canım geç olsun güç olmasın demişler sıkma canını...
siz ozaman tam anlayamamışsınız üstüne düşmemişsiniz...
ama şimdi neyin ne olduğunu öğrendiniz inş herşey yoluna girecek...
bebekimmm çokkk dua edicem senin için...
inş en kısa zamanda hamiş olursun
bende eskişehir de oturuyorum.kaan beyi ben bu siteden öğrendim.biz de ilk defa gidecez.daha tedavimiz başlamadı.21 kasımı sabırsızlıkla bekliyorum.hemde çok korkuyorum.rabbim yardımcımız olsun.aynı gün gitseydik görüşür,tanışırdık.nasip.
inşallah be canım inşallahhh.. yani bundan olsa sebebi o kadar sevinecem ki en azından belli bişey bundan azo olduk dicez ama belli olmayınca böyle başka şeylerden çare arıyoruz. bitkiselleri kullanmamasını söylemiş. zaten kullanmakta zorlanıyordu. nasip artık gelen allahtan....
arkadaşlar merhaba. ya ben bişey soracağım. kaan hoca adres falan değiştirmedi değil mi? sonuçlarımızı mail atıyoruz ama cvp vermiyor. kalbim güp güp. onu, ümitli konuşmalarını kaybetmek istemiyorum.allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.
dualarımız seninle inşlh canım
kızlar hepinize en derin sevgilerim, sunuyorum ama benim bugünde canım çok sıkıldı.ben bugün karar vermiştim artık ne olursa olsun eskisi gibi etrafıma neşe saçacaktım.nihayetinde de öyle oldu.bugün bizim kuran ve sohbetimiz vardı orada çok güzel birgün geçirdik.konumuzda hastalık ve musibetlere karşı sabırdı.herşey sanki beni anlatıyordu.arkadaşlarım benim için hayırlı evlatlarım olsun diye hep bir ağızdan amin diyorlardı.buraya kadar herşey güzeldi.bir ara telefonum çaldı arayan ablamdı bende önce telefonu açmayayım sonra açarım diye düşündüm ama yine açmaya karar kıldım.ablam annemin testlerinin kötü çıktığını söyledi bilenler bilir bundan 3 sene önce annemde ayağında kitle oluşmuş ve bunu ameliyatla aldırmıştı.şimdi ise tekrar ettiği ve durumun biraz daha kötü olduğunu raporlardan anladığı kadarıyla söyledi.henüz doktoru sonuçları görmedi ama benim içim acıyor inşallah korktuğumuz kadar kötü değildir.ne olursunuz arkadaşlarım tek gönül tek yürek olarak canı gönülden annem için dua edin.şimdiden çok teşekkür ederim
2 yıllık evliyiz.ben evlenmeden önce biliyorum eşimdeki problemi.üniversiteden beri sevgiliydik.çok sevince hiçbirşey görmedi gözüm.gene dua ederken rabbime önce eşimi var rabbim sonrada bebeğimizi diyorum.ama sadece duayla kalmayıp icraatte bulunmak lazım.sonra tevekkül edicez inş.evet muayene akşam 5 teymiş.muayeneden sonra geri dönebilirmiyiz bilmiyorum.nasıl yapacaz.bizde acemiyiz.gideceğimiz gün yaklaşsın burdaki arkadaşlara sorarız.ayy keşke canım saat 5 ten sonra geliyormuş randevu alırken bize öyle söylediler hayırlısı olsun bizde 1 senegi geçti inan daha üstümden atamadım bu azoyu özellikle hamile olanlara siz kaç senelik evlisiniz
kızlar hepinize en derin sevgilerim, sunuyorum ama benim bugünde canım çok sıkıldı.ben bugün karar vermiştim artık ne olursa olsun eskisi gibi etrafıma neşe saçacaktım.nihayetinde de öyle oldu.bugün bizim kuran ve sohbetimiz vardı orada çok güzel birgün geçirdik.konumuzda hastalık ve musibetlere karşı sabırdı.herşey sanki beni anlatıyordu.arkadaşlarım benim için hayırlı evlatlarım olsun diye hep bir ağızdan amin diyorlardı.buraya kadar herşey güzeldi.bir ara telefonum çaldı arayan ablamdı bende önce telefonu açmayayım sonra açarım diye düşündüm ama yine açmaya karar kıldım.ablam annemin testlerinin kötü çıktığını söyledi bilenler bilir bundan 3 sene önce annemde ayağında kitle oluşmuş ve bunu ameliyatla aldırmıştı.şimdi ise tekrar ettiği ve durumun biraz daha kötü olduğunu raporlardan anladığı kadarıyla söyledi.henüz doktoru sonuçları görmedi ama benim içim acıyor inşallah korktuğumuz kadar kötü değildir.ne olursunuz arkadaşlarım tek gönül tek yürek olarak canı gönülden annem için dua edin.şimdiden çok teşekkür ederim
ALLAH acil şifa versin canım dua etcem ama anenin ismi ne
2 yıllık evliyiz.ben evlenmeden önce biliyorum eşimdeki problemi.üniversiteden beri sevgiliydik.çok sevince hiçbirşey görmedi gözüm.gene dua ederken rabbime önce eşimi var rabbim sonrada bebeğimizi diyorum.ama sadece duayla kalmayıp icraatte bulunmak lazım.sonra tevekkül edicez inş.evet muayene akşam 5 teymiş.muayeneden sonra geri dönebilirmiyiz bilmiyorum.nasıl yapacaz.bizde acemiyiz.gideceğimiz gün yaklaşsın burdaki arkadaşlara sorarız.
eseslim..gecmis olsun esine ..once tedavisini olsun sonra baslarsiniz tatlim..herkeste var guatir bende de var ..zehirli deyil ama var yani..gecer benim tanidigim bir kadinda var ..zehirli guatir catir catir doguruyo kadin..milletin sansi diyorum valla..neyse takmayin stres yapmayin derdi veren allah dermanida verir ..rabbim beterinden saklasin ..saglicakla kalin..
amin.inşallah arkadaşım allah razı olsun. evliliğini daim etsin.hayırlı evlatlarla yuvamızı şenlendirsin inş.ben çıkıyorum.iş bitti.cümleten hayırlı akşamlar.ayyy canım evlinizi dagim etsin RABBİM bu yuvaya meyveler versin sizde çogalın
2 yıllık evliyiz.ben evlenmeden önce biliyorum eşimdeki problemi.üniversiteden beri sevgiliydik.çok sevince hiçbirşey görmedi gözüm.gene dua ederken rabbime önce eşimi var rabbim sonrada bebeğimizi diyorum.ama sadece duayla kalmayıp icraatte bulunmak lazım.sonra tevekkül edicez inş.evet muayene akşam 5 teymiş.muayeneden sonra geri dönebilirmiyiz bilmiyorum.nasıl yapacaz.bizde acemiyiz.gideceğimiz gün yaklaşsın burdaki arkadaşlara sorarız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?