umutolsun canım ben buraya yazmayı unutmuşum saol canım evet spermler ölmedi ve eşimin ameliyat olmasına gerek kalmadı Allah yardım etti.. ohh derin bi nesef aldım
selam bacılar beni kimse merak etmemiş ama ben genede yazıyım hatırlarsnız pazartesi günü temizliği bugün bitiririm inşallah yazmıştım bitirdimde sonra yemekleri ocaga koydum annem geldi kapıya enişte çok agırlaşmış dedi bende gelim dedim yok dedi çoktı 2 dk çekmediki kardeşim geldi abla sende hazırlancakmışsın dedi apar topar başımı bagladım pardüsemi aldım kapıyı kapatıyotdum ki yeyzem aradı eniştemi kaybettik dedi hepsi 5 dk içinde oldu yani ortanca teyzemin eşi vefat etti çok etkilendim kendimi düşündüm onu öyle çenesi baglanmış görünce bende birgün böyle olucam Rabbim salih iman nasip etsin cocukları herşeyine kaştu sürekli ardından okuyorlar acaba dedim eşime bizim evladımız olmazsa kim kaldırır oda bi kaldıran bulunur elbet dedi içimdaha çok acıdı ardımdan hayırlı bir bakiyatüssalihat bırakamamaktan çok korkuyorum ölünce evladım olsa belki her akşam 1 fatiha okur yada herhafta perşembeleri okur olmazsa okursa ardımdan belki küçük kardeşlerim okur onlarda nekadar okursa en çok korktugum ardımda hayırlı imanlı bir nesil bırakamamak Allahım ne olur korktuklarımızla bizleri imtahan etme
ccanım arkadaşlarım çok mutluyum testestoron hormonu biraz olsun yükselmiş fsh:17.02,prolaktin:10.84lh:4.33 ve testestoron 4:95 bir önceki hormon testinde testestoron 3:78 di çok sevindim demirdiken işe yaramış şukur allahıma peki sizce nasıl bu sonuçlar kızlar....
ccanım arkadaşlarım çok mutluyum testestoron hormonu biraz olsun yükselmiş fsh:17.02,prolaktin:10.84lh:4.33 ve testestoron 4:95 bir önceki hormon testinde testestoron 3:78 di çok sevindim demirdiken işe yaramış şukur allahıma peki sizce nasıl bu sonuçlar kızlar....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?