Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
zamancım bide kaynanatörlemi gidiyosun aslında kocaman kadın bilmesi gerek o güzel topraklara küs gidilirmi hiç?dimi ama

arkadaşlar eşim ctesi günü tekrar bi hormon testi yaptıracak bakalım çakşır ve demir dikeni işe yaramişmi dua edin canlarım şu testestoron hormonu yükselsin,gerçi ben spermiyogramda yaptıralım diyorum eşim istemiyo zaten hormonlardan belli olur diyo hayırlısı artık allahım hepimizin yardımcısı olsun....

dün SEMRA KAHRAMAN hocayla kısa bir görüşmemiz oldu durumuzun çok iyi olduğunu inş. gebe kalacağımı söyledi HAyırlısı bakalım

hayırlısı arkadaşım. inşallah bu sefer tutunur bebişlerin sana. şuanda nasıl memorial hastanesi yine yoğunmu çalışıyorlar. önümüzdeki ay bende orda olacağım kısmetse.

inşallah işe yaramıştır belgincim. hadi hayırlısı...

zamancım bizlerden duanı esirgeme arkadaşım biliyorum yaparsın ama bol bol dua et hepimiz için. bende çok istiyorum kutsal topraklara gitmeyi rabbim bizlerede anne ve babalarımızada nasip etsin inşallah. kaynanacığın belki oraya gidince yumuşar :))

inşallahiyiye doğru gidiş olmuştur belgincim bizlerede haber et olurmu......

kızlarrrrrrrrrrrrrrr

yarın eşimin mikro tese günü bugün kontrol vardı şimdi geldik nasipse cumarteside benim yumoşlar toplanacak dualarınızı eksik etmeyin yetecek kadar sperm bulunsun ben çok heyacanlyıyım var mısın yok musun gibi olduk ha kapalı bi kutu açılınca ne çıkıp çıkmayacağını bilmiyorum nasipse pazartesi yada en geç salıda transfer olacak allah hepimizin yardımcısı olsun ben sonra gelirim durumu anlatırım evde netim yokta ayyyyy caneylomun arkasından bende gelicem inşallah umudum var ama nasibimizde ne var ne yok bilmiyoruz tabi hepinizi öpüyorum dualarınızı eksik etmeyinnnnnn

amanın canım inşallah bulunur okuyunca bile heyecanlandım ah bacım Rabbim yüzünü güldürsün inşallah dualarımız seninle canım Allah yardımcınız olsun

canlarım slm şimdi topiğin geçmişini okudum herkesin güzel temennileri için teşekkür ediyorum gel gelelim bana dün anakaradaydık önce genarta tüp bebek merkezine gittik ultrason muanem oldu ve sonra doktorum puregon 300 le başlattı tabi lucrine 5 ml devam ediyorum dün puregon iğnemi de lucrin gibi elşim dün gece yaptı hemde o satte ankarada parkta zaman geçiriyoduk otobüsümüz geceydi neyse puregon canımı biraz yaktı sonra eşim tekrar sperm testi verdi ben herşeye hazırdım ki sonuç bekledim gibi oldu yani kocaman 0 allahım inşallah bigün orda değerin yazdığını görürüm inşallah hepimiz görürüz kaan hoca microtese yapılsın dedi ve çok umutlu konuştu sonra eşim kan testi yaptırdı ve hormonlarda baya iyi olmuş kısmetse pazartesi maceramız hızlı bir şekilde kısmetse başlıcak anakaray gidiyoruz 10 günlüğüne eşime micro tese yapılcak allahımın izni ile güzel olcak inanıyorum bu arad dikkati çeken bişe oldu kızlar bu erkek kısırlığı çok fazla artmış dün kaan hocanın muane si tıklım tıklımdı kaan hoca ya kök hücrei sordum çok hızlı çalışmalar var bu konuda dedi çok kalmaz gelir dedi benden bu kadar yarın eşi microtese olcak arkadaşımında inşallah eşinde sperm bol bol bulunurda güzel yumuşarı toplanır hepinizi öpüyorum

kizlar insallah eslerinizde bol bol sperm bulunur bizlere de bi umut olursunuz bizleri burda habersiz birakmayin haberleriniz dort gozle bekliyorum bi an once bebislerinize kavusursunuz insallah allah yardimciniz olsun

baharın bereketi herhalde kızlar sizleri böyle pozitif görünce aşka geliyorum hemen başlıyasım geliyor tüpe sevgidolu canım Allahım inşallah nasip eder yüzünüzü güldürür

mavicim ve sevgidolu arkadaşım inşallah müjdeli haberler bekliyorum sizlerden dualarımızı geri çevirmesin rabbim...........

sevgidolu haydi canım allah işlerinizi rastgetirsin umarım buraya hamileyim diyede yazarsın bizleri sevindirirsin canım.......inşallah bu zaman su gibi gelir su gibi gider canım......mawii inşallah microtesede bol bol sperm çıkacak canım sende hamilelerin arasına gireceksin mevlam emeklerinizi boşa çıkarmaz inşallahhhhhhhhhh herşey kolaycacık geçer.....

kızlae 200 ünite puregonla başlamıştım bugündoktor kontrolum vardı sanırım benim hafta içi önümüzdeki yumurtalarım toplanıcak ve dondurulmuş spermler sınavını verecek inşallah

sevgidolu canım ınşallahhh mikrotesede sperm bulunur canım Bizi haberdar edecekmisin birine telefon falan bıraksaydın canım 10 gün ayrı kalmak çok uzun olucakkk

benimde eşimin testesteronuna baktırdık bakalım kaç çıkmış kaynanatörlerde sonuc

kız belgin inşallah değerleriniz tamamen düzelmiştir birdaha microteseye gerk kalmadan sende hamiş olursun :Saruboceq: inanaın sizlerle tanıştığımdan beri hep dualarımdasınız dua ederken topikteki arkadaşlarım içinde diliyorum diyorum sizleri şahsen tanımıyorum sadece yazışıyoruz ama aynı derdi yaşıyoruz aynı duyguları paylaşıyoruz hemen hemen herşeyimiz aynı sizler benim yakın arkadaşlarımdan öte oldunuz çünkü en büyük derdimi sadece sizler biliyorsunuz inşallah bu dostluğumuz her zaman güzel geçer tadımız tuzumuz bozulmaz ben inanıyorumki çünkü öyle hissediyorum bizler birbirimize dua ettikçe umutlarımız mutluluğumuz dahada artıyor.........diğer topikte baya canım sıkıldı açtım okuyorum zaten gergindim dahada gerildim sinirlerim zıpladı aynı derdi paylaşan kişiler bence saçma nedenden dolayı birbirlerinin kalbini kırıyolar bunlar çok üzücü inşallah topik onların yüzünden kilitlenmez çünkü tamamen deymeyecek yanlış anlaşılmış bir konu umarım aralarıda düzelir.........

diğer sayfa hangisi harzem ?
ınşallahhh allahım spermi çıkmayanlarda mucize nasip eder
nohut kürü falan varmış kuzenim söyledi nisanda teese oldular bulunamadı bi işe yararmı kıslar

Selam herkese. Benim esimdede azosperm çikti. 4 mayis spermogram yaptirdi 6 mayista kötü haberi aldik hiç ücre yokmus sperminde.
Arastirdim ve Dr Saraçoglunun bir haberini okudum, azosperm tedavisine nohut suyu kürü iyi geliyormus.
Esim 16 mayista basladi faydalarini görmek için en az 2 ay aksatmadan uygulanacakmis.
23 temmuz ürologda randevumuz var bakalim o gün ne olacak. Insallah olumlu haber aliriz ve emeklerimizi bosa çikmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…