Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

sen de haklısın aslında canım benim...
hamiş olmadan fazlalıklardan kurtulmak lazım ama sen yinede dikkat et kendine...
baktın kötü oldun hemen bırak tamam mı
bende son günlerde baya saldım kendimi bende dikkat edicem bundan sonra...
o fazlalıklarıda vericem inş

canım sizin azo sebebi nedir
eşim 5-6 yaşlarında lenfoma tanısıyla kemoterapi görmüş.ve bu tedavi sonucu spermleri ölmüş.evlenmeden önce biliyordum bu durumu.ama genede allah verirse gene verir vermezsse benden doğma bi çocuk yazmamışsa başkasıyla evlensemde olmaz dedim.böyle işte.bi urolog bize yapacak bişey yok kök hücreyi bekliyeceksiniz dedi.ama burdan sizlerle karşılaştım.ilk bahar la tanıştım kaan beyi önerdi.ondan randevü aldım.bakalım neler olacak.sizin durumunuz nasıl?

canım hiç sıkma canını olur mu
allahın izniyle hayırlısıyla gidip döneceksiniz ve bize güzel haberler vereceksiniz...
ben çok dua ediyorum sizin içinde

evet ya kötü olursam bırakırım esas tüp bebek yapılacak olursa diye biraz vermek istiyorum çünkü zaten tutma şansı düşüyormuş filan diyor bazıları doktorda kilo ver diye bilir bu kiloyla hamile olursam yerimden bile kalkamam gerçi tutsa keşke şişman bir hamile olarakta ortalarda gezmeye razıyım .

kılo hamılelkte cok kotu
ben bızım gelınden bılıorum
ama tutunma sansının kıloylan alakası yok
akrep nalandan daha kılolu bırını dusun 24 yasında
ıste aynı öleydı esımın kuzenı
hamıle kaldı
cokta gusel bır gebelık gecrdı
hersey kısmet

evet ya allah sabır versin debremde ölenlerin yakınlarına allah vermesin kimseye..

sık sık ye canım ağzın hiç boş kalmasın ama yediğin şeyler meyve olsun fındık badem gibi şeyler olsun ama öyle abartı değil 2-3 tane at yarım saat sonra tekrar 2-3 tane bişeyler at ağzına hem iştahın kapanır hemde metabolizman hızlanır canm.
aman canım dikkat et kendine hasta filan olma bak üzülürüz sonra...

tabi canım benim yeterki o günleri görelim...
ama hem kendimiz hem bebişimiz için fazlalıklardan kurtulmamız lazım..
sende ozamana kadar verirsin inş

evt canım bende o yüzden tereddütteyim zaten.:26:
alıp almamak konusunda kararsız kaldım güvenirlir bi yerden almak en iyisi ama onuda nerden bilecez işte.
hayırlısı artık ilaç iyi gelecekse umutla alacaz canım.inşallah faydasını görürüz...

canım allah şifa versin eşine sana gerçekten en yakın olan arkadaşımız bahardır.çünkü onun eşide daha önce lenf kanserinden dolayı tedavi görmüş .allah 'tan ümit kesilmez inşallah sizde kaan hocadan güzel sözler işitirsiniz.umudunuz hiç bitmesin rabbim bir kapı kapatır bin kapı açarmış.inşallah en yakın zamanda bebeğinize kavuşursunuz.bizim soruna gelince biz 7 senelik evliğiz.ben 29 eşim 38 yaşında 5 aylık evliyken ben doktora gittim bende hiçbir sorun çıkmayınca doktorum eşimi bir üroloğa yönlendirdi.sperm testi yaptırdı sıfır çıktı.daha sonra bunun araştırmasını yaptılar ergenlikte geçirmiş olduğu kabakulaktan dolayı kısır olduğunu söylediler.daha sonra eşimin bir arkadaşının15 sene çocuğu olmamıştı bize doktorun adresini verdi oraya gittik test sonuçlarımızı götürdük meğerse doktor kadın kısırlığıyla ilgileniyormuş.eşimin tahlillerine bakıp laboratuvarı aradı vede laboranta sperm verirken idrarada bakın dedi daha sonra idrarda 2 tane cansız hücre çıktı bizde bir üroloğa gittik.adam eşime dönmelerin çocuğu olur senin olmaz dedi.bizde 7 senedir hiç bir doktora gitmedik çocuğumuz olmaz diye.neyse bu topiğe üye oldum yazılanları okudum emre beye mesaj gönderdim oda kabakulak rahatsızlığından dolayı kısır olması için çok şiddetli bir orşitlenme geçirmiş olması lazım .öyle olmadıysa genetik testlerinizi yapın gelin tedaviye başlayalım. Bir ay önce testlerimiz çıktı ve eşimde 47xxy sendromunun olduğunu öğrendik yani 7 senedir boşa vakit geçirmişiz.o zaman doğru doktoru bulsaydık belki o spermler çoğalırdı ve şimdi ben bebeğime çoktan kavuşmuş olurdum.anlıyacağın rabbim şifamız nerdeyse onu bulmayı nasip etsin demekten ve allah'tan şifa beklemekten başka elimizden gelen birşey yok

hıh aynı şeye aslında bende inanıyorum kısmet bu işler benim bir tanıdık 130 kğ yla hamile oldu dogurdu görümcemde 90 kğ nun üstündeydi ve her yıl dogum yaptı mubarek bu işler kısmet meselesi genede bazen doktorlar fazla kiloluyu zayıflada gel diyorlar ..
yok canım benim bu diyette fındık fıstık yok tamamen uymak gerek bu diyetten vaz geçersem senin dediğin gibi yapmaya çalışırım ..
tabi canım benim yeterki o günleri görelim...
ama hem kendimiz hem bebişimiz için fazlalıklardan kurtulmamız lazım..
sende ozamana kadar verirsin inş
evet ya kendimiz için bebiş için dikkatli olmak lazım dimi ama

kız benım alt komsumu gorsen yerınden kalkamıor ayrıca cocugu daha 1.5 yasına gıırecek
gene hamıleymıs 4 aylık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…