Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
arkadaslar size bir önerim var şimdi biz burda konuşuyoruz ya eşlrimizede bi bölüm yapsak onlarda konuşsalar yada varmı öyle bir site bileniniz varmı nedersiniz bu fikrime

kızlar gidiyoruzz dua edin ne olur bebiişimmm

bebişim gelsin dicektimm

umutosun buarda cocuk istiyorumda erkeklerde var

gulencim inşallah hayırlı haberlerle gelirsin:)) inşallah bebişin göbüşüne düşer inşallah rabbim nerede varsa tüm isteyenlere hayırlı evlatlar nasip etsin AMıN!!!

günaydın kızlar........
gülencim canım inşallah dondurulmuşlarla hallolur işiniz güzel güzel embriyoların oluşur eşinin yeniden ameliyat olmasına gerek kalmaz.......... hayırlı haberlerini bekliyoruz canım........

gülencimden çok güzel haberler var inş. RABBıM bebeklerini hayırlısı ile kucağına almayı da bu kadar kolay nasip eder

Çok geçmiş olsun HARZEM arkadaşım, valla senin yaşadıklarını okudumda, kendimce Şükür ettim Rabbim'e....
sağol siss20 ....canım insanın başına birşey gelmeyince bazı şeylerin farkında olamıyor ancakki başına gelip dertle uğraşmaya başlayınca ister istemez ahlayıp vahlıyoruz ama halimize binlerce kez şükrediyoruz yüce mevlam kaldıramıyacağımız yükü sırtımıza yüklemez inşallah tek derdimiz çocuksuzluk olsun bence...... sağlığımız sihhatimiz huzurumuz yerinde olsun yeter ben eşimden eşim benden memnun kalsın bir ömür boyu mutlu geçinelim başka isteğim yok inan inşallah hepimiz huzurlu şekilde yaşarız

slm kızlarrrrrrrrr....ben geldim inşallah gülencim bizlere güzel haberler verecek bizde sevinçten halaylar çekeceğiz burda............albina canım hoş geldin inşallah tedaviniz güzel sonuçlanır hayırlısıyla hamiş kalırsın..

çok sağol larem1982 canım sen ne yapıyorsun pek sık uğramıyorsun topiğe tekrar tedavi ne zaman ama inşallah tüpbebeğe gerek kalmadan hamile kalırsın :Saruboceq:

ben kocişi işe gönderdim az önce hemen pc başına oturdum 2 gün evde yok iş yerinde kalıyor bende akşam üstü anneme gideceğim oda yanlız zaten beraber kalırız.......yarında kızkardeşimin minik kızının diş hediğini yapacağız cadı dişlerini anca çıkardı 10 aylık oldu ama tam bir kuduruk hep oynayıp kudurmak istiyor bide kendi kendine bir konuşması var ağzını açtımı susmak bilmiyor nedense herkes bana benzetiyor galiba çok çenesizim ben biliyom aslında ama tınan kim minişim konuşuyor ben konuşuyom kimseye fırsat vermiyoz işte......o benim herşeyim minikkuşum evlat hasretini onla dindiriyorum banada düşkün tabi heristediğini yapıyorum aynı ayarız ondan beni bırakmıyor dün arkamdan ağlıyodu kendinide eve getirmedim diye elimde olsa hiç ayrılmayacağım.....galiba eğer dr.yanılmıyorsa minikkuşuma kardeş gelecek kızkardeşim cinnet geçiriyor ben nasıl bakacam 2 küçük çocuğa bu zaten durmuyor daha yürümeye bile başlamadı bide tekrar çocuk doğuracam deyip zırlıyor kocasıda dünden razı adam çocuk hastası inşallah hamilesindir deyip dua ediyor belki cuma kanda test yaptıracak o zaman belli olur bende kendine merak etme minik kuşu ben alırım sende bebişine rahat bakarsın dedim bakalım hayırlısı ne olacak

Ben dayanadım sipariş verdim şu demirdikenini:) Başlattm dün akşamdan.. Eşimi bugün hastaneden aramışlar o da sevinmiş yanlış sonuç falan diyecekler diye ama nüfus kağıdı fotokopisini istemişler. Kaybetmişler salaklar.... Allah'ım yüzümüze gülsün yarabbim ikinci testte bişeycikler çıksın. Gerçi ikinci testi ve muayeneyi Emre Bey'de yaptırıcaz kesin karar verdik. Ağustos gibi inşallah o zamana kadar bişeyler değişir ya da yetersiz olmuştur bu yaptıkları test. ınşallah yarabbim. ınşallah gülencim de iyi haberler verir bize buradan.........

Ya arkadaşlar bir de derler ki korunmayı bıraktıktan sonra kadın değişir diye. Bu değişme spermlerle de alakalı olmaz mı? Doktorlar bile diyor korunmayınca insanın düzeni değişir diye. Benim çok değişmişti ayda iki kere adet oldum günüm geçti falan filan daha önce hiç ama hiç olmayan şeyler.... Yani benim eşimde sperm yoksa ben de o kadar değişiklik nasıl oldu??? Bu da kurcalıyor kafamı o zaman benim vücudumun hiç bir tepki vermemesi lazım değil miydi? Bunlar adam gibi bir yerde ikinci test yaptırana kadar bana moral olacak şeyler galiba:))))

sayes canım siz 2. bir testi yaptırmadan içiniz tamamen rahatlamayacak kafanda hep değişik şüpheler gezip duracak bence eşin tekrar en kısa zamanda test yaptırsın herşeyi daha net öğrenmiş olursunuz bence 2 ay daha beklemeyin böylesi daha kötü yani kararsızlık içinde kalmak ben öğrendiğimde bu kadar uzun bir süreye atmamıştım 2 testi ilkini oturduğumuz yerde 2. sinide ankarada gürgan beyin yerinde yaptırmıştık arası 2 hafta falan sürmüştü kesin sonucu öğrenmiştik ona göre planlarımızı yaptık hiç değilse önün karanlık olmuyor basacağın yeri görüyorsun....yinede siz bilirsiniz siz kendinizi ağustos ayına göre ayarlamışsınız allah hakkınızda hayırlısını versin inşallahhhhh

hade gızzzlar ben kaçar hazırlanayımda gideyim anacığımın yanına akşam yemeğini beraber yiyelim gerçi annemim evi bana 10 dakika uzaklıkta yürüyerek baya yakınız ama olsun gideyimde yanına işlerini yapayım..............kendinize iyi bakın bacularrrr inşallah geldiğimde gülenden güzel haberler alırım hepinizi öpmüşemŞeniz he bu arada benim kırmızılar geldi gerçi kırmızı renk değil ama resmen çamur gibi kendimden şüphe etmeye başladım bilmeden çamur toprak falanmı yedim biraz oburumdur cokacimcoook yani yukarıdan yedim dibimdenmi düşüyor ne onun gibi bişe işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…