Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım çok güzel bi haber bu
rabbim ol deyince oluyor işte allah bize de göstersin o günleri
allah sağlıcakla kucaklarına almayı nasip etsin inş

bu nasıl güzel haber böyle ben bile çok heycanlandım allahım hayırlısıyla bebeklerini kucaklarına nasip etsin inşlh allah isteyen herkese tez zamanda evlat versin bunlar beni çok mutlu ediyor lütfen böyle şeylere ağırlık verelim arkadaşlar...

canım kusura bakma hattım koptu. hat gidince kapattım bende kociş geldi bu arada yemek yedik ve şuan uyudu
aynen canım ya karşılıklı konuşmak gibisi yok.
ahh canım benimmm bendede senin yerin ayrı
evet canım yediklerinin tadı kötü ama napalım herşey ileride olacak çocuklaımız için...

ahh canım bende çok istiyorum ya genç kızlığımdan beri haylim yani. inşallah haylime kavuşurum. tabi herkes inşallah.
tam ısırmalık senin bıdıklar o zamn

kızlar inanamıyacaksınız ama kaynanam bizi yemeğe çağırmış acaba balıkların içine zehir mi koydu:104::104::104::104:

canın çekmiştir diye düşünmüşbak kadın yemeğe çağırmış seni.
az yede bişi olmasın bari

canm süper bir haber veridn bize. rabbim ol dedikten sonra işte tek spermdede oluyor. darısı bizm başımıza olsun ne diyelim inşallah kucağına almayı naisp etsin arkadaşının.

sorun değil bebekimmmm geldin ya nihayet
kocişin çok yorulmuş galiba hemen uyumuş baksana...
benimkide akşam geldi tekrar çıktı işi var hala gelemedi

ahh canım bende çok istiyorum ya genç kızlığımdan beri haylim yani. inşallah haylime kavuşurum. tabi herkes inşallah.
tam ısırmalık senin bıdıklar o zamn

allah hepimizin gönlüne göre versin bebekimm
valla dediğin gibi benim minikler tam ısırmalıklar

teşekkür ederim iyi dileklerin için arkadaşım. Allah razı olsun .hepimizin duaları kabul olsun inşallah.

valla canım ya uyudu kızıdrdı beni gene
kaç gündür zaten yanlız kalamadık hiç vakit ayıramadık hiç birbrmize o yüzden sinirlendim bende.

İyi akşamlar canım hayırlı olsun tedavin inş. güzel sonuçlanır da bebeiğini alırsın kucağına allah yardımcınız olsun ..:26:

çoook teşekkür ederim flzask arkadaşım ve bahar 85 arkadaşım.iyi dilekleriniz bana moral oldu. bu gün ilk iğnemi vuruldum.karından yapılanı da eşim yaptı.hiç acımıyormuş.boşuna endişelendim. ard arda alıntı yapmayı beceremedim bir türlü.böyle isim yazdım o yüzden.çok sağolun.:))))

valla canım ya uyudu kızıdrdı beni gene
kaç gündür zaten yanlız kalamadık hiç vakit ayıramadık hiç birbrmize o yüzden sinirlendim bende.

sende haklısın bebekim zaten 1 hafta ayrı kaldınız...
geldiğinden beride başbaşa kalmadıysanız seninde sitem etmek hakkın...

sende saol canım moralini yüksek tut inş herşey yolunda gidecek...
dualarımız seninle allah yardımcınız olsun...

Ay canım ne demek sen sanşlısın bence ben ilk tüp bebek denememizde bana moral vericek kimse yoktu. Çevremde de kimse yoktu burayıda bilmiyodum herşeyi tek başımıza yaptık ilk acemilik işte sonrada keşke şunu şöyle yapsaydım acaba olurmuydu diyorum herşey nasip kısmet canım stres yapma seni üzücek şeylerden tedavi süresince uzak durmaya çalış. lucrini ben tek başına yapmıştım ufak bi iğnesi var zaten acımıyo canın , ben şuan keşke tedavide olsam da bir sürü iğne olsam keşke ,:26:ben ara verli 4 sene oldu ama dün gibi hatırlıyorum herşeyi inş. tedavi sonunda bize güzel haberler veririsin canım bizede umut olursun ...:26:

canım bu güzel haberi bizimle paylaştığın için çok teşekkür ederim..hepimizin dahaçok umuda ihtiyacı var..
tek embriyoyla da hamile kalınabiliyormuş Rabbim istedikten sonra..
inş. Rabbim hepimizin eşine şifa versin inş.
darısı hepimizin başına.

Allah tamamına erdirir de bebeklerini kucaklarlar , darısı da bizim başımıza olur inşallah.27ay nasıl bir tedavi gördüler ki biliyo musun?Biliyosan söylemende bir mahsur var mı?Hani olur ya bizim de nasipleneceğimiz bişey olur belki...

hoşbulduk.Yine uyku tutmadı di mi?Ben eşimle yatıyrum her gece ama nafile uyuyamıyorum mecbur geri kalkyrum.Uyumuk istiyorum olmuyo olmuyo olmuyo...

aynen canım bende öyleyim. eşimle yatıyorum ama uyuyamayıp kalkıyorum önce buraya bakıyorum kimse yoksa tv falan işte.. bi şekilde zaman geçirmem gerek sonuçta.. uykusuzluk çok kötü bişey yaşayan bilir..sabaha karşı uyuyorum öğlene doğru kalkıyorum maalesef.. (

iyi akşamlar canım nasılsın???
ben duymadım hiç o vitamini daha neler duyucaz bakalım :26:
allah daha fazla bekletmeden verir inş mucizelerimizi
iyim baharcim saol sen nasilsin?misafirim oldugu icin topike gelemiyorum ama sizleri sohbetleri cok ozledim sadece zaman bulur bulmaz hemen eskileri okuyorum ve cikiyorum.bende bu vitamini duydum netden baktim gormedim size sordum.dedigin gibi allah fazla bekletmeden bebeklerimizi versin bizee insallah

hiç duymadım ben canım bi araştırmakta fayda var nasıl vitaminmiş acaba içeriği nelermiş merak ettim bende şimdi:26:

eseslim nasilsin canim benim?arastirdim ben ama bulamayinca topike yazdim ama gonlum isterdi ki bulub size oyle yazim ama olmadiama kismetimizde varsa buluruz insallah hepinizi cok opuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…