Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

allah razı olsun güzel yürekli canım arkadaşım..
evet geç olsun güç olmasın derler allah şifa versin kocişime de hepimizn kocişlerine inşallah bu azodan kurtulalım.
benim dualrımdada sen varsın bebekim benim

ayy keşke canım saat 5 ten sonra geliyormuş randevu alırken bize öyle söylediler hayırlısı olsun bizde 1 senegi geçti inan daha üstümden atamadım bu azoyu özellikle hamile olanlara siz kaç senelik evlisiniz

arkadaşlar merhaba. ya ben bişey soracağım. kaan hoca adres falan değiştirmedi değil mi? sonuçlarımızı mail atıyoruz ama cvp vermiyor. kalbim güp güp. onu, ümitli konuşmalarını kaybetmek istemiyorum.allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.

dualarımız seninle inşlh canım

canım hangi adrese gönderin ?
işleri filan yoğunsa bikaçgün geçiktiryor cevapları inşallah en kısa zamnda sana cvp verir. heyecanın gider. bilirim o heyecanı :)

kızlar hepinize en derin sevgilerim, sunuyorum ama benim bugünde canım çok sıkıldı.ben bugün karar vermiştim artık ne olursa olsun eskisi gibi etrafıma neşe saçacaktım.nihayetinde de öyle oldu.bugün bizim kuran ve sohbetimiz vardı orada çok güzel birgün geçirdik.konumuzda hastalık ve musibetlere karşı sabırdı.herşey sanki beni anlatıyordu.arkadaşlarım benim için hayırlı evlatlarım olsun diye hep bir ağızdan amin diyorlardı.buraya kadar herşey güzeldi.bir ara telefonum çaldı arayan ablamdı bende önce telefonu açmayayım sonra açarım diye düşündüm ama yine açmaya karar kıldım.ablam annemin testlerinin kötü çıktığını söyledi bilenler bilir bundan 3 sene önce annemde ayağında kitle oluşmuş ve bunu ameliyatla aldırmıştı.şimdi ise tekrar ettiği ve durumun biraz daha kötü olduğunu raporlardan anladığı kadarıyla söyledi.henüz doktoru sonuçları görmedi ama benim içim acıyor inşallah korktuğumuz kadar kötü değildir.ne olursunuz arkadaşlarım tek gönül tek yürek olarak canı gönülden annem için dua edin.şimdiden çok teşekkür ederim

allah annene şifa versin canım dualrımızdasın canım. allah tez zmanda derdine derman versin annecine. allah dermansız dert vermezmiş. en kıza zamnda annende şifa bulsun inşallahh..

vck..canim allah acil sifalik versin annene ..insallahh rabbim korktugunuza ugratmasin ..anneler cok tatlidir ..rabbim sizlere bagislar insallah iyi olur annecigin..

2 yıllık evliyiz.ben evlenmeden önce biliyorum eşimdeki problemi.üniversiteden beri sevgiliydik.çok sevince hiçbirşey görmedi gözüm.gene dua ederken rabbime önce eşimi var rabbim sonrada bebeğimizi diyorum.ama sadece duayla kalmayıp icraatte bulunmak lazım.sonra tevekkül edicez inş.evet muayene akşam 5 teymiş.muayeneden sonra geri dönebilirmiyiz bilmiyorum.nasıl yapacaz.bizde acemiyiz.gideceğimiz gün yaklaşsın burdaki arkadaşlara sorarız.

ALLAH acil şifa versin canım dua etcem ama anenin ismi ne

eseslim..gecmis olsun esine ..once tedavisini olsun sonra baslarsiniz tatlim..herkeste var guatir bende de var ..zehirli deyil ama var yani..gecer benim tanidigim bir kadinda var ..zehirli guatir catir catir doguruyo kadin..milletin sansi diyorum valla..neyse takmayin stres yapmayin derdi veren allah dermanida verir ..rabbim beterinden saklasin ..saglicakla kalin..

merhabalar herkese...
canım inşallah kötü huylu bir kitle değildir moralini çok bozmadan sadece anı yaşamaya çalış aklına kötü birşey getirme. benim annemin de sırtında bir kitle çıkmıştı aldırmıştı sonra yine tekrarlamıştı çok korkmuştuk sonuçlar iyi görünmüyor gibiysi ama çok şükür rabbime kitle kötü huylu çıkmadı doktor alırken bayağı kazıyarak aldı ve hatta karabiber tanesi kadar bile alan bırakmadım çok geniş aldım kitleyi dedi... ve sonuç olarak annemin kitlesi tekrarlamadı kaç senedir sıkıntı yok inşallah da olmaz... o yüzden çok yıpranmadan kendinizi kötüye endekslemeden olayın takibini yapın. Allahım şifasını versin dilerim temiz çıkar kitleniz... çok çok geçmiş olsun

ayyy canım evlinizi dagim etsin RABBİM bu yuvaya meyveler versin sizde çogalın

kesinlikle bu akşam annen için dua edecem.rabbimin izniyle kötü bişey çıkmayacak.ey güzel rabbim ne olur bizleri en çok sevdiklerimizle sınava tabi tutma.

sağol canım çok teşekkür ederim. allahın takdiri işte veren allah boynumuz kıldan ince...
inşallah tedavi olumlu sonuçlanır ilaçlarla normale döner canım. dediğin gibi allah beterinden saklasın

canım eskişehirde oturuyormuşsun sanırım. hızlı trenle 1,5 saatte gidersiniz ve son trenlede geri dönersiniz. trenden sonra bi taksiye binince çabucak gidiyorsunuz. o güne kadar daha çok zamanınız var düşünürsünüz bol bol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…