canım bende şuan iyi bir dr.araştırmasındayım şeçenekler var tabi şimdi hangisi olsun diye tereddütteyim temmuzda ankaraya gideceğiz zaten oradaki dr.lardan biri olsun istiyoruz bakalım hayırlısı ......canım nedense yurt dışındaki dr.ları kimse beğenmiyor genelde tedavi için türkiye şeçiliyor ......kaynımlarda irlandada ordaki dr. öküz diyolar hatta eşleri yabancı onlarda beğenmiyor baştan savma bir tedavileri varmış düzgün sonuçta almıyorlarmış boştan boşa baya para döküyormuşsun o yüzden genelde türkiyeye gelince ömemli sorunları için burdaki dr.görünüyorlar.....genelde bebekle ilgili sorunlar içinde buradaki hsatanelere geliyorlar yurt dışındakiler hem tedavi güzel hem ucuz başarı oranları bile çok fark ediyor ...inşallah sizde iyi bir dr. karşılaşırsınız
iyi geceler kızlarrrrrrrrr ben kaçar bir duş alıp zıbaram sabah erken kalkmam lazım kociş gelecek akşama iş güç yemek pasta ancak akşam ederim
canım çok sağol hoşbulduk:) Yok bugün biraz daha iyiyim sanki:) Biz şimdilik öylesine bir doktora gittik daha önce sistit olduğumda gitmiştim ürolog testi verdik sonra zaten doktor çıktı ona bile gösteremedikİyi doktor araştırdım Emre Bakırcıoğlu her yerde onun ismi var zaten. Ama muayene falan ne kadar bir bilgim yok tabii ve hemen değil ilkin benim üroloğa gösterelim ondan sonra Ağustos gibi tekrar daha iyi bir doktora gideriz diyorum. Eşim daha demin aradı canım sakın üzülme diyor dur bakalım Ben onu teselli edeceğim yerde o beni ediyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?