Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
12 uymurta çıkmıştı bugün biraz keyfimiz kaçtı ama 5 tane döllenmiş bakalım cumartesi transfer var inş güzel döllenirler

12 uymurta çıkmıştı bugün biraz keyfimiz kaçtı ama 5 tane döllenmiş bakalım cumartesi transfer var inş güzel döllenirler

bacım üzülme olsun bak 5 tane az degil inşallah tutunurlar sana cumartesiye kadar sakin ol sakin stres yapma bak stresten en çok rahim etkileniyor tansferden sonra bebişler rahat etsinler ki sana sımsıkı tutunsunlar kendine şimdiden iyi bak inşallah tutar bu sfer

inşallah sağlıkla sıhhatle transferin geçrekleşir inşallah bebişlerin sana tutunur.

zaman ım basın sagolsun rabbim geride kalanlara hayırlı ömürler versin arkadaslar şu demir dikenini nerden aldınız ve ne işe yarıyo bide bize yazın ne olur

selam arkadaşlar bilgilerimi ve tecrumelerimi paylaşmak istedim .

7 yıl bebek sahibi olmak istedik hep eşimle ama eşimde azosperm vardı .bende de çikolata kisti dr cocuğunuz olmaz dedi.kestirip attı bizi yani moralimiz bozuldu. yaşadığımız şehirde fazla imkanlar ve özel hastane olmadığı için çok üzülüyorduk. eşim ve ben 6 ayda bir devlet hastanesine gidip test yaptırdık. eşim sperm testi yaptırıyordu bende adetimin 2 günü gidip kan testi yaptırıyordum. sonra bir siteyle tanıştım. üye oldum. buraya çanakkaleye geldiler. bize herşeyi anlattılar . maddi olanaksızlıklardan istanbula gidip tüp bebek yaptıramadık ben sonra araştırdım hem siteden hemde internetten.

keçiboynuzu kürü yaptım hem eşime sonra adanadan özel şalgam suyu getirtim. sabah akşam içirdim.ne kadar etkili oldu bilmiyorum ama spermler için en sonunda eşimle karar verdik artık bebek olayını kapattık allahın bir bildiği vardır diye kafamızdan attık .

aslında herşey beyinde bitiyormuş . hiç beklemediğiz anda ben hamile kaldığımı ögrendim hemde 2 aylık olmuşum. şimdi 3 aylık meleknaz adında bir kızım var ....

allahım sizlerde yardım etsin hep dua ettim allahım bana bir evlat versin diye şimdi ise benim gibi evlat hasreti çekenler için dua ediyorum. allahım bana bu güzel duyguyu tatdırdın herkesede yaşat diyeeeeeeee

kız bebekecem17 aman Allah bagışlasın ne mutlu size işta Rabbim ol diyince oluyor hayırlı evlat olur inşallah

arkadasım cok sagolasın bilgin için neden azospermi olmuştu eşiniz fsh falan nasıldı meraklandım şimdi spermler cogalmışmı yani

canım ya çok sagol arkadaşım ama nedense bu testlere ramen spernm bulunmamıştı spermatit bulunmuştu cnm yaa acaba şimdi bulunurmu peki cnm size tesemi micro tesemi yapilmıştı peki bizim neden sperm yook offf allahım anlamıyorum....

umutolsun canm aktarlarda satılıyor ...sen benimle pek ilgilenmedin küstüm bak hormon sonuçlarımı yazdım hiç bişey yazmamışsın küstümmmmm

zamancım canım başınız sağolsun allah sabırlar versin.........
belgincim bizim mikrotese dediler yaptıklarına almanda oldu biliyosun ama eşim bayılana kadar başımda mikroskop filan yoktu bayılana kadar diyo adı mikrotese işte bize öyle dendi canım inşallah bu sefer çıkar ama tam böyle moralman hazır olunca yola çıkın canım her şartı kabullenmeden çıkma yola iyi kötü herşey olabilir hiçbişeye moralim bozulmaz gelen allahtandır dediğin anda çık yola çünkü biliyosun tedavi süreci çok zor her gün takip bilmem ne maddi manevi en ufak bi sorunda ilk karşılaştığın pürüzde çökeceksen hiç başlama canım....
ben ikinciye öyle başladım canım spermde çıktığı halde embriyo oluşmadı birbirinize iyice kenetlendiğiniz an başlayın inşallah bu defa allah yüzünüzü güldürür canım...........

caneylom senle konuşunca çok rahatlıyorum canm inşallah bu sefer herşey yolunda gider ve tıpkı senin beni teyze olacagım için sevindirdigin gibi bende seni sevindiririm allahım bu cuma akşamı kabul etsin dualarımızı amin...

Gulencim Merhaba,

Moralini bozma benimde 7 yumos toplanmıştı 5 dollendi 3 embriyo transfer oldu 1 tane tutundu şimdi oğlumu sağ salim aldım kucağıma.. Bir arkadaşımızda erken menepozdan doları tek yumurta oldu ve tek embriyo transfer ettiler tutttu şimdi nerdeyse 21 haftalık hamile yaaaa olacaksa sonucta olur sakın dert etme kendine... Bol şanslar. Moralini cok yüksek tutki bebişlerin tutunsun sana...

Ahh canım inşallahh yaa morelim yüksekte korkularım var çokk
caneylom ikncide sizin döllenme hiçmi olmadı
şimdi bizim 5 tane döllenmiş cumartesi günü transfer edilmeme ihtimali varmı

belgincim kusura bakma kafam dalgın bugün fsh cok güzel cünkü bizim 50 falandı yani sizinki, bize göre mükemmel bizde bulunduguna göre allahın izniyle sizdede bulunur

merhaba kızlar.............napıyonuz gııı.........nasılsunuz.........geçmişi okuyup geliyorum

bacılar maşallah gecenin bu saatinde nekadar kalabalıgız bakim diye girdim şaşardım kalabalık görünce hadi kızlar ben kaçar size hayırlı gecler

zaman bacıııı....nereye........başın sagolsun canım bu arada............gitmede sohbet edlim.........

belgin kardeşim kız... sonuçlar kızların dedigine göre güzelmiş...........sende bizi teyze yapacan inşaallah anlaşılan..............hadi hadi topik kreşe dönsün inşaallah...............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…