Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ayy hiç gülceğim yoktu ya ne güzel bu konuda bile espiri yapabiliyosunuz beni güldürdünüz allahta sizi güldürsün

gerçekten canımcım biz tese olduk hücre bile yoktu sperm üreten hücremizde yoktu 1 ay önce test yaptırdığımızda kuyruğunu gördük ve hücreleride gördük havalara uçtuk
azoyla yaşamaya alıştım galiba canım.

kimyagerim canım sen nerde oturuyosun.

canım ben eskişehirde oturyorum. sen nerde oturuyorsun ?

ciddi olamazsın inanamıyorum mucize yani allahım ne güzel bi haber inşallah bütününüde görürsünüz bende geliboluda oturuyorum.bende bişey duydum eltim sağolsun onun yengesi hacdan bi toz getirtiyomuş akrabalarının bu yüzden çocukları olmuyomuş onu yiyenin oluyomuş çocuğu herkes bilmez bunu dediler sadece 1 yerde satılıyomuş o ban getirticekler hurma tozumu hurma ağacının tozumu şuan hatırlıyamıyorum ama eltimle konuştuğumda bana geldiğinde sizlerede söylerim inşallah olur canım.

hayırlısı olsun canım inşallah emekleriniz boşa çıkmaz allah dileklerinin,istediğin herşeyi versin yüzün gülsün inşallah

valla kız yüzüde benzer huyuda hafif daha yaşlısı dizideki cevriye hanım az daha genç gibi ondan kaynanam 75 yaşında ama çenenin maşallahı var aynı benziyor valla kilosu yüzü ses tonu bile ya azcık çıngar çıkarcanda eşin söyletmiyorsa bi kaç sever karşılık verdim hemen benimkinin canı gider o yaşlı sen küçüksün falan filan işte yaşlıda biraz yaşlılıgını bilmesi lazım erkeklerin çogu öyle kendi taraflarını görünce havaları degişir ne anlıyorlarsa sanki kaç senedir onlar yıkıyor üstlerini başların ütülerini herşeyi hop unutur ..

inşallah canım inşallah hepimiz canlı canlı spermleri görelim inşallah.
tamam canım söylede bizde aldıralım. mart ayında gidecek arkadaşlarımız var onlara döyleriz getirrler.
canım bidede hacdan gelen kivi gibi biey var çok sert ama taş gibi bunu kazıyıp suya atıp yiyormuşum toz gibi aynı şey mi acaba?
ama bizimkinbi kadınlar kullanıyormuş bende kullanmadım erkekde kullanılmıyormuş çok fazlada detaylı bilgim yok isminin ne olduğu hakkında.
snein dediğin tozu getirsinler bakalım inşallah faydasını görürsünüz canım.

çok güldüm canım ya. allah sabır versin o zamn sana valla.
çok haklısın valla canım kendi taraflarına laf söyletmezler bende babamdan daha iyi biliyorum annem azcık bişi dese babam tarafı hakkında hemen kızardı babam.
benimkide daha öyle bişey yok bakalım inşallah olmasın da.
bundan sonra artık senin herşeyini karın yapıyor dimi ama
işte erkek psikolojisini anlamak zor. :44:

kızlarr şimdi tv de izleidm. 14 günlük bir bebek 48 saat sonra enkaz altından kurtuldu çok küçücüktü çok duygulandım

canım hemşerim Rabbim şifa versin.. ben bilirim Eskişehirin kuru ayazını, kat kat giyinmeye çalış, dinlen biraz inş geçer.

canım menopoz yaşı genelde anneye çekermiş..annen erken girmediyse endişelenme..
hem Rabbim verecek olduktan sonra yaşımız kaç olursa olsun olur inş.
Rabbim hepimize birbirimize güzel haberler vermeyi nasip etsin..

sağol canım benim. biraz daha iyim ya açılmaya başladım an anı tutmuyor.
kız benim annem erken girdi menopoza biliyonmu bende erken gircem demekki hiç duymamıştım bunu :18:

canım çok geçmiş olsun..bir de bu mevzu var değil mi sperm bulunsa da hamilelik sağlansada devamı sağlanamayabiliyor..Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin inş.ben çok yeniyim bi bilgim yok ama arkadaşlar zaten cevaplamışlar sorunu canım.
inş. yeniden sperm bulunur hamilelik sağlanıp devam eder canım güzel haberlerini bekliyoruz inş. arada gel buraya dertleşip kafa dağıtıyoruz burda iyi geliyor..

canım canının kıymetini bil biraz kız. valla hasta oldummu öyle nazlanırım ki..canım hiçbişi yapmak istemez..iyi cesaretlisin maaşallah
bitirdin mi bari mutfak dolaplarını?

canım Rabbim kolaylıklar versin. valla gelinler ne yapsa yaranamıyo ben bunu bilir bunu söylerim..
bizler annemizdeki anlayışı bekliyoruz. onlar da evlatlarındaki anlayışı bizden.. sanırım bu yüzden oluyo aramızdaki sorunlar biraz..

canım benim çok sevindim Rabbim yardımcınız olsun..Rabbim hepimizin eşlerine şifa versin..
inş. normal çıkış sağlanır da teseye gerek kalmaz canım bekleyin bakalım biraz daha kullanın ilaçlarınızı inş. herşey gönlünce olur canım..
bize de güzel haberler verirsin biz de seviniriz inş.

Son düzenleme:
sağol canım benim. biraz daha iyim ya açılmaya başladım an anı tutmuyor.
kız benim annem erken girdi menopoza biliyonmu bende erken gircem demekki hiç duymamıştım bunu :18:

erken derken kaç yaşında girdi canım?
endişelenme hemen daha yaşın 26 mıydı 27 mi?
bukadar derdin arasında bide buna kafayı takma lütfen güzelim..
hem rabbim yardım ettikten sonra 50 yaşında bile doğuranlar oluyo..

bide menopozda üzülmek stres olumsuz etki yapıyormuş.. bizim bi komşumuz 30 yaşında eşini kaybetmiş. ve o yaşta menopoza girmiş yani kafaya takmamamız gerekiyo öyle herşeyi..

Son düzenleme:

bitirdim canım işlerimi ben hiç bilmem canımın kıymetini yorarım kendimi
35 yaşında filan girdi snaırım ya erken baya bende 27 ye girdim canım yok stres yapmadım şimdide erken menopoza girermiyim diye düşündüm yani.
tabi canım allah verdikten sonra 50 yaşındada verir yeterki allah istesin.

canım aklım sende kaldı iyi misin?

iyim çok şükür canım benim. yıkılmadım hala yatmadım da
yatarım işler bitince dedim ama fırsat olmadı şimdi eltim aradı hamama gidelim diye birazdan hamama gidicem terleyince iyi gelir belki
sen çıkıyordun beni merak edip geldin mi canım benimmm

evet canım ya valla içim rahat etmedi kendime kızdım bilmeden seni üzdüm diye.. çok özür dilerim ben öyle duymuştum biyerde anneye çekermiş diye ama bilmiyorum araştırmak lazım.. en kısa zamanda bunu araştırıp bildircem canım sana şimdi çıkıyorum madem sen iyisin..
terle bakalım inş iyi gelir bitanem çok öpüyorum ve çıkıyorum şimdi..

evet tatlım sana dedim ikiz ,ikiz isteriz bak
inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
4

tatlımbizim .FSH ilaçlardan önce14tü
klomeni FSHı artırmak için vermiş.
vucüdun etkisii ölçmek istemiş.
bizimki 32 oldu bu iyi dedi.
bizde nasıl yani düşük olması gerekmezmi dedik.tabi öyle olsa iyi olurdu ama elimizdeki verilerle böyle yapmalıyız dedi.
şimdi klomeni günaşırıya çevirdi.
20lere düşürelim dedi.
m-sure için özeline mesaj atarım tatlım..

teşekkürler denizbulutcum...
bizde söylediklerinin içinde tek çaksır suyunu yapmıyoruz.
Fshı yükseltiyomuş sanırım.
bizimki zaten biraz yüksekya..

tamam canım bneim görüşürz bende çıkıyorum şimdi.
inşallah sıcak iyi gelir
öpüyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…