Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

saol canım benim inş güzel bi sene olur... canım dualar yerinde sayıyor ben listeyi arada ekliyorum ama okuyan pek olmuyor tekrar eklerim şimdi...

baharr kuzucumm nasılsın

iyiyim tatlım dinlendim tv izledim tekrar geldim :126: sen ne yapıyorsun bitti mi bugünlük işin

BAHAR------------------------------------------1 yasin
CEMREM----------------------------------------
CERVAN----------------------------------------
ÇİÇEK------------------------------------------ 1 yasin
ESESLİM---------------------------------------
HEP--------------------------------------------
İSTİYORUMBEBEĞİMİ----------------------------
JKLM-------------------------------------------
LAMYAY----------------------------------------
MASAL ----------------------------------------1 yasin
MELAYT---------------------------------------
MİKRO-----------------------------------------
NUREFSAN------------------------------------
NURSEN----------------------------------------1 yasin
NZLN-------------------------------------------
TOANA-----------------------------------------
TWİLİGHT---------------------------------------
VCK---------------------------------------------
ZAKKUM----------------------------------------
ZCU--------------------------------------------2 yasin
ZEYNEP-----------------------------------------
arkadaşlar 7 yasin 7 meryem suresi okuyoruz herkese... 1 yasin 7 meryem suresi kaldı… okumak isteyenler bu listeyi kopyalasınlar ve hangi sureden kaç tane okuyacaklarını isimlerinin karşısına yazsınlar.
kızlar lütfen önce listedeki kişiye okuyun biri bitmeden diğerine okuyup ortalığı karıştırmayın:))))

Rabbimiz buyurdu ki "Bana günahsız bir ağızdan dua edin." Bunu bildiren Peygamber Efendimiz'e (a.s.m) Sahabeler : "Ya rasulullah biz günahsız değiliz ki." Bunun üzerine Peygamberimiz (a.s.m) : "Mü'minin mü'mine duası günahsız bir ağızdan yapılmış gibidir."

Şimdi bunu dikkatli bi düşünün lütfen ve ondan sonra listeye bi daha bakın arkadaşlar....

Son düzenleme:
ay yarın ankaraya gidiyoruz heyecanlıyım biraz doktor ne der filan diye kaan aydosun özel muane adresini bilen varmı hiç sormadım unutmuşum kadına sormaya arasammı acaba adresini sormaya .:26:

canım gün geldi ne güzel. bizde haftaya salı biizmde az kaldı
kaan hocanın adresi mahatma gandi caddesi no 51 diye hatırlıyorum ama yanlışda olabilir giderken arasın söler kadın sana. sadece kapı no bilmiyorum emin değilim yani.

yok kuzucumm ya bitermi hiç
şimdi yastıkları doldurucam
nettede sorun var gidip geliyo sinir etti beni işe devam tatlım seni çooookkk öpüyorum görüşürüz

eseslimmmmmmmmmmmm bebekimmmmm hoşgeldin nelerdesin dün hiç girmedin
istiyorumbebeğime adresi gönderdim ben özelden... no:19/7 dedi bana sekreteri...

yok kuzucumm ya bitermi hiç
şimdi yastıkları doldurucam
nettede sorun var gidip geliyo sinir etti beni işe devam tatlım seni çooookkk öpüyorum görüşürüz

kolay gelsin bitanem ben de seni çoooooooooook öpüyorum

baharcım hoşgeldin bitanem.
günün yorucu geçmiş anlaşılan sen o bebişleri kısa sürede eğitirsin canım. takma kafana

baharcım hoşgeldin bitanem.
günün yorucu geçmiş anlaşılan sen o bebişleri kısa sürede eğitirsin canım. takma kafana

hoşbulduk bebekim ben de sana yazdım ama görmedin galiba...
çok yorucuydu canım ya nasıl başedicem bilmiyorum çocuklara hiçbişey öğretmemişler küçük diye...
küçüğümü var 4-5 yaşlarında daha tuvaletti nasıl kullanacaklarını bilmiyorlar...
allah sonumu hayır etsin canım şu bikaç ayı atlatsak gerisi kolay sen nasılsın...

ah baharım tatil dönüşü kuzucuklarımla bende yoruldum yinede iyi geldi uzaklaşıyoruz belli bir zaman

sonradan gördüm canım yazdığını
bende numarasını hatırlayamadım doğru adres verdik sen numara ben cadde
geçer canım geçer çabuk geçer anlamazsın bile. köy yeri diyorsun ya ordakiler işten çocuklarına zamn ayırmıyorlardır öğretmenler uğraşsın dursun işte.
bende dün hiç giremedim eşim evdeydi benle ilgilen ben evdeyken dedi ondan bende hiç açmadım bugünde işlerim vardı çarşıya filan gittim sabahtan açtım ama kimse yoktu bende kapattım.

masalım hayırlı uğurlu olsun tatlım

ah baharım tatil dönüşü kuzucuklarımla bende yoruldum yinede iyi geldi uzaklaşıyoruz belli bir zaman

canım ben kaç zamandır açılsa artık şu okullar diye deliriyordum çok özledim öğrencilerimi...
bide ben okul öncesi öğretmeniyim kuzucuklarımla çok güzel vakit geçiriyorum...
ben köyde çalışıyorum bu sene hiç 6 yaş öğrencim yok hepsi 5 yaş...
hatta sene olarak girmişler ama çoğu 4,5 yaşında çok minikler...
biçoğunda tuvalet eğitimi sıfır bilmiyorlar... köyde çalıştığım için de bakıcı anne falan da yok tek başımayım...
nasıl alıştırcam onu düşünüyorum bu sıkıntılar yordu bunun haricinde allaha şükür işimi ve çocukları çok seviyorum
sen nasılsın bu sene kaçıncı sınıf oldu seninkiler... bide arkadaş ortamını sevmiyordun ya okulda bugün nasıl geçti canını sıkan olmamıştır inş...

yok ben tam adresi verdim bebekim istiyorumbebeğime sen noyu farklı yazınca sadece onu yazdım buraya
ayyy sizin de az kaldı randevunuza sizin 8 bizim 11 inş iyi haberlerle döneriz bebekim :18:
iyi etmişsin canım kocişinle ilgilen tabi
bizde dün öğleye kadar evdeydik sonra at çiftliğine gittik akşama geldik iyi oldu bakalım bugünde evde durasım yok kociş dışarı çıkarıcam dedi ama bakalım

kimse adresi yazmayınca bende yazayım demiştim canım doğru adres olsunda
valla az kaldı canım bizimde inşallah güzel şeyler duyarız içimiz rahatlar.
ilgilendim ilgilenmesinede uyudu hep yorgunluğunu anca attı

cnm allah kolaylık versin tatlım 2 yardımcı anneyle 6 yaş grubuyla başa çıkamayanlar var benimkiler kuzudan koyuna doğru gidiyorlar 3.sınıf daha önce mezun ettiklerim 8 .sınıf onlar koca adamlar süslendim saçımı boyadım ve hep gülüyorum kimse soramıyor bebiş var mı diye

kıyamam ya demek hep uyudu mu hadi bu hafta çok yorgundu affedelim ama bundan sonra benim arkadaşımı yalnız bırakıp habire uyursa ozaman külahları değişicez enişte beyle
ne bu ya hep uyuyo hep uyuyo olmaz ki ama böyle sen de üstüne su dök kız bidaha yatamasın

valla ya nasıl uyuyoı bende anlamıyorum 2 gibi kalktı 3.30 da tekrar yattı 6 da kakltı düşün yani. daha yatsam uyurum diyo yok artık dedim bende bida uyursan bende yanında durmam dedim. tamm yatmıycam dedi.
yorgunluğu onun hiç bitmez ki canım her hafta yorgundur

iyi etmişsin canım hep böyle ol süslen püslen şen kahkahalar at kimse bilmesin içini...
onlar insan olsa böyle olmazdı zaten derdine ortak olmaya çalışırlardı ama nerdeee boşver gitsin...
inş senin içinde güzel bi yıl olur ve bu güzel yılı bebişinle tamamlarsın

ahhh canım senin kociş tam uykucu çıktı napıcaz
onun yorgunluğu hiç bitmiyorsa nasıl olsa farketmez sende her hafta sonu dışarı çıkar enişteyi gezdir dur görsün bakalım nasıl oluyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…