Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım,gozun aydın.allah devamını getırsın ınsallah sperım cıkıslarınıda gorursun.bebıslerınız,gelıyorrrrrr

canım,gozun aydın.allah devamını getırsın ınsallah sperım cıkıslarınıda gorursun.bebıslerınız,gelıyorrrrrr

günaydın baharcım.geçmiş olsun.bende cuma günü doktora gittim.geçen ay 17 gün hastalığım gecikti benimde.acaba bi problemim var mı diye doktoruma gittim.çok şükür bişey çıkmadı.herşey normal.bazen gecikir böyle.stres yapmışsındır dedi.muayene etti sadece.tahlil bile vermedi.ama gerçekten korktum bende acaba bende de mi bişey var diye.zor bir imtihandan geçiyoruz.

mrb arkadaşım.bende kaan beyden 21 kasıma randevü aldım.daha ilk defa tedaviye başlıyacaz.senin yazdıkların bana da moral oldu inş.allah yardımcınız olsun.çok sevindim.daha güzel haberlerinizi de paylaşırsınız inş.

mrb arkadaşım.dün nete giremedim.yazını bugün okudum.sizde çok geçmiş olsun.buradaki arkadaşlarımızın farklı sebeplerden dolayı eşlerimiz azosperm olsada derdimiz aynı.dün akşam iş arkadaşımla paylaştım bende problemimizi.inanamadı.öyle bi ağır imtihan ki bu.çok dua edelim birbirimize inş.kandilleri değerlendirelim.isim listesi çıkaralım.hepimiz birbirimize dua edelim inş.buarada sizlerle tanıştığım için çok mutluyum.fırsat buldukça siteye girmeye çalışıyorum.genede halimize şükürler olsun.

ayyy canım iyi cesaret ediyosunuz antalya gelecek tüp bebek merkezinin mikro tese yapılmadıgını bilimiyormusunuz bizde antalyadayız daha ilkini anadolu tüp bebek merkezinde 5 yıl önce yaptırdık olmadı ikinciyi antalya ıvf de yaptırdık olmadı gelecek tüpü şu an asla düşünmüyorum çünkü burdaki tüp bebek merkezleri erkek infertilesinde çok bilgisiz başarısız burda mikrotese yok tesa yapıyorlar tessisden parça alıp oda mikrotese kadar başarılı ayrıntılı bir işlem degil biz ankarada olucaz busefer eger imkanınız varsa ankara istanbula gidin derim isterseniz bak burda herkez ankarada kaan aydosun hastası erkek kısırlıgında başarılı doktor bizde onun hastasıyız önce tedavi olsun eşin sonra mikrotese olsun burda hepimiz tedavi olup mikroteseyi öyle olucaz tedavi olmadan tese olmak yanlış biz ikidefa yaptık o yanlışı cahilliğimizden benim eşim gelecek tüp bebek merkezine tahlil için gitmişti bir ara doktorlada konuşmuş gelin yapalım tese başlayın demiş tüp tedavisine onlar müşteri kaçırmazlar gelin yapalım derler bizler uyanık olmamız lazım gene siz bilirsiniz eşinin azosperm olma sebebi ney bellimi eger tıkanıklık varsa tesede bulunur ..:26:

anladım canım. biizm fsh ı da 7 lere düşürmeye çalışıyor testojel kullanıyor bunun için. vucudun durumuna göre ilaç veriyor demekki. inşallah tedavilerimizden olumlu sonuçlar alırız msj aldım hayatım.

..

ah tatlım...
inşallah anneside kurtulmuştur.
Allah uzun ömür versin..
pek küçükmüş...

anneside kurtuldu canım çok şükür .... can veren allah işte o yavruyu kaç saat bişey yemeden yaşattı. rabbim sen ne büyüksün.....

herkese hayırlı akşamlar.kızlar yarın tedaviye başlıyoruz.adetin 2.günü gel demişti.çok heyecanlıyım.rüyamda da dün gece doktor oğlun olacak diyordu.hayır olsun.
hadi inşallah canım hayırlı olsun tedavin. inşallah oğlun olur ikiz olsun bide.

bende bu kız neden gelmedi diyordum demk hastanedeydin. bişey çıkmamış çok sevindim canım. bende cuma günü test sonuçlarımı almaya gidicem. bakalım ne çıkacak.

eseslimmmm bebekimmm çok geçmiş olsun canım benim
kıyamam ben sana ya inş daha da kötülememişsindir
hamam işe yaradı mı merak ediyorum ona göre

hamam bilmem valla işe yaradımı çok terledim ama hala aynıyım bugün. burnum hala akıyor geçmedi belki geçer bakalım inşallah. çok uzun sürdü bu hastalık ya geçmek bilmiyor. bende inat edip ilaç almıyorum. geçsin di,ye ama hastalık benden de inatçı çıktı

teşekkürler tatlım benim..
akşam bekledim bekledim gelen olmadı bende çıktım.
canım sıkıldı.güzel dileklerinizz ve dualaınız için minnettarımm..
öpüyorum tatlımmmm

teşekkürler cemremcimmmmm..
çok sağolasınnn....
inşAllah sperm çıkısı olurda teseye gerek kalmaz...
iyi bi yerde spermiyogram yatırmak gerekiyo.
hoca cebeci infertlile merkezinde yaptırabilirsiniz dedi.
sanırım oraya gideceğiz..

teşekkürler tatlımmmmmm...
Allah size daha güzel duygular yaşatsınn..
inşAllah...

sen gel bu topiğe bak daha ne güzel haberler alacaksın Allahın izniyle....
bizde ilk defa gittik kaan hocaya..
memnun kaldık Allah razı olsun ondan..

gördüm tatlım..
öldürmeye Allah öldürmüyor işte...
Rabbim bizede bebek nasip eder inşAllah

meraba kader arkadaslarim iyisiniz hepiniz umarim..evet kizlar kasimin 25 ne gidiyorum istanbula..birde orda deniycem derdimize derman ariycaz rabbim rast getirsinn..heycanliyim korkuyorum sonucta bilmediyim bir sehir..esim simdi gelmiycek yanliz gidiyorum..dua edin nolur budefa isimiz rast gitsin insallahh..

canımm inşallah hayırlı haberle dönersin bebişinle beraber dönersin. hakkında hayırlısı olsun inşallah. sters sıkıntı yapma biliyorsun herşeyin başında sters geliyor sakın olmaya çalış allaha sığın dua et biizm dualrımız seninle...
işiniz rast gelsin inşallah. bizleride sevindir.

eseslim..sagol tatlim benim insallah size guzel haberler verebilirim insallah..allah seninde yuzune butun arkadaslarimin yuzune icinde de benim yuzume baksin..rabbim bizi utandirmasin mahrum etmesin bir evlattann insallahh..hersey bir evladimiz olsun diye bakalim hakkimiza hayirlisi canim benimm..

mrb sevalcim nasılsın bugün
saol canım dr herşey yolunda sıkıntın yok dedi...
benimde bu ay 14 gün gecikmişti hepsi stresten işte
rabbim eşlerimize bol bol spermler versinde kurtulalım bı dertten inş

teşekkürler tatlım benim..
akşam bekledim bekledim gelen olmadı bende çıktım.
canım sıkıldı.güzel dileklerinizz ve dualaınız için minnettarımm..
öpüyorum tatlımmmm

ben geldiğimde aslında sen vardın ama diğe topiklede geziyordun beni görmedin sanırım
bende çok durmadım zaten geçmişi okuyup çıktım...
bende seni öptüm tatlım

mrb canım benim allah yolunuzu açık etsin...
sen içini ferah tut iyi düşün iyi olsun...
inş bu defa tedaviniz hayırlısıyla sonuçlanır ve bebişinizi kucağınıza alırsınız
dualarım seninle canım benim öpüyorum çoooookkk

merhaba arkadaşlar ben zirai ilaç satan firmada finans muhasebede çalışıyorum hindistandan ithal mal satıyoruz patronuma m-sure den bahsettim sağ olsun orayı aradı konuştu araştıracaklar bakalım inşallah bulurlarda biraz olsun uygun fiyattan alabiliriz haber bekliyorum bakalım..

saol canım benim dr herşey yolunda eşinde sperm bulunur da tüp bebeğe geçerseniz bi sorun olmaz dedi...
allah hepimize göstersin o günleri inş
sende ne inatçısın bebekim yaaa kız kendine acımıyorsan kocişine acı
ona da geçerse allah korusun

arkadaşlar birde biz antalyada yaşıyoruz ve ben çalışıyorum eşimin kendi işi kaan bey nisan gibi 2.mikro teseyi tüp bebeğe hazırlanarak yapacağını söyledi bi 15-20 gün vakit alıyor benim işime bakabilecek biri yok iş yerinde ben 15- 20 gün gidersem işler aksayacak kalacak tüp bebeğe antalyada hazırlansamda ankarada mikro tese olsa olurmu acaba bu konuda kaan bey ne der acaba ooffff beynim kazan gibi kaynıyor yanıyor kızlar çok sıkıntım var çoook şeyler yaşayıp çekiyorum her gününm koşuşturarak geçiyor yine yetişemiyorum ben ne yapmalıyım sizde kaan bey kabul edermi(

arkadaşlar merhaba bütün dualarım sizinle,inş.bu azo derdinden tez zamanda kurtulursunuz,sizleri yürekten anlıyorum,bende bu dertten bu sene kurtuldum,bu seferde tüp bebek tedavisine takıldık,2 defa yaptırdık fakat tutunamadılar.bi sorun gözükmüyordu herşey yolundaydı ama olmuyor.3. için kendime biraz zaman vereceğim.beynen o kadar yoruldumki bu sene içinde,içime doğmadı bile olacakları.AMA ALLAHIMA şükürler olsunki bu azosperm derdinden kurtulduk.dualarım hep sizinle,ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN.

canım hoşgeldin.. öncelikle geçmiş olsun.. ve gözünüz aydın..Rabbim bebişlerini de hayırlısıyla kucağına almayı nasip eder inşaallah..
biraz anlatır mısın ne gibi tedavilerden geçtiniz, hangi doktorlara merkezlere gittiniz de atlattınız azospermi?
şimdiden teşekkürler cevabın için..burdaki bütün ark. adına..

toana inşallah allah rast getirsin canım dualarım seninle inşallah bu sefer son olsun allahım birtanede olsa göstersin yarabbim herkeze yazarken ezan okundu bak allah ezanların yüzü hürmetine kabul etsin yazdıklarımı sana aminn .kız ne dicem canım yanlış anlama galiba 40 yaşındaymışın acaba yumurtaların kalitesi düştümü öyle olursada tutmuyormuş bu yumurtaları kaliteleştirmeye çörek otu polen tarçın balın içine koyup yersen yumurtan kaliteli oluyormuş birde balık yagı ve folit asidi bırakma bunları kullan inşallah rahmin yumurtalıkların kuvvetlenir tutar başka topiklerde millet bunları yapıyormuş başaırılı sonuç alıyorlarmış bende bunları şöyle tüp bebege bir ay kala kullanmak istiyorum yumurtalar kaliteli iyi olsun diye istanbula hangi merkeze başlıcan inşallah bu sefer allah yüzünüze baksın ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…