canım benim her yerde çıkıyor böyle densizler ne yapacaksın allah akıl fikir versin böylelerine
eninde sonunda bizde yenicez bu azoyu ve kavuşucaz bebişlerimize
üzme kendini böyle art niyetli insanlar için bizim de yüzümüz gülecek bizde hamişizzzzdiye yazıcaz buraya alahın izniyle...
canım yanlış anladın galiba canı sıkılan ben değilim lamyay...
allaha şükür benim çevremde böyle densizler yok bu güne kadar en ufak ima bile duymadım...
ama buradaki arkadaşlardan çok duyuyoruz böyle olayları ve çok sinirleniyorum
böyle kalpsiz, pervasız insanları allaha havale ediyorum allah büyük kimse ne oldum dememeli...[/
canım yanlış anladın galiba canı sıkılan ben değilim lamyay...
allaha şükür benim çevremde böyle densizler yok bu güne kadar en ufak ima bile duymadım...
ama buradaki arkadaşlardan çok duyuyoruz böyle olayları ve çok sinirleniyorum
böyle kalpsiz, pervasız insanları allaha havale ediyorum allah büyük kimse ne oldum dememeli...[/
biliyorum canım tlf konuşurken yanlış sayfaya yazmışım,Rabbim herşeyi görür o yüzden ben böyle şeylere artık takılmıyorum boş verebilmek çok önemli,işte ben boşverrrrrrrrrr diyebiliyorum gerçekten,benim gibi olan arkadaşım var sinir ilaçları kullanıyor ama ben kullanmam,kendimin dr yum yıkıldım mı doğrulmasını,kendime teselli vermeyi 8 yılda öğrendim....
slm kızlar nasılsınz bende eve yeni geldim annemlerdeydik oradad komşuları falan vardı herkes yine bana çocuk konusunu atı artık sizinde olsun falan olsa doyamazsınız ya yapmıyosunz falan çok canım sıkıldı hiç cevap vermedim bişey demedim ama bide bana sorun
selam canım benim üzme kendini neolur bi senin çevrende yok böyle densizler lamyayında canını sıkmışlar bugün
böylelerine söylenecek çok şey varda neyse ağzımızı bozmayalım
sana soru sorduklarında sen de acını belli etmemeye çalış dik dur cevabını ver bul bişeyler...
bilyorum zor ama böyle kötü niyetli insanlar sessiz kalınca daha çok üstüne gelirler insanın...
kendini paralama böyleleri için sen dua et bol bol...
allaha sığınıp dua etmekten başka çaremiz yok... inş kavuşacaksınız bebişinizeve o pervasızların kapanacak çeneleri...
biliyorum canım tlf konuşurken yanlış sayfaya yazmışım,Rabbim herşeyi görür o yüzden ben böyle şeylere artık takılmıyorum boş verebilmek çok önemli,işte ben boşverrrrrrrrrr diyebiliyorum gerçekten,benim gibi olan arkadaşım var sinir ilaçları kullanıyor ama ben kullanmam,kendimin dr yum yıkıldım mı doğrulmasını,kendime teselli vermeyi 8 yılda öğrendim....
ne güzel keşke herkes senin gibi olabilse aydencim...
slm kızlar nasılsınz bende eve yeni geldim annemlerdeydik oradad komşuları falan vardı herkes yine bana çocuk konusunu atı artık sizinde olsun falan olsa doyamazsınız ya yapmıyosunz falan çok canım sıkıldı hiç cevap vermedim bişey demedim ama bide bana sorun
İyi akşamlar hatunlar..
iyi akşamlar melishcimsenin yazını geç gördüm atladım galiba...
baharım bilgisayarın şarjı bitti kapandı kusura bakma tatlım yaa ..
baharcım antakyada çakşır yetişiyormuş bende aktarlara uğradım onlarda bana çakşırın hem suyunu hem baharat gibi çekilmişini hemde özel bir karışım yaptılar onu verdiler ama karışımın içinde ne var bilemiyorum pekmez olabilir pekmez kokusu var çünkü yaa yanımızda arkadaşlarımız vardı diye soramadım ama çok merak ediyorum ama nasıl öğrenicem bilemiyorum buarada gerçekten etkili bilmiyorum aldık ama inşallah faydası olur internette araştırdım genelde cinsel iktidarsızlık için olduğu yazıyo ama bilemiyorum artık azosperme faydası olurmu olmazmı.baharım siz hocaya nezaman gideceksiniz?
önemli değil bebekimmmmmm
ne iyi etmişsin canım yerinden almak daha iyi... biz çakşır suyu kullanıyoruz... aktara bu gidişimizde bizede ayrıca tozunu ve macununu önerdiler...
ama bizim alacağımız baya vardı onları da sonra alalım dedik... inş faydası olur bebekim...
canım bizim muayene 30 eylülde siz nezaman gideceksiniz ilaçlarınız bitince mi???
cervancım bu arada diğer topikten funda arkadaşımız yeni bi topik açmış M SURE kullananlar diye...
onun eşine de kaan hoca M SURE yi önermiş...başka kullanan var mı bide kaça almışlar onu merak ediyor...
ben senin eşinin kullandığını yazdım istersen oraya bi girde nerden sipariş ettiğiniz va kaça aldığınız konusunda yardımcı ol olur mu bebekim
randevuya az kalmış bebekim inşallah güzel haberler verirsin bize.yok bebekim ya bizi çağırmadı hala ilaçlara devam diyo.nezaman çağırır bilemiyorum ama tahminen çağırırsa m.teseye çağırır onada bayaa var ilaçları bir süre daha kullanır öyle gelin der çünkü ilaçları 6 ay falan kullanın öyle m.tese yaparız demişti henüz 3 ay bile olmadı.bizde cuma günü kan tahlil yaptırıp göndereceğiz hocaya bakalım sonuçlar ne olacak..
tamam canım bakayım bi m sureyle ilgili bayaa topik varda bulabilirim inşallah
tamam canım bakayım bi m sureyle ilgili bayaa topik varda bulabilirim inşallah
evet canım ya 12 gün kaldı bakalım ne diyecek çok heyecanlıyım eşime sordum şimdi "sen de heyencanlı mısın" diye...
"hayecanlıyım hem de korkuyorum kötü bişey diyecek" diye diyorcanım ya ne kadar üzülüyorlar aslında ama bize belli etmiyorlar
inş güzel haberlerle dönerizde onun da benim de içimiz rahatlar...
canım sizinde tedavinin yarısı bitmiş inş tahlil sonuçları da iyi çıkarda biz şimdiden halaya başlarız topikte
inş hayırlısıyla o 3 ayıda atlatıp binlerce milyonlarca sperme ulaşırsınız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?