Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

saol canım benim ağzından bal damlıyor sanki inş senin dediğin gibi olur...
aslında içten içe bende buna inanıyorum tedavi sonucunda tekrar çıkış olabikir diyorum...
ama buna çokta inanmak istemiyorum sonrasında işler düşündüğüm gibi gitmezse daha büyük hayal kırıklığına uğramamak için
allahım hakkımızda hayırlısını versin... bu acıların hepsi unutulup gitsin bebişlerimizin gelişiyle

canım benim hepimiz birgün bebeğimiz olacak umuduyla hayaliyle yaşıyoruz ALLAHım kimseyi hayal kırıklığına uğratmasın.baharım m sure topiğini buldum yazdım canım.ben kaçtım bebekim kendine iyi bak görüşürüz yine..

tamam canım benim gördüm zaten yazını... ben de çıkıyordum yarın okul var malum
iyi geceler bebekim allah rahatlık versin sen de kib yarın görüşürüz

sagol canim sabahmi sadece yenecek yoksa sabah aksammi ?

sagolun arkadaslar desteginiz icin,ve o lafi diyen arkadasin bizim durumumuzdan haberi var ,ilk baslar gafilligime gelmisti demistim ona keske dememis olsaydim ,laf yerini buldukca aklinca bana akil veriyor

baharcım az kalmış sizin randevuya....
inşallah yüzünüz güler canım.kaan bey iyi haberler verse siz de rahatsanız biz de sevinsek.bi çıkış olsa beraber halay çekeriz artık

kızlar nasılsınız....
ben dün dersaneye kaydoldum artık yoğun günler beni bekliyor
şimdi dışarı çıkıcam yayınları toplayayım:26:bikaç haftaya başlayacağız.bari biraz çalışmaya başlayayım:18:
daha aktara da gitcem:119:
gene arada uğrarım öptüm canlarım..içim rahat etmedi girdim gene

hadi hayırlı olsun bitanem.
uuzn bi süre var önünde bol bol çalışma imkanın olur canım. kafan dağılır. aktardan ne alacaksın yine ?

ay yarın ankaraya gidiyoruz heyecanlıyım biraz doktor ne der filan diye kaan aydosun özel muane adresini bilen varmı hiç sormadım unutmuşum kadına sormaya arasammı acaba adresini sormaya .:26:

baharcım az kalmış sizin randevuya....
inşallah yüzünüz güler canım.kaan bey iyi haberler verse siz de rahatsanız biz de sevinsek.bi çıkış olsa beraber halay çekeriz artık

evetbebekim az kaldı heyecandan ölücem dua edin bizim için...
inş iyi haberlerle dönerizde şimdiden başlarız halaya
bide çıkış olursa ooooooooooohhhh değmeyin keyfime 40 gün 40 gece halaya devam ederiz

bebekimmmmm hayırlı olsun varsın yoğun olsun sonu güzel olur inş...
uzun bi sene seni bekliyor dilediğin gibi çalışırsın biz de senin için bol bol dua ederiz
kolay gelsin sana bitanem sakın bizi ihmal etme ona göre

ay yarın ankaraya gidiyoruz heyecanlıyım biraz doktor ne der filan diye kaan aydosun özel muane adresini bilen varmı hiç sormadım unutmuşum kadına sormaya arasammı acaba adresini sormaya .:26:

canım sizin ki ayın 21nde değil miydi ?????????
bizimkine daha 11 gün var ben bile heyecandan ölücem seni düşünemiyorum
inş güzel haberlerle dönersiniz dualarım sizinle olacak allah yardımcınız olsun...
canım ben adresi almıştım sana özelden atarım

baharımmmm canımm bugün okulda ilk günündü nasıl geçti bebekimm

bebekimmmmmm çok zor bi gün geçirdim çocuklar çok küçük...
ailelerin bi çoğu bişey öğretmemiş tuvalet eğitimi bile sıfır
onlar alışana kadar ne yapıcam bilmiyorum... tamam küçükler 4-5 yaş ama yaşına göre bile çok geriler...
aileler bişey öğretmiyor sonra uğraşsın bakalım öğretmenler... nasıl uyum sağlıyacaklar bilmiyorum allah yardımcım olsun...
bende durumlar böyle :97: sen nasılsın bebekim tatilin yorgunluğunu attın mı üzerinden

kıyamam canım yaa yoracaklar seni bayaa.evet aileler birşey öğretmiyo ne diye uğraşsınlar dimi öğretmenler uğraşsın ohhh.yaşlarıda küçükmüş bayaa ALLAH kolaylık versin bebekim.ben kolay kolay dinlenemem kendime hep iş çıkarırım azöncede yastıkları döktüm balkona oonları çırpıp doldurucam tekrar iş çok yani bir yandanda kılıfları attım makinaya öyle işte ben oturamam illa bişeyler çıkarırım...

evet baharcım bizim randevu ayın 21 de yarın gece 11 de otobüsle gitcez nasip olursa çarşamba sabah ordayız eltimin geliniyle görümcemgil orda onlara incez sonrada ögleden sonra biraz gezer ordan doktora gideriz insan ister istemez stres oluyor yaklaştıkça zaman ....hayırlı olsun başlamış okulun benim oglan kardeşimin kızıda başladı ana okuluna busene onlar geçen haftadan başladı hevesli şimdilik bakalım küçük olunca hepsiyle ugraşmak zor benim yiyenim bile 6 yaşın içinde tuvalete ille herşeyini soyar girer kıçını yıkatmaya bizi çagırır orda napcak bakalım ..:90:

öyle bitanem ya çok minikler bişey öğretmemişler nasıl geçecek ilk aylar bilmiyorum
bide ben köyde çalışıyorum gidiş geliş yapıyorum kendi arabamla...
veliler çok düşüncesiz herkes kendi işine dalmış çocukları başı boş bırakmışlar...
bugün bi velim geldi evleri köyün girişindeymiş okula uzak... bana diyor ki :
"hocam bizim çocuğu sen götürüp getireceksin artık" yuhhhhhh dedim içimden tabi
insan bi hocam sizin içinde uygunsa geliş gidişlerde sizinle giderbilir mi falan der sanki emir eriyim onun...
çok patavatsızlar... ne yapcaksın uğraşıcam işte...
valla öylesin yaaaa ne zaman sorsak bişey yapıyorsun helal olsun valla
aman çok yorma kendini bebekim yavaş yavaş yap olur mu

anladım canım iyi edersiniz randevuya kadar gezersiniz bi güzel ohhhh
saol başladı canım... başlasın diye öldüm bittim şimdide nasıl başetcem diyorum
ya başedilir aslında alışırlar düzen sağlanır ama o zamana kadar benim de canım çıkar ne yapalım görev aşkı
aslında hepsi çok sevimli ama düzen oturmadığı için çok sıkıntılı oluyor...
dilediğim gibi çocukları sevip koklayamadım bile...
en zoru da tuvalet işi zaten ne yapcaz hala onu düşünüyorum :97:
buseneye kadar hep öğrencilerim 5-6 yaştı busene böyle oldu bakalım inş çabuk uyum sağlarlar :97:

Son düzenleme:

arada uğra canımcım özletme kendini Allah zihin açıklığı,kolaylık versin canım...
baharcım senin de hayırlı olsun yeni okul dönemin canım Allah sana da kolaylık versin miniklerinle...
istiyorumbebeğimi canım inşallah güzel haberlerle gelirsin buraya yolunuz açık olsun...
kızlar dualar ne alemde aynı yerinde sayıyo galiba bitirelim onu kızlar yaa böyle yarım kalmasın hepimizin duaya çok ihtiyacı var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…