Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar inanamıyacaksınız ama kaynanam bizi yemeğe çağırmış acaba balıkların içine zehir mi koydu:104::104::104::104:

canım allah mı söyletiyor seni acaba
ben de katılayım kız halayına
allah korusun aman canım öyle bi risk varsa dikkat et kendine ne yapılması gerekiyorsa yap...
üzme kendini allah bebeğini kucağına almayı nasip edecek sana

canım üzüldüm..Rabbim şifa versin..
benim de arada göğsüm sıkışıyo ama hiç doktora gitmedim kötü bişey derse diye korkuma gitmiyorum..

baharcığım bak hamile kalınca bizi unutursan bozuşuruznedense kim hamile kalsa birdaha azolular topiğine uğramıyor diğer topiklere giriyor.biz seni bırakmayız kötü günde iyi günde hep beraber olucaz biz öncekiler gibi olmayalım olurmu?

canım üzüldüm..Rabbim şifa versin..
benim de arada göğsüm sıkışıyo ama hiç doktora gitmedim kötü bişey derse diye korkuma gitmiyorum..

sağol canım benim korkunun ecele faydası yok ne yapalım ama azonun peşine düşmekten kendimizi de boşluyoruz

olur mu öyle şey tatlım ben sizden vazgeçebilir miyim
anca beraber kanca beraber
hem hamiş olup topiği unutanı şiddetle kınıyoruz
yetrki bebişlerimize kavuşalım ozaman da onların hakkında sohbet ederiz

kızlar ben şu mesaj panelindeki çikolatalara dayanamıyorum.şimdi çikolata yiycem sonra şişko olucam amaaaaaaaaaaaaaaaaa

canım ben de arada sırada gelip bakıyorum kimse olmayınca çıkıyorum hiç denk gelmiyoruz
nasıl gidiyor iş güç hayat?

nasıl olsun canım ev okul arasında yuvarlanıp gidiyoruz işte...
bebişlerimiz gelsinde hayatımız renklensin artık tüm duam bu
sen nasılsın???

kızlar ben şu mesaj panelindeki çikolatalara dayanamıyorum.şimdi çikolata yiycem sonra şişko olucam amaaaaaaaaaaaaaaaaa

tut kendini tatlım fazla kaçırma sakın
sonra şişko bi hamiş olursun bak ona göre

tamam o zaman anlaştık herkes öyle diyor sonra bizi unutuyorlar.aslında onlara daha çok ihtiyacımız var.birde ben olumsuz sonuç alıpta tekrar topiğe gelmeyenlere de karşıyım.biz burada çoğu zaman azodan bile bahsetmiyoruz.burada edindiyimiz dostlukların bir ömür boyu sürmesi dileğiyle

nasıl olsun canım ev okul arasında yuvarlanıp gidiyoruz işte...
bebişlerimiz gelsinde hayatımız renklensin artık tüm duam bu
sen nasılsın???

inş. canım o günler de gelecek inş.

ben de iyiyim hamdolsun sağol canım...adet dönemimdeyim biraz ağrım var şuan eşim de yanımda otur diyor çıkıyorum canım..hoşçakal..

canım biz kuralı yazın koydu hamiş olup topiği unutmak yok okadar
aynen tatlım zor anımızda da iyi anımızdada beraber olalım ki birbirimizden güç alalım...
burada acayip moral buluyorum ben allah ayırmısın bizi

arkadaşlar bugün sevinçli haberi aldım en sonunda hani size demiştim eşimle aynı rahatsızlığa sahipti çift taraflı inmemiş testis sorunları vardı eşimin arkadaşının eşimin ki ise tek taraflı inmemiş testis idi.27 aylık tedavi sonucunda 2 hafta önce microtese oldular 11 sperm bulundu sadece 1 tanesi dölleme yapabilmişti spermlerinin diğerleri ölüymüş 1 embriyoyu tranfer ettiler ve bugün 12 gün sonra sevinçli haberlerini aldık tek kurşun tek ateş hedefi 12 den vurmuşlar ( : eşinin hamile haberlerini aldık bugün.rabbim ol deyince oluyor.oysa ki eşimle konuşuyorduk dün biraz umutsuzduk tek embriyo nasıl olacak ya tutmazsa çok üzülecekler dedik geride kalan spermleri yok dedik eşide kendiside 30 yaşında idiler.neyse ki rabbim yüzlerine gülmüş eşi hamile kalmış.rabbim bu nimeti herkese tattırmayı nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…