Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

iyi geceler canım yarın görüşmek dileğiyle

yaptırdık kromozom analizinde de AZF geninde de problem çıkmadı.Nedir problem belirsiz yani

Sen nasıl oldun canım toparladın mı kendini biraz daha.Bence boşa yıpratıyosun kendini hiçbişeycik çıkmıycak inşallah görürsün.İlk ameliyatta iyi temizleyemediklerinden tekrar etmiştir o yine.

geçmiş olsun canım benim,inşallah önemli bişey çıkmaz,dualarım sizinle.

canım sağolasın inşallah bzim için hayırlısı olur. komşununda ne güzel mucizesi olmuş bizklerde birgün inşallah mucizelerimze kavuşuruz.
sabah bizde hastanedeydik bu saate kadar mr ultrason kan tahlileri filan ile uğraştık sonuçlar geç çıkacak bakalım ne çıkacak hakkıımızda hayırlı olur inşallah.

günaydın hanımlar hayırlı cumalar, nasılsınız?

günaydın canım hayırlı cumalar olsun dualrın kabul olsun inşallah.
bugünümüze çok şükür sabah beri hastanedeydik tahlillerle uğraştık.eşimde hiper tiroid çıktı inşallah olumlu şeyler söylerle bizede bizde mutlu olurz.
sen nasılsın canım ?

günaydın kızlar hayırlı cumalar...çok canım yanıyor gece halamın eşını kaybettık daha 47 yaşındaydı kanserden 2 sene öncede babamı kanserden kaybettım tam duzeldım derken bu haberle yıkıldım resmen 2011 yılı bana uğurlu gelmedı geçen bayram eşmn anneannesı bu bayram enıştem rabbım benı sınıyor ama ben dayanamıyorum ölümlere...allah mekanını cennet etsın...

bende iyiyim canım... aynı şeyler ev iş iş ev arası gidip geliyorum. çok geçmiş olsun sizede inşallah iyi şeyler duyarsınız, Rabbim yardımcınız olsun..

allah rahmet eylesin canım geriye kalanlara uzun ve sağlıklı ömürler versin .bence çağın hastalığı olan şu kansere karşı hemen bir çare bulunmalı.bir haber çıkıyor herkes ona umut bağlıyor.sonra hastalar ölüyor.buda idamdan sonra adamı bağışlamak oluyor.benimde annem hasat inan her geçen gün içimiz daha çok yanıyor.ölüm Allah'ın emri ama hastalıktan ölmek insanın içini daha çok acıtıyor.tekrar bu cuma saatinde rabbime dua ediyorum ölmüşlerimize Allah'tan rahmet hastalarımıza da başta anneme şifa diliyorum

Başın sağolsun canım Allah rahmet eylesin. Rabbim çok çok sabır versin...

amin canım bütün el açıp dua eden kardeşlerimize, en yakın zamanda evlatlarına kavuştursun.şu mübarek cuma günü mevlam dileklerimizi kabul eder inşallah.evettt yakınız birbirimize bende b.evler yenibosnada oturuyorum.[/QUOTE]

benim annemde şirinevlerde oturuyor.inşallah birgün tanışır dostluğumuzu pekiştiririz.gönüllerimiz bir olsun inşallah

hayırlı cumalar kızlar nasılsınız eseslim hayırlı haberler alırsın inşallah canım...

rabbım annenı san bağışlasın tez zamanda şıfa versın...normal tedavıyı bırakmışlardı bıtkısel tedavı yapıyorlardı ama oda çare olmadı

Başın sağolsun canım Allah rahmet eylesin. Rabbim çok çok sabır versin...

allah razı olsun..allah sızlere göstermesın...

başın sağolsun canım allah rahmet eylesin

benim annemde şirinevlerde oturuyor.inşallah birgün tanışır dostluğumuzu pekiştiririz.gönüllerimiz bir olsun inşallah[/QUOTE]

çok memnun olurum canım,inşallah.annenede acil şifalar diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…