Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım yaşın kaç bilmiyorum ama dilerim Rabbim önce yaşı ilerlemiş olanlara tattırır anneliği sonra bize..( hoş ben de çok küçük değilim ama..)Rabbim yardımcınız olsun canım inş. hamiş olursun da biz de hepbirlikte halay çekeriz burda..

canım geçmiş olsun işallah bu sefer yüzün güler ve bütün çektiklerini unutursun.canım bu azo madiyat olmadan tedavi olunmuyo malesef

toana canım bir de tüp deneyeceksen mutlaka psikolojik yardım almanı öneriyorum. tüp bebekte psikolojik destek % 50 başarı şansını artırıyormuş..

ben bugün çok doluyum her geçen gün yüküm ağırlaşıyor sanki... gece uyuyamadım dön otarafa dön bu tarafa.... kafamda hep acaba var çünkü. acaba çıkar mı? ya çıkmazsa? bunun stresi beynimi kemirip duruyor... tüp bebeği ilk olarak ilkbahar yaz gibi düşünüyoruz. o güne kadar ben kendimi böyle yiyip bitiricem... aslında bu kadar huzursuz değildim sanırm dün ki olanlardan sonra iyice gerildim.
kayınpederimle paylaştım geçen anlatmıştım sizlere. ona kimse bilmeyecek dedim kaynımda duymasın eşim istemiyor şimdilik bilmesini dedim.(biz eltimle görüşmüyoruz) gitmiş abisine söylemiş yani eltim duymuştur şimdi....
onun duyduğunu öğrenmek bile yetti bana. allah biliyor asla duymasını istemiyordum çok değişik bir insan kendileri konuşurken bile tüylerim diken diken oluyor...
ne güzel sadece içimde yaşarken şimdi herkese ilan olacak...

allahım herkesin yardımcısı olsun bu sıkıntılarla uğraşmak başkalarını düşünerek yaşamak gerçekten çok zor. İster istemez çevreyi takıyorsun kafana takmıyorum diyen yalan der. hepimiz aynı sıkıntıı paylaşıyoruz.. offf içim çok huzursuz dünden beri çokkk...
sadece ben bilseydim keşke... babasının bilmesi lazım diye düşündük keşke de ona da söylemeseydik derdimize derman olacağına derdimizi tazeliyor sadece

canım benim ya kıyamam sana takma onları kafana..insanlar böyle çok acımasızlar.. niye söyledi ki sanki kayınpederin çok kızdım valla
valla ne yalan söyliyim ben de uyuyamıyorum seni çok iyi anlıyorum geçen yıl hiç bişey yapmadık daha huzurluydum şimdi ne yapcaz ne etcez diye uyku tutmuyo bu günlerde çok endişeliyim..

boşver canım eltini hem görüşmüyomuşsunuz gene görüşmezsin olur biter..
Allah büyüktür. nasip edecektir bebişini sana hayırlısıyla inş. o zman o eltin de çatir çatır çatlıycak bak göreceksin inş.

nerdesin canım sen hangi şehirdesin nerde tedavi düşünüyosunuz? Rabbim yardımcımız olsun..

kayınpederime ben de sinirlendim abisi duydu aynı dükkanda çalışıyorlar. kızmış niye bana demiyor diye... ben de dün kayın pederime çemkirdim dedim ki madem duydu kızıyor neden kızacağına gelip kardeşine demiyor ki kardeşim ne sıkıntın var senin derdin tam olarak ne? ben burada kimim ki sen benim bilmememi istemiyorsun sen benim canımsın deseydi . eğer o dertten anlasaydı eşim onunla rahat konuşabilseydi aralarında güzel bir iletişim olsaydı evet belki de ilk abisile paylaşması gerekirdi... ama aralarında abi kardeş ilişkisi yok ki dedim tek taraflı değil çift taraflı dedim.
düşünsenize şimdi öğrendi ama sormadı bile derdin ne diye? bu durumlarda kızgınlık kenara bırakılır değil mi? şimdi hanımı da duymuştur kesin kına yaksın bir yerlerine... onu zaten allaha havale ediyorum...
çok zor çok zor gerçekten. keşke ama keşke sadece kendi içimizde yaşasaydık... benim başım şimdiden sonra çok ağrırır herkes duyacak zatne küçük bir yer burası tam dedikodu kazanı....
içim sıkılıyor çok fena... rabbim herkese yardım etsin bizim sıkıntımız kolay değil çevre zaten en büyük sıkıntı kaynağı oluyor. allahım inşallah tez zamanda kurtarır hepimizi.

Son düzenleme:

haklısın canım herşeyden medet umuyoruz inşallah kullandığımız ilaçlar, macunlar ne biliyim kürler filan işe yarada bizde bu dertten kurtulurz. bizde ballı macun yaptık bi sürü para verdik ama eşim öğüre öğüre yiyor midesini bulandırıyormuş hiçte düzenli kullanmıyor hocanın verdiği ilaçları kullanıyor sadece. bakalım hayırlısı artık bişeyler bize sebep olursa bu dertten bizde kurtuluruz canlı bişeyler görsek artık havalara uçacaz. [/QUOTE]

canım Rabbim şifa versin eşine, inş. hepimizde canlı hareketli morfolojisi düzgün spermler bulunur canım.. nasılsın?

beyaz melekcim ben İstanbuldan trabzona geldim evlenip yazmıştım sana. tedaviyi de istanbulda emre bakırcıoğlunda düşünüyoruz yani mikroteseyi.
dilerim rabbimden mikroteseye de gerek kalmaz allahım hayırlısını versin ne diyim.

doğru söze ne denir ki?? yerden göğe kadar haklısın canım.. demekki eşin onu kendine yakın hissetmiyor o yakınlığı verememiş ki eşine, saklamak istiyor.. öğrendiği anda gelmesi gerekirdi bence de..
Allah'a havale et canım O herşeyin en iyisini biliyor, herşeyi görüyor.. Allah'a sığın bitanem sıkmamaya çalış canını..
Rabbim hepimize sabır ve acil şifalar nasip etsin..
küçük yerde yaşamanın zorluklarını çok iyi bilirim ben de öyle biyerde oturuyorum canım..
Rabbim yardımcınız olsun.. dualarım seninle canım..

canım kusura bakma ben hmtnzl ile seni karıştırıyorum o gün hepberaber konuşmuştuk ya.. kusura bakma lütfen..
Rabbim yardımcınız olsun canım inş. şifa bulursunuz..

Son düzenleme:

allah onları bildiği gibi yapsın ne diyelim. söylencek çok şey varda bu kadarını diyelim.
allahtan benim eltim öyle değil çünkü onunda başından geçti herşeyi biliyor durumumuzu iyi anlıyor.
evet imsenin bilmesine gerek yok ama insan en yakınlarıyla paylaşmak istiyor ama en yakınlarıda gidip elaleme anlatması hiç hoş değil sonuçta özel bir durum herkesin bilipte arkamızdan konuşmaları insnaın canını sıkıyor.
allah inşallah bu dertten en kısa zamnda hepimizi kurtarsın. güzel kokulu bebişlerimize kavuşunca bu dertlri unutacağız.

[/QUOTE]
canım Rabbim şifa versin eşine, inş. hepimizde canlı hareketli morfolojisi düzgün spermler bulunur canım.. nasılsın?[/QUOTE]

aminnn canım inşallahhhh.
iyim canım nasıl olayım işte hastalıkla mücadele ediyorum o beni yenemedi ben yenmeye çalışıyorum
sen nasılsın canım. kimse yoktu topikte canım sıkıldı

canım Rabbim şifa versin eşine, inş. hepimizde canlı hareketli morfolojisi düzgün spermler bulunur canım.. nasılsın?[/QUOTE]

aminnn canım inşallahhhh.
iyim canım nasıl olayım işte hastalıkla mücadele ediyorum o beni yenemedi ben yenmeye çalışıyorum
sen nasılsın canım. kimse yoktu topikte canım sıkıldı [/QUOTE]

canım tekrar geçmiş olsun.. vala her gün geç kalkıyodum sonra işten güçten giremiyordum bugün iyi bi tatil yaptım. regl dönemlerinde genelde çok şiddetli ağrı çekerim bütün gün ağrım vardı yattım uyuyunca sıcak tutunca geçiyo. düzelince hemen kendimi buraya attım bende..
topikte kimse olmayınca bende çok sıkılıyorum.. burda biraz laflayınca geçiyo sanki sıkıntılarım azalıyo en azından..

ne güzel senin adına sevindim canım..
bazı eltileri görümceleri duydukça halime şükrediyorum..
iyi ki eşim tek çocukmuş ne diyim Rabbim hepimizin yardımcısı olsun..

ne güzel senin adına sevindim canım..
bazı eltileri görümceleri duydukça halime şükrediyorum..
iyi ki eşim tek çocukmuş ne diyim Rabbim hepimizin yardımcısı olsun..

aynen canım benimde çok ağrım olur hap içerim bende geçmesi için.
iyi yapmışın canım gelmişin burda konuşunca insan derinin olmadığını düşünüyor en azından ben öyleyim yani. azo topiğindeyim ama azoyu aklıma getirip moralimi bozup oturmuyourm. daha çok çabalamaya çalışıyorum mucizlerin olacağına inanıyorum.
güzel haberler alacağıma inanpı hep takip ediyorum.
öyle canım ya çok şükür halden anlar abla gibidir bana çok derdimi onla paylaşırım dedikoducu biri değildir. anlattıklarımı sağda solda anlatmaz. bende görümcem yok diye sevinriim
yoksa ben anlaşamazdım heralde evde bekar evlenmedik bi kardeşi var eşimin o kız olsaymış çokkavga ederim. erkek olduğu halde karışırda küçük ama laflar büyük...

başından geçen anlar zaten canım... eşekten düşenin halini eşekten düşen anlar demişler ya boşa değil tabiki...
allah yardımcımız olsun. bu akşam bir arkadaşa davetliyiz 1.5 yaşında bebekleri var yine konu çocuğa gelecek o arkadaş yine atıflarda bulunacak bilmeden...
-inşallah sizin de olur da o zaman görürsünüz uyumayı
- allah yokluğunu aratmasın annelik çok güzel bişey
- anne olunca sende görüceksin...
- siz düşünmüyor musunuz? boşverin gerçi daha yenisiniz hayatınızı yaşayın
falan filan işte.... hep bebeğinden konuşucaz sevicez öpücez gelicez... eşim kucağına aldıkça sevdikçe benim için yanacak....
çevreden uzaklaşmak istiyorsun olmuyor içine giriyorsun olmuyor
allahım nolur gör bizleri yalvarırım gör bizleri.... ben çok güçlüydüm hpe başkalarına destek oluyordum ama dünden beri değişiğim biraz... yine de şükürler olsun rabbime... bilmiyorum kardeşlerim ya ahh ahh.....

Son düzenleme:

ne güzel aallah razı olsun ozaman eltinden... bizimkisi anlattıklarının tam tersi... benden 13 yaş büyük ama evlendiğim günden beri kıskançlıktan yedi kendini öldü bitti desem yeridir en sonunda inceldiği yerden koptu zaten.
ne yediğimi ne pişirdiğimi nereye gititğimi hep bilmek isterdi... eşimle mi gidiyorum diye sorardı bir yere gidicem mesela görümceme eşim için xxxxx mi götürecek seni? sanane? herşeyimi kurcalayıp bilmek isterdi neler neler... anlatmaya değmez şeyler işte... şimdi yüzünü görmeye tahammülüm yok onunla konuşmuyoruz diye kayınpeder streslerde... hiiççç umrumda olmaz ben mi onu idare edicem kaç yaşında kadın... büyük büyüklüğünü ablalığını yapmalı her zaman...
helal olsun eltine iyi insan evladı demek ki

hap da içtim tabiiyoksa geçmiyo benimkide çok gittim doktora bbişey yokmuş çok şükür. düşün benim halimi görüp eve yollarlardı iş yerinden.
öyle olmamız gerek.. umut edicez elimizden geleni yapıp duamızı edicez.. Rabbim hepimiz için hayırlısını versin inş.
düşünsene tüp bebekte bile o kadar etkiliymiş ki psikoloji,düzgün olursa % 50 başarı şansı yükseliyormuş..
ne güzel yengen daha sana destek oluyordur..
canım biraz baktım dün menopoz yaşına sana söz vermiştim ya.. fena halde moralim bozuldu.. annenin menopoz yaşı etki ediyormuş. yaş ilerledikçe de mongol çocuk olma riski artıyomuş Rabbim hepimizi bundan korusun..

merhaba yıldız ve herkes.Gece senin de uyuyamadığını farkındayım kendimden yani.Gece geç saatlerde bi sen bi ben oluyruz genelde içimden de geçiriydum hep galiba bu kız da uyuyamıyo diye ama sormadım belki yanlış anlarsın diye.Düşün düşün hiçbişey olmuyo tüm uyku düzeninin bozulduğuyla kalysun.Düşünmücem deyince de olmuyo zaten.Allah yar ve yardımcımız olsun.Bir de bunların üstüne etrafındaki olmaz insanlar ekleninice durum daha da çekilmez bir hal alıyo sanırım.Ben kendim ve eşim dışında pek takmıyom ama.Durumumuzu saklamyorum da densizler var elbette olmaz mı çocukları olan bazıları kendi marifetleri sanıyo düşünmüyo biçoğu Allah ol derse olur diye.Gerçi ben daha karşılaşmadım böyle densizlerle ama karşılaşırsam da lafımı sokarım kendimi sıkıntıya sokmam isterse en yakınım olsun.En önemlisi bunu normal bir hastalıkmış gibi kabullenebilmek.Bugün bende olan yarın herkes de olabilir.Zaten maalesef salgın gibi artış gösteriyo(keşke olmasa).Sonuç olarak sıkma nolur kendini duyan duysun herkes kendi işine baksın ve bence ah almasınlar acısı fena çıkar ben hep buna inanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…