Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
tünaydın arkadaşlarr herkese hayırlı cumalar..nasılsınız bakalım..emayynem canım başınız sağolsun ALLAH sabırlar versin.

başınız sağolsun canım ALLAH rahmet eylesin ALLAH geride kalanlara sabır verisn. çok zor genç ölüm dahada insnaı yıkıyor bende 3 ay önce eniştemi kaybettim kalp krizinden ramazan ayında kaybettik. mübarek günde oruçlu namazını kıldıktan sonra öldü allah rahmet eylesin bütün ölmüşlere.

bende iyiyim canım... aynı şeyler ev iş iş ev arası gidip geliyorum. çok geçmiş olsun sizede inşallah iyi şeyler duyarsınız, Rabbim yardımcınız olsun..

aminn canım inşallah iyi haberler alırız ilaçlarla bu hastalığı yeneriz. dualrımız bu mübarek günde kabul olsun inşallahh.

hayırlı cumalar kızlar nasılsınız eseslim hayırlı haberler alırsın inşallah canım...

hayırlı cumlar canım allah dualrımızı kabul etsin inşallah. bu mübarek günde allah dualrımızı kabul etsin inşallahh.

eseslim bebekim hayırdır..hayırlı haberler demiş arkadaşlar?

eseslim bebekim hayırdır..hayırlı haberler demiş arkadaşlar?

canım sorma başımıza geleni dün eşimle göz dr na gittik eşimin gözlerinde şişlik vardır sanki böyle hep uykusuz gibi patlak patlak gibiydi. göz dr snein gözünde bişey yok dedi bi tiroitini ölçtür dedi. dün hemen ordan çıktıktan sonra endokrinoloji dr na gittik muayene etti sende zehirli guatr var dedi. tahlillerdn sonra beli olur ama kesinklikle var dedi. bugünde tahlillerimizi yaptırdık bikaçgün sonra belli olacak sonuçlar ama ultrason çıktı hiperguatr varmış. bu guatr vücüdu çok etkiliyormuş spermlerde etkiside çok büyükmüş. bi taraftan sevinbdik acaba azosperm olmamaızın sebebi bumu diye eğer bundansa ilaçla tedavi olup spermlerimizin çıkması biraz daha iyi olacak. çünkü sperm üretmesine izin vermezmiş. bu hormıonun hızlı çalışması . o yüzden bundan sonraki tedavinmizin önceliği hiperguatrı düzeltmek olacak.

canım Rabbim acil şifalar versin. eşini sana bağışlasın. inş güzel haberler alırsınız canım..

Rabbim sabır versin geride kalanları sağlık sıhhatten ayırmasın canım.
hayırlı cumalar kızlar nasılsınız eseslim hayırlı haberler alırsın inşallah canım...
hayırlı cumalar sana da canım
günaydın hanımlar hayırlı cumalar, nasılsınız?
hayırlı dualar sana da canım. iyi diyelim iyi olalım sen nasılsın?
tünaydın arkadaşlarr herkese hayırlı cumalar..nasılsınız bakalım..emayynem canım başınız sağolsun ALLAH sabırlar versin.
hayırlı cumalar canım..

tüm arkadaşlarım hepinize hayırlı cumalar..
Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun.
Gönlümüzün hayırlı muratlarını nasip eylesin.
ölmüşlerimize rahmet eylesin geride kalanlara sabır ihsan eylesin..
şehitlerimize ve depremde hayatını kaybedenlere rahmet eylesin Rabbim,
tüm hastalara şifa, dertlilerimize deva nasip eylesin..
sevdiklerimizden ayırmasın ve bizi onlara, onları da bize bağışlasın inş.

aaaa canım çok geçmiş olsun evet guatr hem kadınlarda hem erkeklerde çocuk olmasını engelliyo çünkü görümcem tiroid hastası tedaviyle çocuğu oldu.görümcemde günlük ilaç kullanıyo kullanmadığı zamanda kilo alıyo vede sinir yapıyo.ama zehirlisi nasıl oluyo bilmiyorum.belkide dediğin gibi spermleri etkiliyodur ondan azosperm olmuştur her işte vardır bir hayır bakarsın tiroiid tedavisini olur spermler çıkar.evet ccanım ya şimdide guatrı düzeltmeye uğraşırsınız ama sıkma sen tatlı canını ALLAH büyük hastalıklar vermesin dermansız dert vermesin buarada yakın zamanda yine tahlil yaptırdınızmı fsh v.s bizimde ilaçlar bitmek üzere yarın veya pazartesi tahlil yaptıracağız bakalım ne olacak..

kizlar hayirli cumalar hepinize..rabbim dualarimizi kabul etsin insallahh..

emaynem..basin sagolsun ailasine ve sizlere allahim sabir versin..bu son olsun..kalanlara omur versin rabbimm..insallah

aminn canım inşallah hayırlı sonuçlar alırız benim kayınvalidem babaannem guatr hastası hatta 2,5 yaşındaki eltimin kızıda kullanıyor bu guatr hapını hepsini sabahları aç karnına ilaç kullanıyorlar ömür boyuda kullanacaklar. ilaçla tedavisi var babaannemin ilaçla tedavi olmadı ameliyat oldu.ama hala ilaç kullanıyor.düzene girsinde ilaç kullansın canım napalım kaderimizd varsa kullanacak gelen ALLAHTAN....
zehirli guatr işte sperm üzerinde çook büyük etkisi varmış int araştırdm hep bunuyazıyor dr da aynısını söyledi. sinriliilik asabiyet vs.. bi sürü hastalıkta yapıyromuş. allah bu hastalığı karşımıza çıkardı siiznde çocuğunuz bu yüzdn olmuyor dedi belki bilmiyruz. inşallah öyledir ve bundan sonrası inşallah hayırlsıı olur canım.
biz 2 hafta önce yaptırdık canım fsh pek düzelme yok aslında ama hoca iyii dedi biz ilaçlar bitince 15 günde yaptırdık 1 ayda yaptırın dedi. bakalım bi dahaki test sonucunmumuza daha var. inşallah sizin sonuçlarda güzel çıkar canım. bizi haberdar et..

canim basin sag olsun cok aci yasamamissin rabbim mekanlarini cennet etsin..bende 42 yasinda annemi kaybetmisdim cok zor bi aci, boslugu hala yuregimde, genc olum cok zor. allahim kimseyi sevdiklerinden ayirmasin

canım başınız saolsun allah sabır versin hepinize...
genç olunca üzülmemek elde değil ama elden gelen bişeyde yok...
allah mekanını cennet eylesin...
rabbim ani ölümlerden korusun hepimizi sevdiklerimizi...

hayırlı cumalar canlar
allah bu mübarek günde hepinizin duasını kabul etsin inş...

aminnn canım aminnn
seninde cuman mübarek olsun dualrın kabul olsun inşallahh.
nasılsın bebekim ?

saol bebekim benim
ne olsun canım ya bugün yarım gün çalıştık eşimin benim arabamla işi vardı bugün...
beni okula bıraktı gitti ben de anahtarımı evde unutmuşum okulda farkettim
eve geldiğimde saat 11,30 du ama kociş işini bitiremediği için gelemedi bende ev sahibine gittim...
2 saat sonra geldi ben de anca kavuştum size
sen nasılsın canım eşinin tahlillerini yaptırmışsınız inş sonuçlar iyi çıkar dualarım sizinle

bende iyi sayılırım canım nasıl olayım işte moralim bozuk aslında ama nasip demekle yetiniyorum.
sabah hepsni verdk canım ama geç çıkacak biraz 1 haftayı bulacak çıkması bekliycez bizde artık.
ultrson çıktı ondada dr demişki snede guatr varmış yavaş çalışıyormuş şimdide hızlı çalışmaya başlamış demiş ilaçla tedavi olursunuz demiş önemli olanda kan işte. kanlarıda perşembe günü alacaz bide mr var tabi hepsi o zamn çıkacak.
hayırlısı artık canım.

hakkınızda hayırlısı olsun bebekimmm allah dermansız dert vemesin inş...
sen üzme kendini inş hayırlısıyla bu günler geride kalacak...
ikizlerinizle boğuşurken bu günler aklınıza bile gelmeyecek

ahhh ahhh inşallah be canım inşallah allah yüzümüzü güldürür. bu dertten kurtarır bizi.
şimdi bak eşim beni sinir etti. bu çay içiyordu ya aslanpençesi fsh düşürmek için sabah kahvaltıdn 2 saat sonra ve akşam yemeğenden 2 sat sonra içmesi gerekiyor.
hergün geliyor yada elemanlarından birni gönderip alıyor. şimdi diyorum gel diye kaç kere aradım. gelemem işim var diyo hep arıyon gel diye diyo ben nasıl işi bırakıp geleym diyo. al işte ya napayım deidm mecbur içmem gerekiyor içmiyceksen yapmayalım deidm sinirlendirdi beni.

bebekim allah bize sabır versin ne diyim bizi bu azo derdinden kurtarsın rabbim bizde rahata erelim artık...
sen de bilirsin bütün gün evde kafa dinlemeyi...
ama sadece aklın eşinde onun için ne yapsamda faydasını göstersin diye düşünüyorsun...
zaten artık macun falan kullanamayacak bari bunu yapsın değil mi...
ama yok illaki seni deli edecek...
sanki kendin için bişey istiyormuşsun gibi bide hergün gel diyon diye sana çıkışıyor...
sinir oldum valla bu erkeklerin hepsi böyle...
biz araştıralım takip edelim önlerine kadar getirelim onlarda bin naz bukadar da olmaz valla...
bazen diyorum ki biz bukadar bunlara kafa yorarken allah korusun yakında bizde olucaz sağlığımızdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…