Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bir de dediğim gibi belki de senin annenin ameliyatı da aynı benim annemin ilk ameliyatı gibi yüzeysel olarak yapılmıştır ve oyüzden tekrarlamıştır. o kitle güzel ve temiz bir şekilde yerinden çıkarılsaydı tekrarlamayabilirdi çünkü. doktor açtı baktı aldı...
2. ameliyatı gayet başarılı bir doktor tarafından o bölge çok iyi kazınarak temiz bir şekilde kitle çıkarıldı oradan...
evet zor süreçler insanın aklından türlü türlü şeyler geçiyor ya kötü huylu olursa ya başka yerlere sıçrarsa diye... allahım herkese sağlık sıhhat versin... moral çok önemli yanında olun moralini bozmasına hiç müsade etmeyin moral çok önemli çünkü

canım seninde annene rabbim şifa versin inşallah rabbim kimseyi hastalıkla sınamasın.benim anneminde ayağında yumuşak doku kanseri varmış ne iyi huylu nede kötü huylu çıkmıştı.parçayı aldırmıştı sonrada ışın tedavisi görmüştü.ama ciğerinde birşeyler görünmüştü inşallah ciğerine atmamıştır.şimdide ödem oluştu yazıyormuş .bilmiyorum ama insanın anası olunca farklı oluyor ne eş ne kardeş ne baba hiç bir şey ananın yerini tutmuyor.rabbim ona ve ümmeti Muhammedin(sav) hastalarına şifa versin inşallah

canım merhaba bu bence de güzel bi haber Allah'ın izniyle guatr tedavinizi olunca doğal yoldan sperm çıkışı olacaktır inş. azo sebebini bilmemek gerçekten zor. dediğim gibi inş. Rabbim eşine şifa verir de bakarsın en kısa zamanda sen de doğal yoldan hamiş olursun inş. canım.. dualarım seninle hemşom..:13::13::13:

saol canım .anne bambaşka evet onun yerini ne kimse tutar ne de doldurabilir. rabbim onları bize bağışlasın başımızdan eksik etmesin inşallahhhh.... allahım şifa versin herşey güzel olacak inşallah...

canım öncelikle geçmiş olsun inş. kötü huylu değildir kalbini ferah tutmaya çalış..

'Rabbim en kısa zamanda TÜRKAN ŞİMŞEK ablamıza şifalar ver.
O'nu hayırlısıyla sağlığına kavuştur. Rabbim bizi korktuklarımızdan emin eyle'
amin..

inşallahh hemşom inşallahhh allah razı olsun. benimde dualrım hep sizlerle canım.
ağzın bal yesin doğal yolla sperm çıksın ben tüp bebeğede razıyım. allah bilir anlımıza ne yazdıysa onu yaşayacağız.

sana da merhaba canım size de geçmiş olsun.. maaşallah atlatmışsınız çok şükür. inş. yine tekrarlamaz.. Rabbim annelerimizi bizlere bağışlasın inş. gerçekten hiçbişey ve hiçkimse annemizin yerini tutmuyor..

senden de Allah razı olsun canım..
duaların için çok sağol..
elbette Rabbim ne yazdıysa onu yaşayacağız.
inş. hepimiz güzel şeyler, hep büyük mutluluklar yaşarız..

senden de Allah razı olsun canım..
duaların için çok sağol..
elbette Rabbim ne yazdıysa onu yaşayacağız.
inş. hepimiz güzel şeyler, hep büyük mutluluklar yaşarız..

aminnnnn aminnnn canım. hepimiz mutluluklarımızı burda paylaşalım mutlu olalım.
allah bize burda mutlu haberler yazmayı nasip etsin inşallah.

umutlar solmaz da yeşerir inşallah.Bizde hormanlar normal değerinden yüksek hem de çok FSH 38,5.Ama duyduklarım genelde hormanlar normal değerin altındaysa tedavinin sonuç verme şansı daha yüksek gibi.Sonunda bulunuyo onlarda sperm.bizim yani benim durum daha zor sanırım hormon tavan yapmış testisler küçük çooook zooor yani

beyazmelekcim çok saol canımmm
eseslim geçmiş olsun canım ama inşallah da şer gibi görünen bu hastalık size hayır olur. bakarsın sebep budur ve tedavi sonucu bişeyler olur bilemeyiz hayırın nereden geleceğini.... hakkınızda hayırlısı olsun diyorum o yüzden tedavinize başlayın bir an önce

geçmiş olsun sıkma canını her şerde bir hayır vardır.Senin de dediğin gibi belki de esas hastelığın sebebini öğrencek ve artık ona göre daha rahat bir yol alacaksınız

saol bebekiimmmm benim canım arkadaşım
sizden son zamanlarda sürekli güzel haberler alıyoruz...
inş en kısa zamanda en güzel haberide alıcaz

bitanem hiç öyle düşünme burada herşeye tanık oluyoruz geçen bir arkadaş yazmıştı hormonlar normal genetik normal ama onlarda mikrotesede çıkmamış... ne hormonu yükseklerde olup genetiği de bozuk olanlarda sperm çıktı...
o yüzden bu kısmına bile takılma işin. ben geçen o arkadaşı görünce dedim ben seviniyorum hormonlarımız normal diye ama artık sevinmeyeceğim çünkü gerçekten belli olmuyor yeter ki rabbim vermek istesin herşey bahane bunu anladım çünkü. o yüzden sakın bozma moralini inşallah sizde de çıkar sperm...
bizim de hormonlar çok güzel sorun nedir bilmiyoruz inşallah çıkar arkadaşım hepimizde.... bu işte kural olmadığını gördüm hormon iyiyse çıkar kötüyse çıkmaz diye bişey yok dediğim gibi ne imkansız dedilen kader arkadaşlarımız hamile kaldılar.. rabbim hayırlısıyla bize de nasip etsin

Son düzenleme:

canım benim çoook çoookk geçmiş olsun...
allah şifa versin inş annene...
rabbim istedikten sonra öyle kötü hastalıkları atlatıp hiç yaşamamış gibi oluyorsun...
inş sizin içinde bundan sonra öyle olacak...
dualarım annenle olacak canım benim allah güç kuvvet versin hepinize...

evet haklısın aslında en umutsuz denen vakalardan bile umut ışığı doğduğunu duydum...ama işte ama ama ama hep bir tereddüt.

Allah şifa versin inşallah anneciğine.

iyi akşamlar kızlar nasılsınız eseslim çok üzüldüm çok geçmiş olsun yanlış anlama ama inşallah sebebiniz o olur her şerde bi hayır vardır bakarsınız eşinin troitleri düzelir spermlerde olur bebeklerini kucağına alırsın btün dualarım seninle inşallah düzelir canım üzme kendini belkide rabbim sana bu şekilde bi umut ışığı göndermiştir çok geçmiş olsun tatlım...

sağol canım inşallah dediğin gibi olur. allah herşeyin hayırlısını versin inşallahh..

geçmiş olsun sıkma canını her şerde bir hayır vardır.Senin de dediğin gibi belki de esas hastelığın sebebini öğrencek ve artık ona göre daha rahat bir yol alacaksınız

evet canım sebepsiz azo bizimkisi hiçbir tanı konulmadı. belkide budur sebebimiz ona göre tedavimizi oluruz en azından yapmamız gereken şeyleri biliriz. allah hepimizin hakkında hayırlsını versin inşallah canım.

saol bebekiimmmm benim canım arkadaşım
sizden son zamanlarda sürekli güzel haberler alıyoruz...
inş en kısa zamanda en güzel haberide alıcaz

inşallah canım dediğin gibi olur güzel mi değilmi ben hala anlayamadım. sonu güzel olsun inşallah.

sağol canım benim. sebepsiz azo bizimkisi belkide budur evet bunlada inşallah ilaçlarla normal seviyeye getirince spermlerimiz çıkar inşallah.
allah razı olsun canım benimde dualrımda hep sizler varsınız allah hepimize isteyen herkese evlat nasip etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…