- 31 Ocak 2011
- 7.474
- 557
- 198
canım orada ilaç siparişi yapıldığı için sorun oldu...
Biz sadece ilacı ve nasıl getirildiğini konuşuyoruz...
Ilaç alım satımı olmadığı için sorun olmaz korkma tatlım
öle bır ımkanın varsa bence getrt derım
hem kadında daha cokta erkekte cok faydası varmıs
ben artık kecıboynuzu kurude yapmak ıstıyorum aslınd abunun yanında bende kuru ıncır yıcem
merhaba ESESLİM yazdıklarını okudum şimdi derdime ortak olduğun için çok sağol seni çok iyi anlıyorum o yıkımı umutla bekleyip çıkmadı deyişlerini ama bizim keşke bi tedavimiz olsa keşke hormonları yüzünden bu halde olsak ama değil bizim yapabileceğimiz artık hiç bişey yok yüce rabbim inşallah bizede bir gün bi umut ışığı göndericek tek çarem sabretmek ve allahtan bir mucize beklemek gün geçtikçe biraz daha iyiyim bugün gidip dersaneye yazıldım kpss için artık ona hazırlanıyorum ehliyete gidicem kendime birkaç tane uğraş buldum asla unutmuyosun ama birazcık hafifliyo sadece ne acı değilmi hiç bi tedavinin olmaması allahımmmmm sabırrr sabır allahım merhamet et allahım kib arkadaşlar görüşürüz tekrar...herkese çok geçmiş olsun umut ışığınız asla sönmesin.
kızlar ben bugün eşime söylerim tırcı arkadaşlarına getirtsin.acaba faydasını gerçekten gören olmuşmudur.ben getirtirsem sizlerede gönderirim .
iyiyim canım ne olsun yoruldum geldim işte
özlemişim ama tatlı bıdıklarımı
canım zaten genellikle tırcılarla getirtmişler bu ilacı...
Getirirsen beni de unutma olur mu...
Sen eşinle konuş ona göre bana özelden mesaj at olur mu tatlım
hasret gidermişsindir ne güzel canım.
canım bu tenkürü kullanın bakalım inşallah faydasını görürsünüz. bende görmüştüm o topikte ama karar veremiştim .çok fazla şey kullanıyor diye ben üzerine düşmedim. deneyin bakalım canım inşallah faydasını görürsünüz...
tabiki canım bak ben senin araştırmalarına güveniyorum sen boşa kürek sallamasın ince eleyip sık dokuyan birine benziyorsun yani sen bu bitkisele okey diyorsan getirtirim senin bildiğin iyi sonuç alan kimse varmı
saol canım benim farazi bişey değildi ben de ona güvendim...
O topiği açan arkadaş bu ilaçla hamile kalmış...
Daha sonra bu ilacı getirdiği arkadaşlardan da çoğu hamile kalmış...
Topikte okudum bi çoğunu...
Inş bizede faydasını gösterir...
Sonuçta herşey herkeste aynı etkiyi göstermiyor...
Bi umut kapısı işte allah emeklerimizi karşılıksız bırakmaz inş...
saol bebekim inş faydasını görür kocişim...
bizim elimizde 1 şişe var oda 1 ay gidiyormuş...
faydasını görebilmek için 3-6 ay kullanmak gerekiyormuş...
inş devamınıda bişekilde bulabiliriz bakalım artık :26:
saol canım benim farazi bişey değildi ben de ona güvendim...
o topiği açan arkadaş bu ilaçla hamile kalmış...
daha sonra bu ilacı getirdiği arkadaşlardan da çoğu hamile kalmış...
topikte okudum bi çoğunu...
inş bizede faydasını gösterir...
sonuçta herşey herkeste aynı etkiyi göstermiyor...
bi umut kapısı işte allah emeklerimizi karşılıksız bırakmaz inş...
amin canım inşallah faydasını görürsünüz.eşim arkadaşına ısmarlar getirtirim elimize yapışmazya bizim işimiz bu dermanımız neredeyse bulmak zorundayız.acaba o kişilerindemi sorunu azoydu keşke forum kapanmasaydıda bende okusaydım çok merak ettim şimdi.bende bilgisayarın başından kalkmıyorum dün sıkıntıdan mı bilmiyorum kalbim sıkıştı doktora gittim bana bilgisayarı telefonu yasakladı ama ben bilgisayarın başında değilsem muhakkak telefonla konuşuyorum.zaten canım sıkılıyor sizlerlede konuşmazsam sıkıntıdan patlarım:94::94::94::94:
baharcım napıyosun kız ne tentürü ot filanmı konuştugunuz bu gün ben beş ğünde beşkilo verme diyetine başladım oraya takılıyorum şu fazlalıklar azda olsa gitse sevinicem bu arada siz kaynatıyorsunuz .
tamam canım nasıl kullanacağımızı tam bilmediğim için başlamadık hemen...
sen den öğrendim yarın sabah başlarız artık...
canım okadar çok şey kullanıyoruz ki macunlar, kürler, ilaçlar
inş birinden şifa bulur kocişim...
allah şifa versin hepimizin eşlerine ve bizde hemen hamiş olalım
kızlar nedir bu tenkuru bende isterim ya birde tavşancıl otu tentürü varya ondanmı bahsediyorsunuz anlamadım benim eltim romanyalı bende ona bu otu sordum .bunun romancası nasıl yazılıyor.böyle değildir çünkü karşılığını bulamadı.nasıl bir ot bende getirteğim
gelırse eger bızede getrt tatlım ınsallah elınıze ulasırkızlar ben bugün eşime söylerim tırcı arkadaşlarına getirtsin.acaba faydasını gerçekten gören olmuşmudur.ben getirtirsem sizlerede gönderirim .
baharcım napıyosun kız ne tentürü ot filanmı konuştugunuz bu gün ben beş ğünde beşkilo verme diyetine başladım oraya takılıyorum şu fazlalıklar azda olsa gitse sevinicem bu arada siz kaynatıyorsunuz .
inşallah bulursun canım. zaten herşeyi 3-6 ay kullanırsan faydasını görürmüşsün.
kaan hoca bize bu hormon testinden sonra m-sureyi kullanmnızı tavsiye ediyorum dedi ben almadığımız söylemiştim. keisn bişey yok ama tavsiye ediyorum kullanın dedi 3 ay kullanırsanız olumlu sonuçlar alırız belki dedi. o yüzden bizde onu almaya karar verdik artık. çok fazla kafam karışık bu ilaçla ilgili ama bilmi,yorum. dahada erteliyroum almak konusunu eşimde ısrar ediyor alalım diye. bakalım artık ne yapcaz bilmiyorum :26:
ne yapayım bidenem pc başından kalkmıyorumsen nasılsın???
canım bu ilaç tavşancıl otu tentürü...
bu ilaç sadece romanyada var hormonları düzenliyormuş...
canım 5 günde 5 kilo fazla değil mi :26:
boşver kilo vercem derken sağlığından olma bidenem
canım benim öyle kilo verme kız fazlasıyla geri alırsın yavaş yavaş ver kilonu sen ayda ver o 5 kiloyu kendini hasta yaparsın bak canım benim.
hıımmm tabi kendin fıstık gibi olunca öyle demesi basit keşke versem beş ğünde beşkilo üç kilo versemde razıyım bakalım hayırlısı .. ben bu tentürü galiba okumuştum kadın infertilisinde işe yarıyor erkeklerin hormonunu kadın hormonu girip bozmasın estorojen filan varsa onda erkege iyi ğelmez bence ..
man azıcıktan bişey olmaz benimki azıcık degil yapmak istersen diyet yöntemleri bölümüne gel..gelırse eger bızede getrt tatlım ınsallah elınıze ulasır
5 gunde nasıl 5 kılo vereceksın
bnde zayıfım ama tup bebekten dolayı azcık aldım
onları vermek ıstıyorum dahada
amann baharcım bi kaç kilodan ne çıkar benim nerden baksan bir 20 kğ vermem gerek hatta daha fazlabidenem öyle söyleme benimde var bikaç kilo fazlam...
sen de verisin sıkma canını ama ben sana bişey olur diye korkuyorum...
allah korusun böyle hızlı kilo vermek doğru değil...
yok canım bu ilacı kadında erkekte kullanabiliyormuş...
ama erkeklerde daha çok faydası oluyormuş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?