Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım haklısın çok güzel bi hikaye bu..
daha açık yazayım..
ben anlattığımda kimse bana inanmıyor uydurduğumu sanıyor.. evlenmeden eşime de biraz bahsettim o inandı bana ama yaşadığım duygu karmaşasından sonra, eşimi bununla üzmeye hakkım yok diye düşündüm yani düşün eşimin aklında hep kalacaktı.. gerçekte kimi seviyor diye..o üzülmesin diye hiçbişey anlatmadım..psikolojik tedavi gördüm bu detten zamanında..

inşallah bende senin halayını çekmeyi bekliyorum sabrımızın mukafatını allhım verir inşallah ..

kızlar çoook teşekkür ediyorum hepinize ayrı cevap yazamadım kusura bakmayım vücudüm sızlıyo ayakta zor duruyorum.eseslim sanada geçmiş olsun bebekim dikkat et kendine dahada ağırlaşmasın hastalık üzerinde..baharım canım mide bulantım geçti nane limona gerek kalmadı şükür birde ağrılarım geçse yaa...istiyorum bebeğimi evet canım haklısın spora gidiyorum ya terliyorum sonra dışarı çıkınca hava vuruyo demekki.beyazmelek tteşekkür ediyorum canım en iyisi ılık duş alıp bir fincen adaçayı içmek inşallh iyileşirim.kendinize iyi bakın kızlar sohbet etmek isterdim ama malesef duramıyorum görüşürüz hoşçakalın

canlarım ben çıkıyorum biraz moralim düzeldi sayenizde sağolun kızlar.. fırsat bulursam tekrar gelirim inş.

kendinize iyi bakın..hepinizi çok

canım kaan aydosa mail at hemen o sorunun dogrusunu daha güzel cevaplar bildiğim kadarıyla 3-4 defa denene biliyor tese spertm bulunanlarda daha yüksek bulunması geçmiş olsun bu arada bebegini kaybetmişsin inşallah birdakine daha saglıklı bir gebelik geçirir bebeni kucagına alırsın allah büyük .

canım çok geçmiş olsun allah bian evvel şifa versin eşine inş...
canım negüzel sizde sperm bulunmuş inş bidahakinede bol bol spermler bulunur...
sonrada bebişin sana sıkı sıkı tutunur ve hayırlısıyla kucağınıza alırsınız
canım ben burda sperm bulunamadığı için 3. 4. ameliyatını olan arkadaşlar gördüm...
inş sizinde 3. denemeniz hayırlısıyla sonuncu olur

hoşgeldin canım geçmiş olsun siz yanılmıyorsam mikrotese olmadınız tese oldunuz .doktorunuz birdahaki ameliyata zor demesinin sebebini merak ettim testis boyutunuz ufakmı ?çünkü bu gibi durumlarda testis küçüklüğü yada harabiyeti varsa doktorlar ameliyata yanaşmıyor ama mikroteseyi yanılmıyorsam 3 kere yapılabiliyor.tese daha çok yapılır.önemli olan doktorun neden bu cevabı verdiğidir.yada daha iyi bir doktor seçebilirsiniz.inşallah açıklayıcı olmuşumdur

tekrar çok geçmiş olsun bebekim...
sen banyonu yap sıcak bişeyler iç ve yat inş şifa bulursun...
seni çok seviyoruz canım benim öpüyorum kocaman

Canlar ben şimdi çıkıyorum malum doktor yasaklamıştı pc yi eşim gelmeden kalkmalıyım sonra söz dinlemiyorum diye zılgıtı yerim

Canlar ben şimdi çıkıyorum malum doktor yasaklamıştı pc yi eşim gelmeden kalkmalıyım sonra söz dinlemiyorum diye zılgıtı yerim

tek tek kaçıyorsunuz valla
tamam tatlım sonra görüşürüz öptüm kocaman

teşekkür ederim tatlım verdiğin bilgiler için, ii diklerin içinde inşallah hepimiz için hayırlı olsun, hayırlısı olsun,sevgilerimle ,

amin canım , saol ii dileklerin için, allah hepizin yardımcısı olsun , hakkımızda hayırlı olan olsun , sevgilerimle

mrb tatlım, yumurtalar boyutunda sorunumuz yok, testis küçüklüğü gibi bi sorunumuzda yok yani şöyle diyeyim tatlım, yumurtadan parça alınıpda bulundu sperm, sanırım yumurtada parça alındıkça sıkıntımı oluyorki , rabbim hakkımıda hayırlı olanı nasip etsin , rabbim yardımcı olsun , burada bebek bekleyen tüm arkadaşlarımız kucağını doldursun, sevgilerimle

geçmiş olsun canım allah şifa versin. ne güzel tesenizde sperm çıkmış hamilelik oluşmuş inşallah bundan sonrada bol bol spermleriniz çıkar. bizde 6 ay önce m.tese olduk ama malesef sperm çıkmadı ikinciyide olacağız ama şuan tedavideyiz.
tese 3-4 defa olan arkadaşlarımız var canım tabi zarar görüyordur testisler ama yapan dr da önemli zarar vermeden alabilrler. çok fazla parça almazlar o yüzden çok fazla zara vermezler.
allah hakıında hayırlısnı nasip etsin canım.

teşekkür ederim tatlım, inşallah hakımızda hayırlısı olur hepimizin , yüce rabbim sizindede yardımcınız olsun , doktorlara güvenmekden başka çaremiz yok , eşimin ilk ameliyatı biraz ağrılı oldu , ama 2. ameliyatta birazdaha rahattı , artık cümler bitim göz yaşları konuşuyor o beklemem sırasında , rabbim hepimizi görsün , kimseyi bu tatlı mutlulukdan yoksun bırakmasın inşallah

cok gecmıs olsun cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…