Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

misafir ol gel bana börekler açayım sana bebekim
gel gel beklerimmmmmmmmmm

inşallah canım...
bu arada eseslim yeşilex alan siz miydiniz eşim alalım diyor da...hangisinden alcaz bi sürü yeşilex var ya:/

hayır canım biz değiliz. biz şu ara hiçbişey kullanmıyoruz. kaan hocaya bi gidip gelelimde o zamn ne derse ona göre bişeyler yapacaz inşallah.

evet canım benim kronikleşti artık... eskiden de vardı zaten tiroid rahatsızlığımdan sonra iyice arttı...
doktorum tedaviye cevap vermeyen kabızlığa sebep oluyor dedi
aman canım ilaç kullana kullana içim dışım ilaç oldu bi daha bu sebeple bari kullanmayacağım...
eseslimin dediği çaylardan alacaktım ondan da vazgeçtim öyle tehlikesi varsa kullanmam...
ben senin dediğin gibi o tozdan alayım gerekirse dozunu arttırırım...
bide ben orta sondayken hepatit b geçirdim karaciğer zaten hasarlı...
ama ne yapacaksın bisürü ilaç kullanmak zorunda kalıyorum
ayyyyy sorma canım yaptı supangleyi bide üstüne hindistan ceviziyle kalp yapmış aşkım benim ya
bi kasenin yarısını yedim sancı iyice arttı tekrar yattım şimdi kalktım...
kalan supanglemi de yedim afiyetle

canım beslenmeyle alakalı ama bazen de hastalık oluyor bu ne yapsan değişmiyor...
ben de bağırsak tembelliği varmış... eski doktorum öyle söylemişti tiroidden sonra iyice arttı...
bidenem ben de ne tembelmişim anlamadım her hastalığım tembellik üstüne
bağırsak tembelliği - yumurtlama tembelliği - tiroidim az çalışıyormuş o da tembel

bu tembellikle benim sonum ne olacak merak ediyorum

eee kim aldı ki?
yeşilex alan yazabilir mi hangisiydi?ve nerden aldınız?

canım yeşilexin sitesinden bak bizde kaan hocaya gittikten sonra ona danışım kullanmak istiyoruz...
sperm arttırıcı diye geçiyor "yeşileks 008 ginsengli bitkisel karışım" 117 tl...
sipariş içinde bi kaç yerde var araştırırsın...

kizlar nehaber canlarim..bende irazsimle dolastim geldim..burasi bildiyiniz kiz kizlar serinlemek steyenler gelsin buraya..benim yumurtaliklarim ve belim agriyo bu tedaviler beni mahvetti valla..baharcim..bendede var troit problemi ..birde size birsey sorucam ben kaan hocayla konusmak istiyorum tel de..numarasini gecengun bir arkadas yazmisti ama kendisiyle bire bir konusmak istiyorum cikiyormu telefonlara acaba konusuyormu hastalariyla..cunki ben simdi gidemem ancak seneye gideriz diyor esim..daha bu basarisiz tedavimin parasini odicez ahh kizlar insani bitiriyo bu tedaviler yinede cok sukur can beden sagligi versin daha baska dertler vermesin rabbim..kizlar biliyorsaniz kaan hocanin numarasini verirmisiniz tatlislarim,..

maşallah eniişte becerikliymiş
bu arada cidden bahar amma tembel bünyen varmışbu dediğim tozun hiçbi zararı yok bize bi prof vermişti bunu..tek o iyi geldi bana.artık hamd olsun pek yaşamıyorum bu sorunu....geçirdi...mideye de iyi bağırsaklara da demişti bize..bende ide sorunu da vardı çok memnun kaldım ben ondan..reçetesiz veriyolar bay da ucuz bişey..benim kaç zamandır bitmedi hala..
hımm tamam yazayım hemen...internetten almak güvenli gelmiyor napsammmm:18:

geçer canım inşallah. allah sağlık versin. bunlarda geçecek bebişim. sabırla beklemeye devam

baharcım geçmiş olsun bendede aynıları fazlasıyla var troiti az çalışanların hepsinde kabızlık yumurta tembelliği yorgunluk halsizlik uykuya meyil daha bir çok şey bu tiroitten hepsi birbirine baglı kabızlıktan korunmak için bol su iç kepekli ekmek ye beyaz ekmekten mümkün oldugunca uzak dur lifli meyvalar ye incir kuru kayısı elmayı domatesi kabugunla ye kabız oldugunu hissedersen hemen kayısının meyve suyunu iç aktardan beşibiyerde al bulundur sürekli evinde arada onu iç sabah kalktıktan onra veya kahvaltıdan sonra büyük abdestini yapmaya bak alışkanlık haline getir kendini nasıl alıştırırsan koşarak gidersin tuvalete buda çok biliyor demeyin teccübe konuşuyor ben böyle kurtuldum bu dertten ..

öyledir canım çok beceriklidir saolsun
diyorum ya bu tembellikle sonum ne olacak çok merak ediyorum
saol tatlım benim alıcam söylediğin tozdan...
dediğin doğruda canım ulaşabileceğimiz bi yer yoksa internetten almaya mecbur kalıyoruz işte :97:

geçer canım inşallah. allah sağlık versin. bunlarda geçecek bebişim. sabırla beklemeye devam

saol balım inş herşey geride kalır...

meraba canım iyi etmişsin gezmekle... geçmiş olsun sana da tatlım...
canım kaan hocaya direk ulaşabileceğin bi tel bilmiyoum ben...
sıkma canını biraz rahata çıkın sonra tekrar başlarsınız tedaviye hakkınızda hayırlısı olsun

saol bebekimmmmm bitmiyor valla bu dertler herkesde aynı...
tecrübene saygılıyım bidenem dediklerini yapıcam

kızlar bn kaçtım..kendinize iyi bakın canlarım..
yarın dersane işleriyle uğraşcam tüm gün akşam girebilirsem girerim..artık tempo başlıyor benim için

kızlar bn kaçtım..kendinize iyi bakın canlarım..
yarın dersane işleriyle uğraşcam tüm gün akşam girebilirsem girerim..artık tempo başlıyor benim için

tamam tatlım kendine iyi bak...
kolay gelsin sana yarın akşam bekletme bizi bak özleriz yoksa seni
hadi canım iyi akşamlar öpüyorum

bahar canım çok geçmiş olsun ama bu derde bir çare bulmanız lazım yarın birgün tüpbebek yaptırınca kabız olmaman lazım.inşallah bebişin gelene kadar bu derde bir derman bulursunuz?Allah şifa versin

bahar canım çok geçmiş olsun ama bu derde bir çare bulmanız lazım yarın birgün tüpbebek yaptırınca kabız olmaman lazım.inşallah bebişin gelene kadar bu derde bir derman bulursunuz?Allah şifa versin

saol canım benim bizde öyle düşünüyoruz hatta bu nedenle bebeği tutunamayan arkadaşın durumunu eşime anlatınca oda aynı şeyi söyledi... inş ozamana kadar bu dertten kurtulurum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…