canım benim ben her zaman burdayım istediğin zaman derdini paylaşabilirsin.senin acını deşmek istemem tabiki anlatmak istersen gel konuşalım her zaman ve her saatte ben senin acılar paylaşıldıkça azalmıyor lafına katılmıyorum evet dert senin derdin ama her insanın olaylara bakış açısı farklıdır.sana bu durumla ilgili ufak bir hikaye anlatayım.kadının biri yeni evlenmiş eşi çok kıskançmış onu hiç dışarı çıkarmaz sabah işe gidince bahçe kapısını üzerine kilitlermiş.kadında her sabah uyanır bahçedeki ağaca o gün yaşadığı olayları eşinin ona yaptıklarını anlatırmış.kadın rahatlar ama ağaç içindeki sırları tuttuğu ve kimseye anlatmadığı için birgün çürümeğe ve hastalanmaya başlamış.ve gün gelmiş ağacı kesmek zorunda kalmışlar.ağaçtan irin akmış.neyse ağacı kesilen kadın derdini anlatacak kimsesi kalmamış gün geçtikçe karısınında ağaç gibi solmaya başladığını gören adam karısına durumu sormuş oda ben hergün derdimi ağaca anlatırdım şimdi içime atıyorum gün gelecek benide o ağaç gibi kaybedeceksin.demek istiyorum ki derdini paylaşmak senide muhakkak birazda olsa rahatlatacaktır.
canım benim anne adaylarının en sabırlısı inşallah rabbim sabrının mükafatını hem bu dünyada hem öteki dünyada binlerce katıyla versin.inşallah en yakın zamanda yüzün gülerde bizde senin halayını çekeriz
sagol canım allah kalbine gönlüne göre versin inşallah burda hepimiz hamiş olarak müjdemizi verelim biran önce ahh ..
arkaşlarım ii akşamlar , eşimde azospermi , 2 defa tese amliyatı oldu ve sperm bulundu , ilk denememiz olan tüp bebek başarı sağladı hamilelik oldu, fakat 6 haftalıkken bebekde tutunma olmadığından kaybettik, döllenmiş yumurtamızda yok , şimdi arkadaşlarım bi sorum olacak , biraz zaman geçtikden sonra tekrardan 2. tüp bebek denememizi yapmak istiyoruz, bu tese ameliyatında bir sınırlama varmı , hani eşim kaldırabilirmi, günlerdir araştırma yapıyorum ama bu konuda bir satır yazı bulamadım, bir insana kaç defa uygulanabilir bu ameliyat acaba, sperm bulunma şansı nedir , bu konuda bilgisi olan varmı arkadaşlarım, doktorum bir dahaki ameliyat zor dedi bize , allahım hakkkımızda hayırlısını versin hayırlı olanı yazsın , yüce rabbim hayırlısı ile bu kucaklarımızı doldursun, sevgilerimle arkadaşlarım
arkaşlarım ii akşamlar , eşimde azospermi , 2 defa tese amliyatı oldu ve sperm bulundu , ilk denememiz olan tüp bebek başarı sağladı hamilelik oldu, fakat 6 haftalıkken bebekde tutunma olmadığından kaybettik, döllenmiş yumurtamızda yok , şimdi arkadaşlarım bi sorum olacak , biraz zaman geçtikden sonra tekrardan 2. tüp bebek denememizi yapmak istiyoruz, bu tese ameliyatında bir sınırlama varmı , hani eşim kaldırabilirmi, günlerdir araştırma yapıyorum ama bu konuda bir satır yazı bulamadım, bir insana kaç defa uygulanabilir bu ameliyat acaba, sperm bulunma şansı nedir , bu konuda bilgisi olan varmı arkadaşlarım, doktorum bir dahaki ameliyat zor dedi bize , allahım hakkkımızda hayırlısını versin hayırlı olanı yazsın , yüce rabbim hayırlısı ile bu kucaklarımızı doldursun, sevgilerimle arkadaşlarım
arkaşlarım ii akşamlar , eşimde azospermi , 2 defa tese amliyatı oldu ve sperm bulundu , ilk denememiz olan tüp bebek başarı sağladı hamilelik oldu, fakat 6 haftalıkken bebekde tutunma olmadığından kaybettik, döllenmiş yumurtamızda yok , şimdi arkadaşlarım bi sorum olacak , biraz zaman geçtikden sonra tekrardan 2. Tüp bebek denememizi yapmak istiyoruz, bu tese ameliyatında bir sınırlama varmı , hani eşim kaldırabilirmi, günlerdir araştırma yapıyorum ama bu konuda bir satır yazı bulamadım, bir insana kaç defa uygulanabilir bu ameliyat acaba, sperm bulunma şansı nedir , bu konuda bilgisi olan varmı arkadaşlarım, doktorum bir dahaki ameliyat zor dedi bize , allahım hakkkımızda hayırlısını versin hayırlı olanı yazsın , yüce rabbim hayırlısı ile bu kucaklarımızı doldursun, sevgilerimle arkadaşlarım
kızlar çoook teşekkür ediyorum hepinize ayrı cevap yazamadım kusura bakmayım vücudüm sızlıyo ayakta zor duruyorum.eseslim sanada geçmiş olsun bebekim dikkat et kendine dahada ağırlaşmasın hastalık üzerinde..baharım canım mide bulantım geçti nane limona gerek kalmadı şükür birde ağrılarım geçse yaa...istiyorum bebeğimi evet canım haklısın spora gidiyorum ya terliyorum sonra dışarı çıkınca hava vuruyo demekki.beyazmelek tteşekkür ediyorum canım en iyisi ılık duş alıp bir fincen adaçayı içmek inşallh iyileşirim.kendinize iyi bakın kızlar sohbet etmek isterdim ama malesef duramıyorum görüşürüz hoşçakalın
canlarım ben çıkıyorum biraz moralim düzeldi sayenizde sağolun kızlar.. fırsat bulursam tekrar gelirim inş.
kendinize iyi bakın..hepinizi çok
Canlar ben şimdi çıkıyorum malum doktor yasaklamıştı pc yi eşim gelmeden kalkmalıyım sonra söz dinlemiyorum diye zılgıtı yerim
canım kaan aydosa mail at hemen o sorunun dogrusunu daha güzel cevaplar bildiğim kadarıyla 3-4 defa denene biliyor tese spertm bulunanlarda daha yüksek bulunması geçmiş olsun bu arada bebegini kaybetmişsin inşallah birdakine daha saglıklı bir gebelik geçirir bebeni kucagına alırsın allah büyük .
canım çok geçmiş olsun allah bian evvel şifa versin eşine inş...
canım negüzel sizde sperm bulunmuş inş bidahakinede bol bol spermler bulunur...
sonrada bebişin sana sıkı sıkı tutunur ve hayırlısıyla kucağınıza alırsınız
canım ben burda sperm bulunamadığı için 3. 4. ameliyatını olan arkadaşlar gördüm...
inş sizinde 3. denemeniz hayırlısıyla sonuncu olur
hoşgeldin canım geçmiş olsun siz yanılmıyorsam mikrotese olmadınız tese oldunuz .doktorunuz birdahaki ameliyata zor demesinin sebebini merak ettim testis boyutunuz ufakmı ?çünkü bu gibi durumlarda testis küçüklüğü yada harabiyeti varsa doktorlar ameliyata yanaşmıyor ama mikroteseyi yanılmıyorsam 3 kere yapılabiliyor.tese daha çok yapılır.önemli olan doktorun neden bu cevabı verdiğidir.yada daha iyi bir doktor seçebilirsiniz.inşallah açıklayıcı olmuşumdur
geçmiş olsun canım allah şifa versin. ne güzel tesenizde sperm çıkmış hamilelik oluşmuş inşallah bundan sonrada bol bol spermleriniz çıkar. bizde 6 ay önce m.tese olduk ama malesef sperm çıkmadı ikinciyide olacağız ama şuan tedavideyiz.
tese 3-4 defa olan arkadaşlarımız var canım tabi zarar görüyordur testisler ama yapan dr da önemli zarar vermeden alabilrler. çok fazla parça almazlar o yüzden çok fazla zara vermezler.
allah hakıında hayırlısnı nasip etsin canım.
kızlar merhabalarr...
nasılsınız bakalım ben tüm gün acildeydim.
çok feci derecede hastayım.
kemiklerim sızlıyo midem bulanıyo.
acilde serum falan taktılar ama hiç faydası olmadı.
habire ateş ölçüorum 37,5 un altına inmiyo donuyorum kızlar yaaa.
kızlar öneriniz varmı bitkisel falan beni kendime getirecek çay v.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?