biliyorum bana iyi geliceğini çevremdeki herkes öyle diyor bende kimyagerim dersaneden teklif geldi çocukları görünce bile içim bi tuhaf oluyo onlara iyi eğitim veremem diye korkuyorum o güzel minicik kalplerini istemeden kırarım diye çok korkuyorum sadece benim zamana ihtiyacım var daha önce çalışıyodum işten çıkmamın tek sebebide bu en ufak bişeyi bile kaldırıcak durumum kalmadı biraz sessiz kalıp kenara çekilip kendimi toplamam lazım yoksa bu dert beni yiyip bitiricek biliyorum şimdi kendimi sokağa atıyorum ehliyete başlıcam kurslara yazıldım kendime zaman ayırıyorum bilmiyorum daha iyiye gidiyorum hergün artık rüyalarımda bile bebek göremiyorum biliyomusun eşim ameliyete girmeden önce bi oğlumuz olduğunu gördüm kumral sarımsı saçları var babsının elinden tutmuş annecim sabret dedi bana hala yüzü gözümün önünden gitmiyoooallahım dayanma gücü verr...
amin inşallah..hayırlısı olsun canım inşallah emekleriniz boşa çıkmaz allah dileklerinin,istediğin herşeyi versin yüzün gülsün inşallah
kızlarr şimdi tv de izleidm. 14 günlük bir bebek 48 saat sonra enkaz altından kurtuldu çok küçücüktü çok duygulandım
canım benim çok sevindim Rabbim yardımcınız olsun..Rabbim hepimizin eşlerine şifa versin..
inş. normal çıkış sağlanır da teseye gerek kalmaz canım bekleyin bakalım biraz daha kullanın ilaçlarınızı inş. herşey gönlünce olur canım..
bize de güzel haberler verirsin biz de seviniriz inş.
teşekkürler güzel dileklerin için...
Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün..
bugün kendimi çook iyi hissediyorum..
aşkım depreşti....
canım çok geçmiş olsun..bir de bu mevzu var değil mi sperm bulunsa da hamilelik sağlansada devamı sağlanamayabiliyor..Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin inş.ben çok yeniyim bi bilgim yok ama arkadaşlar zaten cevaplamışlar sorunu canım.
inş. yeniden sperm bulunur hamilelik sağlanıp devam eder canım güzel haberlerini bekliyoruz inş. arada gel buraya dertleşip kafa dağıtıyoruz burda iyi geliyor..
mrb tatlım , teşekür ederim ii dileklerin için, allah hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin inşallah, takılıyim arkadaşım konuşmak ii gelecek hepimize, sevgilerimle
ne güzel
Rabbim muhabbetinizi artırsın canım..Allah bozmasın mutluluğunu daim etsin inş.
biz de büyük bi aşkla evlendik. tam 4 yıl evlenebilmek için bekledik, birsürü sorun atlattık, ama hamdolsun kavuştuk sonunda..diyorum ki evlenmek için bu kadar bekledik, çocuk için de bekletecek demek ki Rabbim..
herşeyde bir hayır vardır ya bu azo bizi eşimle birbirimize daha çok yaklaştırdı.. birbirimize daha çok destek oluyoruz, zaman zaman elbette hüzünler üzüntüler oluyor ama hamdolsun çok mutluyuz..
Rabbim hepimizin mutluluğunu daim etsin..
herkese hayırlı akşamlar.kızlar yarın tedaviye başlıyoruz.adetin 2.günü gel demişti.çok heyecanlıyım.rüyamda da dün gece doktor oğlun olacak diyordu.hayır olsun.
canlar ben geldim
nasılsınız bakalım bugün
ben bugün dersten sonra kontrollerim vardı hastaneye gittim...
bende yumurta tembelliği vardı yaklaşık 10 aydır ilaç kullanıyordum...
dr umu son durumdan haberdar ettim...
oda "ilacı 1 ay daha kullan sonra bırak yumurtalıklarını yormayalım eşinde sperm bulunur ve tüp bebeğe geçerseniz senden bi sıkıntı çıkmaz" dedi...
ahhhh ahhh inş hepimiz biran evvel hamiş oluruz
herkese hayırlı akşamlar.kızlar yarın tedaviye başlıyoruz.adetin 2.günü gel demişti.çok heyecanlıyım.rüyamda da dün gece doktor oğlun olacak diyordu.hayır olsun.
canlar ben geldim
nasılsınız bakalım bugün
ben bugün dersten sonra kontrollerim vardı hastaneye gittim...
bende yumurta tembelliği vardı yaklaşık 10 aydır ilaç kullanıyordum...
dr umu son durumdan haberdar ettim...
oda "ilacı 1 ay daha kullan sonra bırak yumurtalıklarını yormayalım eşinde sperm bulunur ve tüp bebeğe geçerseniz senden bi sıkıntı çıkmaz" dedi...
ahhhh ahhh inş hepimiz biran evvel hamiş oluruz
ben geldimmmm....
Rabbime şükürler olsun ki umutlu döndük..
baştan başayayım..
yolumuzu kaybettik bulana kadar muaynaneyi eşimle birbirimizi yedik
neyse zar zor bulduk aslında kolay biyer heralde ama navigasyon kurbanı olduk..
neyse gittik ilk biz hastasıydık hocanın.
neyse içeri girdik.
yaptırdığımız seyleri tahilleri falan sordu.
daha önce tese geçirip geçirilmediğini sordu.
yaş kaç yıllık evlisiniz gibi rutin sorular.
sonra muayeneye geçti.
ve herşein iyi olduğunu söyledi.
yani ultrason ve testis muayenesindede bişey çıkmadı.
genetik yaptırıp yaptırmamamız gerektiğini sorduk o da şuan için bi gereklilik olmadığını eğersperm çıkıcı olursa bakarız acelesi yok dedi.
hormonlarımız biraz yükselmişti ya (FSH14ten 32 ye)
bu da güzel şöyleki dedi.klomen FSHı artırmış bu da benim istediğim şeydemekki vucüt karşılık veriyo dedi.
şimdi biraz düşüreceğiz 20lere dedi.
kullandığımız ilaçlara devamedelim herhangi bi rahatsızlık vermiyorssa dedi.
bizde tamam dedik..,
1 ay sonra tekrar tahlil yaptırıp göndereceğiz.
ha diyetimizi söyledi bol yeşillik,nohut,fındık badem,keçiboynuzu,ısırgan otu çayı falan
eti sordum ben özellikle o da dikkat etmesi koşuluyla yesin dedi.
işte böyle ilaçlara devam aralık ayından sonra istediğiniz bi tarihte TESE yapalım dedi..
spermde çıkan lökosit içinde nasılsa endol kullanıyor antibiyotike gerek yok dedi..
sizce nasıl..
güzel değilmi??
dualarınız için minnettarım..
Rabbim benim için istediklerinizin daha daha fazlasını sizede versin
hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ben iyiyim ama kimse yok çok sıkıldımmmm...
değişik topiklere attım keendimi..
burdaki gibi değil hiçbiri...
inş.bi an önce bebişlerimize kavuşuruzzzzzzzzzzzzzzzz
Hoşgeldin canım
evt inş. bir an önce hamiş oluruz
ilk kim olucak merak ediyorum ...
bahar85 arkadaşım neden bahsediyosunuz böyle ne gibi bi ilaç bu azolu hastalaramı iyi geliyo nedirki bu tam anlamadım ama inşallah iyi olur ilacın adı ne nasıl kullanılıyo söylermisin nolurrr bi umut işte tutunabilcek bi dal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?