Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

merhaba ırmak ne güzel azoyu aşmışsınız allah spermlerinizi daha çok artırsın inşlh anlatırmısın arkadaşım bu dertten nasıl kurtuldunu dr nuz kim neler yaptınız tam olarak azo sebebi neydi bunları paylaşırsan hepimiz mutlu oluruz hepimizin derdide hergün bu yazıları görmek için burda olmak rabbim şifanızı versin tez zamanda herşey daha güzel olarak tüp bebeğe gider ve bebeğinize kavuşursunuz inşlh cnm..

çok sağol canım güzel dileklerin için....aslında çok fazla zaman kaybı yaşamadık,ameliyat için benim doktorum tanıdığı bi doktoru önerdi,direk ona gittik,ilk ameliyatta bulundu ALLAHIMA ŞÜKÜRLER OLSUN.sadece ondan önce bazı bitki karışımlarından alıp onları kullanmıştı eşim,sanırım bizde tıkanıklığa bağlı azospermdi.eğer ist.yaşıyorsan o doktora gitmenizi öneririm,siz hangi aşamadasınız canım.

valla canım kaan beye söyleyin olmazsa birde antalyadaki tüp bebek merkeziyle görüş olur derlerse neden olmasın orda 20 gün kalacagına üç dörtgün kalırsınız yumurtaların burda olgunlaşıp yumurta çatlatma iğnesini oldunmu 36 saat içinde yumurtaların toplanması lazım ona göre ayarlanıp ankaraya gittinmi yumurtalar toplanır eşinde amaliyata girer biyandan hallolur tabi doktorlarınla görüşmen gerek allah herkezin yardımcısı olsun ne diyeyim zor bu işler ..:26:

ozaman tüp bebeğe hazırlanmaya az vakit kala bende bunlardan kullanayım arkadaşım çok saol

canım çok sağol,inşallah sizde en kısa zamanda yenersiniz bu derdi.başımızdan geçen tedaviyi anlatmaya çalıştım yukarda.sizlerin derdine biraz olsun derman olursam ne mutlu bana,öncedende yazıyordum buraya. eski arkadaşları göremedim....sizlere yardımcı olmak isterim.eğer isterseniz eşimi ameliyat eden doktorun adresini verebilirim.ben her ne kadar bunu atlatmış olsamda,belki benim bilgilerime ihtiyacı olan arkadşlarım olur diyerek fırsat buldukça girmeye çalışıyorum,dertler paylaştıkça azalır.

ozaman tüp bebeğe hazırlanmaya az vakit kala bende bunlardan kullanayım arkadaşım çok saol

kullan canım yakında başlıcaksan hemen başla çok faydasını görmüş millet bunlarla bende kullanmak istiyorum yumurta kaliteside önemli tutmasında folit asit al başla eczanede hamilelerin kullandıgı dersen veriyorlar ..

inş. benim eşiminki de öyledir diye dua ediyorum senin mesajından sonra.....
canım biz henüz hiçbi tedaviye başlamadık ben gümüşhanede oturuyorum. geçen yıl öğrendik azoyu.
trabzonda ktü nün hastanesine gideceğiz buraya yakın olduğu için..
ben direkt kaan hocaya gitmek istedim ama eşim önce orda deneyelim olmassa başka yere gideriz diyor. hayırlısı olsun.
Rabbim hepizin hakkında hayırlısını versin hepimizi bebişlerine kavuştursun inş.

inşallah canımmm inşallah bol bol sperm görün bu dertten kurtulun..
valla canım çook inatçıyım hala bişşey kullanmadım kullanmayıda düşünmüyorum
sen nerelerdesin ya eskisi gibi durmuyorsun topikte.. özlüyorum ama..

inşallah bizde sen gibi bu dertten kurtuluruz canım. kullandığın karışımları var demişsin bunlar nelerdir canım? bizede faydası olur belki. tez zamnda bebeklerine kavuşursun inşallah. allah yardımcınız olsun

kaan hoca senide hazırlayacak o zman m.tese yaparken sperm çıkacağından umutlu demekki senide hazırlamak istiyor. bize beni hazırlamadan m.tese yapacağını söyledi. ama bende kaan hocanın diyeceği yerde değilde başka yerde yaptırmak istiyroum hoca ne der bu duruma bilmiyorum ama söylemekte fayda var.
inşallah kabul eder. istediğin yerde yaptırırsınız canım. allah yardımcınız olsun canım. darısı bizim başımıza olsun inşallah.

inş canım inş öyledir,ben hep öyle dua ettim,hiçbirzaman en kötüsünü düşünmedim.bencede ilk önce sana yakın yeri tercih et,hiç kafanı karıştırma.eğer olurda istanbula gelmeyi düşünürsen,inş hiç gerek kalmaz.sana bizim gittiğimiz doktorun adresinide veririm.

Rabbim yardımcın olsun toana...
inşAllah bebeğinle birlikte dönersin bu sefer evine..
sıkı sıkı tutunsun inşAllah..
bizede mutlu haberleri ver...
dörtgözle bekliyoruz...:103::103::103::103:

meraba kizlar bana dua eden arkadaslarima tessekur edeiyorum sagol baharcim allah razi olsun ..istiyorum ebbeyimi sagol canim benim ettiyin duan sanada gecsin insallah ezanlar yuzu suyu hurmetine ..canim burdaki drlar rezervemin iyi ve iyi kalitede oldugunu soylediler bir problem olmadiginida soylediler bizim hersey normal ama azo..bizi bitirdi..ben bal tarcin ve karacorek karisimi hep yiyorum tedavilerimden once..folik asit te burdaki dr larim verdi ama simdi durdum..ben ist bul memoriyldan aldim randevumu semra kahraman hic duydunmu bilmiyorum ama iyi oldugunu soyluyolar cok basarisi varmis o basaridan birtanede ben yakalarim insallahh..kasimin 25 inde randevum var..bakalim canim basimizi her tasa vuruyoruz inanirmisin dah burdaki tedavi parasini taksitle oduyoruz..dah burdaki bitmeden tr yeye gidim dedim..bittik yani biz..esim simdi gelmiycek ben film mi artik histerskopide cektircem orda..burdaki dr um sonunda histereskopi istedi..bizi tukkettiler sonra istediler zor be bacim ..sperm ciksa bir cesit cikmazsa bir cesit

bizim yasimizdakiler nerdesyse torun sahibi olucak ..bunda da vardir bir hayir..esim simdiden kara kara dusunuyor yinemi amaliyat olucam diye..gozlerim doluyo agliyorum belli etmiyorum ..gec evlendik bide azo olunca isimiz uzadi ..kele bacim boyle ..iste bu bizim hikayemiz..allah yardimcimiz olsun..stresim var heycanim var yetrki rabbim kendi kendini bilen dr cikarsin bu defa son olsun insallahh..

canım kendini üzme inş. çok yakın da bebeğine kavuşursun. şimdi azo dan kultulduk demişsin.eşin mikrotese mi oldu.hangi hastane ve hangi doktor. sanırım burdan yazabilirsin bir sakıncası yok.

QUOTE=eseslim;21466066]
canım merhaba,onların içeriğini tam olarak bilmiyorum ama biçok bitki vardı içinde,onlarda biraz para tuzağı.tabikide faydası yok diyemem,altarnatif tıbba çok önemli.....yoğurt kovası kadar bi kovaya balla beraber bitkileri karıştırıp,macun halinde vermiştim.[/QUOTE]

haklısın canım herşeyden medet umuyoruz inşallah kullandığımız ilaçlar, macunlar ne biliyim kürler filan işe yarada bizde bu dertten kurtulurz. bizde ballı macun yaptık bi sürü para verdik ama eşim öğüre öğüre yiyor midesini bulandırıyormuş hiçte düzenli kullanmıyor hocanın verdiği ilaçları kullanıyor sadece. bakalım hayırlısı artık bişeyler bize sebep olursa bu dertten bizde kurtuluruz canlı bişeyler görsek artık havalara uçacaz.

canım kendini üzme inş. çok yakın da bebeğine kavuşursun. şimdi azo dan kultulduk demişsin.eşin mikrotese mi oldu.hangi hastane ve hangi doktor. sanırım burdan yazabilirsin bir sakıncası yok.

sağol canım.inş hepimiz alırız kucağımıza bebeklerimizi.evet mikrotese oldu.gayrettepe florence nıghtıngale opr.dr.adil gürtuğ

demek kullanıyorsun zaten ne diyeyim bacım allah yar ve yardımcın olsun inşallah bu sefer son olsun dile kolay 6 .cı deneme maddi manevi yıpratıcı bişey kolaymı her seferinde hem umutlan hem elindeki avcundakini dök eşinde bu sefer mikrotese olmasın hani üç beş sperm bulundu diyordun eger sperm çıkışı devam ediyorsa onlarla deneyin bu sefer keşke umut tüp bebege randevu alsaydın orayı sanki daha iyi diyorlar orda emre bakırcıogluda var eşine o bakardı erkek infertilisinde orayı daha iyi söylüyorlar şey yaparsan yol yakınken oraya gidebili,rsin tabi birazda kısmet meselesi ama gerçi ğönlün nerden yanaysa orada başla ne diyeyim allah rast getirsin ..

istiyorumbebeyimi..canim umutu dusunmedim memoriyal olgun yas bayanlarda basari sansi yuksekmis diye bas vurdum bakalim rabbim rast getirsin..memoriyalde esimin amaliyatina da 840 euro dediler fazla bence ozel ya bacim bunlar soyguncu valla..

hmtnlz..sagol canim benim insallah rabbim hepimizin isini gucunu rast getirsin insallah siki siki tutunsunda size mutlu haberlerimi veriyim insallah tatlim sagol dualarin icin..

hadi bakalım inşAllah güzel habereler gelir bizde seviniriz..

istiyorubebeğimin dediği doğru tatlım..
hatta biz antalya tıpa gittik yazın.
orda tüp bebek merkezi varya..
belki orda tedavini ilaçlarını falan alıp son zaman kaan hocaya gidersiniz.
o zaman zamanda kaybetmemiş olursun..
bize tıp tüp bebektedi dr.bizde tedavi görüyorlar son aşamada özele geçiyorlar diye dert yanmıştı.
ama sizinki mecburiyet.
hiç demeden direk başlayabilirsiniz yani..

Allah yardımcınız olsun.
senin gibi bi arkadaşım vardı 3.de tuttu.
kendini sıkma.
olur inşAllah.

canım benim allahım bu defa kurtarsın sıkıntından inşallah isyan etmiyorum ama çok çok çok zor imtihan bizimkisi
allahım kimseye vermesin yokluğunu güzel düşün güzel olsun inşallaah... bilmediğin bir şehir olsun hiç bişeycik olmaz kendine güven rabbim o gücü verir zaten sana. allahım bu defa boş göndermesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…