Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
gülen geç kaldı kızlar ne zaman gelcek ya inşallah hayırlı haberlerle döner...........

Harzemcim ne güzel ohh anacığınla keyifli bir akşam dilerim:)) benim annem bana 10dk uzaklıkta bile değil beraberiz:)))))))))))))) Allah onlara uzun sağlıklı ömürler versin başımızdan eksik etmesin inşallah!!! ıkinci bir test yaptırıcam yaptırmasına da tatile gidicez şimdi temmuz başı ondan sonra gideriz işte diorum ağustos dediğime bakma gideyim geleyim biraz kafamı dağıtayım ondan sonra diye düşünüyorum. Belki de dayanamam bu ay da gidebilirim ama tatil öncesi para lazım şimdi en az 300-500 kağıda çıkar tahliler falan :)

arkadaslar belki bu haberi gülen vermek isterdi ama dayanamadım cocuk istiyorum da yazmış spermler ölmemiş yeterince canlı varmış hihoyyyt

umutolsun canım ben buraya yazmayı unutmuşum saol canım evet spermler ölmedi ve eşimin ameliyat olmasına gerek kalmadı Allah yardım etti.. ohh derin bi nesef aldım

gülencim kızmadın degilmi baktım herkes merak ediyo yazım bari dedim hepinize iyi geceler

gülencim çok sevindim. gözün aydın. bizimde dondurulmuş spermlerimiz var onlarla deneyeceğiz yaşarlarsa. açıkcası bana ümit oldunuz.senden kaç yumiş toplandı?

ccanım arkadaşlarım çok mutluyum testestoron hormonu biraz olsun yükselmiş fsh:17.02,prolaktin:10.84lh:4.33 ve testestoron 4:95 bir önceki hormon testinde testestoron 3:78 di çok sevindim demirdiken işe yaramış şukur allahıma peki sizce nasıl bu sonuçlar kızlar....

canım çok güzel testlerin gerçekten bizim fsh33 tü ameliyat oldu ve testesteronda 4.25 ti inşallah sizinde daha kaliteli çıkar artık spermleriniz canım çoooooookkk sevindim gerçekten testleriniz bence çok olumlu canım rabbim bugünkü sevincini katlanarak artırsın yeni güzel müjdeli haberlerle inşallaaaaaaaaahhh..............

selam bacılar beni kimse merak etmemiş ama ben genede yazıyım hatırlarsnız pazartesi günü temizliği bugün bitiririm inşallah yazmıştım bitirdimde sonra yemekleri ocaga koydum annem geldi kapıya enişte çok agırlaşmış dedi bende gelim dedim yok dedi çoktı 2 dk çekmediki kardeşim geldi abla sende hazırlancakmışsın dedi apar topar başımı bagladım pardüsemi aldım kapıyı kapatıyotdum ki yeyzem aradı eniştemi kaybettik dedi hepsi 5 dk içinde oldu yani ortanca teyzemin eşi vefat etti çok etkilendim kendimi düşündüm onu öyle çenesi baglanmış görünce bende birgün böyle olucam Rabbim salih iman nasip etsin cocukları herşeyine kaştu sürekli ardından okuyorlar acaba dedim eşime bizim evladımız olmazsa kim kaldırır oda bi kaldıran bulunur elbet dedi içimdaha çok acıdı ardımdan hayırlı bir bakiyatüssalihat bırakamamaktan çok korkuyorum ölünce evladım olsa belki her akşam 1 fatiha okur yada herhafta perşembeleri okur olmazsa okursa ardımdan belki küçük kardeşlerim okur onlarda nekadar okursa en çok korktugum ardımda hayırlı imanlı bir nesil bırakamamak Allahım ne olur korktuklarımızla bizleri imtahan etme

canım benim başınız sağolsun. Tüm ettiğin dualara katılıyorum allah bize salih kul ve salih evlat sahibi olmayı nasip etsin. Ben evlat sahibi olmayı düşünmeden zaten küçük yaşımdan beri kendi kabrime de her okuduğumda gönderirim. Hani hayırsız evlat sahibi olma oranımız biraz yüksek zaman kötü zaman:))) Yine de olumsuz düşünmeyelim Rabbim herşeyin her zaman hayırlısını nasip etsin inşallah. Burada ve dünyanın hangi köşesinde evlat sahibi olmak için uğraşan insanlara Allah hayırlısıyla katından bir melek göndersin inşallah:))

canım sonuçlardan pek anlamıyorum tabii ki daha yeniyim:) Ama demirdikenine ben de başlattım eşimi Emre Bey'e gidene kadar boş durmayayım dedim. Bir de kırmızı kore ginsengi diye bişey var. Çok etkili diyorlar ona da. ama 140 tl. onu da almayı düşünüyorum. Bakıcam işte....

işe yaradığına sevindim canım. ama hormon sonuçlarından bende pek anlamıyorum açıkcası. inşallah daha iyi olur.

zamancım başın sağolsun arkadaşım. makamı cennet olsun inşallah eniştenin. insan bi yakınını kaybedince gerçekten ölümün çok uzak olmadığının farkına varıyor. ne güzel evlatları varmış herşeyine koşturacak. rabbim bizlere nasip etsin inşallah hayırlı evlatlar canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…