Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

kendini hiç üzme malesef böyle densizler var,bizimde başımıza geldi,kendini hiç üzme,herkesin çocuğu olması önemli değil,önemli olan hayırlı evlat,Rabbim herşeyi görür,seni bilerek ya da bilmeyerek üzenlere karşılığını verir....

Son düzenleme:
slm kızlar nasılsınz bende eve yeni geldim annemlerdeydik oradad komşuları falan vardı herkes yine bana çocuk konusunu atı artık sizinde olsun falan olsa doyamazsınız ya yapmıyosunz falan çok canım sıkıldı hiç cevap vermedim bişey demedim ama bide bana sorun

selam canım benim üzme kendini neolur bi senin çevrende yok böyle densizler lamyayında canını sıkmışlar bugün
böylelerine söylenecek çok şey varda neyse ağzımızı bozmayalım
sana soru sorduklarında sen de acını belli etmemeye çalış dik dur cevabını ver bul bişeyler...
bilyorum zor ama böyle kötü niyetli insanlar sessiz kalınca daha çok üstüne gelirler insanın...
kendini paralama böyleleri için sen dua et bol bol...
allaha sığınıp dua etmekten başka çaremiz yok... inş kavuşacaksınız bebişinize ve o pervasızların kapanacak çeneleri...

haklısın canım onlar öyle dedikçe bende hep içimden allahım lütfen bizlerede ver dedimm dua ettim

ne güzel keşke herkes senin gibi olabilse aydencim...

OFFFFFFFFFFF OFFFFFFFFFFFFFF diyorum artık bu insanlar hangi dünyada yaşıyor,onların başlarına böyle birşey gelse acaba hiç konu açarlar mı?terbiyesizler.Mevlana nın bir sözü var, cahlin yanında kitap gibi sessiz ol.sen ne dersen de onlar anlamaz çünkü kapasite meselesi bu........

baharcım antakyada çakşır yetişiyormuş bende aktarlara uğradım onlarda bana çakşırın hem suyunu hem baharat gibi çekilmişini hemde özel bir karışım yaptılar onu verdiler ama karışımın içinde ne var bilemiyorum pekmez olabilir pekmez kokusu var çünkü yaa yanımızda arkadaşlarımız vardı diye soramadım ama çok merak ediyorum ama nasıl öğrenicem bilemiyorum buarada gerçekten etkili bilmiyorum aldık ama inşallah faydası olur internette araştırdım genelde cinsel iktidarsızlık için olduğu yazıyo ama bilemiyorum artık azosperme faydası olurmu olmazmı.baharım siz hocaya nezaman gideceksiniz?

baharım bilgisayarın şarjı bitti kapandı kusura bakma tatlım yaa ..

önemli değil bebekimmmmmm

ne iyi etmişsin canım yerinden almak daha iyi... biz çakşır suyu kullanıyoruz... aktara bu gidişimizde bizede ayrıca tozunu ve macununu önerdiler...
ama bizim alacağımız baya vardı onları da sonra alalım dedik... inş faydası olur bebekim...
canım bizim muayene 30 eylülde siz nezaman gideceksiniz ilaçlarınız bitince mi???

randevuya az kalmış bebekim inşallah güzel haberler verirsin bize.yok bebekim ya bizi çağırmadı hala ilaçlara devam diyo.nezaman çağırır bilemiyorum ama tahminen çağırırsa m.teseye çağırır onada bayaa var ilaçları bir süre daha kullanır öyle gelin der çünkü ilaçları 6 ay falan kullanın öyle m.tese yaparız demişti henüz 3 ay bile olmadı.bizde cuma günü kan tahlil yaptırıp göndereceğiz hocaya bakalım sonuçlar ne olacak..

cervancım bu arada diğer topikten funda arkadaşımız yeni bi topik açmış M SURE kullananlar diye...
onun eşine de kaan hoca M SURE yi önermiş...başka kullanan var mı bide kaça almışlar onu merak ediyor...
ben senin eşinin kullandığını yazdım istersen oraya bi girde nerden sipariş ettiğiniz ve kaça aldığınız konusunda yardımcı ol olur mu bebekim

Son düzenleme:

tamam canım bakayım bi m sureyle ilgili bayaa topik varda bulabilirim inşallah

evet canım ya 12 gün kaldı bakalım ne diyecek çok heyecanlıyım eşime sordum şimdi "sen de heyencanlı mısın" diye...
"heyecanlıyım hem de korkuyorum kötü bişey diyecek" diye diyor canım ya ne kadar üzülüyorlar aslında ama bize belli etmiyorlar
inş güzel haberlerle dönerizde onun da benim de içimiz rahatlar...
canım sizinde tedavinin yarısı bitmiş inş tahlil sonuçları da iyi çıkarda biz şimdiden halaya başlarız topikte
inş hayırlısıyla o 3 ayıda atlatıp binlerce milyonlarca sperme ulaşırsınız...

Son düzenleme:

ahh canım ya üzülmezlermi hiç en az bizim kadar hatta belki bizden çok üzülüyorlar.onlar için daha zor tatlım.ya ben sizden çok umutluyum çünkü daha önce çıkış varmış vede kemoterapi etkilemiş bence basit bir tedaviyle atlatacaksınız hııı belki tedavi soucu doğal yolla olmayabilir ama muhakkak azda olsa çıkış olacağına inanıyorum.inşallah da düşündüğümüz gibi olur.bebekim tedaviye başlayalı 3 ay oldu ama m sure ve proxede başlayalı daha 1 ay olmadı.bu ilaçları en az 6 ay kullanmak gerekiyormuş yani daha bayaa zaman var hayırlısı diyelim.Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…