Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım orada ilaç siparişi yapıldığı için sorun oldu...
Biz sadece ilacı ve nasıl getirildiğini konuşuyoruz...
Ilaç alım satımı olmadığı için sorun olmaz korkma tatlım

öle bır ımkanın varsa bence getrt derım
hem kadında daha cokta erkekte cok faydası varmıs
ben artık kecıboynuzu kurude yapmak ıstıyorum aslınd abunun yanında bende kuru ıncır yıcem

kızlar ben bugün eşime söylerim tırcı arkadaşlarına getirtsin.acaba faydasını gerçekten gören olmuşmudur.ben getirtirsem sizlerede gönderirim .

kesinlike canım herşeyin başında sabır ve tevekkül etmemiz gerekiyor. bende seni o kadar çok iyi anlıyorum ki aynı şeyleri yaşadım benim eşiminde amliyatı 2,5 saat sürdü dr un bana bi bakışı vardı anlatamam ben sormadım bile çıktımı diye çünkü anlamıştım eşim çıktı ameliyattan olmadı aşkım dedi bulamadılar dedi. yarın bakacaklarmış deid ama çıkmaz dedi bende olurmu aşkım nerden biliyorsun çıkacak inşallah diyip onu teselli ettim ama gözyaşlarımı sakladım içime akıttım onuda üzmeye hakkım yoktu zaten mafolmuştu onun çektiği acı bide moralini bozukluğu bilirisin işte....
çok çok zor günler geçirdik o günlerimiz çok kötü ve çok acıydı ama allaha şükür inancımız var allaha güveniyoruz biliyoruz ki birgün bizimde çocukalrımız olacak ve bugünleri unutacağız onların kokusu ile bugünleri silip atacağız içimizden.
rabbim en kısa zamanda seni ve hepimizi bu dertten kurtarsın canım.
çok iyi yapmışsın kendine bir uğraş bulmakla bende istiyroum ama bi türlü elim ermiyor tembellik yapıyorum galiba
ara sıra burayada uğra kafan dağılır mutlu haberler alırız hepimiz mutlu olurz canım.

kızlar ben bugün eşime söylerim tırcı arkadaşlarına getirtsin.acaba faydasını gerçekten gören olmuşmudur.ben getirtirsem sizlerede gönderirim .

canım zaten genellikle tırcılarla getirtmişler bu ilacı...
getirirsen beni de unutma olur mu...
sen eşinle konuş ona göre bana özelden mesaj at olur mu tatlım

iyiyim canım ne olsun yoruldum geldim işte
özlemişim ama tatlı bıdıklarımı

hasret gidermişsindir ne güzel canım.
canım bu tenkürü kullanın bakalım inşallah faydasını görürsünüz. bende görmüştüm o topikte ama karar veremiştim .çok fazla şey kullanıyor diye ben üzerine düşmedim. deneyin bakalım canım inşallah faydasını görürsünüz...

canım zaten genellikle tırcılarla getirtmişler bu ilacı...
Getirirsen beni de unutma olur mu...
Sen eşinle konuş ona göre bana özelden mesaj at olur mu tatlım

tabiki canım bak ben senin araştırmalarına güveniyorum sen boşa kürek sallamasın ince eleyip sık dokuyan birine benziyorsun yani sen bu bitkisele okey diyorsan getirtirim senin bildiğin iyi sonuç alan kimse varmı

saol bebekim inş faydasını görür kocişim...
bizim elimizde 1 şişe var oda 1 ay gidiyormuş...
faydasını görebilmek için 3-6 ay kullanmak gerekiyormuş...
inş devamınıda bişekilde bulabiliriz bakalım artık :26:

tabiki canım bak ben senin araştırmalarına güveniyorum sen boşa kürek sallamasın ince eleyip sık dokuyan birine benziyorsun yani sen bu bitkisele okey diyorsan getirtirim senin bildiğin iyi sonuç alan kimse varmı

saol canım benim farazi bişey değildi ben de ona güvendim...
o topiği açan arkadaş bu ilaçla hamile kalmış...
daha sonra bu ilacı getirdiği arkadaşlardan da çoğu hamile kalmış...
topikte okudum bi çoğunu...
inş bizede faydasını gösterir...
sonuçta herşey herkeste aynı etkiyi göstermiyor...
bi umut kapısı işte allah emeklerimizi karşılıksız bırakmaz inş...

amin canım inşallah faydasını görürsünüz.eşim arkadaşına ısmarlar getirtirim elimize yapışmazya bizim işimiz bu dermanımız neredeyse bulmak zorundayız.acaba o kişilerindemi sorunu azoydu keşke forum kapanmasaydıda bende okusaydım çok merak ettim şimdi.bende bilgisayarın başından kalkmıyorum dün sıkıntıdan mı bilmiyorum kalbim sıkıştı doktora gittim bana bilgisayarı telefonu yasakladı ama ben bilgisayarın başında değilsem muhakkak telefonla konuşuyorum.zaten canım sıkılıyor sizlerlede konuşmazsam sıkıntıdan patlarım:94::94::94::94:

inşallah bulursun canım. zaten herşeyi 3-6 ay kullanırsan faydasını görürmüşsün.
kaan hoca bize bu hormon testinden sonra m-sureyi kullanmnızı tavsiye ediyorum dedi ben almadığımız söylemiştim. keisn bişey yok ama tavsiye ediyorum kullanın dedi 3 ay kullanırsanız olumlu sonuçlar alırız belki dedi. o yüzden bizde onu almaya karar verdik artık. çok fazla kafam karışık bu ilaçla ilgili ama bilmi,yorum. dahada erteliyroum almak konusunu eşimde ısrar ediyor alalım diye. bakalım artık ne yapcaz bilmiyorum :26:

baharcım napıyosun kız ne tentürü ot filanmı konuştugunuz bu gün ben beş ğünde beşkilo verme diyetine başladım oraya takılıyorum şu fazlalıklar azda olsa gitse sevinicem bu arada siz kaynatıyorsunuz .

canım benim okuduğum arkadaşların sorunu kendilerindeydi...
ama bu ilaç erkeklerde daha faydalıymış...
onun için ben aldım, mavi menekşe ve esrada aldı...
geçmiş olsun canım bende de panik atak var...
eskiden çok kötü durumdaydım kriz geldimi mutlaka acillik olurdum
şimdi allaha şükür baya hafifledi...
dün de eşim sırf bu yüzden baya kızdı...
"sürekli pcnin başındasın yanında cep telefonu sen kendini düşünmüyor musun" falan diye
ama bende buraya gelmeden mümkün değil duramıyorum

ne yapayım bidenem pc başından kalkmıyorum sen nasılsın???
canım bu ilaç tavşancıl otu tentürü...
bu ilaç sadece romanyada var hormonları düzenliyormuş...
canım 5 günde 5 kilo fazla değil mi :26:
boşver kilo vercem derken sağlığından olma bidenem

gelırse eger bızede getrt tatlım ınsallah elınıze ulasır

5 gunde nasıl 5 kılo vereceksın
bnde zayıfım ama tup bebekten dolayı azcık aldım
onları vermek ıstıyorum dahada

canım bize de vereceğini biliyoruz kaan hocanın m-sureyi biz de alıcaz...
ama ben sadece son durumdan rahatsızım...
ilaç 1 ay öncesine kadar kahverengiymiş yeni satılan ilaçlar beyaz :26:
sahte ilaç olmadığını nereden bileceğiz ki...
şuanda kullanan arkadaşlar araştırıyordu bakalım sonuç ne çıkacak...
gerçekten ilaç yenilendi mi yoksa sahte mi
bu sorun çözülürse ben alıcam...
inş biran evvel işin gerçeği ortaya çıkar...

canım benim öyle kilo verme kız fazlasıyla geri alırsın yavaş yavaş ver kilonu sen ayda ver o 5 kiloyu kendini hasta yaparsın bak canım benim.

hıımmm tabi kendin fıstık gibi olunca öyle demesi basit keşke versem beş ğünde beşkilo üç kilo versemde razıyım bakalım hayırlısı .. ben bu tentürü galiba okumuştum kadın infertilisinde işe yarıyor erkeklerin hormonunu kadın hormonu girip bozmasın estorojen filan varsa onda erkege iyi ğelmez bence ..

canım benim öyle kilo verme kız fazlasıyla geri alırsın yavaş yavaş ver kilonu sen ayda ver o 5 kiloyu kendini hasta yaparsın bak canım benim.

canım kaç oldu dediğin gibi diyete başlıyorum ama ama gel görki azıcık morelim bozulsun ya biyere gideyim birileri gelsin bozuyorum bidafa bozdummu arkası geliyor dedim bu biraz farklı bozmam en azından 5 gün yapılacak 2 gün serbest yani tek bir yiyecek yapması basit bu gün patetes haşlaması sadece içinde tuz yok yag yok iştahsız yeniyor karnım aç yarın sadece sebze öteki ğün sade et yani tek bir besin hergün işte böyle..

bidenem öyle söyleme benimde var bikaç kilo fazlam...
sen de verisin sıkma canını ama ben sana bişey olur diye korkuyorum...
allah korusun böyle hızlı kilo vermek doğru değil...
yok canım bu ilacı kadında erkekte kullanabiliyormuş...
ama erkeklerde daha çok faydası oluyormuş...

gelırse eger bızede getrt tatlım ınsallah elınıze ulasır

5 gunde nasıl 5 kılo vereceksın
bnde zayıfım ama tup bebekten dolayı azcık aldım
onları vermek ıstıyorum dahada
man azıcıktan bişey olmaz benimki azıcık degil yapmak istersen diyet yöntemleri bölümüne gel..
amann baharcım bi kaç kilodan ne çıkar benim nerden baksan bir 20 kğ vermem gerek hatta daha fazla iyi erkekler kullanıyorsa inşallah faydasını görürsünüz canım ..

canlar haberlede büyük ihtimal izlemişsinizdir...
vandaki deprem sonrası bir babanın feryadı vardı "eşimle 4 aylık kızım içerde kaldı" diye
bugün enkaz kaldırma çalışmaları sırasında ikisininde cansız bedenlerine ulaşmışlar
baba sinir krizine girmiş
allah sabır versin yakınlarını kaybedenlere çok acı bi durum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…