merhabalar herkese...
canım inşallah kötü huylu bir kitle değildir moralini çok bozmadan sadece anı yaşamaya çalış aklına kötü birşey getirme. benim annemin de sırtında bir kitle çıkmıştı aldırmıştı sonra yine tekrarlamıştı çok korkmuştuk sonuçlar iyi görünmüyor gibiysi ama çok şükür rabbime kitle kötü huylu çıkmadı doktor alırken bayağı kazıyarak aldı ve hatta karabiber tanesi kadar bile alan bırakmadım çok geniş aldım kitleyi dedi... ve sonuç olarak annemin kitlesi tekrarlamadı kaç senedir sıkıntı yok inşallah da olmaz... o yüzden çok yıpranmadan kendinizi kötüye endekslemeden olayın takibini yapın. Allahım şifasını versin dilerim temiz çıkar kitleniz... çok çok geçmiş olsun
kızlar bugün eşmle birlikte dr gittik eşimde gözlerinde aşırı şişlik vardı göz dr na gititk gözünde hiçbir sorun çıkmadı eşime troitlerinde bir soun olabilir hormon baktır dedi dr.
daha önce yaptırdığımız cheup da hiper troit çıkmıştı ama aşırı değildi. ondan sonrada biz gidip bir daha hormonlara baktırmamıştık. eşim şimdi dr dan çıktı beni aradı. dr muayene etmiş sende keisnlkle zehirli guatr var demiş. kan testi göz emarı filan çektirmesini söylmiş. bunların hepsini yarın baktırcaz.
doktora eşim azosperm olduğunu söylemiş kullandığı ilaçları filan söylemiş bitkisel hiçbirşey kullanma bu dönemde demiş. sigarayı bırak demiş kesinlike bırakmasını söylemeiş. ve bu tiroid senin spermlerini öldürüyorudur oluşmasını engelliyorudur demiş.
bi taraftan sevindim troitten ise sperm çıkmaması en azından neden olduğunu bileceğiz ama değilse bilmiyoruz.öyle bişey oldu bugün. canım sıkıldı.
canım seninde annene rabbim şifa versin inşallah rabbim kimseyi hastalıkla sınamasın.benim anneminde ayağında yumuşak doku kanseri varmış ne iyi huylu nede kötü huylu çıkmıştı.parçayı aldırmıştı sonrada ışın tedavisi görmüştü.ama ciğerinde birşeyler görünmüştü inşallah ciğerine atmamıştır.şimdide ödem oluştu yazıyormuş .bilmiyorum ama insanın anası olunca farklı oluyor ne eş ne kardeş ne baba hiç bir şey ananın yerini tutmuyor.rabbim ona ve ümmeti Muhammedin(sav) hastalarına şifa versin inşallah
kızlar hepinize en derin sevgilerim, sunuyorum ama benim bugünde canım çok sıkıldı.ben bugün karar vermiştim artık ne olursa olsun eskisi gibi etrafıma neşe saçacaktım.nihayetinde de öyle oldu.bugün bizim kuran ve sohbetimiz vardı orada çok güzel birgün geçirdik.konumuzda hastalık ve musibetlere karşı sabırdı.herşey sanki beni anlatıyordu.arkadaşlarım benim için hayırlı evlatlarım olsun diye hep bir ağızdan amin diyorlardı.buraya kadar herşey güzeldi.bir ara telefonum çaldı arayan ablamdı bende önce telefonu açmayayım sonra açarım diye düşündüm ama yine açmaya karar kıldım.ablam annemin testlerinin kötü çıktığını söyledi bilenler bilir bundan 3 sene önce annemde ayağında kitle oluşmuş ve bunu ameliyatla aldırmıştı.şimdi ise tekrar ettiği ve durumun biraz daha kötü olduğunu raporlardan anladığı kadarıyla söyledi.henüz doktoru sonuçları görmedi ama benim içim acıyor inşallah korktuğumuz kadar kötü değildir.ne olursunuz arkadaşlarım tek gönül tek yürek olarak canı gönülden annem için dua edin.şimdiden çok teşekkür ederim
canım merhababu bence de güzel bi haber Allah'ın izniyle guatr tedavinizi olunca doğal yoldan sperm çıkışı olacaktır inş. azo sebebini bilmemek gerçekten zor. dediğim gibi inş. Rabbim eşine şifa verir de bakarsın en kısa zamanda sen de doğal yoldan hamiş olursun inş. canım.. dualarım seninle hemşom..:13::13::13:
merhabalar herkese...
benim annemin de sırtında bir kitle çıkmıştı aldırmıştı sonra yine tekrarlamıştı çok korkmuştuk sonuçlar iyi görünmüyor gibiysi ama çok şükür rabbime kitle kötü huylu çıkmadı doktor alırken bayağı kazıyarak aldı ve hatta karabiber tanesi kadar bile alan bırakmadım çok geniş aldım kitleyi dedi... ve sonuç olarak annemin kitlesi tekrarlamadı kaç senedir sıkıntı yok inşallah da olmaz... o yüzden çok yıpranmadan kendinizi kötüye endekslemeden olayın takibini yapın. Allahım şifasını versin dilerim temiz çıkar kitleniz... çok çok geçmiş olsun
inşallahh hemşom inşallahhh allah razı olsun. benimde dualrım hep sizlerle canım.
ağzın bal yesin doğal yolla sperm çıksın ben tüp bebeğede razıyım. allah bilir anlımıza ne yazdıysa onu yaşayacağız.
senden de Allah razı olsun canım..
duaların için çok sağol..
elbette Rabbim ne yazdıysa onu yaşayacağız.
inş. hepimiz güzel şeyler, hep büyük mutluluklar yaşarız..
merhaba gülüm hormon tedavisi gördüler hatta 27 ayı geçti galiba 28-29 ay civarı idi.haftada 1 kez prenglyn 5000 haftada 3 kez de menegon+fostimon+merional v.s... ilk başta hormonları çok düşüktü eşiminki gibi daha sonraları normal seviyelere indi.sadece LH hormonu düşüktü.doktoru en sonunda microteseye karar verdiler.doktoru emre beydi ama microtese ve tüp bebeği ankarada centrıum klinik mi ne varmış orada yaptılar.kendileri de ankarada ikamet ediyorlardı.eşimde 45 gün sonra emre beyde microtese olacak rabbim bizlere de güzel ve bol bol spermler verir inş.bizde 18 aylık tedavimiz var hormonlar normal seviyede LH hariç.emre bey büyük bir ihtimal bulunacağına inanıyorum (%90) diyor.
kızlar bugün eşmle birlikte dr gittik eşimde gözlerinde aşırı şişlik vardı göz dr na gititk gözünde hiçbir sorun çıkmadı eşime troitlerinde bir soun olabilir hormon baktır dedi dr.
daha önce yaptırdığımız cheup da hiper troit çıkmıştı ama aşırı değildi. ondan sonrada biz gidip bir daha hormonlara baktırmamıştık. eşim şimdi dr dan çıktı beni aradı. dr muayene etmiş sende keisnlkle zehirli guatr var demiş. kan testi göz emarı filan çektirmesini söylmiş. bunların hepsini yarın baktırcaz.
doktora eşim azosperm olduğunu söylemiş kullandığı ilaçları filan söylemiş bitkisel hiçbirşey kullanma bu dönemde demiş. sigarayı bırak demiş kesinlike bırakmasını söylemeiş. ve bu tiroid senin spermlerini öldürüyorudur oluşmasını engelliyorudur demiş.
bi taraftan sevindim troitten ise sperm çıkmaması en azından neden olduğunu bileceğiz ama değilse bilmiyoruz.öyle bişey oldu bugün. canım sıkıldı.
allah razı olsun güzel yürekli canım arkadaşım..
evet geç olsun güç olmasın derler allah şifa versin kocişime de hepimizn kocişlerine inşallah bu azodan kurtulalım.
benim dualrımdada sen varsın bebekim benim
umutlar solmaz da yeşerir inşallah.Bizde hormanlar normal değerinden yüksek hem de çok FSH 38,5.Ama duyduklarım genelde hormanlar normal değerin altındaysa tedavinin sonuç verme şansı daha yüksek gibi.Sonunda bulunuyo onlarda sperm.bizim yani benim durum daha zor sanırım hormon tavan yapmış testisler küçük çooook zooor yani
kızlar hepinize en derin sevgilerim, sunuyorum ama benim bugünde canım çok sıkıldı.ben bugün karar vermiştim artık ne olursa olsun eskisi gibi etrafıma neşe saçacaktım.nihayetinde de öyle oldu.bugün bizim kuran ve sohbetimiz vardı orada çok güzel birgün geçirdik.konumuzda hastalık ve musibetlere karşı sabırdı.herşey sanki beni anlatıyordu.arkadaşlarım benim için hayırlı evlatlarım olsun diye hep bir ağızdan amin diyorlardı.buraya kadar herşey güzeldi.bir ara telefonum çaldı arayan ablamdı bende önce telefonu açmayayım sonra açarım diye düşündüm ama yine açmaya karar kıldım.ablam annemin testlerinin kötü çıktığını söyledi bilenler bilir bundan 3 sene önce annemde ayağında kitle oluşmuş ve bunu ameliyatla aldırmıştı.şimdi ise tekrar ettiği ve durumun biraz daha kötü olduğunu raporlardan anladığı kadarıyla söyledi.henüz doktoru sonuçları görmedi ama benim içim acıyor inşallah korktuğumuz kadar kötü değildir.ne olursunuz arkadaşlarım tek gönül tek yürek olarak canı gönülden annem için dua edin.şimdiden çok teşekkür ederim
bitanem hiç öyle düşünme burada herşeye tanık oluyoruz geçen bir arkadaş yazmıştı hormonlar normal genetik normal ama onlarda mikrotesede çıkmamış... ne hormonu yükseklerde olup genetiği de bozuk olanlarda sperm çıktı...
o yüzden bu kısmına bile takılma işin. ben geçen o arkadaşı görünce dedim ben seviniyorum hormonlarımız normal diye ama artık sevinmeyeceğim çünkü gerçekten belli olmuyor yeter ki rabbim vermek istesin herşey bahane bunu anladım çünkü. o yüzden sakın bozma moralini inşallah sizde de çıkar sperm...
bizim de hormonlar çok güzel sorun nedir bilmiyoruz inşallah çıkar arkadaşım hepimizde.... bu işte kural olmadığını gördüm hormon iyiyse çıkar kötüyse çıkmaz diye bişey yok dediğim gibi ne imkansız dedilen kader arkadaşlarımız hamile kaldılar.. rabbim hayırlısıyla bize de nasip etsin
beyazmelekcim çok saol canımmm
eseslim geçmiş olsun canım ama inşallah da şer gibi görünen bu hastalık size hayır olur. bakarsın sebep budur ve tedavi sonucu bişeyler olur bilemeyiz hayırın nereden geleceğini.... hakkınızda hayırlısı olsun diyorum o yüzden tedavinize başlayın bir an önce
geçmiş olsun sıkma canını her şerde bir hayır vardır.Senin de dediğin gibi belki de esas hastelığın sebebini öğrencek ve artık ona göre daha rahat bir yol alacaksınız
saol bebekiimmmm benim canım arkadaşım
sizden son zamanlarda sürekli güzel haberler alıyoruz...
inş en kısa zamanda en güzel haberide alıcaz
iyi akşamlar kızlar nasılsınız eseslim çok üzüldüm çok geçmiş olsun yanlış anlama ama inşallah sebebiniz o olur her şerde bi hayır vardır bakarsınız eşinin troitleri düzelir spermlerde olur bebeklerini kucağına alırsın btün dualarım seninle inşallah düzelir canım üzme kendini belkide rabbim sana bu şekilde bi umut ışığı göndermiştir çok geçmiş olsun tatlım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?