Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
günaydın kızlar,,,,,,,,,,
alaina hoşgeldin saramıza canım keşke böyle bi topikte hoşgeldin demeseydik ama takdiri ilahi rabbim tez zamanda kurtarsın inşallah......
gülencim allah yardımcınız olsun maddi manevi ......... inşallah yarın dondurulmuşlar canlı canlı çıkar eşini tekrar ameliyat etmezler......... güzel haberlerinizi bekliyoruz canım............

kısmet iste ..bılemıyoruz ki basımıza neler gelıcek...olsun ya buda gelır buda gecer..bende sıze bısey sorucam..doktor bana rulıd lucrın ve vıtamın verdı..hangısınden bılmıyorum ama butun vucudum sıvılce oldu..sımdı aynaya baktım yuzumde de cıkamaya basladı..sızdede boyle bısey oldumu

bıde bu formu nasıl etıketlıyorum sonra bulamıyorum tekrar google gırıp arama yapmak zorunda kalıyorum

alaina hoşgeldin armıza bak ne güzel dr %70 şans vermiş bu savaşta yolun açık olsun...

sayes ve alaina hoşgeldiniz kızlar..............
inşaallah çabucak hamile kalıp buralara ugramazsınız......ama yinede arada bi gelin ha.............

gülencim çok geçmiş olsun kardeşim..........okudum 22 kere falan istifra etmişsin............çok çok geçmiş olsun....belkide vucudun hamile olacagını tamamen hissettide böyle yapıyo........inşaallah sen de bizim neşe kaynagımız olucaksın...........

belgincim sen nasılsın....................
biraz kızmışsın bize ama kusura bakma yaaaa......yeni arkadaşlar falan gelip farklı konular yazınca sana yazmayı unutmuşuz...........bide sürekli ben takip edemiyorum............

Allah herkese şifalar versin. Şurada daha 3. günüm sayılır ama herkese ayrı ayrı sağlık, sıhhat maddi ve manevi yönden kuvvet diliyorum Allah'tan...

canım iyiyim sen nasılsın şaka yaptım arkadaşım napıyım sizlere nazım geçiyor.işte biraz testlere canım sıkıldı yarın tam sonuçları yazarım sizlere:1closedeyes:

belgincim sıkma canını arkadaşım rabbim isterse değil azospermi ölüyü mezarından kaldırır dua etcez canım bol bol du aedip vaktimizi bekliycez rabbim birgün inşallah tattıracak bizlerede o duyguları hiç bir zaman umutsuzluğa kapılma canımgözümle canlı canlı şahit olduğum kaç tane sebepsiz infertilite var 10 yıllık evli olmuyo çocuk üç dufa denemiş tutmamış yaş gelmiş 35 lere bizden ne farkı var canım sence bizimkinide onun deridinide veren allah dermanı ve bebeği verecekte allah sebepsiz yerede istemesse vermez rabbim onun için azospermmiş testlermiş çokta takılmayalım derdimiz çocuksuzluk dermanımız rabbimde gerisi boş......

ya evet ben hep ona inandım caneylom. Biz koşturucaz ama Mevlam nasip etmedikten sonra elden gelen bişey yok. Dediğin gibi hiç bir problemi olmayan insanlar da çocuk sahibi olamıyor bazen. Okuya okuya gözlerim çıkıt vallahi Çocuk istiyorum forumuna üye oldum da okudum biraz. Eşim şu anda pek inanmak istemiyor ayrıntılı bir doktora gitmeden ama eğer inanırsa asıl o zaman yıkılacak gibime geliyor. Dün akşam dedi ki, eğer böyle bir sorunum olduğunu bilseydim evlenmezdim günümü gün ederdim dedi. 10 yıl oldu birlikteyiz onu yeterince tanıyorum ama bu konuda nasıl bir tepki verecek bilemiyorum. Aslında ben en çok eşime üzüldüm annem de aynı şeyi söylüyor konduramadım ona. Onun hissedeceklerine ağlıyorum aslında. Çok zorr gerçekten çok zoorrr insanın aklına gelmeyen başına gelirmiş ne kadar da doğru.....

canım senin desteğini gördükçe zamanla atlatacak bu günleri sorunun ne olduğunun kimde olduğunun hiç bi önemi yok canım bunu eşine anlatmayı başarırsan emin ol daha morali düzgün olcak ve herşey daha kolay olcak. greçeketende böyle çünkü sorunun kimde olduğu hiç önemli değil rabbim bi sınav vermiş bize ya birimizi seçecekti ya ikimizi yada hiç sebpsiz olcaktı bu .......
duayla geçecez bu sınavı inşallah..........

bizimde bi komşumuz vardı tüp bebek denediler bi kaç defa bir türlü olmuyodu son bir kez daha deneyeceklerdi ama geçenlerde hamile olduğunu duydum hemde tüp bebekle falan değil kendiliğinden ben o kadar çok sevindimki onların sevincini düşünemiyorum bile.Allahtan umut kesilmez inşallah herkes bebişlerini kucağına alır bi an önce.

arkadaslar yinekaynatmıssınız ben yokken ben bi gecmişi okuyum bakım siss arkadasım benim yazmama gerek varmı beni biliyosun zaten degilmi

Kıslar yarınn büyük günnnn
opu olacakk
ve donmuş spermler bakalım işe yarıyacakmı
off anamm yaa
eger yaramazsa eşim yarın mikrıtese olacak dua edin ben para bulup nasıo yaptırırım onu ya yaptırdık nası ödenirim inş donmuşlar işe yarar yaa inşallah zaten kayınvalidem çok kızar bi da ameliyat olursa lütfne dua edin

Insallah gülencim yarin tedaviniz iyi geçer ve mikrotese gerek kalmaz. Dualarimiz seninle. benim esimde azosperm daha yeni ögrendik temmuz'da ürologa gitmeyi bekliyoruz. Hakkimizda hayirli ne varsa o olsun. Iyi haberini bekliyoruz. Bütün iyi haberler bizim umut kaynagimiz.

inaşlalhh arkadaşllar eşim tansel beyle görüştü oda gerek kalmaz büyük ihtimal diyor ama bakalım canlı sperm kalır inşallah

gülencim rabbim yardımcınız olsun inşallah teseye gerek kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…