Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

gözünüz aydın canım mutlu döndüğünüze sevindim.
ilaç filan bişey vermedimi ?
bence tese için biraz erteleyin normal sperm çıkması için ilaçlar filan bişeyler kullanın tabi tese olmak istiyormusunuz bilmiyorum ama bence tedaviyi devam ettirin. tese en son işiniz olsun.
allah işinizi rast getirsin canım

tatlım ben evhanımlığı yapıyorum evlendim evleneli..mühendisim ama çalışacak yer olmadğı için şuan için evdeyim.
senin fırsat ayağına gelmiş.
neden reddetttin..
çalışırsan açılırsın.
azo hayatının odağı olmaktan çıkar başka şeylerle meşgul olursun..
keyfin neşen yerine gelir.
eğer ben senin yerinde olsam büyük konuşmayım ama kesinlikle çalışırdım...
bence iyice düşün...

Rabbim bi dahaki sefere güzel sonuuçlarla çıkmanız karşılaşmanzı nasip etsin inşAllah..
sizin neler yaşadıklarınızı çok iyi anlıyorum..
şimdilik düşünmek bile istemiyorum ama bizimde%50 sansımız var..
Rabbim hayırlısını versin...

bizde senin gibi düşünüyoruz.
hoca aralık gibi yapaalım deyince şaşırdık..
biraz ilaç kullanalımda şubat ayı gibi karar veririrz.
belki yaza kalır.
kullandığımız ilaçlara devam ediyoruz tatlım.
klomen,endol,proxeed.

canım hoşgeldin gözün aydın güzel haberlerle gelmişsin inşallah spermleride görürsünüzde mutluluğunuz ikiye katlanır

canım hoşgeldin gözün aydın güzel haberlerle gelmişsin inşallah spermleride görürsünüzde mutluluğunuz ikiye katlanır

çook sevimdim canım haydi bakalım hamile olda diyelim bizim burada azolu vardı hamile diye inşlh

bana mı dedin tatlım..
hemen üstüme alındım da
teşekkürler sağolasın güzel dileklerin içinn.
bakalım herşey nasip..
kısmet..
Allah büyük Rabbim sabrını versin..
dualarımızı kabul etsin..

esri canım baharın söylediği ilaç bir bitkisel şurup gibi birşeymiş.ismi tavşancıl otu tentürü sadece romanya da satılıyormuş.hem erkek kısırlığında hemde bayan kısırlığında faydasını görüp hamile olan arkadaşlar varmış bahar ve esra sipariş vermişler gelmiş fakat o iste satış yaptığı için kadınlar kulubü tarafından kapatılmış.şu anda bahar yok bende bildiğim kadarıyla seni aydınlatmak istedim

çoook teşekkür ederimmmm...
1 tanecik bile çıksa bizi havalara uçurmaya yetecek..
Rabbim hayırlısını versin inşAllah...

mesleğin nedir canım? çalışsaydın keşke kafan dağılır kendini toparlardın. yinede hakkında hayırlısı olsun.

aminnn canım aminnnn hayırlısı...

valla canım bize sorsan biz hiç yaptırmayı düşünmüyoruz bile ama el mahkum olunca mecbur yaptırcaz.
inşallah kullandığımız şeyler işe yararda faydasını görürüzde tese olmayız. kolay gibi görünsede zor bi ameliyat çünkü.
klomen ne işe yarıyormuş ki canım ya bize vermedi onu m-sure önermedimi size canım ?

ya teyzemin ogluyla evliyim akraba he bende fikret gibiyim az kaldı 4 gün sonra o diziyi çeviririz .. aynı onada benzer kaynanam hareketleride o tabi ona sorsan melek pişirdiğine bahane bulur yaptıgın her işe karışır gelen müsafirlere ikramda bulundugun şeylere sinir yapar fesatlanır ogluna laf söyletmez benim manyakta anasını görünce hareketler degişir nasıl olsa onun yanında fazla bişey diyez ya arka alır yani buna benzer bir çok şey becerekli iş yapan duran evcimen kişide yaramıyor kimseye ..

canım inşallah herşey yolunda gider ama sana tavsiyem sadece bu ilaçlarla kalma eşine bolbol keçiboynuzu kürü tozu pekmezi içir incir kürü yap yedir çakşır suyu içir ben hep bunları yaptım bizdede azosperm var 15 gün önceki mikro tesede olgunlaşmamış sperm hücreleri bulundu şimdi onları geliştirmek için tedavi görüyoruz cnm inşallah birinden biri şifa olur ne diyelim..

biliyorum bana iyi geliceğini çevremdeki herkes öyle diyor bende kimyagerim dersaneden teklif geldi çocukları görünce bile içim bi tuhaf oluyo onlara iyi eğitim veremem diye korkuyorum o güzel minicik kalplerini istemeden kırarım diye çok korkuyorum sadece benim zamana ihtiyacım var daha önce çalışıyodum işten çıkmamın tek sebebide bu en ufak bişeyi bile kaldırıcak durumum kalmadı biraz sessiz kalıp kenara çekilip kendimi toplamam lazım yoksa bu dert beni yiyip bitiricek biliyorum şimdi kendimi sokağa atıyorum ehliyete başlıcam kurslara yazıldım kendime zaman ayırıyorum bilmiyorum daha iyiye gidiyorum hergün artık rüyalarımda bile bebek göremiyorum biliyomusun eşim ameliyete girmeden önce bi oğlumuz olduğunu gördüm kumral sarımsı saçları var babsının elinden tutmuş annecim sabret dedi bana hala yüzü gözümün önünden gitmiyooo allahım dayanma gücü verr...

ciddimisin canım ya aynı cevriye hanıma mı benziyor
gözümün önüne geldi birden valla hayal ettim sizi
hayır şu erkekelrde annelerini yada başka birilerini gördünce bi havalar girmesini anlmıyorum bizimkide yapıytor ama ben anasının yanıdada söylenbirim oğluma ne söyleniyrsn der şakasına der ama hep der
cazgır olacaksın dimi azcık cıngar çıkaracaksın gerektiğinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…