bebekim allah bize sabır versin ne diyim bizi bu azo derdinden kurtarsın rabbim bizde rahata erelim artık...
sen de bilirsin bütün gün evde kafa dinlemeyi...
ama sadece aklın eşinde onun için ne yapsamda faydasını göstersin diye düşünüyorsun...
zaten artık macun falan kullanamayacak bari bunu yapsın değil mi...
ama yok illaki seni deli edecek...
sanki kendin için bişey istiyormuşsun gibi bide hergün gel diyon diye sana çıkışıyor...
sinir oldum valla bu erkeklerin hepsi böyle...
biz araştıralım takip edelim önlerine kadar getirelim onlarda bin naz bukadar da olmaz valla...
bazen diyorum ki biz bukadar bunlara kafa yorarken allah korusun yakında bizde olucaz sağlığımızdan
aynen canım o kadar sinirlendirdi ki kendim için bişey mi istiyorum.
istiyorum ki iyileşsin bişeyler faydalı olsun araştırıyorum bende bilirim çarşı çarşı gezmesi ama gezmiyorum evde hep bişeyler hazırlayıp yedirip içirmeye çalışıyorum. ama ben baskı yapıyor oluyroum ben napayım yani.
iyi deidm içmezsen içme deidm artık napayım.
yok canım balı filanda yemiyor o kadarda para verdik çöpe atıyoz hep.
hakkıımızda hyaırlısı diyroum hep rahat günlerin olması için dua ediyorum....
diyorum ya canım biz bunları düşünürken kendimizi kaybedicez yakında...
allah bizi bu dertten kurtarsında onlarda kurtulsun bizde
herkeze merabalar kızlar bir haftalıgına çocuklu olduk dün görümcemin eşi vefat etdi iskenderunda oturuyorlar oglan kardeşimin eşi görümcemin kızı yani ölen gelinimizin babası oluyor dün haberi alınca annemle oglan kardeşim karısı oraya gitti cenazeye çocukları bize koydular biri 3 yaşında birisi 6 yaşında allahtan duruyorlar onlarla ugraşıyorum yeni parka götürdüm ay annem babam derler diye korktum şeytan kulagına hallerinden memnunlar yaramazlar orası başka işte bizde böyle ..
aminn canım aminnn inşallah en yakın zmanda kurtarsın inşallahh.....
Merhaba arkadaslar hayirli cumalar nasilsiniz?
kizlar benim bir sorum var eger bilginiz varsa cevaplarsaniz sevinirim
biz kaan hocadan randevu aldik ozelden..benim merak ettigim kaan hoca hicmi artik cebecide hasta bakmiyor herkez ozelemi gidiyor
esim armis ama cevap vermemis ordaki bayan...
Merhaba arkadaslar hayirli cumalar nasilsiniz?
kizlar benim bir sorum var eger bilginiz varsa cevaplarsaniz sevinirim
biz kaan hocadan randevu aldik ozelden..benim merak ettigim kaan hoca hicmi artik cebecide hasta bakmiyor herkez ozelemi gidiyor
esim armis ama cevap vermemis ordaki bayan...
herkeze merabalar kızlar bir haftalıgına çocuklu olduk dün görümcemin eşi vefat etdi iskenderunda oturuyorlar oglan kardeşimin eşi görümcemin kızı yani ölen gelinimizin babası oluyor dün haberi alınca annemle oglan kardeşim karısı oraya gitti cenazeye çocukları bize koydular biri 3 yaşında birisi 6 yaşında allahtan duruyorlar onlarla ugraşıyorum yeni parka götürdüm ay annem babam derler diye korktum şeytan kulagına hallerinden memnunlar yaramazlar orası başka işte bizde böyle ..
Merhaba arkadaslar,
Benim de esimde azospermi var ve ogreneli 20 gun oldu. Bu gercekle yasamayi ogrenmemiz gerekiyor. Doktorumuz Kaan Aydos, fakat biz yurtdisinda yasiyoruz ve onerdigi ilaclardan birini M-sure burda bulamadik. Nerden nasil bulabilecegimiz bilen varsa yardimci olabilir mi? Sizler nerelerden temin ettiniz?
ahhh ahhh inşallah be canım inşallah allah yüzümüzü güldürür. bu dertten kurtarır bizi.
şimdi bak eşim beni sinir etti. bu çay içiyordu ya aslanpençesi fsh düşürmek için sabah kahvaltıdn 2 saat sonra ve akşam yemeğenden 2 sat sonra içmesi gerekiyor.
hergün geliyor yada elemanlarından birni gönderip alıyor. şimdi diyorum gel diye kaç kere aradım. gelemem işim var diyo hep arıyon gel diye diyo ben nasıl işi bırakıp geleym diyo. al işte ya napayım deidm mecbur içmem gerekiyor içmiyceksen yapmayalım deidm sinirlendirdi beni.
hayırlı cumalar canım...
tam gün yasası çıktığı için kaan hoca artık sadece özelinde hasta bakıyor...
MErhaba biz daha 20 gun once Cebecide kendisine muayene olduk. yani hasta bakiyordu hala.. ama cok kisa sureligine geliyor ve ameliyatlardan filan cok yogun anladigim kadariyla...
merhabalar canım öncelikle geçmiş olsun allah eşine şifa versin...
ne kadar şanslısınız ki durumunuzu öğreneli 20 gün olmasına rağmen hemen kaan hocayla tedaviye başlamışsınız...
bize kaan hoca daha vermedi m-sureyi onun için yardımcı olamıycam sana ama bilen akadaşlarım yardımcı olacaklardır.
allah en kısa zamanda mucizenize kavuşmanızı nasip etsin
Merhaba arkadaslar,
Benim de esimde azospermi var ve ogreneli 20 gun oldu. Bu gercekle yasamayi ogrenmemiz gerekiyor. Doktorumuz Kaan Aydos, fakat biz yurtdisinda yasiyoruz ve onerdigi ilaclardan birini M-sure burda bulamadik. Nerden nasil bulabilecegimiz bilen varsa yardimci olabilir mi? Sizler nerelerden temin ettiniz?
sagol canim..benim pek gidesim yok ama esim gitmek isyor...belki ilaclari falan denistirir yuz yuze goruselim bakalim
cok tesekkurler iyi dileklerin icin.. kaan hocaya gitmemiz de tamamen tesaduf oldu. tatil icin TR'ye gidince soyle bir test yaptiralim dedik ve cebeci hastanesie gittik. sonuclarimizi gosterdik Kaan hocaya ve bir kadin dogumcuya. Tup bebek dediklerinde nasil sasirdigimizi anlatamam. Yine de dermansiz dertler gelmesin basimiza deyip hergun halimize sukrediyorum. Esimin ya da benim basima amansiz bir hastalik te gelebilirdi. insallah hepimiz cocuk sahibi oluruz bir gun, herseyin dogru bir zamani vardir ve bizim zamanimiz gelmemistir..
cok gecmis olsun canim insallah tedavinizde olumlu sonuc alirsiniz
bende yurt disindayim bizde kullaniyoruz m sure hindistandan aldik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?