- 31 Ocak 2011
- 7.474
- 557
- 198
anlamaz olur muyum canım benim her hastalık mevzusunda çektiğimiz acılar geliyor aklıma
rabbim kimseye yaşatmasın böyle büyük bi acı
sen de kötü düşünmeyi bırak allah yardımcınız olsun inş...
canım benim benim şimdi çıkmam gerekiyor ama aklım sende kalacak...
kendine dikkat et emi eşinde yok yine çarpıntın falan tutmasın aman :26:
sana iyi geceler canım benim öpüyorum kocaman
canım siz genetik testi yaptırdınızmı genelde genetik problem olunca fsh yüksek oluyor ve testis gelişmemiş oluyor.
yaptırdık kromozom analizinde de AZF geninde de problem çıkmadı.Nedir problem belirsiz yani
merhaba canım iyi diyelim iyi olalım.zcu arkadaşımın eşinde sperm çıkışı olmuş.ama tüpbebek tutmadı biraz dinelenip tekrar deneyecekler.Allah'tan hayırlısı.bizde azo sebebimizi yeni öğrendik genetikmiş.bakalım .Allah büyük en yakın zamanda tedaviye başlamayı düşünüyoruz.Allah bir mani vermezse
AYYYY canım çok sevindim zcu ya,ne kadar uğraştı,en son ankaraya gidecekti tedavi için herhalde,işte bizde o yorgun bedenle tüp yaptırdık tutmadı malasef,inş diğerinde tutar.rabbim bir bir dualarımızı kabul ediyor,inş sende en yakın zamanda güzel haberler alırsın,genetik derken ailesindedemi var azo olan,hiç üzülme canım yüce mevlamın bi tek ol demesiyle ne mucizeler olur.sen nerde oturuyordun?
kızlar hepinize en derin sevgilerim, sunuyorum ama benim bugünde canım çok sıkıldı.ben bugün karar vermiştim artık ne olursa olsun eskisi gibi etrafıma neşe saçacaktım.nihayetinde de öyle oldu.bugün bizim kuran ve sohbetimiz vardı orada çok güzel birgün geçirdik.konumuzda hastalık ve musibetlere karşı sabırdı.herşey sanki beni anlatıyordu.arkadaşlarım benim için hayırlı evlatlarım olsun diye hep bir ağızdan amin diyorlardı.buraya kadar herşey güzeldi.bir ara telefonum çaldı arayan ablamdı bende önce telefonu açmayayım sonra açarım diye düşündüm ama yine açmaya karar kıldım.ablam annemin testlerinin kötü çıktığını söyledi bilenler bilir bundan 3 sene önce annemde ayağında kitle oluşmuş ve bunu ameliyatla aldırmıştı.şimdi ise tekrar ettiği ve durumun biraz daha kötü olduğunu raporlardan anladığı kadarıyla söyledi.henüz doktoru sonuçları görmedi ama benim içim acıyor inşallah korktuğumuz kadar kötü değildir.ne olursunuz arkadaşlarım tek gönül tek yürek olarak canı gönülden annem için dua edin.şimdiden çok teşekkür ederim
eseslim canım hem geçmiş olsun hem hayırlı olsun demek istiyorum.canım bizim apartmanda biri vardı 7 senedir bebekleri olmuyordu.ama sebebini bir türlü bulamamışlardı.birgün kadın hastalandı doktor kadına beğninde bir sıvının fazla salgılandığını bu yüzden ilaç kullanmasını söylemiş.kadın bu ilacı kullanınca komalık oluyormuş.hastaneye kaldırıyorlarmış kadını.kadında doktoruna bu ilacı kullanmak istemediğini başka ilaç vermesini söylemiş.doktorda ona ilaca karşı hassasiyetini ölçmemiz lazım vereceğim ilaç yine sana dokuna bilir demiş. neyse kan tahlili yapmışlar doktor ona sen bu ilaçları kullanamazsın zaten, bebeğine zarar verir demiş.kadında şok olmuş.meğer beğinde salgılanan sıvının çokluğu bile kısırlık yapıyormuş.bu arada mucize bebeğide görüyorum maşallah çok afacan.darısı başınıza
günaydın hanımlar hayırlı cumalar, nasılsınız?
merhaba canım iyi diyelim iyi olalım.zcu arkadaşımın eşinde sperm çıkışı olmuş.ama tüpbebek tutmadı biraz dinelenip tekrar deneyecekler.Allah'tan hayırlısı.bizde azo sebebimizi yeni öğrendik genetikmiş.bakalım .Allah büyük en yakın zamanda tedaviye başlamayı düşünüyoruz.Allah bir mani vermezse
AYYYY canım çok sevindim zcu ya,ne kadar uğraştı,en son ankaraya gidecekti tedavi için herhalde,işte bizde o yorgun bedenle tüp yaptırdık tutmadı malasef,inş diğerinde tutar.rabbim bir bir dualarımızı kabul ediyor,inş sende en yakın zamanda güzel haberler alırsın,genetik derken ailesindedemi var azo olan,hiç üzülme canım yüce mevlamın bi tek ol demesiyle ne mucizeler olur.sen nerde oturuyordun?
canım sanada rabbim en yakın zamanda evladını kucağına almayı nasip etsin inşallah benim eşimin ailesinde hatta sülalesinde çocuğu olmayan yok .ama 47xxy klinifer sendromu çıktı Allah büyük inşallah bizimde kısmetimizde varsa birgün anne oluruz.bende istanbul beylikdüzü semtinde oturuyorum sen de istanbul da oturuyorsun herhalde
günaydın canım hayırlı cumalar olsun dualrın kabul olsun inşallah.
bugünümüze çok şükür sabah beri hastanedeydik tahlillerle uğraştık.eşimde hiper tiroid çıktı inşallah olumlu şeyler söylerle bizede bizde mutlu olurz.
sen nasılsın canım ?
allah rahmet eylesin canım geriye kalanlara uzun ve sağlıklı ömürler versin .bence çağın hastalığı olan şu kansere karşı hemen bir çare bulunmalı.bir haber çıkıyor herkes ona umut bağlıyor.sonra hastalar ölüyor.buda idamdan sonra adamı bağışlamak oluyor.benimde annem hasat inan her geçen gün içimiz daha çok yanıyor.ölüm Allah'ın emri ama hastalıktan ölmek insanın içini daha çok acıtıyor.tekrar bu cuma saatinde rabbime dua ediyorum ölmüşlerimize Allah'tan rahmet hastalarımıza da başta anneme şifa diliyorumgünaydın kızlar hayırlı cumalar...çok canım yanıyor gece halamın eşını kaybettık daha 47 yaşındaydı kanserden 2 sene öncede babamı kanserden kaybettım tam duzeldım derken bu haberle yıkıldım resmen 2011 yılı bana uğurlu gelmedı geçen bayram eşmn anneannesı bu bayram enıştem rabbım benı sınıyor ama ben dayanamıyorum ölümlere...allah mekanını cennet etsın...
günaydın hanımlar hayırlı cumalar, nasılsınız?
günaydın kızlar hayırlı cumalar...çok canım yanıyor gece halamın eşını kaybettık daha 47 yaşındaydı kanserden 2 sene öncede babamı kanserden kaybettım tam duzeldım derken bu haberle yıkıldım resmen 2011 yılı bana uğurlu gelmedı geçen bayram eşmn anneannesı bu bayram enıştem rabbım benı sınıyor ama ben dayanamıyorum ölümlere...allah mekanını cennet etsın...
canım sanada rabbim en yakın zamanda evladını kucağına almayı nasip etsin inşallah benim eşimin ailesinde hatta sülalesinde çocuğu olmayan yok .ama 47xxy klinifer sendromu çıktı Allah büyük inşallah bizimde kısmetimizde varsa birgün anne oluruz.bende istanbul beylikdüzü semtinde oturuyorum sen de istanbul da oturuyorsun herhalde
amin canım bütün el açıp dua eden kardeşlerimize, en yakın zamanda evlatlarına kavuştursun.şu mübarek cuma günü mevlam dileklerimizi kabul eder inşallah.evettt yakınız birbirimize bende b.evler yenibosnada oturuyorum.
allah rahmet eylesin canım geriye kalanlara uzun ve sağlıklı ömürler versin .bence çağın hastalığı olan şu kansere karşı hemen bir çare bulunmalı.bir haber çıkıyor herkes ona umut bağlıyor.sonra hastalar ölüyor.buda idamdan sonra adamı bağışlamak oluyor.benimde annem hasat inan her geçen gün içimiz daha çok yanıyor.ölüm Allah'ın emri ama hastalıktan ölmek insanın içini daha çok acıtıyor.tekrar bu cuma saatinde rabbime dua ediyorum ölmüşlerimize Allah'tan rahmet hastalarımıza da başta anneme şifa diliyorum
Başın sağolsun canım Allah rahmet eylesin. Rabbim çok çok sabır versin...
günaydın kızlar hayırlı cumalar...çok canım yanıyor gece halamın eşını kaybettık daha 47 yaşındaydı kanserden 2 sene öncede babamı kanserden kaybettım tam duzeldım derken bu haberle yıkıldım resmen 2011 yılı bana uğurlu gelmedı geçen bayram eşmn anneannesı bu bayram enıştem rabbım benı sınıyor ama ben dayanamıyorum ölümlere...allah mekanını cennet etsın...
amin canım bütün el açıp dua eden kardeşlerimize, en yakın zamanda evlatlarına kavuştursun.şu mübarek cuma günü mevlam dileklerimizi kabul eder inşallah.evettt yakınız birbirimize bende b.evler yenibosnada oturuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?