Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
nasılsınız kızlar
pek girmiyorum artık eeeee varmı yeni hamileler tedavi olanlar yada yeni ot çöp bulanlar kızlar kök hücreden haber varmı

selam kızlar.bugün kan tahlili yaptık sonuçlar:fsh:5.81 lh:1.05 testesteron:509.6
kan tahlili sonuçlarımız iyi çıktı bayaa düşme var fsh da.
spermiogramda yaptırdık malesef yine koca bir 0 :43 :.
yuvarlak hücre dahi yok.hayırlısı diyelim ama bu sonuçlarla m.tese olmak
pekde mantıklı olmaz sanırım.kaan hocaya mail attık bakalım ne diyecek.
hepinizi öpüyorum

selam bebekim sonuçlarınız iyi çıkmış çok sevindim
inş daha sonraki spermiogramlarda canlı spermleri görmeye başlayacaksınız
zaten daha erkendi sizin için tedaviye biraz daha devam ederseniz inş çok çok daha güzel sonuçlarla karşılaşacaksınız
allah herşeyi gönlünüze göre versin canım benim öpüyorum kocaman

nasılsınız kızlar
pek girmiyorum artık eeeee varmı yeni hamileler tedavi olanlar yada yeni ot çöp bulanlar kızlar kök hücreden haber varmı

merhaba zamancım herşey bıraktığın gibi yeni bi gelişme yok...
hepimiz tedavimize devam ediyoruz inş yakında arka arkaya güzel haberler olacak tapiğimizde
umutla bekliyoruz işte sizde son durumlar nasıl

canım gozunuz aydın ınsallah sperımlerıde gorursunuz en kısa zamanda

iyiyim canım benim sen nasılsın nerelerdesin bakalım

canım demısdım ya mısafırlerımız var dıye anca vakıt bulur bulmaz kosub okuyorum esım benımle alay edıyor yarım turkcenle neler yazıyorsun dıyebende dıyorum kı kızlar benı anlıyorlar cok alısdım buraya hep aklım burda

ahhh canım benim hep böyle oluyor işte bi işimiz bile olsa her fırsatta topiğe giriyoruz
bağımlısı olduk iyice valla
misafirleriniz nekadar kalacaklar canım benim

ahhh canım benim hep böyle oluyor işte bi işimiz bile olsa her fırsatta topiğe giriyoruz
Bağımlısı olduk iyice valla
Misafirleriniz nekadar kalacaklar canım benim

canım ayın 6 kadar burdalar onlarda varken gıremıyorum cunku onlarla ugrasmam lazım

canım ayın 6 kadar burdalar onlarda varken gıremıyorum cunku onlarla ugrasmam lazım

1 hafta senden ayrıl kalıcaz desene...
neyse canım benim sen misafirlerini ağırlamaya bak sonra acısını çıkarırız

iyi dileklerin için sağol bebekim.inşallah görürüz şu spermleride bu stresden kurtuluruz biranevvel.hoca ameliyatada çağırabilir hiç belli olmaz spermiogram sonucuna göre değil kan tahlili sonucuna göre hareket edebiliyo ama tedaviye devam etmeyi düşünüyoruz.bakalım hoca nezaman cevap yazacak vede ne diyecek merak ediyorum ALLAH hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin ALLAH hepimizin gönlüne göre versin canımıniçi...

amin canım benim inş
ama zorla değil ya siz tedaviye biraz daha devam etmek isterseniz bi süre daha böyle gider...
kaan hoca ne diyecek bende merak ediyorum cevap gelir gelmez bizi de haberdar et olur mu bebekim

Son düzenleme:
amin canım benim inş
ama zorla değil ya siz tedaviye biraz daha devam etmek isterseniz bi süre daha böyle gider...
kaan hoca ne diyecek bende merak ediyorum cevap gelir gelmez bizi de haberdar et olur mu bebekim

tabiki canım cevap gelir gelmez yazarım sizlere.buarada nasılsın canım nasıl gidiyo.haftasonu tatilidesin bol bol dinlen bebekim bücürler seni yoruyordur bayaa..

tabiki canım cevap gelir gelmez yazarım sizlere.buarada nasılsın canım nasıl gidiyo.haftasonu tatilidesin bol bol dinlen bebekim bücürler seni yoruyordur bayaa..

iyiyim canım dediğin gibi bol bol dinlendim bugün
yarında temizlik yapıcam önümde yorucu bi hafta daha var...
artık bayram tatilinde iyice dinlenir enerji depolarım
sen nasıl oldun atlatabildin mi hastalığı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…