kızlar merhabalarr...
nasılsınız bakalım ben tüm gün acildeydim.
çok feci derecede hastayım.
kemiklerim sızlıyo midem bulanıyo.
acilde serum falan taktılar ama hiç faydası olmadı.
habire ateş ölçüorum 37,5 un altına inmiyo donuyorum kızlar yaaa.
kızlar öneriniz varmı bitkisel falan beni kendime getirecek çay v.s
canım ya benim çocugym filan olmaz bu gitişle
sağol canım benim teşekkür edeirm. Ilaç filan almadım zaten öyle ıhlamurla filan geçiştiriyroum. Inşallah ilerlemeden geçer canım sağolasın.
geçmiş olsun birtanem zaten ateş olunca haliyle üşüyorsun ben hep bebeklerin ateş düşürücü şuruplarından alırım.geçen gün eşim hastalanmıştı ateşi çok yüksekti ben yorgana srılmış tirtir titriyordu onada şurup içirdim allah'a şükür hastalığı ilerlemeden iyileşti.bu arada ateşin düşünce terliyorsun ya muhakkak üzerini değiştir.iyileşte hemen aramıza dön olurmu tatlım
şimdi randevu alacaz ankaraya gittez bakalım umut yok
canım ya benim çocugym filan olmaz bu gitişle
sağol canım benim teşekkür edeirm. ilaç filan almadım zaten öyle ıhlamurla filan geçiştiriyroum. inşallah ilerlemeden geçer canım sağolasın.
geçmiş olsun canım senin neye canın sıkkın???
canım ben 20 yaşındayım saol
bebekim sendemi hastasın kıyamam yakın olsamda canlarıma ben nane limon yapsam şöyle dumanı üstünde bir çorba hemen ayağa kalkardınız.rabbim hastalıklarınızı günahlarınıza kefaret saysın canlarım
sağol canım burada havalar soğuk canım birden soğudu havalar hazırlıksız yakalnıncada böyle dökülüyoruz işte.sanada geçmiş olsun eseslim noldu kızlar hepiniz üşüttünüzmü dikkat edin biraz sizin orlar soguk üstünüzü kalın giyinin biz burda daha penye bluzlara devam az üşür gibi olursam üstüne yelek veya delikli mevsimlik ceketimi ğiyiyorum ..:44:
sağol canım Allah razı olsun..
aslında belli bişey yok..
tam 10 gün bekladik test yaptırcaz diye dinlendi eşim..bugün doktora gitti eski sonuçtan bahsetmemiş. doktorda şimdi git sonra gel 10 günlük dinlenme sonucu zaten doğru çıkmaz demiş.
eşim geri dönmüş test falan vermeden..sonra tekrar 4 gün dinlenmeden sonra gidecekmiş..
ne bileyim canım sıkıldı işte buna..
kız sende daha 20 yaşındaymızsın daha nekadar ugraştın inşallahta fazla ugraşmada bak bana ben 19 yıllık evli 36 yaşındayım ben bile umudumu yitirmediğime göre sen kalbini ferah tut tut ki olsun canım allaha tevekkül ablanı gözüne getir ve umutsuz olma sen daha şanslısın bizim zamanımızda tıp bukadar ileri degildi senin işin kök hücreye bile kalsa en fazla 25 yaşında anne olursun benim kök hücre yi bekleme gibi bir şansım yok menopoz var yakında yaniii.
canım senle konuşmak istiyordum..
Bana olan anlayışından ilginden dolayı çok teşekkür ederim..sana ulaşabilmem için mailini göndermişsin..
çok düşündüm.. Benim olayım çok karışık bi mevzu..ama bazı şeyler paylaşıldıkça azalmıyo.. Daha da artıyo..en azından benim durumum böyle.. Düşündüm de kendi içimde halletmeye çalıştığım zaman zaman başardığım çok eski bi konuyu açmak, yaramı yeniden kanatmak istemiyorum.
şuan hayatta ençok değer verdiğim insan eşim..ömrümün sonuna kadar da o olacak inş.
sıkma canını bitanem biz böyle her durumda kendimizi heder edersek oooo...
bizden ne eşimize ne doğacak olan bebişlerimize hayır gelmez...
biraz sakin olmaya çalış üzme kendini tamam mı
canım ben de 32 yim ve şimdiden menopoz aklıma geikçe deli oluyorum..
doktora söyledim bunu bu yaşta menopoz olmaz dedi ama işte korkuyorum bazen.. biz daha hiç tedaviye başlamadık.başlayacağız inş.
kız sende daha 20 yaşındaymızsın daha nekadar ugraştın inşallahta fazla ugraşmada bak bana ben 19 yıllık evli 36 yaşındayım ben bile umudumu yitirmediğime göre sen kalbini ferah tut tut ki olsun canım allaha tevekkül ablanı gözüne getir ve umutsuz olma sen daha şanslısın bizim zamanımızda tıp bukadar ileri degildi senin işin kök hücreye bile kalsa en fazla 25 yaşında anne olursun benim kök hücre yi bekleme gibi bir şansım yok menopoz var yakında yaniii.
bende ya bazen oluyor öyle erken menopoz diye bişeyde var allah korusun benim adete bi sorun yok şimdilik yeni fsh ye falanda baktırdım şimdilik öyle bişey gözükmüyorda genede insan herşeyi aklına getiriyor degilmi genede yaş gitt gide ilerliyor offf..
canımın içi üzme bizi nolur ne menepozu ya allah aşkına
0-15 yaşında hamiş olanlar var sen daha kaç yaşındasın canım benim
inş hayırlısıyla sen hepimizden önce hamiş olursun
arkandan da biz gelirizolmaz mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?