama kendisiyle bire bir konusmak istiyorum cikiyormu telefonlara acaba konusuyormu hastalariyla..cunki ben simdi gidemem ancak seneye gideriz diyor esim..daha bu basarisiz tedavimin parasini odicez ahh kizlar insani bitiriyo bu tedaviler yinede cok sukur can beden sagligi versin daha baska dertler vermesin rabbim..kizlar biliyorsaniz kaan hocanin numarasini verirmisiniz tatlislarim,..
baharcım geçmiş olsun bendede aynıları fazlasıyla var troiti az çalışanların hepsinde kabızlık yumurta tembelliği yorgunluk halsizlik uykuya meyil daha bir çok şey bu tiroitten hepsi birbirine baglı kabızlıktan korunmak için bol su iç kepekli ekmek ye beyaz ekmekten mümkün oldugunca uzak dur lifli meyvalar ye incir kuru kayısı elmayı domatesi kabugunla ye kabız oldugunu hissedersen hemen kayısının meyve suyunu iç aktardan beşibiyerde al bulundur sürekli evinde arada onu iç sabah kalktıktan onra veya kahvaltıdan sonra büyük abdestini yapmaya bak alışkanlık haline getir kendini nasıl alıştırırsan koşarak gidersin tuvalete buda çok biliyor demeyin teccübe konuşuyor ben böyle kurtuldum bu dertten ..
kızlar bn kaçtım..kendinize iyi bakın canlarım..
yarın dersane işleriyle uğraşcam tüm gün akşam girebilirsem girerim..artık tempo başlıyor benim için
kız sen istanbul'un neresindensin.ben beylikdüzü'nde oturuyorum acaba yakınmıyız çok merak ettim.:79::79::79::79::79::79::79::79::79:bebekim bal şeker olsun yarasınIstanbula gelirsen haberim olsun bebekim ok.
bahar canım çok geçmiş olsun ama bu derde bir çare bulmanız lazım yarın birgün tüpbebek yaptırınca kabız olmaman lazım.inşallah bebişin gelene kadar bu derde bir derman bulursunuz?Allah şifa versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?