arkadaşlar bugün sevinçli haberi aldım en sonunda hani size demiştim eşimle aynı rahatsızlığa sahipti çift taraflı inmemiş testis sorunları vardı eşimin arkadaşının eşimin ki ise tek taraflı inmemiş testis idi.27 aylık tedavi sonucunda 2 hafta önce microtese oldular 11 sperm bulundu sadece 1 tanesi dölleme yapabilmişti spermlerinin diğerleri ölüymüş 1 embriyoyu tranfer ettiler ve bugün 12 gün sonra sevinçli haberlerini aldık tek kurşun tek ateş hedefi 12 den vurmuşlar ( : eşinin hamile haberlerini aldık bugün.rabbim ol deyince oluyor.oysa ki eşimle konuşuyorduk dün biraz umutsuzduk tek embriyo nasıl olacak ya tutmazsa çok üzülecekler dedik geride kalan spermleri yok dedik eşide kendiside 30 yaşında idiler.neyse ki rabbim yüzlerine gülmüş eşi hamile kalmış.rabbim bu nimeti herkese tattırmayı nasip etsin.
arkadaşlar bugün sevinçli haberi aldım en sonunda hani size demiştim eşimle aynı rahatsızlığa sahipti çift taraflı inmemiş testis sorunları vardı eşimin arkadaşının eşimin ki ise tek taraflı inmemiş testis idi.27 aylık tedavi sonucunda 2 hafta önce microtese oldular 11 sperm bulundu sadece 1 tanesi dölleme yapabilmişti spermlerinin diğerleri ölüymüş 1 embriyoyu tranfer ettiler ve bugün 12 gün sonra sevinçli haberlerini aldık tek kurşun tek ateş hedefi 12 den vurmuşlar ( : eşinin hamile haberlerini aldık bugün.rabbim ol deyince oluyor.oysa ki eşimle konuşuyorduk dün biraz umutsuzduk tek embriyo nasıl olacak ya tutmazsa çok üzülecekler dedik geride kalan spermleri yok dedik eşide kendiside 30 yaşında idiler.neyse ki rabbim yüzlerine gülmüş eşi hamile kalmış.rabbim bu nimeti herkese tattırmayı nasip etsin.
hoş bulduk bebekimmmohhh bende seni öpeyim kocaman
helal olsun bebekimmmm çok özeniyorum sana ben olsam şimdiye perişan olmuştum
aynen tatlım ya ayrı ayrı yazışmak güzel olmuyor...
karşılıklı sohbeti yeri ayrı hele senin yerin bende çok ayrı
evet bebekim hastalıktan yeni kurtuldum bidaha hasta olmam inş
ahh canım tabiki haklısın bi ilaçlarla nereye kadar bitkiselleride kullanması lazım...
ne güzel bi ara yiyordu herşeyi gene eskiye dönmüş senin kociş...
tamam yedikleri şeyler hoş şeyler değil ama elden gelir bişey yok
bebekimmmm bende çok istiyorum ikizlerimin olmasını
inş görürüz o günleri
biliyorsun sınıfımda erkek ikizlerim var görsen öyle tatlılar ki
habire sıkıştırıp seviyorum öpüyorum
konuşma problemleri var anne ve bası hariç kimse anlamıyor konuşmalarını ama ben anlıyorum
öyle güzel sohbet ediyoruz ki görmelisin bıdı bıdı hiç susmuyorlar
diğer öğretmen arkadaşlar şaşıyorlar sen bunları nasıl anlıyorsun diye
kızlar inanamıyacaksınız ama kaynanam bizi yemeğe çağırmış acaba balıkların içine zehir mi koydu:104::104::104::104:
canım kusura bakma hattım koptu. hat gidince kapattım bende kociş geldi bu arada yemek yedik ve şuan uyudu
aynen canım ya karşılıklı konuşmak gibisi yok.
ahh canım benimmm bendede senin yerin ayrı
evet canım yediklerinin tadı kötü ama napalım herşey ileride olacak çocuklaımız için...
ahh canım bende çok istiyorum ya genç kızlığımdan beri haylim yani. inşallah haylime kavuşurum. tabi herkes inşallah.
tam ısırmalık senin bıdıklar o zamn
hayırlı olsun selin...
inşAllah mutlu haberler verirsin biize..
ben önceden çocuk rüyası çok göürüyordum.
ama bir kaç aydır ne zaman çocukla ilgili bi rüya görsem;rüyamda bile imkansız diye görüyorum.öyle hissediyorum.bizim bebeğimiz olamazki diyorum..
çok acı belki bu ama....
inşAllah senin duaların,rüyaların kabul olur.....
dualarımız seninle..
sorun değil bebekimmmm geldin ya nihayet
kocişin çok yorulmuş galiba hemen uyumuş baksana...
benimkide akşam geldi tekrar çıktı işi var hala gelemedi
allah hepimizin gönlüne göre versin bebekimm
valla dediğin gibi benim minikler tam ısırmalıklar
İyi akşamlar canım hayırlı olsun tedavin inş. güzel sonuçlanır da bebeiğini alırsın kucağına allah yardımcınız olsun ..:26:
valla canım ya uyudu kızıdrdı beni gene
kaç gündür zaten yanlız kalamadık hiç vakit ayıramadık hiç birbrmize o yüzden sinirlendim bende.
çoook teşekkür ederim flzask arkadaşım ve bahar 85 arkadaşım.iyi dilekleriniz bana moral oldu. bu gün ilk iğnemi vuruldum.karından yapılanı da eşim yaptı.hiç acımıyormuş.boşuna endişelendim. ard arda alıntı yapmayı beceremedim bir türlü.böyle isim yazdım o yüzden.çok sağolun.:))))
çoook teşekkür ederim flzask arkadaşım ve bahar 85 arkadaşım.iyi dilekleriniz bana moral oldu. bu gün ilk iğnemi vuruldum.karından yapılanı da eşim yaptı.hiç acımıyormuş.boşuna endişelendim. ard arda alıntı yapmayı beceremedim bir türlü.böyle isim yazdım o yüzden.çok sağolun.:))))
baharcım efulum hoşgeldiniz canım.
hoşbulduk.Yine uyku tutmadı di mi?Ben eşimle yatıyrum her gece ama nafile uyuyamıyorum mecbur geri kalkyrum.Uyumuk istiyorum olmuyo olmuyo olmuyo...
hoşbulduk.Yine uyku tutmadı di mi?Ben eşimle yatıyrum her gece ama nafile uyuyamıyorum mecbur geri kalkyrum.Uyumuk istiyorum olmuyo olmuyo olmuyo...
İyi geceler uyku tutmayan herkese Allah rahatlık versin mışıl mışıl deliksiz uykuya dalsın...
iyim baharcim saol sen nasilsin?misafirim oldugu icin topike gelemiyorum ama sizleri sohbetleri cok ozledim sadece zaman bulur bulmaz hemen eskileri okuyorum ve cikiyorum.bende bu vitamini duydum netden baktim gormedim size sordum.dedigin gibi allah fazla bekletmeden bebeklerimizi versin bizee insallahiyi akşamlar canım nasılsın???
ben duymadım hiç o vitamini daha neler duyucaz bakalım :26:
allah daha fazla bekletmeden verir inş mucizelerimizi
hiç duymadım ben canım bi araştırmakta fayda var nasıl vitaminmiş acaba içeriği nelermiş merak ettim bende şimdi:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?