allahım bize de nasip et ne olur.çok güzel bi haber.maaşallah sübhanallah.arkadaşlar bugün sevinçli haberi aldım en sonunda hani size demiştim eşimle aynı rahatsızlığa sahipti çift taraflı inmemiş testis sorunları vardı eşimin arkadaşının eşimin ki ise tek taraflı inmemiş testis idi.27 aylık tedavi sonucunda 2 hafta önce microtese oldular 11 sperm bulundu sadece 1 tanesi dölleme yapabilmişti spermlerinin diğerleri ölüymüş 1 embriyoyu tranfer ettiler ve bugün 12 gün sonra sevinçli haberlerini aldık tek kurşun tek ateş hedefi 12 den vurmuşlar ( : eşinin hamile haberlerini aldık bugün.rabbim ol deyince oluyor.oysa ki eşimle konuşuyorduk dün biraz umutsuzduk tek embriyo nasıl olacak ya tutmazsa çok üzülecekler dedik geride kalan spermleri yok dedik eşide kendiside 30 yaşında idiler.neyse ki rabbim yüzlerine gülmüş eşi hamile kalmış.rabbim bu nimeti herkese tattırmayı nasip etsin.
sende haklısın bebekim zaten 1 hafta ayrı kaldınız...
geldiğinden beride başbaşa kalmadıysanız seninde sitem etmek hakkın...
aynen canım bende öyleyim. eşimle yatıyorum ama uyuyamayıp kalkıyorum önce buraya bakıyorum kimse yoksa tv falan işte.. bi şekilde zaman geçirmem gerek sonuçta..uykusuzluk çok kötü bişey yaşayan bilir..sabaha karşı uyuyorum öğlene doğru kalkıyorum maalesef.. (
eseslim nasilsin canim benim?arastirdim ben ama bulamayinca topike yazdim ama gonlum isterdi ki bulub size oyle yazim ama olmadiama kismetimizde varsa buluruz insallah hepinizi cok opuyorum
sanada günaydın eselim
günaydın arkadaşlar yeni bigünde yeni güzel haberler almak ümidiyle herkese keyifli birgün olur inşlh..
nasılsın canım bugün ?
Aminnn inşallah güzel güzel haberler alıp mutlu oluruz
inşlh esescim eskişehirde hava nasıl soğukmu..
dün kaan hocayla radevu aldık 22 kasım inşlh gitecez burada bir ebe varmış onada gitmeyi düşünüyorum hayırlısı sıfırları dogal yoldan hamile kalıyormuş
güneş var ama buz buz resmen. hava çok soğuk ya güneş ısıtmıyor. sizin oralar nasıl ?
randevun hayırlı olsun canım benim. güzle haberler alırsınız inşallah.
nasıl canım anlamadım spermleri olmayanlarmı doğal yoldan hamile kalıyormuş ?
orada çalışan biri söyledi sıfır olanın bile hamile bırakmış hayırlısı bakalım ama şimdi eşimi ikna etcem
orada çalışan biri söyledi sıfır olanın bile hamile bırakmış hayırlısı bakalım ama şimdi eşimi ikna etcem
Hava güneşli güzel ama soğukta var cnm
dün kaan hocayla radevu aldık 22 kasım inşlh gitecez burada bir ebe varmış onada gitmeyi düşünüyorum hayırlısı sıfırları dogal yoldan hamile kalıyormuş
betül canım kimmiş o öğrensene ulaşabileceğimiz numarasını felanda al bizlede konuşalım bakalım o ne diyecek insan bişi duydumu acaba o mu sebebi diyo işte bizimkiside umut işte cnm(
ayy hadi inşallah be canım böyle şeylerden umutlanıyoruz. gdin bu muayene olun bakalım belli olmaz bu işler. eşin ikna olsun. olsunda yani itiraz etmesin.
canım nasıl bir ebeymiş sıfır olanda dogal hamile kalıyormuş ne yapıyormuş sıfırla nasıl hamile oluncak sen bunu iyi öğren adresini numarasını al bizede söyle ama bence ona gidip hamile olanlar tamamen sıfır degildir en azından üç beş vardır yoktan yaratacak hali yokya yoktan yaratmak allaha mahsuzdur ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?