kızlar hepinize en derin sevgilerim, sunuyorum ama benim bugünde canım çok sıkıldı.ben bugün karar vermiştim artık ne olursa olsun eskisi gibi etrafıma neşe saçacaktım.nihayetinde de öyle oldu.bugün bizim kuran ve sohbetimiz vardı orada çok güzel birgün geçirdik.konumuzda hastalık ve musibetlere karşı sabırdı.herşey sanki beni anlatıyordu.arkadaşlarım benim için hayırlı evlatlarım olsun diye hep bir ağızdan amin diyorlardı.buraya kadar herşey güzeldi.bir ara telefonum çaldı arayan ablamdı bende önce telefonu açmayayım sonra açarım diye düşündüm ama yine açmaya karar kıldım.ablam annemin testlerinin kötü çıktığını söyledi bilenler bilir bundan 3 sene önce annemde ayağında kitle oluşmuş ve bunu ameliyatla aldırmıştı.şimdi ise tekrar ettiği ve durumun biraz daha kötü olduğunu raporlardan anladığı kadarıyla söyledi.henüz doktoru sonuçları görmedi ama benim içim acıyor inşallah korktuğumuz kadar kötü değildir.ne olursunuz arkadaşlarım tek gönül tek yürek olarak canı gönülden annem için dua edin.şimdiden çok teşekkür ederim
eseslim amin canım rabbim hepimize versin canım ya bişey sorcam siz mikro teseden sonra parça alıp biyopsiye gönderdilermi nedeni belli değil diyosun sizinki vücuttamı oluşmadan parçalanıyo yaranı deşmek istemiyom ama merak ettim canım bizmkinin herşeyi normaldi hatta gen tahlilide yaptırmıştık oda normal çıktı ama biyopside doktorumuz kanalın tam ucuna kadar gelip oluşmadan parçalanıyo diyo tam alıcam çekicem o uç noktada parçalanıyo hücresel ve genetik dedi bize doktorumuz eşimin baba tarafında var dedesininde 10 yıl sonra 1 tane olmuş işte kayın pederim kayın pederimin dayısındada var oda 8 yıl sonra olmuş ama kayınpederimde yok 3 tane çocuğu var bize yapcak bişey yok dedi bide bu panax ı falan kullandınızmı yada kullanan arkadaşlar varmı bu mustafa eraslanın kullananlardan bazıları kalp krizi geçirip ölmüş o yüzden cesaret edemedik biz
eseslim amin canım rabbim hepimize versin canım ya bişey sorcam siz mikro teseden sonra parça alıp biyopsiye gönderdilermi nedeni belli değil diyosun sizinki vücuttamı oluşmadan parçalanıyo yaranı deşmek istemiyom ama merak ettim canım bizmkinin herşeyi normaldi hatta gen tahlilide yaptırmıştık oda normal çıktı ama biyopside doktorumuz kanalın tam ucuna kadar gelip oluşmadan parçalanıyo diyo tam alıcam çekicem o uç noktada parçalanıyo hücresel ve genetik dedi bize doktorumuz eşimin baba tarafında var dedesininde 10 yıl sonra 1 tane olmuş işte kayın pederim kayın pederimin dayısındada var oda 8 yıl sonra olmuş ama kayınpederimde yok 3 tane çocuğu var bize yapcak bişey yok dedi bide bu panax ı falan kullandınızmı yada kullanan arkadaşlar varmı bu mustafa eraslanın kullananlardan bazıları kalp krizi geçirip ölmüş o yüzden cesaret edemedik biz
canım biz m.tese olduktan sonra alınan parçalardan patoloji sonucu olarak certoli cell only çıktı. yani sperm üreten hücre yok demek miş. yani üreten bişey yokmuş öncesinde bunu bilemediler bizimde herşeyimiz normaldi genetik problemimiz yoktu o zaman hormonlarımıza gayet güzeldi. testis boyutları normaldi yani bütün yapılması gereken testler kontrol yapıldı herşey normal bize tıkanıklık olabilir bunuda ancak m.tesede görebilir dediler.
tabi bizde kesin gözüyle baktık tıkanıklık var diye bilmiyorduk böyle bişeyi tabi araştırmadan direk m.tese olduk o sırada bende hazırlandım. 2,5 saat sürdü eşimin ameliyatı bişey bulunamadı 1 gün bekleyin aldığımız hücrelere tekrar bakalım belki çıkabilir dediler bekledik o zamnda çıkmadı sonra işte patolojiden gelen sonuçta certoli cell yazınca siz hiç uğraşmayın donor kullanın dediler. bidahada m.tese önermiyoruz dediler. bizi gönderdiler.
tabi biz hala konduramadık kendimize bu durumu ben araştırırken int den kaan hocayı bulduk ve ona gittik tedaviye başladık ilk görüşmemeizde bizi çok rahatlattı çok umut verdi. adım adım tedaviye devam edeceğiz sabırlı olmamızı söyledi bizde sabırla umutla bu yola başladık.
panax ilacını bende duydum bi ara almak isytedim ama eşimin şuan kullandığı proxeed plus var onunla beraber başka ilaç kullanılmamaı gerekiyormuş dr da bu ilacı verince panaxtan vazgeçtik.
artık hayırlısı bişeyler umut olacak işte
eşim de proxeed kullanmıştı azospermiden dolayı.çok umutsuzluğa düşürmek istemem seni ama bu ilacın çok faydası olmadığını söylemişti dr.muz
eseslim eşine çok geçmiş olsun canım allahım bütün dertleri çektiride sonunda hiç çektirmemişe dönderir inşlh cnm kaderimizde ne varsa o sizde mikro tesede certoli cell only mi çıktı bizim mikro tesedede elonge olgunlaşmamış hücreler çıkmıştı canım ne diyelim rabbim büyük hepimiz farklı sebeplerden aynı kaderi yaşıyoruz canım eşin kaç sefer mikro tese oldu birdaha olmayacakmı artık inşlh da gerek kalmaz spermleriniz hoplaya zıplaya çıkar canım rabbim şifa versin(
eşim de proxeed kullanmıştı azospermiden dolayı.çok umutsuzluğa düşürmek istemem seni ama bu ilacın çok faydası olmadığını söylemişti dr.muz
bende mustafa eraslanin ilaclarini siparis vermisdim ama simdi korkdum daha once duymamisdim kalp krizi geciripde olen kisi oldugunu uff ya bu nasil bir seydir bir yere umut bagliyorsun o kapida kapaniyo...arkadaslar ben simdi nasil veriyim bu ilaci esime :18::18::18:
umutlar solmaz da yeşerir inşallah.Bizde hormanlar normal değerinden yüksek hem de çok FSH 38,5.Ama duyduklarım genelde hormanlar normal değerin altındaysa tedavinin sonuç verme şansı daha yüksek gibi.Sonunda bulunuyo onlarda sperm.bizim yani benim durum daha zor sanırım hormon tavan yapmış testisler küçük çooook zooor yani
bahar seni gördüğüme çok sevindim.nerdesin sen
ahhh canım benim ben seni farketmedim biraz tv izliyorum biraz geçmişi okuyorum anca gördüm yazdığını
sen nasılsın canım benim
kızlar hepinize en derin sevgilerim, sunuyorum ama benim bugünde canım çok sıkıldı.ben bugün karar vermiştim artık ne olursa olsun eskisi gibi etrafıma neşe saçacaktım.nihayetinde de öyle oldu.bugün bizim kuran ve sohbetimiz vardı orada çok güzel birgün geçirdik.konumuzda hastalık ve musibetlere karşı sabırdı.herşey sanki beni anlatıyordu.arkadaşlarım benim için hayırlı evlatlarım olsun diye hep bir ağızdan amin diyorlardı.buraya kadar herşey güzeldi.bir ara telefonum çaldı arayan ablamdı bende önce telefonu açmayayım sonra açarım diye düşündüm ama yine açmaya karar kıldım.ablam annemin testlerinin kötü çıktığını söyledi bilenler bilir bundan 3 sene önce annemde ayağında kitle oluşmuş ve bunu ameliyatla aldırmıştı.şimdi ise tekrar ettiği ve durumun biraz daha kötü olduğunu raporlardan anladığı kadarıyla söyledi.henüz doktoru sonuçları görmedi ama benim içim acıyor inşallah korktuğumuz kadar kötü değildir.ne olursunuz arkadaşlarım tek gönül tek yürek olarak canı gönülden annem için dua edin.şimdiden çok teşekkür ederim
canim cok gecmis olsun.. rabbim annecigine bol sifalar versin temiz cikar insalalh raporlari. rabbim kimseyi korktuguna ugratmasin dualrim annen icin canim..
bende sizinle yazışırken kapım çaldı komşum geldi o saatte hiç gelmezdi.başka apartmanda oturuyor çünkü.benim ağladığımı ve eşiminde geç geleceğini öğrenince beni de aldı onun evine gittik.bende şimdi geldim tek kalmak istemedim sizinle yazışayımda kendi kafamda kurup durmayayım dedim.
canım üzme kendini nolur derdi veren allah dermanını da verir inş...
hem daha ciddi bişey olup olmadığı tam belli değil inş da değildir...
sen bol bol dua et annen için bizim dualarımızda sizinle unutma bunu...
allah tez zamanda şifa versin inş...
eşin gelmedi mi buarada o yanında olsa destek alır biraz daha toplardın kendini...
desteğiniz için teşekkür ederim beni şimdi en iyi sen anlayabilirsin sende zor zamanlar geçirdin rabbim bir daha yaşatmasın inşallah.eşimde durumu bilmiyor.bana eve geç geleceğini arkadaşlarıyla maç izlemeye gideceğini söyledi.bende ona söylemedi zaten oda çok üzgün biraz kafayı dağıtsın dedim ama bende çok bunaldım hep derimya Allah'ım bana bu derdimi unutturacak dert verme diye.ama yine de düşünüyorum ki ben rabbimin sevdiği bir kulum ki beni unutmuyor.sahabiler başlarına 40gün boyunca bir musibet gelmeyince Allah'a yalvarırlarmış Rabbim bizi unuttunmu ki bize musibet ver diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?