man azıcıktan bişey olmaz benimki azıcık degil yapmak istersen diyet yöntemleri bölümüne gel..
amann baharcım bi kaç kilodan ne çıkar benim nerden baksan bir 20 kğ vermem gerek hatta daha fazlaiyi erkekler kullanıyorsa inşallah faydasını görürsünüz canım ..
eşim 5-6 yaşlarında lenfoma tanısıyla kemoterapi görmüş.ve bu tedavi sonucu spermleri ölmüş.evlenmeden önce biliyordum bu durumu.ama genede allah verirse gene verir vermezsse benden doğma bi çocuk yazmamışsa başkasıyla evlensemde olmaz dedim.böyle işte.bi urolog bize yapacak bişey yok kök hücreyi bekliyeceksiniz dedi.ama burdan sizlerle karşılaştım.ilk bahar la tanıştım kaan beyi önerdi.ondan randevü aldım.bakalım neler olacak.sizin durumunuz nasıl?canım sizin azo sebebi nedir
eşim 5-6 yaşlarında lenfoma tanısıyla kemoterapi görmüş.ve bu tedavi sonucu spermleri ölmüş.evlenmeden önce biliyordum bu durumu.ama genede allah verirse gene verir vermezsse benden doğma bi çocuk yazmamışsa başkasıyla evlensemde olmaz dedim.böyle işte.bi urolog bize yapacak bişey yok kök hücreyi bekliyeceksiniz dedi.ama burdan sizlerle karşılaştım.ilk bahar la tanıştım kaan beyi önerdi.ondan randevü aldım.bakalım neler olacak.sizin durumunuz nasıl?
sen de haklısın aslında canım benim...
hamişolmadan fazlalıklardan kurtulmak lazım ama sen yinede dikkat et kendine...
baktın kötü oldun hemen bırak tamam mı
bende son günlerde baya saldım kendimi bende dikkat edicem bundan sonra...
o fazlalıklarıda vericem inş
evet ya kötü olursam bırakırım esas tüp bebek yapılacak olursa diye biraz vermek istiyorum çünkü zaten tutma şansı düşüyormuş filan diyor bazıları doktorda kilo ver diye bilir bu kiloyla hamile olursam yerimden bile kalkamam gerçi tutsa keşke şişman bir hamile olarakta ortalarda gezmeye razıyım .
canlar haberlede büyük ihtimal izlemişsinizdir...
vandaki deprem sonrası bir babanın feryadı vardı "eşimle 4 aylık kızım içerde kaldı" diye
bugün enkaz kaldırma çalışmaları sırasında ikisininde cansız bedenlerine ulaşmışlar
baba sinir krizine girmiş
allah sabır versin yakınlarını kaybedenlere çok acı bi durum ya
canım kaç oldu dediğin gibi diyete başlıyorum ama ama gel görki azıcık morelim bozulsun ya biyere gideyim birileri gelsin bozuyorum bidafa bozdummu arkası geliyor dedim bu biraz farklı bozmam en azından 5 gün yapılacak 2 gün serbest yani tek bir yiyecek yapması basit bu gün patetes haşlaması sadece içinde tuz yok yag yok iştahsız yeniyor karnım aç yarın sadece sebze öteki ğün sade et yani tek bir besin hergün işte böyle..
evet ya kötü olursam bırakırım esas tüp bebek yapılacak olursa diye biraz vermek istiyorum çünkü zaten tutma şansı düşüyormuş filan diyor bazıları doktorda kilo ver diye bilir bu kiloyla hamile olursam yerimden bile kalkamam gerçi tutsa keşke şişman bir hamile olarakta ortalarda gezmeye razıyım .
canım bize de vereceğini biliyoruz kaan hocanın m-sureyi biz de alıcaz...
ama ben sadece son durumdan rahatsızım...
ilaç 1 ay öncesine kadar kahverengiymiş yeni satılan ilaçlar beyaz :26:
sahte ilaç olmadığını nereden bileceğiz ki...
şuanda kullanan arkadaşlar araştırıyordu bakalım sonuç ne çıkacak...
gerçekten ilaç yenilendi mi yoksa sahte mi
bu sorun çözülürse ben alıcam...
inş biran evvel işin gerçeği ortaya çıkar...
eşim 5-6 yaşlarında lenfoma tanısıyla kemoterapi görmüş.ve bu tedavi sonucu spermleri ölmüş.evlenmeden önce biliyordum bu durumu.ama genede allah verirse gene verir vermezsse benden doğma bi çocuk yazmamışsa başkasıyla evlensemde olmaz dedim.böyle işte.bi urolog bize yapacak bişey yok kök hücreyi bekliyeceksiniz dedi.ama burdan sizlerle karşılaştım.ilk bahar la tanıştım kaan beyi önerdi.ondan randevü aldım.bakalım neler olacak.sizin durumunuz nasıl?
canım hiç sıkma canını olur mu
allahın izniyle hayırlısıyla gidip döneceksiniz ve bize güzel haberler vereceksiniz...
ben çok dua ediyorum sizin içinde
merhaba arkadaşlar nasılsınız?
hıh aynı şeye aslında bende inanıyorum kısmet bu işler benim bir tanıdık 130 kğ yla hamile oldu dogurdu görümcemde 90 kğ nun üstündeydi ve her yıl dogum yaptı mubarek bu işler kısmet meselesi genede bazen doktorlar fazla kiloluyu zayıflada gel diyorlar ..kılo hamılelkte cok kotu
ben bızım gelınden bılıorum
ama tutunma sansının kıloylan alakası yok
akrep nalandan daha kılolu bırını dusun 24 yasında
ıste aynı öleydı esımın kuzenı
hamıle kaldı
cokta gusel bır gebelık gecrdı
hersey kısmet
yok canım benim bu diyette fındık fıstık yok tamamen uymak gerek bu diyetten vaz geçersem senin dediğin gibi yapmaya çalışırım ..sık sık ye canım ağzın hiç boş kalmasın ama yediğin şeyler meyve olsun fındık badem gibi şeyler olsun ama öyle abartı değil 2-3 tane at yarım saat sonra tekrar 2-3 tane bişeyler at ağzına hem iştahın kapanır hemde metabolizman hızlanır canm.
aman canım dikkat et kendine hasta filan olma bak üzülürüz sonra...
evet ya kendimiz için bebiş için dikkatli olmak lazım dimi amatabi canım benim yeterki o günleri görelim...
ama hem kendimiz hem bebişimiz için fazlalıklardan kurtulmamız lazım..
sende ozamana kadar verirsin inş
hıh aynı şeye aslında bende inanıyorum kısmet bu işler benim bir tanıdık 130 kğ yla hamile oldu dogurdu görümcemde 90 kğ nun üstündeydi ve her yıl dogum yaptı mubarek bu işler kısmet meselesi genede bazen doktorlar fazla kiloluyu zayıflada gel diyorlar ..
yok canım benim bu diyette fındık fıstık yok tamamen uymak gerek bu diyetten vaz geçersem senin dediğin gibi yapmaya çalışırım ..
evet ya kendimiz için bebiş için dikkatli olmak lazım dimi ama
Betül canım eşin sperm testi yaptırmışmıydı sonucu nasıl çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?