arkadaşlar merhaba bütün dualarım sizinle,inş.bu azo derdinden tez zamanda kurtulursunuz,sizleri yürekten anlıyorum,bende bu dertten bu sene kurtuldum,bu seferde tüp bebek tedavisine takıldık,2 defa yaptırdık fakat tutunamadılar.bi sorun gözükmüyordu herşey yolundaydı ama olmuyor.3. için kendime biraz zaman vereceğim.beynen o kadar yoruldumki bu sene içinde,içime doğmadı bile olacakları.AMA ALLAHIMA şükürler olsunki bu azosperm derdinden kurtulduk.dualarım hep sizinle,ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN.
canım hoşgeldin.. öncelikle geçmiş olsun.. ve gözünüz aydın..Rabbim bebişlerini de hayırlısıyla kucağına almayı nasip eder inşaallah..
biraz anlatır mısın ne gibi tedavilerden geçtiniz, hangi doktorlara merkezlere gittiniz de atlattınız azospermi?
şimdiden teşekkürler cevabın için..burdaki bütün ark. adına..
arkadaşlar birde biz antalyada yaşıyoruz ve ben çalışıyorum eşimin kendi işi kaan bey nisan gibi 2.mikro teseyi tüp bebeğe hazırlanarak yapacağını söyledi bi 15-20 gün vakit alıyor benim işime bakabilecek biri yok iş yerinde ben 15- 20 gün gidersem işler aksayacak kalacak tüp bebeğe antalyada hazırlansamda ankarada mikro tese olsa olurmu acaba bu konuda kaan bey ne der acaba ooffff beynim kazan gibi kaynıyor yanıyor kızlar çok sıkıntım var çoook şeyler yaşayıp çekiyorum her gününm koşuşturarak geçiyor yine yetişemiyorum ben ne yapmalıyım sizde kaan bey kabul edermi(
toana inşallah allah rast getirsin canım dualarım seninle inşallah bu sefer son olsun allahım birtanede olsa göstersin yarabbim herkeze yazarken ezan okundu bak allah ezanların yüzü hürmetine kabul etsin yazdıklarımı sana aminn .kız ne dicem canım yanlış anlama galiba 40 yaşındaymışın acaba yumurtaların kalitesi düştümü öyle olursada tutmuyormuş bu yumurtaları kaliteleştirmeye çörek otu polen tarçın balın içine koyup yersen yumurtan kaliteli oluyormuş birde balık yagı ve folit asidi bırakma bunları kullan inşallah rahmin yumurtalıkların kuvvetlenir tutar başka topiklerde millet bunları yapıyormuş başaırılı sonuç alıyorlarmış bende bunları şöyle tüp bebege bir ay kala kullanmak istiyorum yumurtalar kaliteli iyi olsun diye istanbula hangi merkeze başlıcan inşallah bu sefer allah yüzünüze baksın ..
merhaba ırmak ne güzel azoyu aşmışsınız allah spermlerinizi daha çok artırsın inşlh anlatırmısın arkadaşım bu dertten nasıl kurtuldunu dr nuz kim neler yaptınız tam olarak azo sebebi neydi bunları paylaşırsan hepimiz mutlu oluruz hepimizin derdide hergün bu yazıları görmek için burda olmak rabbim şifanızı versin tez zamanda herşey daha güzel olarak tüp bebeğe gider ve bebeğinize kavuşursunuz inşlh cnm..
ozaman tüp bebeğe hazırlanmaya az vakit kala bende bunlardan kullanayım arkadaşım çok saol
çok sağol canım güzel dileklerin için....aslında çok fazla zaman kaybı yaşamadık,ameliyat için benim doktorum tanıdığı bi doktoru önerdi,direk ona gittik,ilk ameliyatta bulundu ALLAHIMA ŞÜKÜRLER OLSUN.sadece ondan önce bazı bitki karışımlarından alıp onları kullanmıştı eşim,sanırım bizde tıkanıklığa bağlı azospermdi.eğer ist.yaşıyorsan o doktora gitmenizi öneririm,siz hangi aşamadasınız canım.
inşallah canımmm inşallah bol bol sperm görün bu dertten kurtulun..saol canım benim dr herşey yolunda eşinde sperm bulunur da tüp bebeğe geçerseniz bi sorun olmaz dedi...
allah hepimize göstersin o günleri inş
sende ne inatçısın bebekim yaaa kız kendine acımıyorsan kocişine acı
ona da geçerse allah korusun
arkadaşlar merhaba bütün dualarım sizinle,inş.bu azo derdinden tez zamanda kurtulursunuz,sizleri yürekten anlıyorum,bende bu dertten bu sene kurtuldum,bu seferde tüp bebek tedavisine takıldık,2 defa yaptırdık fakat tutunamadılar.bi sorun gözükmüyordu herşey yolundaydı ama olmuyor.3. için kendime biraz zaman vereceğim.beynen o kadar yoruldumki bu sene içinde,içime doğmadı bile olacakları.AMA ALLAHIMA şükürler olsunki bu azosperm derdinden kurtulduk.dualarım hep sizinle,ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN.
arkadaşlar birde biz antalyada yaşıyoruz ve ben çalışıyorum eşimin kendi işi kaan bey nisan gibi 2.mikro teseyi tüp bebeğe hazırlanarak yapacağını söyledi bi 15-20 gün vakit alıyor benim işime bakabilecek biri yok iş yerinde ben 15- 20 gün gidersem işler aksayacak kalacak tüp bebeğe antalyada hazırlansamda ankarada mikro tese olsa olurmu acaba bu konuda kaan bey ne der acaba ooffff beynim kazan gibi kaynıyor yanıyor kızlar çok sıkıntım var çoook şeyler yaşayıp çekiyorum her gününm koşuşturarak geçiyor yine yetişemiyorum ben ne yapmalıyım sizde kaan bey kabul edermi(
inş. benim eşiminki de öyledir diye dua ediyorum senin mesajından sonra.....
canım biz henüz hiçbi tedaviye başlamadık ben gümüşhanede oturuyorum. geçen yıl öğrendik azoyu.
trabzonda ktü nün hastanesine gideceğiz buraya yakın olduğu için..
ben direkt kaan hocaya gitmek istedim ama eşim önce orda deneyelim olmassa başka yere gideriz diyor. hayırlısı olsun.
Rabbim hepizin hakkında hayırlısını versin hepimizi bebişlerine kavuştursun inş.
inşallah canımmm inşallah bol bol sperm görün bu dertten kurtulun..
valla canım çook inatçıyım hala bişşey kullanmadım kullanmayıda düşünmüyorum
sen nerelerdesin ya eskisi gibi durmuyorsun topikte.. özlüyorum ama..
inşallah bizde sen gibi bu dertten kurtuluruz canım. kullandığın karışımları var demişsin bunlar nelerdir canım? bizede faydası olur belki. tez zamnda bebeklerine kavuşursun inşallah. allah yardımcınız olsun
canım merhaba,onların içeriğini tam olarak bilmiyorum ama biçok bitki vardı içinde,onlarda biraz para tuzağı.tabikide faydası yok diyemem,altarnatif tıbba çok önemli.....yoğurt kovası kadar bi kovaya balla beraber bitkileri karıştırıp,macun halinde vermiştim.
meraba kader arkadaslarim iyisiniz hepiniz umarim..evet kizlar kasimin 25 ne gidiyorum istanbula..birde orda deniycem derdimize derman ariycaz rabbim rast getirsinn..heycanliyim korkuyorum sonucta bilmediyim bir sehir..esim simdi gelmiycek yanliz gidiyorum..dua edin nolur budefa isimiz rast gitsin insallahh..
canım kendini üzme inş. çok yakın da bebeğine kavuşursun. şimdi azo dan kultulduk demişsin.eşin mikrotese mi oldu.hangi hastane ve hangi doktor. sanırım burdan yazabilirsin bir sakıncası yok.
demek kullanıyorsun zaten ne diyeyim bacım allah yar ve yardımcın olsun inşallah bu sefer son olsun dile kolay 6 .cı deneme maddi manevi yıpratıcı bişey kolaymı her seferinde hem umutlan hem elindeki avcundakini dök eşinde bu sefer mikrotese olmasın hani üç beş sperm bulundu diyordun eger sperm çıkışı devam ediyorsa onlarla deneyin bu sefer keşke umut tüp bebege randevu alsaydın orayı sanki daha iyi diyorlar orda emre bakırcıogluda var eşine o bakardı erkek infertilisinde orayı daha iyi söylüyorlar şey yaparsan yol yakınken oraya gidebili,rsin tabi birazda kısmet meselesi ama gerçi ğönlün nerden yanaysa orada başla ne diyeyim allah rast getirsin ..meraba kizlar bana dua eden arkadaslarima tessekur edeiyorum sagol baharcim allah razi olsun ..istiyorum ebbeyimi sagol canim benim ettiyin duan sanada gecsin insallah ezanlar yuzu suyu hurmetine ..canim burdaki drlar rezervemin iyi ve iyi kalitede oldugunu soylediler bir problem olmadiginida soylediler bizim hersey normal ama azo..bizi bitirdi..ben bal tarcin ve karacorek karisimi hep yiyorum tedavilerimden once..folik asit te burdaki dr larim verdi ama simdi durdum..ben ist bul memoriyldan aldim randevumu semra kahraman hic duydunmu bilmiyorum ama iyi oldugunu soyluyolar cok basarisi varmis o basaridan birtanede ben yakalarim insallahh..kasimin 25 inde randevum var..bakalim canim basimizi her tasa vuruyoruz inanirmisin dah burdaki tedavi parasini taksitle oduyoruz..dah burdaki bitmeden tr yeye gidim dedim..bittik yani biz..esim simdi gelmiycek ben film mi artik histerskopide cektircem orda..burdaki dr um sonunda histereskopi istedi..bizi tukkettiler sonra istediler zor be bacim ..sperm ciksa bir cesit cikmazsa bir cesit
bizim yasimizdakiler nerdesyse torun sahibi olucak ..bunda da vardir bir hayir..esim simdiden kara kara dusunuyor yinemi amaliyat olucam diye..gozlerim doluyo agliyorum belli etmiyorum ..gec evlendik bide azo olunca isimiz uzadi ..kele bacim boyle ..iste bu bizim hikayemiz..allah yardimcimiz olsun..stresim var heycanim var yetrki rabbim kendi kendini bilen dr cikarsin bu defa son olsun insallahh..
hadi bakalım inşAllah güzel habereler gelir bizde seviniriz..merhaba arkadaşlar ben zirai ilaç satan firmada finans muhasebede çalışıyorum hindistandan ithal mal satıyoruz patronuma m-sure den bahsettim sağ olsun orayı aradı konuştu araştıracaklar bakalım inşallah bulurlarda biraz olsun uygun fiyattan alabiliriz haber bekliyorum bakalım..
istiyorubebeğimin dediği doğru tatlım..arkadaşlar birde biz antalyada yaşıyoruz ve ben çalışıyorum eşimin kendi işi kaan bey nisan gibi 2.mikro teseyi tüp bebeğe hazırlanarak yapacağını söyledi bi 15-20 gün vakit alıyor benim işime bakabilecek biri yok iş yerinde ben 15- 20 gün gidersem işler aksayacak kalacak tüp bebeğe antalyada hazırlansamda ankarada mikro tese olsa olurmu acaba bu konuda kaan bey ne der acaba ooffff beynim kazan gibi kaynıyor yanıyor kızlar çok sıkıntım var çoook şeyler yaşayıp çekiyorum her gününm koşuşturarak geçiyor yine yetişemiyorum ben ne yapmalıyım sizde kaan bey kabul edermi(
meraba kader arkadaslarim iyisiniz hepiniz umarim..evet kizlar kasimin 25 ne gidiyorum istanbula..birde orda deniycem derdimize derman ariycaz rabbim rast getirsinn..heycanliyim korkuyorum sonucta bilmediyim bir sehir..esim simdi gelmiycek yanliz gidiyorum..dua edin nolur budefa isimiz rast gitsin insallahh..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?