eselim canım hadi geçen gün eslemsena kaan hocanın onlara endol kullanmalarını tavsiye ettiğini söylemişti ya...
hatta sende benim eşimde kullandı hormonların doğru çıkmasını sağlıyormuş bu ilaç demiştin...
bende bundan sonra kaan hocaya şöyle bi mail attım:
"merhaba hocam biz randevumuzu 30 eylüle saat: 17,00ye alabildik... hocam bazı arkadaşlara hormon testini yaptırana kadar endol diye bi ilaç kullanmalarını tavsiye etmişsiniz sanırım hormonların daha doğru çıkmasını sağlıyormuş bu ilaç... bizimde böyle bi ilaç kullanmamız gerekir mi... biz hormon testini gelmeden 2-3 gün önce yaptıracağız en son hali olsun diye... "
üçgün sonra şöyle bi cevap geldi:
"Çok haklısınız, iyi ki hatırlattınız. Hemen sabahları 1 adet Endol'e başlayın. Gelmeden birkaç gün önce de testleri yaptırın.
Saygılarımla."
eee madem böyle bi ilaç kullanmak gerekiyor niye ben sormadan vermiyor ben herşeyi bilemem ki... şurda 11 gün kaldı ilaç işe yarar mı sence???
iyi etmişsin canım hep böyle ol süslen püslen şen kahkahalar at kimse bilmesin içini...
onlar insan olsa böyle olmazdı zaten derdine ortak olmaya çalışırlardı ama nerdeee boşver gitsin...
inş senin içinde güzel bi yıl olur ve bu güzel yılı bebişinle tamamlarsın
hayrett bişey yaaabu ne yaa ya varya hoca çok yoğun çoğu şeyi atlıyor. o yüzden bi şeyi iki kere sormak gerekiyor sanırım. bi,zide çağırdı ama tese diyeceğini snaıyorum ben tabi bilmiyorum. ama oraya gidip de bize ilaç kullanın diyebilir diyede düşünüyorum. çünkü buı hoca yanlışlık yapabiliyor. ben bunu şimdi bi kere daha anladım.
inandık bi hocaya güveniyoruz ama valla iki kere sormadan burda kullanan arkadaşlara sormadan bişey yapmaya korkar oldum. allah hakkımızda hayırlısını versin.
inşallahhepimiz cnm hepimiz bu süreçte kendimizi çok yıpratmamalıyız erkek infertilitisiyle uğraşırken bizde de problemler çıkabilir sen gençsin tatlım ama bizim gibi 30 u çoktan geçenler için koçişe diyorum seni düzeltene kadar ben gideceğim
Nbrsıznız kızlar
esımın amcası olmustu
2 3 gundur pek gıremedım
nasıl gıdıor
ıstıyorumbebegım
masal
esselım
cervan
bahar
aruna ve dıgerlerı nasılsınız
iyiyiz canım konuyu anlamadın ama kiminiz ölmüşse başınız sagolsun.Nbrsıznız kızlar
esımın amcası olmustu
2 3 gundur pek gıremedım
nasıl gıdıor
ıstıyorumbebegım
masal
esselım
cervan
bahar
evet bahar bu konuda yanılma olmamalı ben böyle bişey sormamıştım acaba belkide bizdemi endolla başlıcaktık kimbilir..:97:aynen canım ya bende çok sinir oldum... tamam yoğun ama buda ciddi bi konu... o ne derse biz onu yapıyoruz sonuçta...
ilk mailimi atıp durumu öğrendiğinde söyleyebilirdi taaa bayramdan önceydi ben sormasam öylece yaptırıcaz...
tamam belki çok önemli bi ilaç olmayabilir bilemem ama yarın öbür gün daha önemli şeyleri de atlarsa ozaman ne yapıcaz ben düşünmeye başladım :97:
allah yardımcımız olsun eseslim...
bu hocaya güveniyoruz bakalım inşallah güvendiğimiz daglara kar yagmaz ..hayrett bişey yaaabu ne yaa ya varya hoca çok yoğun çoğu şeyi atlıyor. o yüzden bi şeyi iki kere sormak gerekiyor sanırım. bi,zide çağırdı ama tese diyeceğini snaıyorum ben tabi bilmiyorum. ama oraya gidip de bize ilaç kullanın diyebilir diyede düşünüyorum. çünkü buı hoca yanlışlık yapabiliyor. ben bunu şimdi bi kere daha anladım.
inandık bi hocaya güveniyoruz ama valla iki kere sormadan burda kullanan arkadaşlara sormadan bişey yapmaya korkar oldum. allah hakkımızda hayırlısını versin.
Nbrsıznız kızlar
esımın amcası olmustu
2 3 gundur pek gıremedım
nasıl gıdıor
ıstıyorumbebegım
masal
esselım
cervan
bahar
evet bahar bu konuda yanılma olmamalı ben böyle bişey sormamıştım acaba belkide bizdemi endolla başlıcaktık kimbilir..:97:
Nbrsıznız kızlar
esımın amcası olmustu
2 3 gundur pek gıremedım
nasıl gıdıor
ıstıyorumbebegım
masal
esselım
cervan
bahar
mrb esracım başınız sağolsun... iyi diyelim iyi olalım ne olsun hep aynı bildiğin gibi işte...
bugün okullar açıldı... artık bende okul ev arasında koşturup durucamsen nasılsın ???
aynen canım bu nedir yani... madem testleri yaptırmadan önce böyle bi ilaç tavsiye ediyorsun hastalarına ozaman herkese aynı şeyi uygula...
ben duyup sormasam bizde kullanamayacaz gerçi ne kadar işe yarayacaksa şurda en fazla 1 hafta kullanacak...
işte senin dediğin gibi bizim aklımızda da hep "acaba mı" kalacak... allah sonumuzu hayır etsin canım benim...
KISIRLIK TARİH OLACAK
Kocaeli Üniversitesi Kök Hücre ve Gen merkezinde çalışan bilim insanları bir ilke imza atarak yağ dokusundan elde ettikleri kök hücreyle canlı üretmeyi başardı...
02:30 | 08 Eylül 2011
Türk bilim adamlarının önemli bir sorun haline gelen erkek kısırlığına karşı çözüm arayışı, dünyada ilk kez başarıyla gerçekleştirilen bir yönteme imza atmalarını sağladı. Kocaeli Üniversitesi Kök Hücre ve Gen Tedavileri Araştırma ve Uygulama Merkezi’nin (KÖGEM) yürüttüğü çalışmalarda, önce kendi yağ dokusundan kök hücre alınan sonra kısırlaştırılan denek hayvanlarının daha sonra sperm ürettiği saptandı ve bu spermlerle yeni canlı elde edildi.
28 Eylül-2 Ekim arasında Sapanca’da düzenlenecek uluslararası kongrede açıklanacak çalışmanın sonuçları dün Ritz Carlton Oteli’nde düzenlenen basın toplantısıyla duyuruldu. Toplantıda ayrıca 2009’da yine dünyada ilk kez başlatılan kök hücreyle kıkırdak elde etme projesi hakkında da bilgi verildi. Kocaeli Üniversitesi Kök Hücre ve Gen Tedavileri Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü ve Sağlık Bilimleri Enstitüsü Kök Hücre Anabilim Dalı Başkanı Prof.Dr. Erdal Karaöz, kök hücrelerin halen vücuttaki kemik iliği, yağ dokusu, amniyon sıvısı, diş kökü, rahim, yumurtalık, plasenta ve kordon kanı gibi çeşitli kaynaklardan elde edildiğini belirterek, “Kök hücrelerden bugün kas, sinir, kemik, kıkırdak, yağ, karaciğer ve insülin hücreleri ile damar yapılabiliyor. Ölü dokuların tekrar canlandırılmasını sağlamak için gelecekte kök hücreleri kullanacağız” dedi.
NASIL YAPTILAR?
Prof. Dr. Karaöz, kısırlaştırılan erkek farelerde tüp bebek uzmanı Doç. Dr. Cihangir Çakıcı ile yaptıkları çalışma hakkında da şu bilgileri verdi:
“Hayvanların kendi yağ dokusundan kök hücrelerini aldık. Daha sonra bu fareleri kısırlaştırdık. Kısırlaştırdığımız farenin tek testisine kök hücre enjeksiyonu yaptık diğerine yapmadık. Daha sonra dişileriyle çiftleştirdik ve dünyada ilk kez yağ dokusundan elde edilen kök hücrelerle canlı dünyaya getirdik.”
Arkadaşlar bu demek oluyor ki ankalife söylediklerinde haklı. (bende hep izinden bahsedildiği için temkinli yaklaşıyordum) Bu arada Doç. Dr. Cihangir ÇAKICI ankalifeın dr. görüşen arakadaşlar vardı diye hatırlıyorum. Zaman konusunda mutlaka bize fikir vereceklerdir.
aynen canım ya bende çok sinir oldum... tamam yoğun ama buda ciddi bi konu... o ne derse biz onu yapıyoruz sonuçta...
ilk mailimi atıp durumu öğrendiğinde söyleyebilirdi taaa bayramdan önceydi ben sormasam öylece yaptırıcaz...
tamam belki çok önemli bi ilaç olmayabilir bilemem ama yarın öbür gün daha önemli şeyleri de atlarsa ozaman ne yapıcaz ben düşünmeye başladım :97:
allah yardımcımız olsun eseslim...
baharım eşimde tedaviye ilk endolle başladı vede hala endol kullanıyo.canım benim bizde hocanın yanına gidince bize endol verdi öncesinde mailleşiyorduk ama endol falan kullanın dememişti.hiçbirşey kullandırmamıştı takii yanına gittik öyle ilaç kullandırmaya başladı.bizim içinde zaman kaybı olmuş demekki ama çok çok da önemli bir ilaç değil takma kafana çünkü eşim ilk kullandığında 1 ayın sonunda tahlil verdik vede hiçbir değişiklik olmamıştı.çok etkili bir ilaç değil ama keşke öncesinde söyleseydi enazından randevuya kadar bir ay kullanmış olurdu..
iyiki hocaya msj atmışsın canım. benimde acabalarım oluştu bayadır vardı bu şimdide dahada çoğaldı. allah hakkımızda hayırlısını versin inşallah.işimiz çok zor.
merhaba arkadaşlar. uzun süredir takip edemiyordum sizi.
bizde kaan hocadan ekim ayına randevu aldık. klomen, proxeed ve m-sure kullanıyoruz. şu endol dediğiniz ilacı bizede vermedi. sizin yazdıklarınızı okuyunca şaşırdım.en kısa zamanda bende bir mail atayım bakim. ne diyecek. yazdıklarınızı hergün okumaya çalışıyorum. inşallah bizimde yüzümüz güler..Rabbim hakkımızda hayırlısını versin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?