Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
allahım bize de nasip et ne olur.çok güzel bi haber.maaşallah sübhanallah.

sende haklısın bebekim zaten 1 hafta ayrı kaldınız...
geldiğinden beride başbaşa kalmadıysanız seninde sitem etmek hakkın...

evet canım ya cuma geldi zaten cumartesinden bugüne kadar hep anneleri ya geldi ya gittik yanlzı kalamadık zaten yorgun geliyor sonrada uyuya kalıyor vakit hiç geçiremedik. ondan moralim bozukdu sabahta kalkmış ben sana vakit ayıramadım kaç gündür diyo anlaydısan aferin dedim bende

ramazn dada ben aynı drumdaydım uyku düzenim çok bozuktu öylede çok zor oluyor gece ayakta olmak insanın canını sıkıyor. uyku düzenine kavuşun kızlar. bi gün sabah erkenden kalkın akşam kaçta yatarsınız yatın ama erkenden kalkın akşama kadar uyumayın sonra akşam 11 de bi yatın nasıl deliksiz uyursunuz bakın..

eseslim nasilsin canim benim?arastirdim ben ama bulamayinca topike yazdim ama gonlum isterdi ki bulub size oyle yazim ama olmadiama kismetimizde varsa buluruz insallah hepinizi cok opuyorum

canım benim iyim sen nasılsın miasfirlerin varmış girmiyordun bayadır karşılaşmadık.
inşallah buluruz belki canım kısmetimizde varsa buluruz elbet.

dün kaan hocayla radevu aldık 22 kasım inşlh gitecez burada bir ebe varmış onada gitmeyi düşünüyorum hayırlısı sıfırları dogal yoldan hamile kalıyormuş

dün kaan hocayla radevu aldık 22 kasım inşlh gitecez burada bir ebe varmış onada gitmeyi düşünüyorum hayırlısı sıfırları dogal yoldan hamile kalıyormuş

randevun hayırlı olsun canım benim. güzle haberler alırsınız inşallah.
nasıl canım anlamadım spermleri olmayanlarmı doğal yoldan hamile kalıyormuş ?

randevun hayırlı olsun canım benim. güzle haberler alırsınız inşallah.
nasıl canım anlamadım spermleri olmayanlarmı doğal yoldan hamile kalıyormuş ?

orada çalışan biri söyledi sıfır olanın bile hamile bırakmış hayırlısı bakalım ama şimdi eşimi ikna etcem

orada çalışan biri söyledi sıfır olanın bile hamile bırakmış hayırlısı bakalım ama şimdi eşimi ikna etcem

betül canım kimmiş o öğrensene ulaşabileceğimiz numarasını felanda al bizlede konuşalım bakalım o ne diyecek insan bişi duydumu acaba o mu sebebi diyo işte bizimkiside umut işte cnm(

canım nasıl bir ebeymiş sıfır olanda dogal hamile kalıyormuş ne yapıyormuş sıfırla nasıl hamile oluncak sen bunu iyi öğren adresini numarasını al bizede söyle ama bence ona gidip hamile olanlar tamamen sıfır degildir en azından üç beş vardır yoktan yaratacak hali yokya yoktan yaratmak allaha mahsuzdur ..

valla ilk bende öyle düşündüm kız ben gözlerimle gördüm sıfırları ddedi yani herşeye gitiyor para birde ona gitelim bakalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…