- 31 Ocak 2011
- 7.474
- 557
- 198
yani bilemiycem ama bizim orda buna hamile yorgunluğu derler.bak gör inşallah rabbimin izniyle en yakın zamanda senin halayını çekicezben şimdiden çekeyim de .çarpıntım geçmedi bizim ailede kalp hastalığı ırsi o yüzden tüpbebekten önce bir takım testler yaptırmam gerekiyormuş.hamilelikte kalp yetmezliği annenin hayatını kaybetmesine sebep oluyormuş.ben senelerdir bebeğimin yolunu gözledim onu annesiz bırakmaya hakkım yok
kızlar inanamıyacaksınız ama kaynanam bizi yemeğe çağırmış acaba balıkların içine zehir mi koydu:104::104::104::104:
kızlar inanamıyacaksınız ama kaynanam bizi yemeğe çağırmış acaba balıkların içine zehir mi koydu:104::104::104::104:
yani bilemiycem ama bizim orda buna hamile yorgunluğu derler.bak gör inşallah rabbimin izniyle en yakın zamanda senin halayını çekicezben şimdiden çekeyim de .çarpıntım geçmedi bizim ailede kalp hastalığı ırsi o yüzden tüpbebekten önce bir takım testler yaptırmam gerekiyormuş.hamilelikte kalp yetmezliği annenin hayatını kaybetmesine sebep oluyormuş.ben senelerdir bebeğimin yolunu gözledim onu annesiz bırakmaya hakkım yok
afiyet olsun size canım benim kayınvalidenin kıymetini bil
canım allah mı söyletiyor seni acaba
ben de katılayım kız halayına
allah korusun aman canım öyle bi risk varsa dikkat et kendine ne yapılması gerekiyorsa yap...
üzme kendini allah bebeğini kucağına almayı nasip edecek sana
canım üzüldüm..Rabbim şifa versin..
benim de arada göğsüm sıkışıyo ama hiç doktora gitmedim kötü bişey derse diye korkuma gitmiyorum..
baharcığım bak hamile kalınca bizi unutursan bozuşuruznedense kim hamile kalsa birdaha azolular topiğine uğramıyor diğer topiklere giriyor.biz seni bırakmayız kötü günde iyi günde hep beraber olucaz biz öncekiler gibi olmayalım olurmu?
canım ben de arada sırada gelip bakıyorum kimse olmayınca çıkıyorum hiç denk gelmiyoruz
nasıl gidiyor iş güç hayat?
kızlar ben şu mesaj panelindeki çikolatalara dayanamıyorum.şimdi çikolata yiycem sonra şişko olucam amaaaaaaaaaaaaaaaaa
canlarım eşim şikayet ediyo.. ben çıkmak zorundayım 12 gibi gene gelirim inş. hepinizi
tamam o zaman anlaştık herkes öyle diyor sonra bizi unutuyorlar.aslında onlara daha çok ihtiyacımız var.birde ben olumsuz sonuç alıpta tekrar topiğe gelmeyenlere de karşıyım.biz burada çoğu zaman azodan bile bahsetmiyoruz.burada edindiyimiz dostlukların bir ömür boyu sürmesi dileğiyleolur mu öyle şey tatlım ben sizden vazgeçebilir miyim
anca beraber kanca beraber
hem hamiş oluptopiği unutanı şiddetle kınıyoruz
yetrki bebişlerimize kavuşalım ozaman da onların hakkında sohbet ederiz
nasıl olsun canım ev okul arasında yuvarlanıp gidiyoruz işte...
bebişlerimiz gelsinde hayatımız renklensin artık tüm duam bu
sen nasılsın???
tamam o zaman anlaştık herkes öyle diyor sonra bizi unutuyorlar.aslında onlara daha çok ihtiyacımız var.birde ben olumsuz sonuç alıpta tekrar topiğe gelmeyenlere de karşıyım.biz burada çoğu zaman azodan bile bahsetmiyoruz.burada edindiyimiz dostlukların bir ömür boyu sürmesi dileğiyle
kızlar benimde eşim geldi sonra görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?