ahh canım ya üzülmezlermi hiç en az bizim kadar hatta belki bizden çok üzülüyorlar.onlar için daha zor tatlım.ya ben sizden çok umutluyum çünkü daha önce çıkış varmış vede kemoterapi etkilemiş bence basit bir tedaviyle atlatacaksınız hııı belki tedavi soucu doğal yolla olmayabilir ama muhakkak azda olsa çıkış olacağına inanıyorum.inşallah da düşündüğümüz gibi olur.bebekim tedaviye başlayalı 3 ay oldu ama m sure ve proxede başlayalı daha 1 ay olmadı.bu ilaçları en az 6 ay kullanmak gerekiyormuş yani daha bayaa zaman var hayırlısı diyelim.Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin...
saol canım benim ağzından bal damlıyor sankiinş senin dediğin gibi olur...
aslında içten içe bende buna inanıyorum tedavi sonucunda tekrar çıkış olabikir diyorum...
ama buna çokta inanmak istemiyorum sonrasında işler düşündüğüm gibi gitmezse daha büyük hayal kırıklığına uğramamak için
allahım hakkımızda hayırlısını versin... bu acıların hepsi unutulup gitsin bebişlerimizin gelişiyle
canım benim hepimiz birgün bebeğimiz olacak umuduyla hayaliyle yaşıyoruz ALLAHım kimseyi hayal kırıklığına uğratmasın.baharım m sure topiğini buldum yazdım canım.ben kaçtım bebekim kendine iyi bak görüşürüz yine..
canım önce cam kavanozu alıyorsun.kuru incirleri ortadan ikiye kesiyorsun dikkat et bayat olanların içi kurtlu oluyor.sonra cam kavanoza koyup üzerine hakiki zeytin yağı doldur.kavanozun etrafını aliminyum folyoyla kapat ışık almaması lazım iki gün sonra sabah aç karnına yemeğe başlaya bilirsiniz.şifa olsun kimsenin söylediğini de kafaya takma canım unutma bizler seçilmiş insanlarız bu dertlere sabrederek Allah'a daha çok yakınlaşıyoruz inşallah
canım yanlış anladın galiba canı sıkılan ben değilim lamyay...
allaha şükür benim çevremde böyle densizler yok bu güne kadar en ufak ima bile duymadım...
ama buradaki arkadaşlardan çok duyuyoruz böyle olayları ve çok sinirleniyorum
böyle kalpsiz, pervasız insanları allaha havale ediyorum allah büyük kimse ne oldum dememeli...
sagolun arkadaslar desteginiz icin,ve o lafi diyen arkadasin bizim durumumuzdan haberi var ,ilk baslar gafilligime gelmisti demistim ona keske dememis olsaydim ,laf yerini buldukca aklinca bana akil veriyor
sagol canim sabahmi sadece yenecek yoksa sabah aksammi ?
evet canım ya 12 gün kaldı bakalım ne diyecek çok heyecanlıyım eşime sordum şimdi "sen de heyencanlı mısın" diye...
"heyecanlıyım hem de korkuyorum kötü bişey diyecek" diye diyorcanım ya ne kadar üzülüyorlar aslında ama bize belli etmiyorlar
inş güzel haberlerle dönerizde onun da benim de içimiz rahatlar...
canım sizinde tedavinin yarısı bitmiş inş tahlil sonuçları da iyi çıkarda biz şimdiden halaya başlarız topikte
inş hayırlısıyla o 3 ayıda atlatıp binlerce milyonlarca sperme ulaşırsınız...
kızlar nasılsınız....
ben dün dersaneye kaydoldum artık yoğun günler beni bekliyor
şimdi dışarı çıkıcam yayınları toplayayım:26:bikaç haftaya başlayacağız.bari biraz çalışmaya başlayayım:18:
daha aktara da gitcem:119:
gene arada uğrarım öptüm canlarım..içim rahat etmedi girdim gene
baharcım az kalmış sizin randevuya....
inşallah yüzünüz güler canım.kaan bey iyi haberler verse siz de rahatsanız biz de sevinsek.bi çıkış olsa beraber halay çekeriz artık
kızlar nasılsınız....
şimdi dışarı çıkıcam yayınları toplayayım:26:bikaç haftaya başlayacağız.bari biraz çalışmaya başlayayım:18:
ay yarın ankaraya gidiyoruz heyecanlıyım biraz doktor ne der filan diye kaan aydosun özel muane adresini bilen varmı hiç sormadım unutmuşum kadına sormaya arasammı acaba adresini sormaya .:26:
baharımmmm canımm bugün okulda ilk günündü nasıl geçti bebekimm
bebekimmmmmm çok zor bi gün geçirdimçocuklar çok küçük...
ailelerin bi çoğu bişey öğretmemiş tuvalet eğitimi bile sıfır
onlar alışana kadar ne yapıcam bilmiyorum... tamam küçükler 4-5 yaş ama yaşına göre bile çok geriler...
aileler bişey öğretmiyor sonra uğraşsın bakalım öğretmenler... nasıl uyum sağlıyacaklar bilmiyorum allah yardımcım olsun...
bende durumlar böyle :97: sen nasılsın bebekim tatilin yorgunluğunu attın mı üzerinden
ay yarın ankaraya gidiyoruz heyecanlıyım biraz doktor ne der filan diye kaan aydosun özel muane adresini bilen varmı hiç sormadım unutmuşum kadına sormaya arasammı acaba adresini sormaya .:26:
bebekimmmmmm çok zor bi gün geçirdimçocuklar çok küçük...
ailelerin bi çoğu bişey öğretmemiş tuvalet eğitimi bile sıfır
onlar alışana kadar ne yapıcam bilmiyorum... tamam küçükler 4-5 yaş ama yaşına göre bile çok geriler...
aileler bişey öğretmiyor sonra uğraşsın bakalım öğretmenler... nasıl uyum sağlıyacaklar bilmiyorum allah yardımcım olsun...
bende durumlar böyle :97: sen nasılsın bebekim tatilin yorgunluğunu attın mı üzerinden
kıyamam canım yaa yoracaklar seni bayaa.evet aileler birşey öğretmiyo ne diye uğraşsınlar dimi öğretmenler uğraşsın ohhh.yaşlarıda küçükmüş bayaa ALLAH kolaylık versin bebekim.ben kolay kolay dinlenemem kendime hep iş çıkarırım azöncede yastıkları döktüm balkona oonları çırpıp doldurucam tekrar iş çok yani bir yandanda kılıfları attım makinaya öyle işte ben oturamam illa bişeyler çıkarırım...
evet baharcım bizim randevu ayın 21 de yarın gece 11 de otobüsle gitcez nasip olursa çarşamba sabah ordayız eltimin geliniyle görümcemgil orda onlara incez sonrada ögleden sonra biraz gezer ordan doktora gideriz insan ister istemez stres oluyor yaklaştıkça zaman ....hayırlı olsun başlamış okulun benim oglan kardeşimin kızıda başladı ana okuluna busene onlar geçen haftadan başladı hevesli şimdilik bakalım küçük olunca hepsiyle ugraşmak zor benim yiyenim bile 6 yaşın içinde tuvalete ille herşeyini soyar girer kıçını yıkatmaya bizi çagırır orda napcak bakalım ..:90:
kızlar nasılsınız....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?