Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

aynen canım o kadar sinirlendirdi ki kendim için bişey mi istiyorum.
istiyorum ki iyileşsin bişeyler faydalı olsun araştırıyorum bende bilirim çarşı çarşı gezmesi ama gezmiyorum evde hep bişeyler hazırlayıp yedirip içirmeye çalışıyorum. ama ben baskı yapıyor oluyroum ben napayım yani.
iyi deidm içmezsen içme deidm artık napayım.
yok canım balı filanda yemiyor o kadarda para verdik çöpe atıyoz hep.
hakkıımızda hyaırlısı diyroum hep rahat günlerin olması için dua ediyorum....

diyorum ya canım biz bunları düşünürken kendimizi kaybedicez yakında...
allah bizi bu dertten kurtarsında onlarda kurtulsun bizde

herkeze merabalar kızlar bir haftalıgına çocuklu olduk dün görümcemin eşi vefat etdi iskenderunda oturuyorlar oglan kardeşimin eşi görümcemin kızı yani ölen gelinimizin babası oluyor dün haberi alınca annemle oglan kardeşim karısı oraya gitti cenazeye çocukları bize koydular biri 3 yaşında birisi 6 yaşında allahtan duruyorlar onlarla ugraşıyorum yeni parka götürdüm ay annem babam derler diye korktum şeytan kulagına hallerinden memnunlar yaramazlar orası başka işte bizde böyle ..

canım başınız saolsun allah sabır versin yakınlarına...
demek yiğenlerin sende ne güzel uyumlularsa sorun yok...
güzel güzel vakit geçirin işte bikaç gün...

Merhaba arkadaslar hayirli cumalar nasilsiniz?

kizlar benim bir sorum var eger bilginiz varsa cevaplarsaniz sevinirim
biz kaan hocadan randevu aldik ozelden..benim merak ettigim kaan hoca hicmi artik cebecide hasta bakmiyor herkez ozelemi gidiyor
esim armis ama cevap vermemis ordaki bayan...

Son düzenleme:
Merhaba arkadaslar,
Benim de esimde azospermi var ve ogreneli 20 gun oldu. Bu gercekle yasamayi ogrenmemiz gerekiyor. Doktorumuz Kaan Aydos, fakat biz yurtdisinda yasiyoruz ve onerdigi ilaclardan birini M-sure burda bulamadik. Nerden nasil bulabilecegimiz bilen varsa yardimci olabilir mi? Sizler nerelerden temin ettiniz?

hayırlı cumalar canım...
tam gün yasası çıktığı için kaan hoca artık sadece özelinde hasta bakıyor...

MErhaba biz daha 20 gun once Cebecide kendisine muayene olduk. yani hasta bakiyordu hala.. ama cok kisa sureligine geliyor ve ameliyatlardan filan cok yogun anladigim kadariyla...

basiniz sag olsun canim

merhabalar canım öncelikle geçmiş olsun allah eşine şifa versin...
ne kadar şanslısınız ki durumunuzu öğreneli 20 gün olmasına rağmen hemen kaan hocayla tedaviye başlamışsınız...
bize kaan hoca daha vermedi m-sureyi onun için yardımcı olamıycam sana ama bilen akadaşlarım yardımcı olacaklardır.
allah en kısa zamanda mucizenize kavuşmanızı nasip etsin

ah canım ya öyle iyi anlıyorum ki seni öğleden önce bende aynı durumu yaşadım çünkü
farkındayım kendimi çok kasıyorum elimden geleni yapmaya çalışıyorum ilaçlarını bile elimle getirip ağzına koyuyorum. suyunu bile ben içiriyorum o kadar yani. ama daha 3 ay olmasına rağmen ben çok yoruldum özellikle 1,5 aydır herşeyi deniyoruz ama ben yoruluyorum....
allah razı olsun ama yine de çok şükür ne versem ne yapsam yemeye çalışıyor ilk başlarda daha çok of yapıyordu şimdi of u yok en azından elinden geleni yapıyor o da. ama ben çok sorumluluk yüklüyorum kendime bebek gibi ilgi gösteriyorum bazen bu yoğunlukta yorulduğumu hissediyorum o gelince akşam mufaktan çıkamıyorum tek tek bitkisel kapsüllerini, haplarını getirip içiriyorum mekik dokuyorum mutfakla oda arasında. keçi boynuzu kaytanıyorum yatmadan önce veriyorum ben razıyım herşeyi yapmaya ama bir de kendi gelip ne içicem dese ya da aşkım ben o hapımı aldım dese
ben kendimi bu kadar sıkmakla çabuk yaşlanıcam biliyorum çok geriliyorum çünkü ben hatırlatmadan ben vermeden kendi haplarının takibini bir öğrense....

öğlen aradım onu aşkım kahvaltıdan sonra endol u almadan gitmişsin dedim cumaya gitmeden gelip içer misin dedim bakalım aşkım unutmazsam dedi... unutma dedim düzenli kullanım önemli dedim... sonuç : gelmediiiiiiiiiiiii

bunlar bizi hasta eder şekerim olsun napalım allah onlara sağlık versin yeter kiii....

hayırlı cumalar canım...
tam gün yasası çıktığı için kaan hoca artık sadece özelinde hasta bakıyor...

sagol canim..benim pek gidesim yok ama esim gitmek isyor...belki ilaclari falan denistirir yuz yuze goruselim bakalim

MErhaba biz daha 20 gun once Cebecide kendisine muayene olduk. yani hasta bakiyordu hala.. ama cok kisa sureligine geliyor ve ameliyatlardan filan cok yogun anladigim kadariyla...

canim biz iki defa gittik orda muayne etti ozeli cikinca kafamiz karisti..demekki halan bakiyor gunduzleri kisada olsa
ozel de 5 ten sonra bakiyormus

cok tesekkurler iyi dileklerin icin.. kaan hocaya gitmemiz de tamamen tesaduf oldu. tatil icin TR'ye gidince soyle bir test yaptiralim dedik ve cebeci hastanesie gittik. sonuclarimizi gosterdik Kaan hocaya ve bir kadin dogumcuya. Tup bebek dediklerinde nasil sasirdigimizi anlatamam. Yine de dermansiz dertler gelmesin basimiza deyip hergun halimize sukrediyorum. Esimin ya da benim basima amansiz bir hastalik te gelebilirdi. insallah hepimiz cocuk sahibi oluruz bir gun, herseyin dogru bir zamani vardir ve bizim zamanimiz gelmemistir..

cok gecmis olsun canim insallah tedavinizde olumlu sonuc alirsiniz

bende yurt disindayim bizde kullaniyoruz m sure hindistandan aldik

Son düzenleme:

çok güzel bi tesadüf olmuş bu allah bu şansınızı devam ettirsin inş...
bakarsın kullandığı ilaçlar sayesinde kısa bi zaman sonra kurtulursunuz bu illetten...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…