Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
herkeze günaydınlarrrr naparsınız kızlar uyuyomusunuz hu huuu kalkın gari heden bakem sabah oldu ne öglen olur birazdann..

günaydınnnn canımmmm
ben uyandım sabahın köründe hemde
bide hastalık ilerlemiş gözler şişmiş ama olsun yinede ayaktayım yatmıyıorum yıkılmaıdm
sen napıyrosun erkenden dükkanamı gittin ?

Günaydın arkadaşlar nasılsınınz bugün
Eseslim geçmiş olsun canım düzelirsin bi an önce inş. allah şifa versin
bende kötiydüm kaç gündür şimdi düzeldim doktora gittim antibiyotik vermişti onu kullanıyorum ..

günaydın canım
sağol canım ben ilaç kullanmadım dr da gitmedim ama gittikçe kötüleşiyor. bugün düne göre daha kötüyüm ilaç kullanmayı sevmiyorum zora kalmadıkça. hamama gidecem bugün
terlemek iyi geklir belki.

kızlar günaydın hmtlnz ne yaptın kaan hoca ne dedi eselim çok geçmiş olsun hamam iyi gelir inşlh

günaydın canımm
inşallah hamam iyi gelir iyim diyordum ama bugün baya kötü hissediyorum kendimi. ama yine ayaktayım mutfak dolaplarını siliyorum bi taraftan burnıum akıyor ama yinede iş yapmaya çalışıyorum
sen nasılsın canım ?

ooo maşallah kız biraz yatt da dinlen ne yapalım bende haberleri izlerim canım

geçmiş olsun kız aman biraz dinlen hastaysan iş yapar durursan daha kötü olursun aferim plus var eczaneden ondan al kullan çok iyi geliyor üşütmeye kekik filanda iç kız hamamda daha kötü olma sıcaktan ne bileyim bayılmada hasta olunca bende dünden beri bir kilo vermişim oh sevindim bu gün devam sebze günüm büğün patlıcan közledim yedim çay içiyorum gel beraber içelim canım..

ay ne bilim terleyince geçer belki dedim ondan gitmek istedim. çok pis bi huyum var işte benim kafaya koyunca yapıyorum engel olamıyorum kendime yatsamda rahat duramam. akşamdan mutfak dolapları gözüme battı kirli göründü yarın silerim deidm koydum kafaya şimdide onlarla uğraşıyom. hiç bi ilaç filan almadım valla almayayım diyorum ama zorda kalırs alcam artık.
gerçekten mi kilo verdin mi kız çaya gelirm bayılırım sabah beri yapacam kendimede etraf dağınık diye yapamadım. ende içeyim bugünkü çayımı bari

ooo maşallah kız biraz yatt da dinlen ne yapalım bende haberleri izlerim canım

ay kız yatamıym kafaya koydum yapıyom işte. çok kötü huyum buda benim işte. kafama koydummu o iş batar bana. bitmeden içim rahat etmez. az kaldı ama bitti sayıolır sonra yatacam biraz. uyuyamam da uzanırım biraz.
valla canım ya haberleri sabah beri bende izliyorum içim sızlıyor kaldıramıyrum artık.

evet canım verdim bir kilo bakalım inşallah devam eder çayımı içtim şimdi işlere girişicem valla işin peşinden koşsan iş bitmiyor evde ğözede görünmüyor yap yap akşama kadar yapsan iş bitmez ben öglen sonra biraz iş yaptımmı dükkana kaçarım meşhur göreve bende biraz temizlik yapasım var aslında oturdugumuz odanın halısını oturma gurubunu silesim var bütün odalar şöyle bir elden geçecek kaynanam geliyor cumartesi ğünü ondan biraz parlatayım diyorum kaynana eksik vermesin sonra puanı ..

hadi maşallah canım hasta olmadan ver inşallah.
öyle valla canım iş bitmiyor benim bide dağ gibi ütüm var yap yap görünmüyor evde kocişler gelince ev dağılıyor .
ooo kaynanan mı geliyor gözün aydın
parlat tabi evi benim gelinde pek temizmiş desin hayran kalsın

amann çok hayran kalır laf eder kendileri biraz önemsemez temizliğe ona pis yer bile temiz görünür daha önce geldiğinde agız tadıylar ev işi yaptırmazdı ne var her gün her gün kim sıçtı işedi gelene gidene her gün ev işi yapıyor diye laf ediyordu süpürgeyi açıp durursam elektirik gidiyormuş çamaşır makinesine çamaşır çok atıyormuşum bir gün giydiğine birdaha giymiyor her gün makine çalıştıyor ne bileyim ne varsa gitmiş kızlarına laf etmiş aynı yaprak dökümündeki cevriye hanımı gör benimkini ğörme herşeye karışır birde müsafir geldimi işte ben çok iyi kaynanayım hiç bir şeye karışmam der övünür bide halmusem bıdı bıdı karışmadıgı bişey yoktur neyse gene allah eksik etmesinde ona bişey olsa genede üzülürüm ne kadar olsa öz teyzem yanii.

ben geldimmmm....
Rabbime şükürler olsun ki umutlu döndük..
baştan başayayım..
yolumuzu kaybettik bulana kadar muaynaneyi eşimle birbirimizi yedik
neyse zar zor bulduk aslında kolay biyer heralde ama navigasyon kurbanı olduk..
neyse gittik ilk biz hastasıydık hocanın.
neyse içeri girdik.
yaptırdığımız seyleri tahilleri falan sordu.
daha önce tese geçirip geçirilmediğini sordu.
yaş kaç yıllık evlisiniz gibi rutin sorular.
sonra muayeneye geçti.
ve herşein iyi olduğunu söyledi.
yani ultrason ve testis muayenesindede bişey çıkmadı.
genetik yaptırıp yaptırmamamız gerektiğini sorduk o da şuan için bi gereklilik olmadığını eğersperm çıkıcı olursa bakarız acelesi yok dedi.
hormonlarımız biraz yükselmişti ya (FSH14ten 32 ye)
bu da güzel şöyleki dedi.klomen FSHı artırmış bu da benim istediğim şeydemekki vucüt karşılık veriyo dedi.
şimdi biraz düşüreceğiz 20lere dedi.
kullandığımız ilaçlara devamedelim herhangi bi rahatsızlık vermiyorssa dedi.
bizde tamam dedik..,
1 ay sonra tekrar tahlil yaptırıp göndereceğiz.
ha diyetimizi söyledi bol yeşillik,nohut,fındık badem,keçiboynuzu,ısırgan otu çayı falan
eti sordum ben özellikle o da dikkat etmesi koşuluyla yesin dedi.
işte böyle ilaçlara devam aralık ayından sonra istediğiniz bi tarihte TESE yapalım dedi..
spermde çıkan lökosit içinde nasılsa endol kullanıyor antibiyotike gerek yok dedi..

sizce nasıl..
güzel değilmi??
dualarınız için minnettarım..
Rabbim benim için istediklerinizin daha daha fazlasını sizede versin

çok güzel canım gözün aydın hoca ümütli konuşmuş inşallah sperm çıkışı olurda teseye gerek kalmaz ama aralıkta tese daha erken degilmi biraz daha tedaviye devam edin belki ancak oluşur spermler.:26:

tatlım bizde öyle düşünüyoruz.
aralıktan sonra.
o da ben size uyarım dedi.
bakalım bir ay sonraki testlerde neler olacak.
ona göre karar vereceğiz...

bahar85 arkadaşım neden bahsediyosunuz böyle ne gibi bi ilaç bu azolu hastalaramı iyi geliyo nedirki bu tam anlamadım ama inşallah iyi olur ilacın adı ne nasıl kullanılıyo söylermisin nolurrr bi umut işte tutunabilcek bi dal

ayyy aman allaha şükür karışmaz öyle şeylere dün gece 10 dan sonra geldim benimkide amann boşver yapma diyo hasta hasta ben yaparım dedi. allha şükür öyle huyları yok bizimkinin
seninkinide gözümün önüne getirdim yani cevriyeye sinir oluyordum bende izledikçe söylenip dururdum ... sende fikret gibimisn yoksa
kız sende mi teyze oğlunla evlendin bilmiyordum

bugün iş teklifi aldım arkadaşlar hayat normale dönüyo galiba ama çalışabilcek pskolojide olmadığım için kabul etmedim kendime faydam yokki başkasına olsun inşallah dahada normal olur hayatlarımızdaki herşeyy...

teşekkürler tatlım güzel dileklerin için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…