inşallah canımmm inşallah bol bol sperm görün bu dertten kurtulun..
valla canım çook inatçıyım hala bişşey kullanmadım kullanmayıda düşünmüyorum
sen nerelerdesin ya eskisi gibi durmuyorsun topikte.. özlüyorum ama..
haklısın canım herşeyden medet umuyoruz inşallah kullandığımız ilaçlar, macunlar ne biliyim kürler filan işe yarada bizde bu dertten kurtulurz. bizde ballı macun yaptık bi sürü para verdik ama eşim öğüre öğüre yiyor midesini bulandırıyormuş hiçte düzenli kullanmıyor hocanın verdiği ilaçları kullanıyor sadece. bakalım hayırlısı artık bişeyler bize sebep olursa bu dertten bizde kurtuluruz canlı bişeyler görsek artık havalara uçacaz.
selam kızlar ben geldim baya bir kaynatmışsınz
meraba kizlar bana dua eden arkadaslarima tessekur edeiyorum sagol baharcim allah razi olsun ..istiyorum ebbeyimi sagol canim benim ettiyin duan sanada gecsin insallah ezanlar yuzu suyu hurmetine ..canim burdaki drlar rezervemin iyi ve iyi kalitede oldugunu soylediler bir problem olmadiginida soylediler bizim hersey normal ama azo..bizi bitirdi..ben bal tarcin ve karacorek karisimi hep yiyorum tedavilerimden once..folik asit te burdaki dr larim verdi ama simdi durdum..ben ist bul memoriyldan aldim randevumu semra kahraman hic duydunmu bilmiyorum ama iyi oldugunu soyluyolar cok basarisi varmis o basaridan birtanede ben yakalarim insallahh..kasimin 25 inde randevum var..bakalim canim basimizi her tasa vuruyoruz inanirmisin dah burdaki tedavi parasini taksitle oduyoruz..dah burdaki bitmeden tr yeye gidim dedim..bittik yani biz..esim simdi gelmiycek ben film mi artik histerskopide cektircem orda..burdaki dr um sonunda histereskopi istedi..bizi tukkettiler sonra istediler zor be bacim ..sperm ciksa bir cesit cikmazsa bir cesit
bizim yasimizdakiler nerdesyse torun sahibi olucak ..bunda da vardir bir hayir..esim simdiden kara kara dusunuyor yinemi amaliyat olucam diye..gozlerim doluyo agliyorum belli etmiyorum ..gec evlendik bide azo olunca isimiz uzadi ..kele bacim boyle ..iste bu bizim hikayemiz..allah yardimcimiz olsun..stresim var heycanim var yetrki rabbim kendi kendini bilen dr cikarsin bu defa son olsun insallahh..
selam canım benim evet bizimkiler kaynatmışlar yine bende zor okudum geçmişi
ben girdiğimde kimse olmuyor sıkılıp çıkıyorum allahtan bugün biaraya geldik
sen nasılsın canım keyfin yerinde mi
bebekimmmm ben geldim
saol canım benim allah hepimize göstersin o günleri inş
kız sen bu inatla herşeyin üstesinden gelirsin
allah bian evvel azodan kurtulmayıda nasip etsin
canım ben nezaman girsem kimse olmuyor geçmişi okuyup yazıp çıkıyorum
inan bende çok özledim seninle sohbet etmeyi
son günlerde görüşemez olduk
bi de son günlerde kendimi çok yorgun hissediyorum okuldan gelir gelmez topiğe giriyorum...
siz olmayınca ben de dayanamayıp yatıyorum inş yine hasta olmam :26:
bebekimmm benimm hoşgeldinnn gel öpeyim
valla canım ben çok inatçıyım içmiycem ilaç dedim 4 gün oldu hala içmiyorum
geçecek inşallah yencem bu hastalığı tabi azoyu da koçişe yendirmem lazım ama o benim kadar inatçı değil nazlı biraz.
hiç denk gelmedik 2 gündür canım yadıklarınuı hep gördüm cvp verdim bende ama sohbet edemedik.
amann canım hasta olma kıyamam yeni atlattın zaten.
bebekimmm senin kociş negüzel gaza gelmişti yine mi nazlanıyor???
allah yardımcın olsun bebekimmm senin kocişte pek nazlı
iyi aksamlar kizlar bugun bisey duydum carpeks diye bi vitamin bilgisi olan varmi bir bayan soyledi bana esi icmis ve sperimi cogalmis belkide ben vitaminin ismini yalnis soylemisde olabilirim
arkadaşlar merhaba bütün dualarım sizinle,inş.bu azo derdinden tez zamanda kurtulursunuz,sizleri yürekten anlıyorum,bende bu dertten bu sene kurtuldum,bu seferde tüp bebek tedavisine takıldık,2 defa yaptırdık fakat tutunamadılar.bi sorun gözükmüyordu herşey yolundaydı ama olmuyor.3. için kendime biraz zaman vereceğim.beynen o kadar yoruldumki bu sene içinde,içime doğmadı bile olacakları.AMA ALLAHIMA şükürler olsunki bu azosperm derdinden kurtulduk.dualarım hep sizinle,ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN.
ben bugün çok doluyum her geçen gün yüküm ağırlaşıyor sanki... gece uyuyamadım dön otarafa dön bu tarafa.... kafamda hep acaba var çünkü. acaba çıkar mı? ya çıkmazsa? bunun stresi beynimi kemirip duruyor... tüp bebeği ilk olarak ilkbahar yaz gibi düşünüyoruz. o güne kadar ben kendimi böyle yiyip bitiricem... aslında bu kadar huzursuz değildim sanırm dün ki olanlardan sonra iyice gerildim.
kayınpederimle paylaştım geçen anlatmıştım sizlere. ona kimse bilmeyecek dedim kaynımda duymasın eşim istemiyor şimdilik bilmesini dedim.(biz eltimle görüşmüyoruz) gitmiş abisine söylemiş yani eltim duymuştur şimdi....
onun duyduğunu öğrenmek bile yetti bana. allah biliyor asla duymasını istemiyordum çok değişik bir insan kendileri konuşurken bile tüylerim diken diken oluyor...
ne güzel sadece içimde yaşarken şimdi herkese ilan olacak...
allahım herkesin yardımcısı olsun bu sıkıntılarla uğraşmak başkalarını düşünerek yaşamak gerçekten çok zor. İster istemez çevreyi takıyorsun kafana takmıyorum diyen yalan der. hepimiz aynı sıkıntıı paylaşıyoruz.. offf içim çok huzursuz dünden beri çokkk...
sadece ben bilseydim keşke... babasının bilmesi lazım diye düşündük keşke de ona da söylemeseydik derdimize derman olacağına derdimizi tazeliyor sadece
iyi aksamlar kizlar bugun bisey duydum carpeks diye bi vitamin bilgisi olan varmi bir bayan soyledi bana esi icmis ve sperimi cogalmis belkide ben vitaminin ismini yalnis soylemisde olabilirim
kızlar canım bugün balık istemişti iyikide almamışım kaynanam herhalde balık pişiriyor kokudan öldüm ya ben hamile kalsam herhalde çok kötü bir hamilelik geçiririm.kokulara karşı çok hassasım
hoşgeldin canım topiğe geldiğimde gözüm hemen sizi arıyor acaba kim var kim yok bakıyorum tam bahar bugün görünmüyor acaba hastamı diye düşünmeye başlamıştım.güzel selamını aldım.bende ne yapayım bugün biraz pc den uzak durayım diye dışarı çıktım.ama eve gelir gelmez yine başa geçtimsen nasıl oldun iyisindir inşallah
sen hamileliğinde inşallah o evde oturmayacaksın canım
balıkta pişerken çok kötü kokar o yüzden ben evde hiççç pişirmem eve hiç balık girmemiştir
ama yemesi güzelkokmadan yiyeceksin süper olur
canım yaaaaaaaaaaa bu bir duamı.bende biraz uzak olmak isterim bebeğimi gezmeye getirmek isterim o zaman daha değerli oluruz .bizim karşı komşunun kızınında 7 sene bebeği olmadı şimdi ikizleri oldu her sabah annesine getiriyor onları pusette nasıl özeniyorum bir bilseniz Allah analı babalı büyütsün inşallah bir gün bizlerde o güzelliği yaşarız
bebekimmm benimm hoşgeldinnn gel öpeyim
valla canım ben çok inatçıyım içmiycem ilaç dedim 4 gün oldu hala içmiyorum
geçecek inşallah yencem bu hastalığı tabi azoyu da koçişe yendirmem lazım ama o benim kadar inatçı değil nazlı biraz.
hiç denk gelmedik 2 gündür canım yadıklarınuı hep gördüm cvp verdim bende ama sohbet edemedik.
amann canım hasta olma kıyamam yeni atlattın zaten.
off canım sorma yaa bu aralar gene naz modunda.
balı mümkün değil yemiyor sadece hocanın veridği ilaçları içiyor. ekstra bişiler yapmıyor beni sinirlendiriyo bende üstüne gitmiyorum gitsem çıngar çıkacak
öğüre öğüre balı yediriyom sonrada hem kızıyom hem üzülüyom ama napalım yemesi lazım işte faydası olacak belki belli mi olur.
hoşbulduk tatlım
aynen bende gelir gelmez ilk kim var topikte diye bakıyorum ama 2-3 gündür pek karşılaşamıyorum kimseyle...
hasta değilimde acayip bi yorgunluk var üzerimde sürekli uykum geliyor kendimi çok halsiz oluyorum...
önceden kimse olmasa bile topikte olurdum gelen giden olur diye
şimdi bakıyorum kimse yok dayanamayıp yatıyorum
sen nasılsın tatlım çarpıntın geçti mi???
kızlar canım bugün balık istemişti iyikide almamışım kaynanam herhalde balık pişiriyor kokudan öldüm ya ben hamile kalsam herhalde çok kötü bir hamilelik geçiririm.kokulara karşı çok hassasım
hoşbulduk canlarım.bende bugün biraz eltime gittim.komşularla.bir laf vardır laf gemisi yürür elti gemisi yürümez.ne kadar iyi olursa olsun kıskançlık oluyor.benim eltim ben yeni evliyken kaynanamla birlikte yaşıyordu benim ağzımdan laf alırdı sonra kaynanama anlatırdı fitne çıkarırdı.eşimle ilişkimizi kıskanırdı.sonra ben onun hareketlerinden kıskandığını ve beni şikayet ettiğini anladım.daha sonra eşimle olan hiçbir şeyimi ona anlatmadım eşim onun yanında benim yanıma gelince ben başka yere gidiyordum .kendime birşey alınca onada aynısını alıyordum baktı ne kadar kötülük yaparsa ona iyilik yapıyorum.oda yavaş yavaş hatasını anladı .beni kardeşi yerine koydu .geçen gün bana diyor ki elini çabuk tut bebek yapacaksan yap ben bebek yapmayı düşünüyorum sonra kızma.bende neden kızayım baksana bebek yapmak senin elinde ben senin kadar mucizevi bir insan değilim .istersen on tane yap.sanki ben çocuğu seninle yarış yapmak için doğurucam inşallah rabbim banada verir isteğen herkese verir dedim.bu arada kaynanam kıskanmaya başladı.onu niye seviyorsun kimse eltisini sevmez senin beni sevmen lazım.allah'ım delilerle uğraşıyorum
iyi ya sizleri biraz neşelendirdiysem ne mutlu banacanım ya çok güldürdün beni Allah da seni güldürsün inş. Allah kolaylık versin..
evet canım benim dua ediyorum çok zordur aynı ev içinde kayınvalide ile oturmak yakın arkadaşlarımdan çok duydum gördüm.
o yüzden sen inşallah allahın izniyle hamileliğini başka evde geçireceksin.
ahh ahh bende bi ikiz çocuklarımın olmasını o kadar isterim ki inşallah bizde görecez canım o günleri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?