ben geldimmmm....
Rabbime şükürler olsun ki umutlu döndük..
baştan başayayım..
yolumuzu kaybettik bulana kadar muaynaneyi eşimle birbirimizi yedik
neyse zar zor bulduk aslında kolay biyer heralde ama navigasyon kurbanı olduk..
neyse gittik ilk biz hastasıydık hocanın.
neyse içeri girdik.
yaptırdığımız seyleri tahilleri falan sordu.
daha önce tese geçirip geçirilmediğini sordu.
yaş kaç yıllık evlisiniz gibi rutin sorular.
sonra muayeneye geçti.
ve herşein iyi olduğunu söyledi.
yani ultrason ve testis muayenesindede bişey çıkmadı.
genetik yaptırıp yaptırmamamız gerektiğini sorduk o da şuan için bi gereklilik olmadığını eğersperm çıkıcı olursa bakarız acelesi yok dedi.
hormonlarımız biraz yükselmişti ya (FSH14ten 32 ye)
bu da güzel şöyleki dedi.klomen FSHı artırmış bu da benim istediğim şeydemekki vucüt karşılık veriyo dedi.
şimdi biraz düşüreceğiz 20lere dedi.
kullandığımız ilaçlara devamedelim herhangi bi rahatsızlık vermiyorssa dedi.
bizde tamam dedik..,
1 ay sonra tekrar tahlil yaptırıp göndereceğiz.
ha diyetimizi söyledi bol yeşillik,nohut,fındık badem,keçiboynuzu,ısırgan otu çayı falan
eti sordum ben özellikle o da dikkat etmesi koşuluyla yesin dedi.
işte böyle ilaçlara devam aralık ayından sonra istediğiniz bi tarihte TESE yapalım dedi..
spermde çıkan lökosit içinde nasılsa endol kullanıyor antibiyotike gerek yok dedi..
sizce nasıl..
güzel değilmi??
dualarınız için minnettarım..
Rabbim benim için istediklerinizin daha daha fazlasını sizede versin
bugün iş teklifi aldım arkadaşlar hayat normale dönüyo galiba ama çalışabilcek pskolojide olmadığım için kabul etmedim kendime faydam yokki başkasına olsun inşallah dahada normal olur hayatlarımızdaki herşeyy...
kesinlike canım herşeyin başında sabır ve tevekkül etmemiz gerekiyor. bende seni o kadar çok iyi anlıyorum ki aynı şeyleri yaşadım benim eşiminde amliyatı 2,5 saat sürdü dr un bana bi bakışı vardı anlatamam ben sormadım bile çıktımı diye çünkü anlamıştım eşim çıktı ameliyattan olmadı aşkım dedi bulamadılar dedi. yarın bakacaklarmış deid ama çıkmaz dedi bende olurmu aşkım nerden biliyorsun çıkacak inşallah diyip onu teselli ettim ama gözyaşlarımı sakladım içime akıttım onuda üzmeye hakkım yoktu zaten mafolmuştu onun çektiği acı bide moralini bozukluğu bilirisin işte....
çok çok zor günler geçirdik o günlerimiz çok kötü ve çok acıydı ama allaha şükür inancımız var allaha güveniyoruz biliyoruz ki birgün bizimde çocukalrımız olacak ve bugünleri unutacağız onların kokusu ile bugünleri silip atacağız içimizden.
rabbim en kısa zamanda seni ve hepimizi bu dertten kurtarsın canım.
çok iyi yapmışsın kendine bir uğraş bulmakla bende istiyroum ama bi türlü elim ermiyor tembellik yapıyorum galiba
ara sıra burayada uğra kafan dağılır mutlu haberler alırız hepimiz mutlu olurz canım.
gözünüz aydın canım mutlu döndüğünüze sevindim.
ilaç filan bişey vermedimi ?
bence tese için biraz erteleyin normal sperm çıkması için ilaçlar filan bişeyler kullanın tabi tese olmak istiyormusunuz bilmiyorum ama bence tedaviyi devam ettirin. tese en son işiniz olsun.
allah işinizi rast getirsin canım
Rabbim bi dahaki sefere güzel sonuuçlarla çıkmanız karşılaşmanzı nasip etsin inşAllah..
sizin neler yaşadıklarınızı çok iyi anlıyorum..
şimdilik düşünmek bile istemiyorum ama bizimde%50 sansımız var..
Rabbim hayırlısını versin...
Rabbim bi dahaki sefere güzel sonuuçlarla çıkmanız karşılaşmanzı nasip etsin inşAllah..
çook sevimdim canım haydi bakalım hamile olda diyelim bizim burada azolu vardı hamile diye inşlh
canım hoşgeldin gözün aydın güzel haberlerle gelmişsin inşallah spermleride görürsünüzde mutluluğunuz ikiye katlanır
bana mı dedin tatlım..
hemen üstüme alındım da
teşekkürler sağolasın güzel dileklerin içinn.
bakalım herşey nasip..
kısmet..
Allah büyük Rabbim sabrını versin..
dualarımızı kabul etsin..
bugün iş teklifi aldım arkadaşlar hayat normale dönüyo galiba ama çalışabilcek pskolojide olmadığım için kabul etmedim kendime faydam yokki başkasına olsun inşallah dahada normal olur hayatlarımızdaki herşeyy...
bizde senin gibi düşünüyoruz.
hoca aralık gibi yapaalım deyince şaşırdık..
biraz ilaç kullanalımda şubat ayı gibi karar veririrz.
belki yaza kalır.
kullandığımız ilaçlara devam ediyoruz tatlım.
klomen,endol,proxeed.
çoook teşekkür ederimmmm...
1 tanecik bile çıksa bizi havalara uçurmaya yetecek..
Rabbim hayırlısını versin inşAllah...
ayyy aman allaha şükür karışmaz öyle şeylere dün gece 10 dan sonra geldim benimkide amann boşver yapma diyo hasta hasta ben yaparım dedi. allha şükür öyle huyları yok bizimkinin
seninkinide gözümün önüne getirdim yanicevriyeye sinir oluyordum bende izledikçe söylenip dururdum ... sende fikret gibimisn yoksa
kız sende mi teyze oğlunla evlendin bilmiyordum
canım inşallah herşey yolunda gider ama sana tavsiyem sadece bu ilaçlarla kalma eşine bolbol keçiboynuzu kürü tozu pekmezi içir incir kürü yap yedir çakşır suyu içir ben hep bunları yaptım bizdede azosperm var 15 gün önceki mikro tesede olgunlaşmamış sperm hücreleri bulundu şimdi onları geliştirmek için tedavi görüyoruz cnm inşallah birinden biri şifa olur ne diyelim..bizde senin gibi düşünüyoruz.
hoca aralık gibi yapaalım deyince şaşırdık..
biraz ilaç kullanalımda şubat ayı gibi karar veririrz.
belki yaza kalır.
kullandığımız ilaçlara devam ediyoruz tatlım.
klomen,endol,proxeed.
tatlım ben evhanımlığı yapıyorum evlendim evleneli..mühendisim ama çalışacak yer olmadğı için şuan için evdeyim.
senin fırsat ayağına gelmiş.
neden reddetttin..
çalışırsan açılırsın.
azo hayatının odağı olmaktan çıkar başka şeylerle meşgul olursun..
keyfin neşen yerine gelir.
eğer ben senin yerinde olsam büyük konuşmayım ama kesinlikle çalışırdım...
bence iyice düşün...
ya teyzemin ogluyla evliyim akraba he bende fikret gibiyim az kaldı 4 gün sonra o diziyi çeviririz ..aynı onada benzer kaynanam hareketleride o tabi ona sorsan melek pişirdiğine bahane bulur yaptıgın her işe karışır gelen müsafirlere ikramda bulundugun şeylere sinir yapar fesatlanır ogluna laf söyletmez benim manyakta anasını görünce hareketler degişir nasıl olsa onun yanında fazla bişey diyez ya arka alır yani buna benzer bir çok şey becerekli iş yapan duran evcimen kişide yaramıyor kimseye ..
kız biz kuyruk gördük de havalara uçtuk canlısını görsek kurban olurz
mesleğin nedir canım? çalışsaydın keşke kafan dağılır kendini toparlardın. yinede hakkında hayırlısı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?