gidin canım umutsuzluğa kapılma sende...
allah şifa versin eşine...
herkeze merabalar kızlar bir haftalıgına çocuklu olduk dün görümcemin eşi vefat etdi iskenderunda oturuyorlar oglan kardeşimin eşi görümcemin kızı yani ölen gelinimizin babası oluyor dün haberi alınca annemle oglan kardeşim karısı oraya gitti cenazeye çocukları bize koydular biri 3 yaşında birisi 6 yaşında allahtan duruyorlar onlarla ugraşıyorum yeni parka götürdüm ay annem babam derler diye korktum şeytan kulagına hallerinden memnunlar yaramazlar orası başka işte bizde böyle ..
bebekim bende bi yandan aşk-ı memnuyu izliyorum sona yaklaştılar ya en heyecanlı bölümler...
son bölümü dört gözle bekliyorum
Merhaba arkadaslar,
Benim de esimde azospermi var ve ogreneli 20 gun oldu. Bu gercekle yasamayi ogrenmemiz gerekiyor. Doktorumuz Kaan Aydos, fakat biz yurtdisinda yasiyoruz ve onerdigi ilaclardan birini M-sure burda bulamadik. Nerden nasil bulabilecegimiz bilen varsa yardimci olabilir mi? Sizler nerelerden temin ettiniz?
sagol baharcim umutsuz degilim ama yorgunum
birde cevrenin laflarindan biktim sanki tedavi olmayi bilmiyorum ben tukiyeye gidipte
gecmisi de okuyamadim telefon geldi disari cikmam lazim gorusuruz kilzar
bende izliyorum canım son bölümü film gibiydi zaten hayranım bu diziye
ah canım ya öyle iyi anlıyorum ki seni öğleden önce bende aynı durumu yaşadım çünkü
farkındayım kendimi çok kasıyorum elimden geleni yapmaya çalışıyorum ilaçlarını bile elimle getirip ağzına koyuyorum. suyunu bile ben içiriyorum o kadar yani. ama daha 3 ay olmasına rağmen ben çok yoruldum özellikle 1,5 aydır herşeyi deniyoruz ama ben yoruluyorum....
allah razı olsun ama yine de çok şükür ne versem ne yapsam yemeye çalışıyor ilk başlarda daha çok of yapıyordu şimdi of u yok en azından elinden geleni yapıyor o da. ama ben çok sorumluluk yüklüyorum kendime bebek gibi ilgi gösteriyorum bazen bu yoğunlukta yorulduğumu hissediyorum o gelince akşam mufaktan çıkamıyorum tek tek bitkisel kapsüllerini, haplarını getirip içiriyorum mekik dokuyorum mutfakla oda arasında. keçi boynuzu kaytanıyorum yatmadan önce veriyorum ben razıyım herşeyi yapmaya ama bir de kendi gelip ne içicem dese ya da aşkım ben o hapımı aldım dese
ben kendimi bu kadar sıkmakla çabuk yaşlanıcam biliyorum çok geriliyorum çünkü ben hatırlatmadan ben vermeden kendi haplarının takibini bir öğrense....
öğlen aradım onu aşkım kahvaltıdan sonra endol u almadan gitmişsin dedim cumaya gitmeden gelip içer misin dedim bakalım aşkım unutmazsam dedi... unutma dedim düzenli kullanım önemli dedim... sonuç : gelmediiiiiiiiiiiii
bunlar bizi hasta eder şekerim olsun napalım allah onlara sağlık versin yeter kiii....
aynen bebekim ben de hayranım valla
gerçekten unutulmayacak bi dizi...
ben naptım biliyonmu gittim işyerine çayını görtrdüm dayanamdım gene
kıyamam ben sana yaaa...
peki seni görünce ne yaptı
bişey demedi mi
bunun içinmi çıktın sadece deid evet dedim çok teşekkür edeirm dedi o kadar sadece
tepki yokyani
hani erkekler derler ya kadınlar anlaşılmaz varlıklardır diye...
bence anlaşılmaz olan erkekler allah sabır versin hepimize
öle valla anlamak için filozof olcam yakında zatn
yvirilin diye bir site var ordan mi aldiniz acaba? size de basarilar tedavinizde. Hepimizin mucizeleri gerceklesir umarim..
bebekimmmm bugün yine benim kociş yok bursaya gitti iş için
akşam yine yalnızım ancak geceye gelebilecek ne zormuş bu yalnızlık ya
ahh bebekimm kıyamam sana benimkide bi toplantıya gidecek bende yanlızım
akşam topikte beraberiz o zamn
öyle görünüyor bebekim
ya bizim bu alimiz ne olacak böyle topikte olmasa çıldırcaz valla
canlarım benimmmm ben geldim
çok özledim hepinizi
1 haftadır yoktum bilmiyorum farkettiniz mi yokluğumu
ne var ne yok topikte umarım herşey yolundadır
bu arada Van'da yaşanan depremde hayatını kaybeden müslüman kardeşlerimize Allah rahmet etsin kalanlara da Rabbim sabırlar versin
inşallah bir daha yaşanmaz böyle felaketler...
hoşgeldin canımmm
farkettim ben gelmediğini nerelrdeydin bakalım sen niye yanlız bıraktın bizi
evet canmm allah geride kalanlara sabır versin. allah böyle felaketler göstermesin inşallah
buralar aynı canım çok bir değişiklik yok. herşey bıraktığın gibi.
sen nasılsın ne var ne yok ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?