Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

geçmiş olsun canım kekik nane limon koy içine birazda az bişey toz karabiber koy kaynat baya iyi ğeliyor bu karışım onun haricinde ada çayınıda sade yap için onda antibiyotik özelliği var doktorun ilaçlarıyla beraber çabuk iyleşirsin galiba sen spora gidiyordun hava orda soguk olunca sporda terleyince kapmışsındır şifayı spor filan bırak dinlen kendine bak.

sağol canım benim teşekkür edeirm. Ilaç filan almadım zaten öyle ıhlamurla filan geçiştiriyroum. Inşallah ilerlemeden geçer canım sağolasın.

bebekim sendemi hastasın kıyamam yakın olsamda canlarıma ben nane limon yapsam şöyle dumanı üstünde bir çorba hemen ayağa kalkardınız.rabbim hastalıklarınızı günahlarınıza kefaret saysın canlarım

canım senle konuşmak istiyordum..

bana olan anlayışından ilginden dolayı çok teşekkür ederim..sana ulaşabilmem için mailini göndermişsin..

çok düşündüm.. benim olayım çok karışık bi mevzu..ama bazı şeyler paylaşıldıkça azalmıyo.. daha da artıyo..en azından benim durumum böyle.. düşündüm de kendi içimde halletmeye çalıştığım zaman zaman başardığım çok eski bi konuyu açmak, yaramı yeniden kanatmak istemiyorum.
şuan hayatta ençok değer verdiğim insan eşim..ömrümün sonuna kadar da o olacak inş.

şimdi randevu alacaz ankaraya gittez bakalım umut yok

canım ya benim çocugym filan olmaz bu gitişle

canım ne demek umut yok bu kadar kendini koyverme allah aşkına...
sen böyle yaparsan eşin kimden destek alacak
dediğim gibi hayırlısıyla bi başlayın tedavinize herşey çok farklı olacak inş...
daha 20 yaşındasın yolun en başındasınız...
daha tedaviye bile başlamamışken sonuç 0 çıktı diye karaları bağlamak doğru değil
ne bekleliyordun ki bak senelerdir tedavi gören arkadaşlar var onlar ne yapsın...
umut herşeyin başı umut...
umut edip elinden geleni yapıp bekleyeceksin rabbim nasip ettiyse anne olmanı olur eninde sonunda...

Son düzenleme:
sağol canım benim teşekkür edeirm. ilaç filan almadım zaten öyle ıhlamurla filan geçiştiriyroum. inşallah ilerlemeden geçer canım sağolasın.

sanada geçmiş olsun eseslim noldu kızlar hepiniz üşüttünüzmü dikkat edin biraz sizin orlar soguk üstünüzü kalın giyinin biz burda daha penye bluzlara devam az üşür gibi olursam üstüne yelek veya delikli mevsimlik ceketimi ğiyiyorum ..:44:

canlar hazır topik kalabalıkken ben sure listesini tekrar paylaşayım
kusura bakmayın sürekli ekliyorum kızmayında sakın olur mu

BAHAR------------------------------------------2 yasin
BETÜL------------------------------------------
BEYAZMELEK-----------------------------------
CEMREM---------------------------------------
CERVAN----------------------------------------
ÇİÇEK------------------------------------------
ESESLİM---------------------------------------
HEP--------------------------------------------
HMTNZL----------------------------------------
İSTİYORUMBEBEĞİMİ---------------------------
JKLM-------------------------------------------
LAMYAY----------------------------------------1 meryem
MASAL ----------------------------------------
MELAYT---------------------------------------
NUREFSAN------------------------------------
NURSEN----------------------------------------
NZLN-------------------------------------------
SEVAL------------------------------------------5 yasin 2 meryem
TOANA-----------------------------------------
TWİLİGHT---------------------------------------
VCK---------------------------------------------
ZAKKUM----------------------------------------
ZCU--------------------------------------------
ZEYNEP-----------------------------------------

arkadaşlar 7 yasin 7 meryem suresi okuyoruz herkese... 4 meryem suresi kaldı… okumak isteyenler bu listeyi kopyalasınlar ve hangi sureden kaç tane okuyacaklarını isimlerinin karşısına yazsınlar.
kızlar lütfen önce listedeki kişiye okuyun biri bitmeden diğerine okuyup ortalığı karıştırmayın:))))

Rabbimiz buyurdu ki "Bana günahsız bir ağızdan dua edin." Bunu bildiren Peygamber Efendimiz'e (a.s.m) Sahabeler : "Ya rasulullah biz günahsız değiliz ki." Bunun üzerine Peygamberimiz (a.s.m) : "Mü'minin mü'mine duası günahsız bir ağızdan yapılmış gibidir."

Şimdi bunu dikkatli bi düşünün lütfen ve ondan sonra listeye bi daha bakın arkadaşlar....

geçmiş olsun canım senin neye canın sıkkın???

sağol canım Allah razı olsun..
aslında belli bişey yok..
tam 10 gün bekladik test yaptırcaz diye dinlendi eşim..bugün doktora gitti eski sonuçtan bahsetmemiş. doktorda şimdi git sonra gel 10 günlük dinlenme sonucu zaten doğru çıkmaz demiş.
eşim geri dönmüş test falan vermeden..sonra tekrar 4 gün dinlenmeden sonra gidecekmiş..

ne bileyim canım sıkıldı işte buna..

canım ben 20 yaşındayım saol

kız sende daha 20 yaşındaymızsın daha nekadar ugraştın inşallahta fazla ugraşmada bak bana ben 19 yıllık evli 36 yaşındayım ben bile umudumu yitirmediğime göre sen kalbini ferah tut tut ki olsun canım allaha tevekkül ablanı gözüne getir ve umutsuz olma sen daha şanslısın bizim zamanımızda tıp bukadar ileri degildi senin işin kök hücreye bile kalsa en fazla 25 yaşında anne olursun benim kök hücre yi bekleme gibi bir şansım yok menopoz var yakında yaniii.

evet canım ya benimde burnum akıp duruyo yüzümü görseniz korkarsınız
allaha şükür ağır geçmiyor benim hastalıklar ayaktayım yani çok teşekkür ederim canım benim.

sağol canım burada havalar soğuk canım birden soğudu havalar hazırlıksız yakalnıncada böyle dökülüyoruz işte.
valla canım burda bütün kışlıklar çıktı montsuz gezilmiyor.

sıkma canını bitanem biz böyle her durumda kendimizi heder edersek oooo...
bizden ne eşimize ne doğacak olan bebişlerimize hayır gelmez...
biraz sakin olmaya çalış üzme kendini tamam mı

canım ben de 32 yim ve şimdiden menopoz aklıma geikçe deli oluyorum..
doktora söyledim bunu bu yaşta menopoz olmaz dedi ama işte korkuyorum bazen.. biz daha hiç tedaviye başlamadık.başlayacağız inş.

canım benim ben her zaman burdayım istediğin zaman derdini paylaşabilirsin.senin acını deşmek istemem tabiki anlatmak istersen gel konuşalım her zaman ve her saatte ben senin acılar paylaşıldıkça azalmıyor lafına katılmıyorum evet dert senin derdin ama her insanın olaylara bakış açısı farklıdır.sana bu durumla ilgili ufak bir hikaye anlatayım.kadının biri yeni evlenmiş eşi çok kıskançmış onu hiç dışarı çıkarmaz sabah işe gidince bahçe kapısını üzerine kilitlermiş.kadında her sabah uyanır bahçedeki ağaca o gün yaşadığı olayları eşinin ona yaptıklarını anlatırmış.kadın rahatlar ama ağaç içindeki sırları tuttuğu ve kimseye anlatmadığı için birgün çürümeğe ve hastalanmaya başlamış.ve gün gelmiş ağacı kesmek zorunda kalmışlar.ağaçtan irin akmış.neyse ağacı kesilen kadın derdini anlatacak kimsesi kalmamış gün geçtikçe karısınında ağaç gibi solmaya başladığını gören adam karısına durumu sormuş oda ben hergün derdimi ağaca anlatırdım şimdi içime atıyorum gün gelecek benide o ağaç gibi kaybedeceksin.demek istiyorum ki derdini paylaşmak senide muhakkak birazda olsa rahatlatacaktır.

canım ben de 32 yim ve şimdiden menopoz aklıma geikçe deli oluyorum..
doktora söyledim bunu bu yaşta menopoz olmaz dedi ama işte korkuyorum bazen.. biz daha hiç tedaviye başlamadık.başlayacağız inş.

bende ya bazen oluyor öyle erken menopoz diye bişeyde var allah korusun benim adete bi sorun yok şimdilik yeni fsh ye falanda baktırdım şimdilik öyle bişey gözükmüyorda genede insan herşeyi aklına getiriyor degilmi genede yaş gitt gide ilerliyor offf..

canımın içi üzme bizi nolur ne menepozu ya allah aşkına
40-45 yaşında hamiş olanlar var sen daha kaç yaşındasın canım benim
inş hayırlısıyla sen hepimizden önce hamiş olursun
arkandan da biz geliriz olmaz mı

Son düzenleme:

canım benim anne adaylarının en sabırlısı inşallah rabbim sabrının mükafatını hem bu dünyada hem öteki dünyada binlerce katıyla versin.inşallah en yakın zamanda yüzün gülerde bizde senin halayını çekeriz

sagol canım allah kalbine gönlüne göre versin inşallah burda hepimiz hamiş olarak müjdemizi verelim biran önce ahh ..

arkaşlarım ii akşamlar , eşimde azospermi , 2 defa tese amliyatı oldu ve sperm bulundu , ilk denememiz olan tüp bebek başarı sağladı hamilelik oldu, fakat 6 haftalıkken bebekde tutunma olmadığından kaybettik, döllenmiş yumurtamızda yok , şimdi arkadaşlarım bi sorum olacak , biraz zaman geçtikden sonra tekrardan 2. tüp bebek denememizi yapmak istiyoruz, bu tese ameliyatında bir sınırlama varmı , hani eşim kaldırabilirmi, günlerdir araştırma yapıyorum ama bu konuda bir satır yazı bulamadım, bir insana kaç defa uygulanabilir bu ameliyat acaba, sperm bulunma şansı nedir , bu konuda bilgisi olan varmı arkadaşlarım, doktorum bir dahaki ameliyat zor dedi bize , allahım hakkkımızda hayırlısını versin hayırlı olanı yazsın , yüce rabbim hayırlısı ile bu kucaklarımızı doldursun, sevgilerimle arkadaşlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…