ahh bebekimm kıyamam sana benimkide bi toplantıya gidecek bende yanlızım
akşam topikte beraberiz o zamn
baharcım ve eseslim kıyamam yaa çok zor olsa gerek..Allah tez zamanda kavuştursun eşlerinize...valla canım ya ne olacak bilmem hep yanlızlardayız
birgün hep başımızda oturacak kocişleirmiz inşallah emekli olunca hep beraber olcaz
canlarım benimmmm ben geldim
çok özledim hepinizi
1 haftadır yoktum bilmiyorum farkettiniz mi yokluğumu
ne var ne yok topikte umarım herşey yolundadır
bu arada Van'da yaşanan depremde hayatını kaybeden müslüman kardeşlerimize Allah rahmet etsin kalanlara da Rabbim sabırlar versin
inşallah bir daha yaşanmaz böyle felaketler...
hoşbuldum canımcım
sevindim bak yokluğumu farketmişsiniz
iyiyim ben de canım nolsun işte hep aynı
biraz gezmekten vakit bulamadım galiba
sabahları uyku tatlı geldi
gündüz de gezdim-arkadaş ziyaretleri yaptım-
akşam da malum kociş evde oluyo
o yüzden fırsat bulamadım canım.
sen nasılsın
baharcım ve eseslim kıyamam yaa çok zor olsa gerek..Allah tez zamanda kavuştursun eşlerinize...
hoşgeldin canım..
hanımlar benim kociş evde geçmişi okudum şimdi de çıkmalıyım.. size iyi muhabbetler hepinizi çok
ben çıkıyorum eseslim
kocişim geldi yemek hazırlıyım
çok öpüyorum görüşmek üzere
biz bu steden aldik canim hindistandan....
Products | Continental Tradelinks
canım bizde şuanda hindistandan araştırtıyoruz m-sureyi siz hindistandan ne kadara alıyosunuz cnm neresinden alıyosunuz..
valla canım yaşlandım bende. aynı senin yaptıklarını yapıyorum çok şımartıyorum farkımdayım bişileri vermedn yiyip içmiyorlar.
şımarsın ben razıyım da yesin içsin yeterki ama yok nazın bini bin para yani...
kahvaltıdan sonra içmesi gerekn çayını içmedi gel deid işim var diye gelmedi ama ben naptım dayanamayıp gittim işyerine kendim götürdüm.
canlar günaydın
dün akşam kociş evde yoktu nette gitti kaldım bi başıma
sizi çok özledim ben ya kimbilir nasıl kaynatmışsınızdır
ben şimdi onları bi okuyup geleyim
mrb.kızlar.yazılarınızı okurken eşimle kendimi görüyorum.ama ben sizden daha beterim.keçiboynuzu içmen gerekirmiş dedim.tamama ben çok iyi bir aktarcı biliyorum işçıkışı alırım dedi.aradan aylar geçti.kendim alıcam kızıcak,içmeyecek.gerçi alsada en fazla 2 kere içecek.neden bütün erkekler böyle.yani geneli böyle desem daha doğru olacak herhalde.ben soğandan nefret ederim.yemeğe bile katmam.ama bi arkadaşım soğan suyu iç kaynatıp demişti.saatlerce bardağın başında oturdum ama genede kusa kusa,ağlaya ağlaya içtim.15 gün bunu devam ettim.bunu yazarken bile kötü oldum.iğrenç bişeydi.ama gene iç deseler içerim.of ya neyapsakki.kendileri ilgilenseler butür şeylerle yeterince stresimiz var zaten.bide çocuktan beterler.çocukları bişekilde kandırır içirirsin,bunlar kanmıyoda.işimiz çok zor.
günaydın canımm
pek kaynatma olmamış canım bende kapattım dün gece kimse yoktu
sende kapatınca çıktım bende allahtan benim kociş erken geldi.
aynen öyle canım çocuk gibi şımartırıyoruz ama olsun ben yine memnunum ne kadar çok naz kapris çeksemde ..
valla canım onun almasını beklersen daha çok bekliycen en iyisi al kızarsın napalım. zorla en azından yaptım içeceksin dersin.
Merhaba arkadaslar,
Benim de esimde azospermi var ve ogreneli 20 gun oldu. Bu gercekle yasamayi ogrenmemiz gerekiyor. Doktorumuz Kaan Aydos, fakat biz yurtdisinda yasiyoruz ve onerdigi ilaclardan birini M-sure burda bulamadik. Nerden nasil bulabilecegimiz bilen varsa yardimci olabilir mi? Sizler nerelerden temin ettiniz?
haklısın galiba.kafama koydum bugün iş çıkışı alıcam.bakalım sonrasında nelerle karşılaşacam.çok mırın kırın ederse küserim bende ne edim.
evet canım pek sohbet olmamış dün gece...
iyi bari canım sen yalnız kalmamışsın benim kociş ben yattıktan sonra geldi
sabahta okudum baktım kimse yok çıktım bende ev sahibimle pazara gittik geldik...
kociş uyanmış daha yeni yapıcaz kahvaltıyı...
ohh çok iyi olmuş keyif yapın bi güzel kocişinle akşamın acısını çıkarın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?