Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
eseslim amin canım rabbim hepimize versin canım ya bişey sorcam siz mikro teseden sonra parça alıp biyopsiye gönderdilermi nedeni belli değil diyosun sizinki vücuttamı oluşmadan parçalanıyo yaranı deşmek istemiyom ama merak ettim canım bizmkinin herşeyi normaldi hatta gen tahlilide yaptırmıştık oda normal çıktı ama biyopside doktorumuz kanalın tam ucuna kadar gelip oluşmadan parçalanıyo diyo tam alıcam çekicem o uç noktada parçalanıyo hücresel ve genetik dedi bize doktorumuz eşimin baba tarafında var dedesininde 10 yıl sonra 1 tane olmuş işte kayın pederim kayın pederimin dayısındada var oda 8 yıl sonra olmuş ama kayınpederimde yok 3 tane çocuğu var bize yapcak bişey yok dedi bide bu panax ı falan kullandınızmı yada kullanan arkadaşlar varmı bu mustafa eraslanın kullananlardan bazıları kalp krizi geçirip ölmüş o yüzden cesaret edemedik biz

çok geçmiş olsun canım annene acil şifalar diliyorum onu senin başından eksik etmesin benim tek dayanağım anneciğim benimle ağlar benimle güler kıyamam onları başımızdan eksiketmesin iyi düşün canım dualarım sizinle rabbim herkesin gönlündeki muratı tez zamanda versin dertlilerimize hastalarımıza acil şifalar versin...

canım biz m.tese olduktan sonra alınan parçalardan patoloji sonucu olarak certoli cell only çıktı. yani sperm üreten hücre yok demek miş. yani üreten bişey yokmuş öncesinde bunu bilemediler bizimde herşeyimiz normaldi genetik problemimiz yoktu o zaman hormonlarımıza gayet güzeldi. testis boyutları normaldi yani bütün yapılması gereken testler kontrol yapıldı herşey normal bize tıkanıklık olabilir bunuda ancak m.tesede görebilir dediler.
tabi bizde kesin gözüyle baktık tıkanıklık var diye bilmiyorduk böyle bişeyi tabi araştırmadan direk m.tese olduk o sırada bende hazırlandım. 2,5 saat sürdü eşimin ameliyatı bişey bulunamadı 1 gün bekleyin aldığımız hücrelere tekrar bakalım belki çıkabilir dediler bekledik o zamnda çıkmadı sonra işte patolojiden gelen sonuçta certoli cell yazınca siz hiç uğraşmayın donor kullanın dediler. bidahada m.tese önermiyoruz dediler. bizi gönderdiler.
tabi biz hala konduramadık kendimize bu durumu ben araştırırken int den kaan hocayı bulduk ve ona gittik tedaviye başladık ilk görüşmemeizde bizi çok rahatlattı çok umut verdi. adım adım tedaviye devam edeceğiz sabırlı olmamızı söyledi bizde sabırla umutla bu yola başladık.
panax ilacını bende duydum bi ara almak isytedim ama eşimin şuan kullandığı proxeed plus var onunla beraber başka ilaç kullanılmamaı gerekiyormuş dr da bu ilacı verince panaxtan vazgeçtik.
artık hayırlısı bişeyler umut olacak işte

bende mustafa eraslanin ilaclarini siparis vermisdim ama simdi korkdum daha once duymamisdim kalp krizi geciripde olen kisi oldugunu uff ya bu nasil bir seydir bir yere umut bagliyorsun o kapida kapaniyo...arkadaslar ben simdi nasil veriyim bu ilaci esime :18::18::18:

eseslim eşine çok geçmiş olsun canım allahım bütün dertleri çektiride sonunda hiç çektirmemişe dönderir inşlh cnm kaderimizde ne varsa o sizde mikro tesede certoli cell only mi çıktı bizim mikro tesedede elonge olgunlaşmamış hücreler çıkmıştı canım ne diyelim rabbim büyük hepimiz farklı sebeplerden aynı kaderi yaşıyoruz canım eşin kaç sefer mikro tese oldu birdaha olmayacakmı artık inşlh da gerek kalmaz spermleriniz hoplaya zıplaya çıkar canım rabbim şifa versin(

eşim de proxeed kullanmıştı azospermiden dolayı.çok umutsuzluğa düşürmek istemem seni ama bu ilacın çok faydası olmadığını söylemişti dr.muz

eşim de proxeed kullanmıştı azospermiden dolayı.çok umutsuzluğa düşürmek istemem seni ama bu ilacın çok faydası olmadığını söylemişti dr.muz

hayırdır arkadaşım sizdedemi azo var neler yapıldı sadece bu ilacımı kullandını ne kadar zamandır kullandınız anlatırmısın cnm..

canım biz bir defa m.tese olduk 6 ay önce aslında bir daha o acıyı çekmek istemiyoruz ama ALLAH yazdıysa tabiki olacağız. ilaç filan bişeyler kullanıyoruz ya inşallah faydası olurda olmayız diyoruz. tabi kısmet herşey.

bu ilacı biz daha yeni kullanmaya başladık kaan hoca verdi ve herkese bu ilacı veriyor gördüğüm kadarıyla. siz nelr kullandınız dr nuz kimdi ? sperm çıkışınız oldumu ?

arkadaşım bizde netten araştırdık bazıları böyle yazınca vazgeçtik ama ne derece doğru nederece yalan onu bilemicem...

canım siz genetik testi yaptırdınızmı genelde genetik problem olunca fsh yüksek oluyor ve testis gelişmemiş oluyor.

eseslim canım hem geçmiş olsun hem hayırlı olsun demek istiyorum.canım bizim apartmanda biri vardı 7 senedir bebekleri olmuyordu.ama sebebini bir türlü bulamamışlardı.birgün kadın hastalandı doktor kadına beğninde bir sıvının fazla salgılandığını bu yüzden ilaç kullanmasını söylemiş.kadın bu ilacı kullanınca komalık oluyormuş.hastaneye kaldırıyorlarmış kadını.kadında doktoruna bu ilacı kullanmak istemediğini başka ilaç vermesini söylemiş.doktorda ona ilaca karşı hassasiyetini ölçmemiz lazım vereceğim ilaç yine sana dokuna bilir demiş. neyse kan tahlili yapmışlar doktor ona sen bu ilaçları kullanamazsın zaten, bebeğine zarar verir demiş.kadında şok olmuş.meğer beğinde salgılanan sıvının çokluğu bile kısırlık yapıyormuş.bu arada mucize bebeğide görüyorum maşallah çok afacan.darısı başınıza

ahhh canım benim ben seni farketmedim biraz tv izliyorum biraz geçmişi okuyorum anca gördüm yazdığını
sen nasılsın canım benim

bende sizinle yazışırken kapım çaldı komşum geldi o saatte hiç gelmezdi.başka apartmanda oturuyor çünkü.benim ağladığımı ve eşiminde geç geleceğini öğrenince beni de aldı onun evine gittik.bende şimdi geldim tek kalmak istemedim sizinle yazışayımda kendi kafamda kurup durmayayım dedim.

canim cok gecmis olsun.. rabbim annecigine bol sifalar versin temiz cikar insalalh raporlari. rabbim kimseyi korktuguna ugratmasin dualrim annen icin canim..

canim cok gecmis olsun.. rabbim annecigine bol sifalar versin temiz cikar insalalh raporlari. rabbim kimseyi korktuguna ugratmasin dualrim annen icin canim..

teşekkür ederim Allah hepinizden razı olsun.dualarınıza çok ihtiyacım var ne olursunuz bana da anneme de ümmeti Muhammed'e dualarınızda yer verin kimin duası kabul olur bilinmez bazen kendimiz için ettiğimiz duamız kabul olmazken başkası için ettiğimiz dualarımız kabul oluyor.

canım üzme kendini nolur derdi veren allah dermanını da verir inş...
hem daha ciddi bişey olup olmadığı tam belli değil inş da değildir...
sen bol bol dua et annen için bizim dualarımızda sizinle unutma bunu...
allah tez zamanda şifa versin inş...
eşin gelmedi mi buarada o yanında olsa destek alır biraz daha toplardın kendini...

desteğiniz için teşekkür ederim beni şimdi en iyi sen anlayabilirsin sende zor zamanlar geçirdin rabbim bir daha yaşatmasın inşallah.eşimde durumu bilmiyor.bana eve geç geleceğini arkadaşlarıyla maç izlemeye gideceğini söyledi.bende ona söylemedi zaten oda çok üzgün biraz kafayı dağıtsın dedim ama bende çok bunaldım hep derimya Allah'ım bana bu derdimi unutturacak dert verme diye.ama yine de düşünüyorum ki ben rabbimin sevdiği bir kulum ki beni unutmuyor.sahabiler başlarına 40gün boyunca bir musibet gelmeyince Allah'a yalvarırlarmış Rabbim bizi unuttunmu ki bize musibet ver diye.

anlamaz olur muyum canım benim her hastalık mevzusunda çektiğimiz acılar geliyor aklıma
rabbim kimseye yaşatmasın böyle büyük bi acı
sen de kötü düşünmeyi bırak allah yardımcınız olsun inş...
canım benim benim şimdi çıkmam gerekiyor ama aklım sende kalacak...
kendine dikkat et emi eşinde yok yine çarpıntın falan tutmasın aman :26:
sana iyi geceler canım benim öpüyorum kocaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…