Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
yine sıfır sıfır aglamaktan bıktım artık neden olmuyor biz nerede hata yaptık ALLAHIM dayanacak gücüm kalmadı

once bır sakın ol
mıkro tese yaptırdınızmı ?
neler yaptınız sımdıye kadar?kur ılac falan
kaan hocadan yardım aldınızmı ?
sıfır olmasının sebebını arastrıdınızmı

once bır sakın ol
mıkro tese yaptırdınızmı ?
neler yaptınız sımdıye kadar?kur ılac falan
kaan hocadan yardım aldınızmı ?
sıfır olmasının sebebını arastrıdınızmı

yok daha hiç birşey yok canım ne yapcaz onu bilmiyoruz kaan hocaya başladık off ne zormuş

yine sıfır sıfır aglamaktan bıktım artık neden olmuyor biz nerede hata yaptık ALLAHIM dayanacak gücüm kalmadı

canım dur bakalım daha yeni başladınız...
hemen yelkenleri suya indirmişsin sen böyle de olmaz ki
hayırlısıyla bi tedavinize başlayın ondan sonra inş herşey yoluna girecek...
kaan hoca eşimde tıkanıklık olabileceğinden şüpheleniyor...
sudafedle kanalların açılabileceğini ve ilk ayki sperm testinde hücre görebileceğimizi söyledi...
10 gün sonra yaptırcaz spermiogramı inan hiç beklemiyorum hücre çıkmasını...
çünkü bukadar umutla bişeylere kalkışırsan hayalkırıklığı daha fazla olur...
tedavide sona yaklaşırsın herşeyi denersin sonuç yine 0 olursa ozaman elde değil koyverirsin kendini...
ama sizin durumunuzda değil...
kendini topla hayırlısıyla başlayın tedavinize herşey daha güzel olacak inan...

kızlar merhabalarr...
nasılsınız bakalım ben tüm gün acildeydim.
çok feci derecede hastayım.
kemiklerim sızlıyo midem bulanıyo.
acilde serum falan taktılar ama hiç faydası olmadı.
habire ateş ölçüorum 37,5 un altına inmiyo donuyorum kızlar yaaa.
kızlar öneriniz varmı bitkisel falan beni kendime getirecek çay v.s

hoşgeldin canım iyiyiz sen nasılsın nerelerdesin biz kaynatıyoruz sabahtan beri

merhaba canım biz iyiyiz saol sen nasılsın

ben iyi canımcım sen nasılsın

canlarım gelmedim topiğe biraz ağrım vardı bütün gün yattım..
şimdi ağrım geçti ama canım çok sıkkın..

Rabbim yardımcımız olsun canım umudunu yitirme bak daha yaşın 23 müş sanırım.. Allah'tan umut kesilmez..

canımmm hiç kimse hata yapmıyor isyan etme bu allahtan önce bunu kabullen. ve sabırlı ol. bugünleirmizn karşılığını alacağız elbet üzülüyoruz yıkılıyoruz ama yılmadan tedavilerimize devam ediyoruz.
biz napalım m.tese olduk hiçbişey çıkmadı biz bide bi kere olduk defalarca m.tese olan kişler var daha yolun başındasınız hiçbirşeyin sonu değil. tedavinize bir başlayın bakalım. veren allah herşeyin hayırlısını versin inşallah.
umutsuzluğa kapılıp kendini yıpratma eşinin ve doğacak çocuklarının sana ihtiyacı var. bunları düşünerek hayata devam canım...

şimdi randevu alacaz ankaraya gittez bakalım umut yok

geçmiş olsun canım ıhlamura biraz ılıyınca doğal bal kat, bolca da limon hem suyu hem kabuğuyla birlikte o limon kabukları ıhlamur bitince ye atma sakın..
acil şifalar

eseslim canım geçmiş olsun sana da Rabbim şifalar versin inş. bolca dinlen ballı limonlu ıhlamur iç sen de, iyi geliyo ben de eşim de hastalanınca hep onunla atlatmışızdır.

canım ya benim çocugym filan olmaz bu gitişle

geçmiş olsun tatlı8m noldu sana öyle.
bende hastayım ama burnum akıyor sadece :2:
sen fazla üşütmüşün anlaşılan sizin oraların soğuğu vurdu sana hemen demekki kıyamam canım ya.
mide bulantısına nane limon iç canım iyi gelir.
ateş için ilaçtan başka bişey bilmiyorum canım ya bilseydim yardımcı olurdum dikkat et kendine bebekim

geçmiş olsun bebekimmm kıyamam nasıl hasta oldun böyle
sen daha yeni atlatmamışmıydın ne çabuk tekrarladı...
eseslimcimde yine hastalanmış habire arka arkaya dökülüyoruz kızlar
canım mide bulantısına en iyi çözüm nane limon sana daha öncede eşin için söylemiştim hatırlarsan...
diğer faydalarını söylememe bile gerek yok biliyorsun zaten...
bol nane limon iç banyo yap gir battaniyenin altına bi güzel terle...
dinlenmeye bak kendini yorma kalkma yerinden inş çabuk atlatırsın canım benim

geçmiş olsun birtanem zaten ateş olunca haliyle üşüyorsun ben hep bebeklerin ateş düşürücü şuruplarından alırım.geçen gün eşim hastalanmıştı ateşi çok yüksekti ben yorgana srılmış tirtir titriyordu onada şurup içirdim allah'a şükür hastalığı ilerlemeden iyileşti.bu arada ateşin düşünce terliyorsun ya muhakkak üzerini değiştir.iyileşte hemen aramıza dön olurmu tatlım

eseslim canım geçmiş olsun sana da Rabbim şifalar versin inş. bolca dinlen ballı limonlu ıhlamur iç sen de, iyi geliyo ben de eşim de hastalanınca hep onunla atlatmışızdır.

sağol canım benim teşekkür edeirm. ilaç filan almadım zaten öyle ıhlamurla filan geçiştiriyroum. inşallah ilerlemeden geçer canım sağolasın.

canım ben 20 yaşındayım saol

canım ya daha 20 yaşındasın bu umutsuzluk ne böyle olur mu?

Allah dilerse olacak hepimizin de bebişi inşaallah. hemen kendini koyverme..
sen olmaz diye bakarsan olaya olacağı varsa da olmaz ümitli olmalısın her gün tıp ilerliyor..

keşke senin yaşında olsaydım herşey daha başka olabilirdi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…