Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ahh bebekimm kıyamam sana benimkide bi toplantıya gidecek bende yanlızım
akşam topikte beraberiz o zamn

valla canım ya ne olacak bilmem hep yanlızlardayız
birgün hep başımızda oturacak kocişleirmiz inşallah emekli olunca hep beraber olcaz
baharcım ve eseslim kıyamam yaa çok zor olsa gerek..Allah tez zamanda kavuştursun eşlerinize...

hoşgeldin canım..

hanımlar benim kociş evde geçmişi okudum şimdi de çıkmalıyım.. size iyi muhabbetler hepinizi çok

ben çıkıyorum eseslim
kocişim geldi yemek hazırlıyım
çok öpüyorum görüşmek üzere

ohhh sefan olsun canım çok iyi yapmışsın
bende iyim canım ne olsun kocişin hastalıklarıyla upğraşıyroum hiperguatr hastalığı çıktı canım. iki gündür moralimiz bozuldu yani. allah beterinden korusun diyoruz ama baya üzdü bizi.

evet canım akşamları böyle işleri oluyor gidiyolar. yanlız kalıyoruz
gelde yanlız bırakma sende bizi

ben çıkıyorum eseslim
kocişim geldi yemek hazırlıyım
çok öpüyorum görüşmek üzere

öpüyroum bende canım yine gel oldumu

mrb.kızlar.yazılarınızı okurken eşimle kendimi görüyorum.ama ben sizden daha beterim.keçiboynuzu içmen gerekirmiş dedim.tamama ben çok iyi bir aktarcı biliyorum işçıkışı alırım dedi.aradan aylar geçti.kendim alıcam kızıcak,içmeyecek.gerçi alsada en fazla 2 kere içecek.neden bütün erkekler böyle.yani geneli böyle desem daha doğru olacak herhalde.ben soğandan nefret ederim.yemeğe bile katmam.ama bi arkadaşım soğan suyu iç kaynatıp demişti.saatlerce bardağın başında oturdum ama genede kusa kusa,ağlaya ağlaya içtim.15 gün bunu devam ettim.bunu yazarken bile kötü oldum.iğrenç bişeydi.ama gene iç deseler içerim.of ya neyapsakki.kendileri ilgilenseler butür şeylerle yeterince stresimiz var zaten.bide çocuktan beterler.çocukları bişekilde kandırır içirirsin,bunlar kanmıyoda.işimiz çok zor.

canlar günaydın
dün akşam kociş evde yoktu nette gitti kaldım bi başıma
sizi çok özledim ben ya kimbilir nasıl kaynatmışsınızdır
ben şimdi onları bi okuyup geleyim

canlar günaydın
dün akşam kociş evde yoktu nette gitti kaldım bi başıma
sizi çok özledim ben ya kimbilir nasıl kaynatmışsınızdır
ben şimdi onları bi okuyup geleyim

günaydın canımm
pek kaynatma olmamış canım bende kapattım dün gece kimse yoktu
sende kapatınca çıktım bende allahtan benim kociş erken geldi.

aynen öyle canım çocuk gibi şımartırıyoruz ama olsun ben yine memnunum ne kadar çok naz kapris çeksemde ..
valla canım onun almasını beklersen daha çok bekliycen en iyisi al kızarsın napalım. zorla en azından yaptım içeceksin dersin.

günaydın canımm
pek kaynatma olmamış canım bende kapattım dün gece kimse yoktu
sende kapatınca çıktım bende allahtan benim kociş erken geldi.

evet canım pek sohbet olmamış dün gece...
iyi bari canım sen yalnız kalmamışsın benim kociş ben yattıktan sonra geldi
sabahta okudum baktım kimse yok çıktım bende ev sahibimle pazara gittik geldik...
kociş uyanmış daha yeni yapıcaz kahvaltıyı...

Ebedi Başkomutanımız Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK önderliğinde, asil Türk milletinin bağımsız yaşama iradesi ve vatan sevgisi ile yürütülen Kurtuluş Savaşı’nın zaferle sonuçlanmasının ardından kurulan ve Ulu Önderimiz ATATÜRK’ün “En büyük eserimdir.” dediği Türkiye Cumhuriyeti'nin 88'inci kuruluş yıl dönümü kutlu olsun!!!

haklısın galiba.kafama koydum bugün iş çıkışı alıcam.bakalım sonrasında nelerle karşılaşacam.çok mırın kırın ederse küserim bende ne edim.

çok geçmiş olsun canım inşallah tez zamanda kurtulursunuz bu illetten bebişini alırsın kucağına

haklısın galiba.kafama koydum bugün iş çıkışı alıcam.bakalım sonrasında nelerle karşılaşacam.çok mırın kırın ederse küserim bende ne edim.

bencede canım en iyisini yaparsın yoksa kocanın almasını beklersen daha çoook beklersin
al yap yaptın içiver de içmezsede küs tabi dayanamaz içer oda

ohh çok iyi olmuş keyif yapın bi güzel kocişinle akşamın acısını çıkarın

ohh çok iyi olmuş keyif yapın bi güzel kocişinle akşamın acısını çıkarın

ahhh bebekim ne keyfi
kahvaltıdan sonra bi çıktı daha gelmedi az önce aradı 2-3 saat sonra gelebilecekmiş ancak
valla çok sinir olmaya başladım artık bu ne ya hep yalnız hep yalnız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…