tünaydın bebekimmmm nasılsın bugün bakalım
farkına varması bile bişey bebekimmm
bende dün çok sıkıldım kocişin çalışanlarla hesap işleri vardı gece geç geleceğini söyledi...
ben 12,30 a kadar bekledim sonra dayanamadım yattım ama çok üzüldüm
ben uyuduktan hemen sonra geldi bi uyandırdı elinde kocaman bi çiçek buketi
yalnız bıraktığı için gönlümü almak istemiş aldıda tabi
iş dışında hiç akşamları falan öyle arkadaşlarla falan buluşmaz...
nereye gidersek beraber gideriz...
ama iş güç geç saate sarkıyor bazen
iyim bebkim napıyım misafirleirm vardı yazmadım açıktı ama yazamadım bişeylr. sen nasılsın canım?
ohh kociş ne güzel süpriz yapmış aferin enişteye
bizimkide farkına varıyor ama icraat yok
ben de iyiyim bebekim ne yapayım kociş geldi yemek yedik tekrar geldim işte
evet süprizi yaptı gönlümü aldı
bebekim adam daha ne icraatı yapacak bi hafta çiçek gönderdi ya
hadi onunla bi süre idare et
şaka bi yana kocişin işleri hafiflesin görürsün sen o zaman icraatı
21 kasım a da biz randevü aldık.sizinle arka arkaya gidecez.hakkımızda hayırlısını versin rabbim.buarada bu ebeyi çok merak ettim.hangi şehirdeymiş
ya çoook geçmiş olsun tatlım hayırlısı her şerde bir hayır vardır eşin sigara mı içiyorkızlar bugün eşmle birlikte dr gittik eşimde gözlerinde aşırı şişlik vardı göz dr na gititk gözünde hiçbir sorun çıkmadı eşime troitlerinde bir soun olabilir hormon baktır dedi dr.
daha önce yaptırdığımız cheup da hiper troit çıkmıştı ama aşırı değildi. ondan sonrada biz gidip bir daha hormonlara baktırmamıştık. eşim şimdi dr dan çıktı beni aradı. dr muayene etmiş sende keisnlkle zehirli guatr var demiş. kan testi göz emarı filan çektirmesini söylmiş. bunların hepsini yarın baktırcaz.
doktora eşim azosperm olduğunu söylemiş kullandığı ilaçları filan söylemiş bitkisel hiçbirşey kullanma bu dönemde demiş. sigarayı bırak demiş kesinlike bırakmasını söylemeiş. ve bu tiroid senin spermlerini öldürüyorudur oluşmasını engelliyorudur demiş.
bi taraftan sevindim troitten ise sperm çıkmaması en azından neden olduğunu bileceğiz ama değilse bilmiyoruz.öyle bişey oldu bugün. canım sıkıldı.
kızlar bugün eşmle birlikte dr gittik eşimde gözlerinde aşırı şişlik vardı göz dr na gititk gözünde hiçbir sorun çıkmadı eşime troitlerinde bir soun olabilir hormon baktır dedi dr.
daha önce yaptırdığımız cheup da hiper troit çıkmıştı ama aşırı değildi. ondan sonrada biz gidip bir daha hormonlara baktırmamıştık. eşim şimdi dr dan çıktı beni aradı. dr muayene etmiş sende keisnlkle zehirli guatr var demiş. kan testi göz emarı filan çektirmesini söylmiş. bunların hepsini yarın baktırcaz.
doktora eşim azosperm olduğunu söylemiş kullandığı ilaçları filan söylemiş bitkisel hiçbirşey kullanma bu dönemde demiş. sigarayı bırak demiş kesinlike bırakmasını söylemeiş. ve bu tiroid senin spermlerini öldürüyorudur oluşmasını engelliyorudur demiş.
bi taraftan sevindim troitten ise sperm çıkmaması en azından neden olduğunu bileceğiz ama değilse bilmiyoruz.öyle bişey oldu bugün. canım sıkıldı.
haklısın canım insan işte doyumsuz oluyor oldukça olsun istiyor.
benimde misafieler gitti. hemen yazayım deidm. bugün olanları yazdım gördün mü canım ?
kızlar bugün eşmle birlikte dr gittik eşimde gözlerinde aşırı şişlik vardı göz dr na gititk gözünde hiçbir sorun çıkmadı eşime troitlerinde bir soun olabilir hormon baktır dedi dr.
ya çoook geçmiş olsun tatlım hayırlısı her şerde bir hayır vardır eşin sigara mı içiyor
sağol canım evet canım malesef içiyor m. tese olmadan ve olduktan sonra 15 gün içmedi ama tekrar başladı stresli işi olunca içiyor işte bırakamıyor.
bebekimmm çok geçmiş olsun hiç korkma ismi insanı çok korkutuyor ama tedaviyle düzeliyor...
benim kuzenimdede zehirli guatır var ilaç tedavisiyle düzene girdi...
iyi ki gitmişsiniz bak çünkü sizin azo sebebiniz belli değildi...
belki gerçekten de sebep budur ve bu sorundan kurtulunca azodan da kurtulursunuz
öyle değilse bile eşinde varolan bi hastalığı öğrendiniz ve çaresine bakacaksınız...
tek kötü tarafı bitkiselleri kullanamayacak ama zaten onlarıda hiç kullanmak istemiyordu...
seninde canın sıkılıyordu şimdi en azından onu kafaya takmayacaksın...
bebekim herşeyde vardır bi hayır bakarsın kısa bi zaman sonra herşey yoluna girer
allah eşlerimizi başımızdan eksik etmesin bebekimmm...
onlar yanımızda olsun biz tabiki onlardan bişeyler bekliycez...
yoksa heyecanı kalmaz bebekimmm
ya ben konyada oturuyom ablam ayarlıyacak ben fazla birşey bilmiyorum orada çalışan biri önerdi hayırlısı olsun tatlım ben size yazarım canım sizin tedaviniz nasıl gitiyor
geçmiş olsun eseslim evet mantıklı troitten olabilir eşinin azosperm oluşu mantıklı çünkü kadınlardada zehirli ğvatur oldugunda yumurtalıklarını etkiliyor tiroit ilacını kullandımı belkide spermlerde çıkar baktırsın bakalım ama zehirli gvatursa belki alırlar amaliyatla inşallah hakkınızda hayırlısı senin eşinde tam bitkisellere başladımı bir aksilik çıkıp geri bırakmak zorunda kalıyor oda kısmet inşallah iyleşir çabucak tedaviyede devam edersiniz olmazsa kaan aydosa mail at anlat ne dicek ..:26:
canım benim hayırlısı olsun hastalıktan kurdulursunuz normal yoldan sperm çıkışı olur sende hamile kalırsın ya
işte bi taraftan sevindim ilaçlarla herşey düzene girer demiş dr da eğer gerçekten bizim sorunumuz bundan dolayı ise allah iizn verirse normale dönünce belkide sperm çıkışımız olur. bu hastalığı öğrenmiştik aylar önce ama üzerişne düşüp tekrar gidip ölçüm yaptırmadık.
zamanında gideydik belki daha iyi olurdu ama işte naisp böylemiş demekten başka bişey gelmiyor elimizden.
ahh canım keşke öyle olsada bu hastalık yüzünden azo olsak sebebi belli olur en azından.
allah başımızdan eksik etmesin allah sağlık versin eşlermize...
işte bi taraftan sevindim ilaçlarla herşey düzene girer demiş dr da eğer gerçekten bizim sorunumuz bundan dolayı ise allah iizn verirse normale dönünce belkide sperm çıkışımız olur. bu hastalığı öğrenmiştik aylar önce ama üzerişne düşüp tekrar gidip ölçüm yaptırmadık.
zamanında gideydik belki daha iyi olurdu ama işte naisp böylemiş demekten başka bişey gelmiyor elimizden.
ahh canım keşke öyle olsada bu hastalık yüzünden azo olsak sebebi belli olur en azından.
mrb arkadaşım.yazını okurken ''doktor eşimde guatır olduğunu söyledi''cümleni okuduktan sonra hemen aklıma bu bir azo sebebidir dedim.her şerde bir hayır vardır.umarım bu gelişme size olumlu döner.
merhaba canım iyi diyelim iyi olalım.zcu arkadaşımın eşinde sperm çıkışı olmuş.ama tüpbebek tutmadı biraz dinelenip tekrar deneyecekler.Allah'tan hayırlısı.bizde azo sebebimizi yeni öğrendik genetikmiş.bakalım .Allah büyük en yakın zamanda tedaviye başlamayı düşünüyoruz.Allah bir mani vermezsecanım nasılsın beni hatırladınmı,eskilerden bi seni gördüm,bi arkadışımz vardı zcu du sanırım onun tedavisi ne oldu,bi haberin varmı,inş güzel sonuçlar almıştır,sen neler yapıyorsun,inş.senin hayatındada güzel değişimler vardır.
hayattasın hala demi???????????????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?