inşlh canım ya eşim ikna zor inat var gün atar işte bayramdan sonra rahatlıcam o zaman gitelim filan diyor
ben bugün çok doluyum her geçen gün yüküm ağırlaşıyor sanki... gece uyuyamadım dön otarafa dön bu tarafa.... kafamda hep acaba var çünkü. acaba çıkar mı? ya çıkmazsa? bunun stresi beynimi kemirip duruyor... tüp bebeği ilk olarak ilkbahar yaz gibi düşünüyoruz. o güne kadar ben kendimi böyle yiyip bitiricem... aslında bu kadar huzursuz değildim sanırm dün ki olanlardan sonra iyice gerildim.
kayınpederimle paylaştım geçen anlatmıştım sizlere. ona kimse bilmeyecek dedim kaynımda duymasın eşim istemiyor şimdilik bilmesini dedim.(biz eltimle görüşmüyoruz) gitmiş abisine söylemiş yani eltim duymuştur şimdi....
onun duyduğunu öğrenmek bile yetti bana. allah biliyor asla duymasını istemiyordum çok değişik bir insan kendileri konuşurken bile tüylerim diken diken oluyor...
ne güzel sadece içimde yaşarken şimdi herkese ilan olacak...
allahım herkesin yardımcısı olsun bu sıkıntılarla uğraşmak başkalarını düşünerek yaşamak gerçekten çok zor. İster istemez çevreyi takıyorsun kafana takmıyorum diyen yalan der. hepimiz aynı sıkıntıı paylaşıyoruz.. offf içim çok huzursuz dünden beri çokkk...
sadece ben bilseydim keşke... babasının bilmesi lazım diye düşündük keşke de ona da söylemeseydik derdimize derman olacağına derdimizi tazeliyor sadece
başından geçen anlar zaten canım... eşekten düşenin halini eşekten düşen anlar demişler ya boşa değil tabiki...
allah yardımcımız olsun. bu akşam bir arkadaşa davetliyiz 1.5 yaşında bebekleri var yine konu çocuğa gelecek o arkadaş yine atıflarda bulunacak bilmeden...
-inşallah sizin de olur da o zaman görürsünüz uyumayı
- allah yokluğunu aratmasın annelik çok güzel bişey
- anne olunca sende görüceksin...
- siz düşünmüyor musunuz? boşverin gerçi daha yenisiniz hayatınızı yaşayın
falan filan işte.... hep bebeğinden konuşucaz sevicez öpücez gelicez... eşim kucağına aldıkça sevdikçe benim için yanacak....
çevreden uzaklaşmak istiyorsun olmuyor içine giriyorsun olmuyor
allahım nolur gör bizleri yalvarırım gör bizleri.... ben çok güçlüydüm hpe başkalarına destek oluyordum ama dünden beri değişiğim biraz... yine de şükürler olsun rabbime... bilmiyorum kardeşlerim ya ahh ahh.....
selam kızlar ben geldim baya bir kaynatmışsınz
ne güzel sizin adınıza çok sevindim allah bizede göstersin o günleri
inş 3. denemeniz hayırlısıyla sonuçlanır ve bebişiniz size sıkı sıkı tutunur
azodan kurtulmanız allahın bi hikmeti inş en yakın zamanda mucizenizide kucağınıza alırsınız...
çok sağol canım,amin inşallah benim yaşadığım mutluluğunun daha fazlasının mevlam yaşatsın sizede. derler ya zaman herşeyin ilacı diye gerçekten öyle.ilk gün 10 derdin oluyor,zannediyorsun tamam hayat durdu o anda, 2.gün 9,3.gün 8.10.gün bakıyorsun bi derdin kalmış.oda içinde öylece kalıyor,ne canını çok fazla acıtıyor,nede çok mutlu olabiliyorsun.zamanda insanı böyle bişey yapıyor.
günaydın kıslarrr gününüz aydın olsun
evet canım ya cuma geldi zaten cumartesinden bugüne kadar hep anneleri ya geldi ya gittik yanlzı kalamadık zaten yorgun geliyor sonrada uyuya kalıyor vakit hiç geçiremedik. ondan moralim bozukdu sabahta kalkmış ben sana vakit ayıramadım kaç gündür diyo anlaydısan aferin dedim bende
baharcım efulum hoşgeldiniz canım.
iyim baharcim saol sen nasilsin?misafirim oldugu icin topike gelemiyorum ama sizleri sohbetleri cok ozledim sadece zaman bulur bulmaz hemen eskileri okuyorum ve cikiyorum.bende bu vitamini duydum netden baktim gormedim size sordum.dedigin gibi allah fazla bekletmeden bebeklerimizi versin bizee insallah
çok sağol canım,amin inşallah benim yaşadığım mutluluğunun daha fazlasının mevlam yaşatsın sizede. derler ya zaman herşeyin ilacı diye gerçekten öyle.ilk gün 10 derdin oluyor,zannediyorsun tamam hayat durdu o anda, 2.gün 9,3.gün 8.10.gün bakıyorsun bi derdin kalmış.oda içinde öylece kalıyor,ne canını çok fazla acıtıyor,nede çok mutlu olabiliyorsun.zamanda insanı böyle bişey yapıyor.
en iyisini yapıyorsun tatlım..merhaba yıldız ve herkes.Gece senin de uyuyamadığını farkındayım kendimden yani.Gece geç saatlerde bi sen bi ben oluyruz genelde içimden de geçiriydum hep galiba bu kız da uyuyamıyo diye ama sormadım belki yanlış anlarsın diye.Düşün düşün hiçbişey olmuyo tüm uyku düzeninin bozulduğuyla kalysun.Düşünmücem deyince de olmuyo zaten.Allah yar ve yardımcımız olsun.Bir de bunların üstüne etrafındaki olmaz insanlar ekleninice durum daha da çekilmez bir hal alıyo sanırım.Ben kendim ve eşim dışında pek takmıyom ama.Durumumuzu saklamyorum da densizler var elbette olmaz mı çocukları olan bazıları kendi marifetleri sanıyo düşünmüyo biçoğu Allah ol derse olur diye.Gerçi ben daha karşılaşmadım böyle densizlerle ama karşılaşırsam da lafımı sokarım kendimi sıkıntıya sokmam isterse en yakınım olsun.En önemlisi bunu normal bir hastalıkmış gibi kabullenebilmek.Bugün bende olan yarın herkes de olabilir.Zaten maalesef salgın gibi artış gösteriyo(keşke olmasa).Sonuç olarak sıkma nolur kendini duyan duysun herkes kendi işine baksın ve bence ah almasınlar acısı fena çıkar ben hep buna inanırım
çok haklısın..Rabbim kocişimi başımdan eksik etmesin...hah şöyle ...
haklısınız arkadaşlarım nasıl grip oluyoruz yada başka bişey.. bu da öyle..
Allah tan gelen ve inş. çaresi olan bi hastalık.. Rabbim hiçbir dert yaratmamış ki; dermanı olmasın..
ne yazıkki ben bunun bilincindeyim ama eşim değil.. geçen gün bana sitem ediyo' bana hastaymışım gibi davranıyosun diye' ben de ' evet bu bi hastalık ama inş. Rabbimin şifasını vereceği bi hastalık. bende de olsa aynı şey geçerli' dedim.
Rabbim başka dermansız dertler vermesin eşlerimize bişey olsa Allah korusun nasıl yaşarız.. yada o zman bebeğin ne kıymeti kalır değil mi?
hoşbulduk canlarım.bende bugün biraz eltime gittim.komşularla.bir laf vardır laf gemisi yürür elti gemisi yürümez.ne kadar iyi olursa olsun kıskançlık oluyor.benim eltim ben yeni evliyken kaynanamla birlikte yaşıyordu benim ağzımdan laf alırdı sonra kaynanama anlatırdı fitne çıkarırdı.eşimle ilişkimizi kıskanırdı.sonra ben onun hareketlerinden kıskandığını ve beni şikayet ettiğini anladım.daha sonra eşimle olan hiçbir şeyimi ona anlatmadım eşim onun yanında benim yanıma gelince ben başka yere gidiyordum .kendime birşey alınca onada aynısını alıyordum baktı ne kadar kötülük yaparsa ona iyilik yapıyorum.oda yavaş yavaş hatasını anladı .beni kardeşi yerine koydu .geçen gün bana diyor ki elini çabuk tut bebek yapacaksan yap ben bebek yapmayı düşünüyorum sonra kızma.bende neden kızayım baksana bebek yapmak senin elinde ben senin kadar mucizevi bir insan değilim .istersen on tane yap.sanki ben çocuğu seninle yarış yapmak için doğurucam inşallah rabbim banada verir isteğen herkese verir dedim.bu arada kaynanam kıskanmaya başladı.onu niye seviyorsun kimse eltisini sevmez senin beni sevmen lazım.allah'ım delilerle uğraşıyorum
kızlarrr ben geldim
nasılsınız bakalım hepinizi öpüyorum en kocamanından
canımmmmm topiği geziyorum akşam girmedim sizde maşallah coşmuşsunuz...
okuyayım ben gelirim arada...
öpüyorum canımmmm
arkadaşlar bugün sevinçli haberi aldım en sonunda hani size demiştim eşimle aynı rahatsızlığa sahipti çift taraflı inmemiş testis sorunları vardı eşimin arkadaşının eşimin ki ise tek taraflı inmemiş testis idi.27 aylık tedavi sonucunda 2 hafta önce microtese oldular 11 sperm bulundu sadece 1 tanesi dölleme yapabilmişti spermlerinin diğerleri ölüymüş 1 embriyoyu tranfer ettiler ve bugün 12 gün sonra sevinçli haberlerini aldık tek kurşun tek ateş hedefi 12 den vurmuşlar ( : eşinin hamile haberlerini aldık bugün.rabbim ol deyince oluyor.oysa ki eşimle konuşuyorduk dün biraz umutsuzduk tek embriyo nasıl olacak ya tutmazsa çok üzülecekler dedik geride kalan spermleri yok dedik eşide kendiside 30 yaşında idiler.neyse ki rabbim yüzlerine gülmüş eşi hamile kalmış.rabbim bu nimeti herkese tattırmayı nasip etsin.
Allah tamamına erdirir de bebeklerini kucaklarlar , darısı da bizim başımıza olur inşallah.27ay nasıl bir tedavi gördüler ki biliyo musun?Biliyosan söylemende bir mahsur var mı?Hani olur ya bizim de nasipleneceğimiz bişey olur belki...
Rabbim yardımcın olsun..çoook teşekkür ederim flzask arkadaşım ve bahar 85 arkadaşım.iyi dilekleriniz bana moral oldu. bu gün ilk iğnemi vuruldum.karından yapılanı da eşim yaptı.hiç acımıyormuş.boşuna endişelendim. ard arda alıntı yapmayı beceremedim bir türlü.böyle isim yazdım o yüzden.çok sağolun.:))))
dün kaan hocayla radevu aldık 22 kasım inşlh gitecez burada bir ebe varmış onada gitmeyi düşünüyorum hayırlısı sıfırları dogal yoldan hamile kalıyormuş
merhaba gülüm hormon tedavisi gördüler hatta 27 ayı geçti galiba 28-29 ay civarı idi.haftada 1 kez prenglyn 5000 haftada 3 kez de menegon+fostimon+merional v.s... ilk başta hormonları çok düşüktü eşiminki gibi daha sonraları normal seviyelere indi.sadece LH hormonu düşüktü.doktoru en sonunda microteseye karar verdiler.doktoru emre beydi ama microtese ve tüp bebeği ankarada centrıum klinik mi ne varmış orada yaptılar.kendileri de ankarada ikamet ediyorlardı.eşimde 45 gün sonra emre beyde microtese olacak rabbim bizlere de güzel ve bol bol spermler verir inş.bizde 18 aylık tedavimiz var hormonlar normal seviyede LH hariç.emre bey büyük bir ihtimal bulunacağına inanıyorum (%90) diyor.
çoooooooooooooooooook sevindimmmmmmmmmmmmmmmmmm.......
Rabbim bize de nasip et.....................
noluuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrr...
çok duygulandım.
hani geçen bende dedimya bi arkadaşım hamile onlardada annladığımız kadarıyla azo vardı..
dememişti demiştim..
bebişler ikizmiş...
yaaaaaaa
Rabbim bizede nasip eder inşAllahhhh
21 kasım a da biz randevü aldık.sizinle arka arkaya gidecez.hakkımızda hayırlısını versin rabbim.buarada bu ebeyi çok merak ettim.hangi şehirdeymişdün kaan hocayla radevu aldık 22 kasım inşlh gitecez burada bir ebe varmış onada gitmeyi düşünüyorum hayırlısı sıfırları dogal yoldan hamile kalıyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?