Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlarrrr günaydınnnnnn dün bütün gün ve bütün gece uyuyunca bugün erkenden uyandım...
gerçi ben gece uyuyamayacağımı düşünmüştüm ama allahtan sorun olmadı
kociş uyuyor bende buraya koştum hemen hadi gelin artık sizi bekliyorum
gerçi bugün pazar herkes eşiyle ilgilenir umarım herkes güzel bi gün geçirir kocişleriyle

günaydın sabah şekerim nasıl oldun inşallah iyisindir.

gunaydin kizlar umarim iyisinizdir kader arkadaslarim..baharcim sanada canli slm..kizz nasilsin tatlisimm

günaydın cannım benim allaha şükür iyiyim sen nasılsın
bugün pazar ya herkes kocişiyle galiba gelen giden yok

bugun arkadaslarrla 4-5 aile piknige gittik ,giderken tereddut ettim acaba gitmesemmi dedim baktim esim cok istiyo giidelim dedim,keske gitmeseydim,arkadaslardan 3 u hamile digerlerinin 2ser 1er cocuklari var,yani dogal olarak aksama kadar butun muhabbet cocuktu ,hangi isimler olur ,2. yi hemen yapmak istiyorum,kiz siz cok hizlisiniz hemen yaptiniz,en son biri de cocuk imtihan dedi olmuyosa hirs gostermemk lazim dedi yani alakasiz konusuyolar arad bunu dedi,tabi beni oyle zavalli sessiz yuzu asik gorunce hanfendi deme geregi duydu,sanki kendileri cok biliyo cocuk istemek ne olmayinca da hirs gostermek ne,varya her an kendimi zor tutuum gozlerimden yaslar ha bosaldi ha bosalicak ,sukur eve geldim,insanlardan toplumdan kacmak istemiyorum aslinda ama biraraya gelince konusmalar cok canimi acitiyo Rabbim derdlerimizi dindirsin ne diyeyim

incir kuru azosperme nasil yonde etki ediyor?birde nasil hazirlanacak zeytinyag ve incir miktari?

kimse yokmu?galiba herkes eşiyle dışarı çıkmış,gerçi bende yeni geldim ama.2-3 gündür giremedim topiğe bir gelişme varmı?..

incir kuru azosperme nasil yonde etki ediyor?birde nasil hazirlanacak zeytinyag ve incir miktari?

canım önce cam kavanozu alıyorsun.kuru incirleri ortadan ikiye kesiyorsun dikkat et bayat olanların içi kurtlu oluyor.sonra cam kavanoza koyup üzerine hakiki zeytin yağı doldur.kavanozun etrafını aliminyum folyoyla kapat ışık almaması lazım iki gün sonra sabah aç karnına yemeğe başlaya bilirsiniz.şifa olsun kimsenin söylediğini de kafaya takma canım unutma bizler seçilmiş insanlarız bu dertlere sabrederek Allah'a daha çok yakınlaşıyoruz inşallah

Arkadaşlar azo için kekik suyu kullanılıyordu sanırım .nasıl kullanılıyordu kullananlar elini kaldırsın yardıma ihtiyacım var.:111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111:

canım benim her yerde çıkıyor böyle densizler ne yapacaksın allah akıl fikir versin böylelerine
eninde sonunda bizde yenicez bu azoyu ve kavuşucaz bebişlerimize
üzme kendini böyle art niyetli insanlar için bizim de yüzümüz gülecek bizde hamişizzzz diye yazıcaz buraya alahın izniyle...

iyiyim tatlım sen napıyosun

ben de iyiyim bebekimmmm kocişle dışarıdaydık bugün at çiftliğine gittik eğlendik geldik iyi oldu
bugün pek giren olmadı topiğe herkes kocişiyle gezmelerde galiba ohhhhhhhhh sefaları olsun
umarım herkes güzel bi pazar geçirmiştir...
sen nasılsın pek giremiyorsun artık...

Son düzenleme:

ohh canım benim iyi yapmışsınız sefanız olsun...bende azönce girdim topiğe... perşembe akşamı arkadaşlarımızla antakyaya gittik gezzmeye ordan iskenderuna geçtik arsuzu falan gezdik.ihtiyacımız vardı valla çok iyi oldu dün gece döndük bizde az kaldık ama dolu dolu geçirdik ondan giremedim kaç gündür.geçmiş yazıların birkısmını okuyabildim de sen biraz rahatsızlanmışsın galiba canım benim dikkat et kendine çok geçmiş olsun..

ohhhhhhhhhhh iyi etmişsiniz bebekim sefanız olsun ne güzel bi tatil olmuş çok sevindim sizin adınıza
tüm kötü enerjinizi atmışsınızdır siz :87::87::87::87:
evet canım saol... dün çok kötü bi gün geçirdim ama şimdi çok iyiyim allaha şükür

Son düzenleme:

bence o arkadaşlarınız cahil sizin durumunuzu bildiği halde insan biraz konuşmalarına dikkat etmeli,anlayış çok önemli,seni ancak biz anlarız onların tuzu kuru çünkü,hiç kafana takma,benimde çevremde bir kaç tane var böyle densiz ama hiç umursamıyorum ,Allalh hayırlı evlat versin derim her zaman ,hayırsız olup bir ömür çekeceğime ben böyle mutluyum,herkesin çocuğu oluyo diye çok önemli değil bakalım hayırlımı 2 sene öncesine kadar bende senin gibiydim çok bozulurdum,ama artık düşüncelerim değişti yazdığım gibi artık boşver üzülmeye değmez,onlar üzülsün senin kalbini incilttiler,Rabbim herşeyi görür.....

canım yanlış anladın galiba canı sıkılan ben değilim lamyay...
allaha şükür benim çevremde böyle densizler yok bu güne kadar en ufak ima bile duymadım...
ama buradaki arkadaşlardan çok duyuyoruz böyle olayları ve çok sinirleniyorum
böyle kalpsiz, pervasız insanları allaha havale ediyorum allah büyük kimse ne oldum dememeli...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…