Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

bebekimmmm ben geldim
saol canım benim allah hepimize göstersin o günleri inş
kız sen bu inatla herşeyin üstesinden gelirsin
allah bian evvel azodan kurtulmayıda nasip etsin
canım ben nezaman girsem kimse olmuyor geçmişi okuyup yazıp çıkıyorum
inan bende çok özledim seninle sohbet etmeyi
son günlerde görüşemez olduk
bi de son günlerde kendimi çok yorgun hissediyorum okuldan gelir gelmez topiğe giriyorum...
siz olmayınca ben de dayanamayıp yatıyorum inş yine hasta olmam :26:

bebekimmm senin kociş negüzel gaza gelmişti yine mi nazlanıyor???
allah yardımcın olsun bebekimmm senin kocişte pek nazlı

selam kızlar ben geldim baya bir kaynatmışsınz

selam canım benim evet bizimkiler kaynatmışlar yine bende zor okudum geçmişi
ben girdiğimde kimse olmuyor sıkılıp çıkıyorum allahtan bugün biaraya geldik
sen nasılsın canım keyfin yerinde mi

canım benim sende saol inş tedavin hayırlısıyla sonuçlanıcak dualarım seninle
evinize bebişinle döneceksin inş
hadi canım ya senden güzel haberler bekliyor olucağız
sonra da 40 gün 40 gece halay çekeriz artık

iyi aksamlar kizlar bugun bisey duydum carpeks diye bi vitamin bilgisi olan varmi bir bayan soyledi bana esi icmis ve sperimi cogalmis belkide ben vitaminin ismini yalnis soylemisde olabilirim

selam canım benim evet bizimkiler kaynatmışlar yine bende zor okudum geçmişi
ben girdiğimde kimse olmuyor sıkılıp çıkıyorum allahtan bugün biaraya geldik
sen nasılsın canım keyfin yerinde mi

hoşgeldin canım topiğe geldiğimde gözüm hemen sizi arıyor acaba kim var kim yok bakıyorum tam bahar bugün görünmüyor acaba hastamı diye düşünmeye başlamıştım.güzel selamını aldım.bende ne yapayım bugün biraz pc den uzak durayım diye dışarı çıktım.ama eve gelir gelmez yine başa geçtimsen nasıl oldun iyisindir inşallah

off canım sorma yaa bu aralar gene naz modunda.
balı mümkün değil yemiyor sadece hocanın veridği ilaçları içiyor. ekstra bişiler yapmıyor beni sinirlendiriyo bende üstüne gitmiyorum gitsem çıngar çıkacak
öğüre öğüre balı yediriyom sonrada hem kızıyom hem üzülüyom ama napalım yemesi lazım işte faydası olacak belki belli mi olur.

iyi aksamlar kizlar bugun bisey duydum carpeks diye bi vitamin bilgisi olan varmi bir bayan soyledi bana esi icmis ve sperimi cogalmis belkide ben vitaminin ismini yalnis soylemisde olabilirim

hiç duymadım ben canım bi araştırmakta fayda var nasıl vitaminmiş acaba içeriği nelermiş merak ettim bende şimdi:26:

ne güzel sizin adınıza çok sevindim allah bizede göstersin o günleri
inş 3. denemeniz hayırlısıyla sonuçlanır ve bebişiniz size sıkı sıkı tutunur
azodan kurtulmanız allahın bi hikmeti inş en yakın zamanda mucizenizide kucağınıza alırsınız...

canım benim olan olmuş artık sen sıkma canını...
sen doğru olanı yapmışsın tabiki babasının bilmesi gerekirdi...
ama başkalarının bilmesine gerek yoktu hele ki senin özellikle uyarmana rağmen
allah böylelerini bildiği gibi yapsın
sen moralini yüksek tutmaya çalış...
olurda çevrede konuşulmaya başlanırsa bu sebepten kendini ve eşini harap etme...
herşey allahtan rabbim emeklerimizin karşılığını verecektir elbet
ozaman hasetlerinden çatlayacaklar o kötü yürekli insanlar

iyi akşamlar canım nasılsın???
ben duymadım hiç o vitamini daha neler duyucaz bakalım :26:
allah daha fazla bekletmeden verir inş mucizelerimizi

kızlar canım bugün balık istemişti iyikide almamışım kaynanam herhalde balık pişiriyor kokudan öldüm ya ben hamile kalsam herhalde çok kötü bir hamilelik geçiririm.kokulara karşı çok hassasım

sen hamileliğinde inşallah o evde oturmayacaksın canım
balıkta pişerken çok kötü kokar o yüzden ben evde hiççç pişirmem eve hiç balık girmemiştir
ama yemesi güzel kokmadan yiyeceksin süper olur

hoşbulduk tatlım
aynen bende gelir gelmez ilk kim var topikte diye bakıyorum ama 2-3 gündür pek karşılaşamıyorum kimseyle...
hasta değilimde acayip bi yorgunluk var üzerimde sürekli uykum geliyor kendimi çok halsiz oluyorum...
önceden kimse olmasa bile topikte olurdum gelen giden olur diye
şimdi bakıyorum kimse yok dayanamayıp yatıyorum
sen nasılsın tatlım çarpıntın geçti mi???

canım yaaaaaaaaaaa bu bir duamı.bende biraz uzak olmak isterim bebeğimi gezmeye getirmek isterim o zaman daha değerli oluruz .bizim karşı komşunun kızınında 7 sene bebeği olmadı şimdi ikizleri oldu her sabah annesine getiriyor onları pusette nasıl özeniyorum bir bilseniz Allah analı babalı büyütsün inşallah bir gün bizlerde o güzelliği yaşarız

evet canım benim dua ediyorum çok zordur aynı ev içinde kayınvalide ile oturmak yakın arkadaşlarımdan çok duydum gördüm.
o yüzden sen inşallah allahın izniyle hamileliğini başka evde geçireceksin.
ahh ahh bende bi ikiz çocuklarımın olmasını o kadar isterim ki inşallah bizde görecez canım o günleri.

hoş bulduk bebekimmm ohhh bende seni öpeyim kocaman
helal olsun bebekimmmm çok özeniyorum sana ben olsam şimdiye perişan olmuştum
aynen tatlım ya ayrı ayrı yazışmak güzel olmuyor...
karşılıklı sohbeti yeri ayrı hele senin yerin bende çok ayrı
evet bebekim hastalıktan yeni kurtuldum bidaha hasta olmam inş
ahh canım tabiki haklısın bi ilaçlarla nereye kadar bitkiselleride kullanması lazım...
ne güzel bi ara yiyordu herşeyi gene eskiye dönmüş senin kociş...
tamam yedikleri şeyler hoş şeyler değil ama elden gelir bişey yok

yani bilemiycem ama bizim orda buna hamile yorgunluğu derler.bak gör inşallah rabbimin izniyle en yakın zamanda senin halayını çekicezben şimdiden çekeyim de .çarpıntım geçmedi bizim ailede kalp hastalığı ırsi o yüzden tüpbebekten önce bir takım testler yaptırmam gerekiyormuş.hamilelikte kalp yetmezliği annenin hayatını kaybetmesine sebep oluyormuş.ben senelerdir bebeğimin yolunu gözledim onu annesiz bırakmaya hakkım yok

canım bende eseslimcime katılıyorum...
inş hamileliğini o evde geçirmiyeceksin bebişin olduktan sonra misafirliğe gidersiniz artık
benim annemin hamilelikleri çok kötü eçermiş sürekli midesi bulanırmış yemek pişirken...
kendi pişirdiğini yiyemezmiş bende düşünüyorum bazen acaba benim ki nasıl geçecek diye

canım ya çok güldürdün beni Allah da seni güldürsün inş. Allah kolaylık versin..

bebekimmmm bende çok istiyorum ikizlerimin olmasını
inş görürüz o günleri
biliyorsun sınıfımda erkek ikizlerim var görsen öyle tatlılar ki
habire sıkıştırıp seviyorum öpüyorum
konuşma problemleri var anne ve bası hariç kimse anlamıyor konuşmalarını ama ben anlıyorum
öyle güzel sohbet ediyoruz ki görmelisin bıdı bıdı hiç susmuyorlar
diğer öğretmen arkadaşlar şaşıyorlar sen bunları nasıl anlıyorsun diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…